![]() |
#2341 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
w kat 15 wreszcie bedzie seria zimowa miekkosc! kocham krem do rak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8861437]w kat 15 wreszcie bedzie seria zimowa miekkosc! kocham krem do rak
![]() recenzje odnośnie kremu do ciała https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-miekkosc.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Konto usunięte
|
ale mi chodzi o rzeczy, ktore nie zostaly jeszcze ocenione, zel do dloni ,Skoncentrowany krem o intensywnym działaniu 'Zimowa miękkość')
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Ja dziś dostałam paczkę z 12 i parasolka bardzo mi się podoba, z tym że na większym wietrze pewnie się połamią te druciki. Ale nadaje się w sam raz do torebki bo jest mała i lekka. Poza tym zamówiłam sobie poczwórne cienie Vintage Violet i są super- dają intensywny kolor- o taki mi chodziło, bo na moich z natury ciemnych powiekach wcale nie widać kolorów kiedy używam innych cieni. No i mam też naszyjnik Simplycity-bardzo fajny, będzie pasował na jesień i zimę ![]()
#2346 |
Zadomowienie
|
a jeżeli byłam konsultantką, ale przez długi czas a nawet bardzo długi nic nie zamawiałam to mogę się z powrotem zapisać tak po prostu?
#2347 |
Raczkowanie
|
umowa z Avon jest ważna 12 miesięcy, późnij wygasa, ale można ją bez problemu podpisać od nowa, wtedy zaczynasz z czystym kontem i z nowym numerem
![]() |
#2348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2349 |
Konto usunięte
|
czy ta maska
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...#review-255797 to ta sama co nowa wersja maskiz solutions? |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Katalogi i zdjęcia kosmetyków Avonu
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Zakorzenienie
|
Ja już mam skompletowane zamówienie teraz czekam na realizację
![]() Smutno mi się zrobiło bo po tej sprawie z ponagleniami, o której napisalam z rozczarowaniem do OMS i Liderki, zauważyłam że obie Pani mają mnie gdzieś.....wczoraj chciałam zapytać się dokładnie odnośnie podpisywania umowy ale liderka odpowiedziala mi wymijająco, w sumie zaczęła inny temat. Gdy rozmowa przeszła na zmianę umowe zlecenia na działalność, nagle zagięło ją, odpisała może coś po 10minutach. Odczułam to jako lekceważenie, nic im nie zrobiłam a chyba to dobrze, jak chcę dowiedzieć się więcej o zasadach panujących w Avonie. Kto jak nie one mają obowiązek udzielić mi takich informacji. ehh nie rozumiem takiej zazdrości, czy jakkolwiek to można nazwać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2352 |
Zadomowienie
|
Ja mialam kiedys najwieksze zamowienia na 800 zl, ale to bylo przed swietami. Dobrze ze zamowilam od razu na poczatku katalogu na COK bo potem byly braki.
Zwykle mam znacznie mniejsze, odkad zaczelam troche oszczedzac i mniej brac dla siebie to rzadko dobijam do 500 |
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Raczkowanie
|
o to dziwne, bo wydaje mi sie że znajoma dostała nowy numer, ale to może zależy od tego jaka była przerwa, bo np. konta w bankach po rozwiązaniu umowy są jeszcze "aktywne" przez 3 lata, może z kontami w Avon jest podobnie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Zakorzenienie
|
A to przepraszam, to nie wiem co mi się ubzdurało że można zdobyć tylko jedną parasolkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Rozeznanie
|
Suszara, mam pytanie odnośnie kredek Big Colour. Ten odcień Classic Mocha jest naprawdę tak pomarańczowy jak na zdjęciu? Zastanawiałam się nad nim i sądziłam że jest bardziej kawowy... tak przynajmniej wyglądał w katalogu, ale pomarańczowego to ja na pewno nie wezmę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Przyczajenie
|
Piszę do Was z ogromną prośbą.
Poszukuje katalogu z roku 2003. Nie jestem pewna co do miesiąca. Podejrzewam, że jest to listopad albo grudzień. Jest to dla mnie niezmiernie ważna sprawa. Czy moglybyscie (jesli ktorakolwiek z Was ma jeszcze ten numer) przesłać ten katalog w formacie pdf na mojego maila: egzystencjonalistka@op.pl ? Dokładnie interesuje mnie mgiełka do ciała znajdująca się w tymże katalogu. Poszukuje tego zapachu już od 2 lat, być może zmieniło się jej opakowanie. Nazwy niestety nie pamiętam. Bardzo proszę o pomoc.
#2360 |
Zakorzenienie
|
odpowiedź na Twoje pytanie została już udzielona...
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-09-03 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | ||
Rozeznanie
|
chodzi Ci o ten peeling do twarzy?? bo jeśli tak, to ja go używam od ponad roku i ciągle jestem z niego bardzo zadowolona!! dobrze ściera i oczyszcza skórę - to co napisałam w KWC jest ciągle aktualne...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8861623]ale mi chodzi o rzeczy, ktore nie zostaly jeszcze ocenione, zel do dloni ,Skoncentrowany krem o intensywnym działaniu 'Zimowa miękkość')[/quote] mam ten żel do dłoni (kupiłam jeszcze w zeszłym sezonie), ale jeszcze go nie użyłam ani razu... jak użyję, to mogę napisać opinię... ![]() EDIT: wrzuciłam foty portfela... Edytowane przez off-wietrzka Czas edycji: 2008-09-03 o 10:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Rozeznanie
|
Mam pytanie do tych, co widzieli katalog 15 na żywo, bo akurat brakuje skanu tego, co wzbudza moje zainteresowanie, a na Avonecie ta strona się nie otwiera. Będzie nowa seria SPA, coś tam jakby z Maroka, jeśli mogę odczytać. Czy dobrze widzę, że jest tam jakaś maseczka lub krem? Czy jest to kolejny peeling, czy coś nawilżającego? Lubię SPA, i zawsze czekam na jakieś nowości...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2364 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Rozeznanie
|
z tego, co przeczytałam na forum avon clubu:
maseczka do twarzy i krem z glinką do mycia twarzy Marokańska Róża z linii Planet Spa 11.90zł i 10.90zł
#2366 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy oprócz złocistego olejku jest coś pewnym brakiem w k12? czytałam o tych deo antyperspiracyjnych, ale w sumie nie wiem czy brak w magazynie czy będą je dosyłać...
a może wiecie o czyms jeszcze? |
![]() ![]() |
![]() |
#2368 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Rozeznanie
|
ja czekam na tę serię, a jak jeszcze piszecie, że oczyszczająca to już bym ją chciała :d
mam mieszaną cerę, a spa po prostu ubóstwiam ![]()
#2370 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.