![]() |
#4621 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Zakorzenienie
|
Powróciłam! Nic sobie nie kupiłam oprócz kebeba wegetariańskiego (kocham fetę) i Kujawiaka w drodze powrotnej. Ale prezent mamy i to hehe nie to co chcieliśmy. Najwyżej się powtórzy to sobie wystawią na Allegro. Blender taki ładny Moulinexa mnie urzekł.
A Plot pewnie na krakowskim rynku densuje ![]()
#4623 |
Raczkowanie
|
heloł
![]() Jo-ja tez chce tego przyjaciela!!! Ale zakupy ![]() ![]() Ale mam ochote na kebaba ![]()
#4624 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dlatego ciotka nie chciała dać mi umowy, bo musiałaby do tego dołożyć ze 200 zł miesięcznie... niektórzy dobrze mówią, że z rodziną to się dobrze wychodzi,ale tylko na zdjęciu ![]() no i pokazuj spódnicę ![]() dzięki ![]() ![]() Kasia, świetne zakupy! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jej, myślałam że już przestałam się bać pająków, a tu dzisiaj podczas stretchingu wylazł nie wiem skąd taki wielki, a ja siup na krzesło i w płacz ![]() Jutro szkoła.. Z jednej strony się cieszę, bo ludzie naprawdę sympatyczni, a z drugiej boję tego skoku dot. nauki. Bo przecież w gimnazjum to praktycznie 0 nauki, a tu? Idę sobie waxa walnąć na włosy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Raczkowanie
|
Myślę,że jeśli chodzi o praca+rodzina to nie ma reguły...
Ja dziś mam na 14,więc mam troche wolnego czasu,ale się denerwuje;ppp Ja się pająków nie boje,ale nie lubie tych wielkich,zabijam je szybko ![]() Nat z nauką sobie poradzisz,nie bój żaby ![]() ![]() ![]()
#4627 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak na 16-latka to dużo kasy ![]() jutro może pójdę pochodzić po przedszkolach, popytam się, czy chcieliby nprzyjąć mnie na prace interwencyjne.... ja tak samo boję się pająków! ![]() ![]() nie bój się, dasz radę ![]() najważniejsze, żeby zajęć nie opuszczać i uczyć się choć trochę, ale na bieżąco ![]() dobrze będzie! fu! ja bym w życiu nie zabiła pająka! bałabym się do tego czegoś zbliżyć ![]() ale taka fobia jest uciążliwa.... czasem chciałabym się tego "pozbyć" |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4628 |
Zadomowienie
|
Heeej dziewuchy
![]() ![]() Jak bylo na rozpoczeciu?? Nat mam nadzieje, ze nowa kl jest ok ![]() ![]() A teraz mecze sie z pisaniem CV i listu motywacyjnego ;/ Nie wiem czy w CV pisze sie wszystkie szkoly, ktore sie ukonczylo czy wystarczy tylko LO ![]() Zastanawialam sie ponad mies jaki jezyk wybrac na ug i w koncu zdecydowalam sie na hiszp ![]() ![]() W ogole ug sobie przypomnialo, ze Bozo nie przyslala im jeszcze zdj, wiec ide dzis do fotografa(szybka to ja jestem bardzo... ![]() No i sie zastanawiam czy skusic sie na propozycje taty, gdyz spytal sie mnie czy nie chcialabym zdawac prawka. Tylko mi sie wydaje, ze z moimi umiejetnosciami dalego nie zajade ![]() ![]() A teraz zawijam kiecie i lece ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zadomowienie
|
Ja nie znałam nikogo, ale było spotkanie wcześniej (pokolenie naszej klasy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Super, że wybrałaś hiszpański! Też się uczę, co prawda baardzo powoli, ale zawsze coś. Teraz dojdzie mi prawdopodobnie francuski, więc będzie trudno (ale w sumie i to i to romanistyka:P) Pokaż fotkę ![]() I zdawaj! Jejku, jak Ty się możesz jeszzce zastanawiać?! Udanych zakupów, chociaż pewne już wróciłaś ![]() Ja dzisiaj skromnie, bo kupiłam tylko pomadkę bebe waniliową ![]() I plan lekcji mnie przeraża ![]() Weźcie coś piszcie, bo wątek nam podupada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
Zakorzenienie
|
No piszę piszę chociaż sił mam mało. W pracy dziś obłęd normalnie
![]() Bożenka wystarczy w CV wpisać LO, bo wiadomo że podstawówkę i gimnazjum skończyłaś skoro do LO Cię przyjęli ![]() ![]() Ja tam pająków się nie boję, jedynie os jak cholera. Nat będzie dobrze, tylko nie zrób sobie jakiś tam zaległości. Ja z chęcią bym się do LO cofnęła, albo chociaż na studia...
#4631 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() No właśnie, kto nas będzie woził? ![]() Heh, pomimo wszystko się boję tej nauki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4632 |
Zadomowienie
|
Lunciak mnie za fraki przytargała i kazała coś powiedzieć
![]() tak więc cześć czołem kluski z rosołem ![]() chciałam się tylko pożalić, że jestem w klasie maturalnej. aczkolwiek chciałam się pochwalić, że 3 razy w tygodniu kończę po 12 ![]() ps: ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Zakorzenienie
|
Heja banana dziołchy.
![]() Angel ![]() ![]() Ide bo ![]() ![]()
#4635 |
Zadomowienie
|
też się ciesze, że was widzę
![]() to co, robimy podróbę tańca rodzinki Hamiltona ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Zakorzenienie
|
No hej Angel
![]() ![]()
#4637 |
Raczkowanie
|
Heej, ja miałam dzis na tą 14,miałam być do 20,ale przytrzymali mnie do 21.10 :/ Myślałam,ze tam zejde,a jeszcze zostawiali mnie samą,a to jest praca jakby w spredazy i mnóstwo papirów,nie wiedziałam,co tam robic i ogolnie gównianie.Myślałam,ze skocze do wc pod pretekstem siku i utopie sie w kiblu
![]() Mam nadzieje,ze jutro bedzie lepiej,tym bardziej że pracuje daleko od domu i byłam w domu przed 22. .. Padam.! Ale witam Angel ponownie! Chętnie pójde juz na studia byle nie pracowac ![]() Jo trzymaj się ![]()
#4638 |
Zadomowienie
|
Angelku witam serdecznie
![]() ![]() Nat nie boj sie tak, na prawde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A na zakupach bylam, ale nic sobie nie kupilam... Mama cos zaczela gadac, ze karta nie chce placic, wiec moze jutro. Tylko mam nadzieje, ze ten plaszczyk jeszcze bedzie :P Jo masz racje, napisze tylko o LO. Ale ja inteligentna, sama moglam na to wpasc, ale jak sie jest mna to nic dziwnego ![]() Chyba jednak prawko zostawie na pozniej, bo tata mi kupuje monitor(moj brat jest cwany, bo on dostaje nowego kompa, a mi daje swojego ;/), no i jeszcze kilka innych rzeczy, wiec zeby pozniej nie bylo, ze zaduzo wydatkow to zrobie prawko moze za kilka mies. Jutro ide zobaczyc do mojego LO, juz mi teskno do nich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja byc moze bede miec blisko do pracy, bo z jakies 5-10min od domu, wiec chociaz jeden plus. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
Zakorzenienie
|
Heloł! Dziś już było lepiej nieco w robocie, pewnie dlatego,że wczoraj większość sprzedaliśmy
![]() ![]()
#4641 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no, wyżaliłam sie ![]() Anka, przyjaciółka sie odezwała, chciała wczoraj wieczorem wyjść ale jak ja mogłam z gorączką gdziekolwiek iść ![]() Angelku witaj w domu ![]() Kaś, śliczne rzeczy ![]() a co tam u Was, jak rozpoczęcie szkoły ? ![]()
![]() |
#4642 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zapisałam się na francuski ![]() Co tam u Was, czemu tu tak cicho? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Raczkowanie
|
Lunka zdrowiej
![]() U mnie w pracy dzisiaj znow bylo do dupy :| Niestety musze jakoś wytrzymać ten miesiąc...
#4644 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zadomowienie
|
Lunciak, zdrowiej
![]() normalnie dziś w szkole spuścili mi psychiczne manto. zresztą nie tylko mi. najbardziej z tego wszystkiego przeraziła mnie prezentacja z polskiego i historia. zresztą chyba zrezygnuje z historii, bardzo chciałabym ją zdawać ale boję się, że nie dam rady ![]() wczoraj babcia mi mówiła, że przyszła do niej sąsiadka gdzie jej wnuczek zdawał też na SM i zdawał geo R i miał ponad 70% i jeszcze ang R i sie nie dostał nigdzie do Warszawy ani Krakowa ![]() zaraz muszę iść uczyć się wosu bo jutro mam korki. w ogóle dziś mój nastrój to dno i metr mułu i ostatnią rzeczą jaką chce to uczyć się w tym popieprzonym systemie edukacji, w którym obojętnie czy zdajesz coś dobrze czy źle dla uczelni jesteś zerem i się nie nadajesz. |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |
Zakorzenienie
|
Dzieki laski
![]() ![]() Nat, a niemieckiego sie uczyłaś ![]() Gapul, miesiąc szybko zleci zobaczysz ![]() Cytat:
![]() prezentacji sie nie bój, jak sie dobrze przygotujesz to nie ma szans żeby jej nie zdać ![]() narazie sie martw co będzie w maju i po nim tylko przyłóż sie do nauki, wiem że czeka Cie ciężki zapieprz ale pomyśl że za to dostaniesz sie na dobre studia a pod koniec maja już tylko prawie 5 miesięczne wakacje ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Zadomowienie
|
http://www.sport.pl/sport/1,74696,5228885.html
Może to Wam poprawi nieco humory ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4648 |
Raczkowanie
|
Angel dasz rade! Naprade jesli chcesz zdawać historie to zdawaj!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimas wymiata!! Dzięki za dobre słowa dziewczyny ![]()
#4649 |
Zadomowienie
|
Gapul, wiesz ja bym z chęcią zdawała his, ale jakbym nie miała wos i ang R tylko chociażby na P, tudzież jeden tylko R. bez sensu mi się wydaje przygotować się z 3 średnio niż z 2 dobrze.
uwielbiam historię, książki historyczne i biografie mogę czytać i czytać, ale sama chyba przyznasz, że takie coś ma niewiele z współczesną maturą z historii. a szkoda ![]() znalazłam 3 dobre uczelnie, które pozwalają na albo wos albo his, tyle że do bardzo uczelnie i dostać się tam będzie bardzo ciężko i dlatego to też skłania mnie do 2 przedmiotów bo będę miała więcej czasu by się przygotowywać. zresztą, ja już sama nie wiem ![]() w ogóle zaczęłam się zastanawiać czy ja się do czegokolwiek nadaję, po prostu w szkole wywali na nas taki kubeł zimnej wody, że chyba aż za zimny i efekt jest odwrtny niż zamierzali. dobra, idę już sobie, moje marudzenie przybiera coraz niebezpieczniejszą formę ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Raczkowanie
|
Angel rozumiem Twoje watpliwości i, przynajmniej po części,zagadzam sie z Tobą.A na co chcesz się dostać? W ostatecznosci wydaje mi sie,ze i tak decyzje musisz pdajac sama,bo i konsekwencje ponosić będziesz Ty...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.