![]() |
#871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
opis tz: "kocham Cię za wszystko i za nic, po prostu bez granic"
![]() niektóre opisy dziewczyny są fantastyczne ![]()
#872 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki mam do was prośbę o opisy o Strachu .Szczególnie tą prośbę kieruje 3martyna3 masz cudowne opisy kocham je
![]() Z listy ; "Ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy(..)na ktore czekamy" "Świat ma się całkiem ku jesieni" " ... wszędzie można samotnym być ... " |
![]() ![]() |
![]() |
#873 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() 1. Sama w szklance złudzeń... 2. Nie ma mnie i nikogo, dla kogo warto żyć 3. Życie po prostu czasem jest bezsensu, moje własnie osiągnęło ten stan 4. Zapadam się gdzies pod lawinę niepowodzeń i złych snów 5. Utonęłam w studni życia 6. Chciałabym uciec gdzies daleko, nie myśleć i nie istnieć.. 7. Nic nie jest tak, wszystko jest nie tak 8. Ja juz nie myślę czy będzie lepiej, nadzieja gdzies mi uciekła w cholerę.. 9. Po co być, po co śnić, mnie juz chyba po nic 10. Wyszłam na spacer w mglisty las, zgubiłam się, nie wiem gdzie jestem i czego chcę... no takie moze jakieś ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Przyczajenie
|
Macie może coś o tym, że byłam z chłopakiem na ,,próbę" ale nie chce już bo On kolejny raz proponuje seks... ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#875 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Straciłeś swoją szansę. Bye, bye maleńki, przecież wiem, ze nie na mojej miłości Ci zależy. Mnie chodzi o jedno, Tobie o drugie... ' zaluje, ze na chwile zapomnialam jacy są faceci, dzieki ze mi przypomniałes ' [ pojawił się na poprzedniej stronie ;] ]
![]() ![]() |
![]() |
#876 |
Zadomowienie
|
- Puk, puk!
- Kto tam? - Nauka. - A, to pomyłka ![]()
![]() |
#877 |
Raczkowanie
|
ojj chwile mnie nie bylo a tu juz tyle opisow
![]() FRIZZ dziekuje za opisy ![]() moje: szukam sensu w tym bezsensie Nie oszukasz lotu kul, bo dla każdego jedna, co zabija. W czterech ścianach własnych marzeń dopadnie Cię śmierć... Jest taka miłość, która nie umiera, choć zakochani od siebie odejdą. Twoje Życie Musisz O Nie Zadbać, Twoje Chwile Nikt Ich Nie Może Zabrać
![]() |
#878 |
Zakorzenienie
|
przepraszam,ze tak nie na temat,ale mam pytanie,niektore Wasze opisy sa bardzo dlugie,jak je miescicie na gadu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#879 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dużo jest tutaj cyatatow, wierszy itp. ![]() "niespodziewany zwrot wydarzeń."
![]() ![]() |
![]() |
#880 |
Zadomowienie
|
AgulkaB, MySmallCornelSky, Paajkaa dziekuje za opisy
![]() ![]() A ja nie chciałabym tak po prostu przeminąć. (;
#881 |
Zakorzenienie
|
Prosiłabym o opisy w stylu : mam pecha w życiu i nigdy nie będę szczęśliwa bo szczęście mnie omija lub jest zbyt daleko...
![]() |
#882 |
Raczkowanie
|
a w takim razie macie może coś żeby sprowokować przyjaciela [który już jakiś czas sie nie odzywa nie wiem z jakiego powodu] żeby napisał do mnie ?
__________________ Kto z miłości jeszcze nie umarł nie potrafi żyć. Moje serce kiedyś zamane mocniej kocha dziś.
#883 |
Raczkowanie
|
Nie tylko M&Ms-y lecą w kulki. :/
Żyje nadzieja ze Cie kiedyś spotkam. Księżniczko.! Kręte i długie są schody do Twego zamku. Nigdy nie będziesz mną.
![]() |
#884 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
1.Mamy swój styl więc f*ck off od niego kserokopiary! :/ 2.Masz flow,masz styl...[?] MASZ ZWIDY! 3.To Nasz styl!!! 4.My mamy 100 procent stylu,ale nie ty SZCZYLU :/ nic lepszego mi do głowy nie wpadło : ( Cytat:
![]() ![]() 2.Wybyłam...Robimy selekcję pubów % 3.Piwo 3zł, Wieczorne wyjście ze znajomymi BEZCENNE 4.Away...with friends ![]() ![]() 5.Bo Lion radzi...nie siedź w domu ![]() 6.Wytrawni melanżownicy nie znają granicy ![]() hmmm...może spasują ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
2.Nie ważne gdzie, ważne z kim ;] 3.Byle gdzie,byle jak byle by, byle z nim ![]() 4.I ten twój wzrok w stylu "No chodź tu do mnie" ![]() 5.Książe do mnie przypatatajał ![]() 6.Na twój widok to nawet winda zawraca ;] 7.Książe z bajki.-Oo.To chyba o tobie ?!;] 8.I co, myślisz, że na mnie działa Twój piękny uśmiech? To masz rację ;] 9.Wpadles mi w oko i to bardzo gleboko ...z wizażu...może sobie coś wybierzesz i powodzenia ![]() ![]() Cytat:
![]() 1.Moje życie będzie miało taki sens jaki sama mu nadam... 2.Życie bez sensu jest, sensem mojego życia 3."Sztuką jest życ a prawdziwym arcydziełem zyc i nie zejśc na psy" 4.Poproszę inne życie, to mi się nie podoba 5.Chcieć a móc. Pragnąć a mieć. Marzenia a realność. 6.A jeśli los jest przeciwko mnie, trudno zaplanuje się jak go przezwyciężyć 7.bezradność, bezczynność, pieprzyć przyszłość, pieprzyć wszystko.. 8.Robie krok w mrok, robię krok w bok, jeden do przodu i dwa do tyłu... 9.podziwiam tego, kto zaprojektował mój życiorys. gratuluję wyobraźni ![]() z wizażu chyba większośĆ ...może akurat któryś sie przyda choc nie jestem pewna czy o to ci chodziło ; ) i nie przejmuj sie też mam czasem takie wrażenie ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#885 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
^Kto wiele pragnie wiele przeżywa strachu ^Człowiek który w nic nie wierzy boi się wszystkiego ^Za odwagę trzeba płacić strach jest za darmo ^Podczas trwogi każdy w nogi ^Strach dodaje nogom skrzydeł ^Człowiek taki już jest.(...) Zastępuje strachem większą część swoich emocji. ^Głupotą jest bać się tego, czego nie można uniknąć. ^Mądry człowiek nie boi się. Człowiek przestraszony nie myśli ^Pragnienie zwycięża strach. ^Strach tnie głębiej niż miecze. ^"Zawsze lepiej, żeby ten, kto budzi w nas strach, bał się bardziej niż my. ^Strach dodaje nogom skrzydeł ^"Czasem trzyma nas przy życiu nadzieja, czasem przyzwyczajenie, a czasem strach. W pierwszym przypadku mamy życie, w drugim wegetację, w trzecim piekło. ^Byłeś odważnym i już cię nie ma, ja byłem tchórzem i jestem jeszcze. ^Bój się tego, co jest blisko ciebie. ^Gdy w sercu wściekłość przemaga, strach gaśnie, bucha odwaga. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#886 |
Zakorzenienie
|
śliczne opisy dziewczyny
![]() jesteś słabo widoczny i nienamacalny delikatny jak muśnięcie warg jak dobrze gdy kogoś obok siebie masz zatopieni w miłość mgle nie tak byc miało miłośc i nienawiść są tak blisko siebie Ty mnie nie nawidzisz, a mi brak jest Ciebie żal topiony w szklance chcę naprawić winy tylko daj mi szanse dając mi nadzieje, dasz mi aż tak wiele skąd się biorą tacy dranie którzy wszystkim dookoła narzucają swoje zdanie nienawidźmy tylko tych którzy nas nienawidza, kochajmy tych ktorzy nas kochaja wódke dajmy tym ktorzy lubia ja upijac, ziolo dajmy tym ktorzy chetnie je pala dla każdego coś milego i kazdemu jego raj każdy wspólny dzien, kazda noc do utraty tchu pozostał żar w głebi serca sie tli. obudź namiętność jeszcze raz stajesz chwiejnie sam... na kres świata po śladach Twych biec Dziewczyny a mogłabym prosić, o takie krótkie zadziorne, tajemnicze? |
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Raczkowanie
|
Nie mogę Cie zapomnieć! Wciąż w mojej głowie tkwisz!!
Może wszystko to w co wierze, nie istnieje.... Omijasz mnie spojrzeniem,dotykasz bez finezji.Zabiegasz od niechcenia i pieścisz bez polotnie Powiedzieć coś bym chciała (...) zgubiłam znowu się (...) i nie chce mi się nic Mój ból wsiąkał z deszczem w ziemię... Takie dziwne oczyszczenie ..a ja.... ja będe Twoim snem.. ciepłym szeptem który utula Cię do snu.. bo przy Tobie zapomniałam, że gwiazdy gasną ![]() Ciszy szukam... Tylko ****a nie wiem jak wygląda... "Wiesz, gdy jest bardzo smutno, to kocha się zachody słońca" Nie chcę być całe życie inwalidką i żyć tylko po to, żeby nie umrzeć O wielką miłość Ciebie nie proszę... lecz taką zwykłą, prostą i małą.. mówisz mi ze jestes zły...nie strasz mnie...nie wierze Ci...!! Kiedyś śniłam...wierzyłam...koch ałam...dziś poprosu jestem... ".... i właśnie zrozumiałam, że czegos brakuje tu ... to właśnie ty ... " Każdy chciałby przeżyć choć przez chwilę to co mu się śni.. Troche mnie boli serduszko ale ciągle mam siłe się śmiać.. Patrzę w gwiazdy..i znowu te same marzenia, które nie są do spelnienia "Bo czerwone niebo, wciąż woła nas do siebie, ile czasu minie..." Zatrzymac czas na chwilę, zapomniec sie i śmiać.. Ciii.. nie przeszkadzaj, gdy ona płacze. Wybacz mi proszę wszystko to, za co Cię nie potrafie przeprosić... ![]() Elo,Miłość,Przyjaźń,Dobre Słowo-Tego Nauczyłam Się Zyjąc Hardcorowo... Pozostaniesz utraconym marzeniem, lekką czarną łzą... Chciałabym zrozumieć to... Czego zrozumiec nie mogę... |
![]() ![]() |
![]() |
#888 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hm co do opisów ostrachu to mam ale nie za specjalne.. :/ nie wiem może coś akurat Ci się spodoba.. ![]() * Pokaż się swojemu najgłębszemu strachowi; wtedy traci on swoją moc, kurczy się i znika..a Ty jesteś wolny.. * Strach to nie urojenie.. * Odwaga jest czasem skutkiem strachu.. * ..radość, smutek, strach..to jaka paranoja.! * Strach jest oczekiwaniem zła.. * Strach to tylko naturalna część życia.. * Odwaga to panowanie nad strachem, a nie brak strachu.. * To jest mój strach..to są moje uczucia.! * Ja jestem z tych, co nakrywają głowy pod kołdrą; z tych, którym strach uniemożliwia oddychanie.. * ..to ten strach wciąż we mnie trwa.. * Taka już jestem..zastępuję strachem większą część swoich emocji.. * Niepewność jutra - to jest mój strach.. * ..a ja żyję dalej w strachu przed strachem.. * ..bo największym strachem jest straszny sen, staram się nie śnić choć rzeczywistość też napawa lękiem.. * Ktoś, kto mówi, że miłość nie przynosi strachu, nigdy nie był zakochany.. * Za odagę trzeba płacić..strach jest za darmo.. * Strach to rodzaj fantazji.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Raczkowanie
|
Czułeś kiedyś brak sił?
To taka krótka historia .....nie potrafię Ci zaufać - wybacz jak mogłam nie zatrzymać tych słów? miłość odeszła. Macie racje - ze mną chyba jest coś nie tak. Moja codzienność mnie zmienia W ciszy czekam na Ciebie zatraciłam się w Tobie
Zamykam sie w swoim świecie, a w pudełeczku trzymam biedronki, na szczęście. Mam jeszcze kamyczek, mały, trzymam go w lewej kieszonce. To on jest moim przyjacielem, a biedronki pocieszycielkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
BAN stały
|
I wanna break the circle but the circle won't break
// chcę przerwać koło, ale ono nie chce się przerwać // I wake up alone in a big room //Budzę się sama w wielkim pokoju...// Edytowane przez Kissabble Czas edycji: 2008-09-02 o 17:40 Powód: poprawka ;P |
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Raczkowanie
|
Co to jest miłość?
Czy tak trudno to powiedzieć? MY-Idealne połączenie nie uważasz? Mówią, że wieczności nie da się określić - kłamią! Mój, tak jesteś mój bez względu na wszystko byłeś i będziesz…zawsze, już zawsze… "Co to wszystko ma znaczyć''? na czym polega ta cała miłość?" "Skłamałabym powiedziawszy, że o nim nie myślę. Nie byłoby lepiej, gdybyśmy pozwolili wejść Miłości? Poznałam Cię przypadkiem...wiesz?? ![]() Pozwól mi nie zrozumieć tej lekcji I planuję kolejną w nieznane ucieczkę...
Zamykam sie w swoim świecie, a w pudełeczku trzymam biedronki, na szczęście. Mam jeszcze kamyczek, mały, trzymam go w lewej kieszonce. To on jest moim przyjacielem, a biedronki pocieszycielkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Rozeznanie
|
Kobiety.! Sytuacji wygląda tak ze moj TŻ wrocil z podrozy i chyba ze tak to ujme jego uczucia do mnie osllably. Proszę o opis ze skoro on mnie olewa to ja też nie mam zamiaru mu nadskakiwać. takie delikatne ;*
![]() Możesz się spinać na nasz styl, trudno, cóż zrobić My mamy szyk i zawsze wiemy co założyć Tak mało wiem o sobie a chce coś więcej wiedzieć Mają nudne życie więc chcą podglądać innych Szukają wściekle lecz nie znajdują prawdy Nic się nie zmienia, ludzią w głowach się przewraca To chyba całkiem dobrze tak wiedzieć więcej Specjaliści, chciałbym poznać ich wszystkich . To chyba fajnie mieć ludzi tak bliskich nie? Przyjaciele szukający dziury w całym. A cudzy świat tylko liszy się dla nich Ten wie, tamten wie tylko ja nie wiem Może coś przeoczyłem a może nie znam sam siebie
#893 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#894 |
Raczkowanie
|
); ~ ~ ŁZY SĄ MI NAJBLIŻSZE, NIGDY NIE OPUSZCZAJĄ ~ ~ ;(
Nie ... jeden ma marzenia... ![]() MoJe SeRcE MoCnO KrWaWi Bo Ja CiE KoChAm A Ty MnIe CiĄGlE RaNiSz ![]() ![]() Już NiE CzekaM Na PierWszY ProMyK SłoŃcA...;( Moje słoneczko świeci już tylko na GG... Jedyny promyk w moim życiu... najgorzej jest być nikim dlakogos, kto jest dla ciebie wszytskim! Na twarzy uśmiech, a w sercu ból.. bo kocham chłopaka, który nie może być mój Szczęście...to Ulotna Chwila Która Skrapla Się I Spływa Po Policzku... Raz jest smutno raz jest źle wszystko w życiu spieprza się;(( Dni bez Ciebie to dni bez bicia serca... Miłość jest jak droga usłana różami... moja kolcami...=( Nie mogę być blisko Ciebie..ale moje serce jest przy Tobie.. ![]() Wiem że nigdy nie będziesz mój i nie chce myslec o tym!!!! Po co to czytasz? Co Ci to da? Chcesz znać mój nastrój? DOTKNĘŁAM DNA! Dlaczego tak późno uświadamiamy sobie ze kogoś kochamy...?? Samotna o tak, smutna to fakt, załamana niestety tak... ![]() Wierzyłam w miłość..Teraz już nie...
![]() |
#895 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
`drogi znów nie skrzyzwoały nam się, szczescie przeszło obok . ` szczescie ! zauwazysz mnie wreszcie ?!
![]() ![]() |
![]() |
#896 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#897 |
Raczkowanie
|
Przelecisz się ze mną ?.
yeaaah. sex on the table !. szaleje ;dd Luuubisz to suko !. ;dd I can wait forever to see you again... / Mogę czekać cały czas żeby Cie zobaczyć ... I don't need you lies no more. / Nie potrzebuje Twoich kłamstw nigdy więcej. *******e wszystkie dziwki, które jada za plecami. Kręcisz dupa tak, ze ja *******e. xD Lubie gdy jęczysz, Maleńka. Ona pachniała dzikim sexem. ;dd Hi, I'm Destiny. Who the fuck are you? Nie potrafię śnic bez Ciebie, wiesz?. Moze tez stajesz do walki, ale upadasz na deski ?. Tylko nie mów mi, ze chcieć to móc... ! ja pierdziele ;/ a miałam tak wiele . miałam Ciebie, kotku. miałam.. bo Ty w swoich oczach wszystkie moje masz sny ;* slodkie klamstwa twe, Koteczzzkuu.. !. Przestajesz mnie fascynować - zaczynasz mnie w****iać. Pozwoliles mi uwierzyć w szczęście, którego nigdy nie miałam... Twój chłopak myśli o mnie nawet, jak połkniesz ` ![]()
![]() |
#898 |
Raczkowanie
|
czy szczęśliwsza? nie wiem, ja nie wiem .
zamorduj mnie dowcipem, który znam. znów płakałam, wczoraj znów płakałam. moje serce pojemne jak przedwojenna wanna. uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia. patrze na ciebie w nocy, kiedy uśniesz. podróbka szczęścia z fabryki na Tajwanie. zagadaj mnie na śmierć, niech skonam z nudów ! ja zawsze byłam jakby obok.
#899 |
Raczkowanie
|
Nieraz w człowieku lamie sie życie, a usta nadal sie śmieją.
W ramionach Morfeusza. Świat pełen z papieru miłości. W szklance perłowej mgły. Powiedz mi jaki dzisiaj kształt ma miłość. Bo z Tobą dotykam gwiazd . <3 Bo On byłby moim azylem, i ucieczką od całego świata. Idąc powoli jak idiotka, z nadzieją, że zaczniesz mnie gonić. Wszystko bym dla niego zrobiła. BYLABYM GRZECZNA PRZEZ CHWILE.
![]() |
#900 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki mam prośbę. Potrzebuję jakiś głupich ale śmiesznych wierszyków, opisów, cytatów, które mogłabym dać na nk w komentarzu na profilu u koleżanki.
![]() - xxxJuanaxxx - Domiiniisiia - Plotkaraaa - kee - r0zunia - Frizz - czekoladka66 - nastychick i reszta. ;* Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-09-03 o 06:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.