|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III
witajcie!
dziekuje Wam kochane za slowa pociechy. Powiem Wam tak - kochamy sie, ale czasem sama miłosc nie wystarczy... Skrzatku, jestes piekna kobieta i cudownie wygladałas w dniu slubu co do Oli to....fajnie, ze jest tam tak dobrze...moze dzieki tej opinii ktos bedzie chcial ją od nas odkupic...bardzo chcialam miec tam wesele...buziaki
|
|
#3752 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3753 |
|
Raczkowanie
|
skrzatek24
Naorawde slicznie wygladalas i nie pisze tak dlatego ze wszyscy Cie chwala |
|
|
|
#3754 |
|
Raczkowanie
|
i ja bardzo proszę o dopisanie
)) z gory dziękuję
|
#3755 |
|
Raczkowanie
|
jakos post pod postem mi wyszedl
. Kiedys mialam pochwalis sie swoja sukienke napiszcie co myslicie |
|
|
|
#3756 |
|
Rozeznanie
|
już się robi
![]() superancka, naprawdę, krój jak dla mnie idealny, a ile takie cudeńko kosztuje?
|
#3757 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3758 |
|
Raczkowanie
|
Mialam jeden dzien przerwy a tu tyle do czytania i to ze skrajnymi emocjami i Gwiazdeczki i Skrzatka.
/ ![]() Madzikownia sukienka super tez myslalam o takiej ktora mialaby wydluzona czesc gorna ( eh nie wiem jak to nazwac) tyle ze mi sie wszytsko na zdjeciu podoba a jakos nie mam jeszcze odwagi zeby pojsc i cos poprzymierzac Zajrzalam raz z Ciekawosci do Salonu na Wodopojnej ale tam mi Pani powiedziala ze wszytskie suknie sa na kołach i bez koła wygladaja zle.. hmm... 10 halek chyba moze zastapic kolo?
|
|
|
|
#3759 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mierzyłam m.in. suknie z mojego avataru, i podobna krojem do tej twojej madzikownia, lecz niestety za drogie i tak potwornie ciężkie bo z tafty że nie wyobrażam sobie tańca w nich...co do koła to nie wiem, podobno źle się tańczy z nim, ale tu niech się wypowiedzą nasze nowe żonki, ktore miały/nie miały kół w sukniach.niektóre suknie bez koła owszem może nie sa zbyt obszerne ale moga się dobrze prezentować jeśli któraś zdecydowałaby się raczej na bardziej przylegająca, koronkową suknie, to myślę że wtedy mogłoby być bez koła Także, Itenka smiało wkraczaj do salonów i mierz bez skrupułów, oby tylko Panie były miłe i pomocne bo przecież ty masz najwcześniej z nas ślub
|
|
#3760 |
|
Raczkowanie
|
iwonka861 Joasia*** za sukieneczke zaplacilam z przesylka 950 zl. Zamawialam ja na allegro (szyta na miare ) przes taka kobietke ktora sprowadza je z zagranicy. mialam troche obaw co do jakosci i wogole ale bardzo milo sie rozczarowalam . Cala gora jest z przeslicznej koronki ktorej nie da sie zobaczyc na zdjeciu, takze jak przyszla bylam zszokowana
. Jezeli ktoras z Was bedzie zainteresowana to moge dac jej namiary na alegro a jak nie wytawia teraz sukienek to mam do niej maila. jak ja wybieralam sukienke to miala bardzo duzy wybor modeli. wkleje jescze inne modele ktore miala dostepne a ktore wpadly mi w oko. Patrzylam wlasnie ale nie wystawia na alegro ale jak ktorac z Was chce to mam do niej maila
|
|
|
|
#3761 |
|
Raczkowanie
|
Jakby ktoś szukał fotografa to ja polecę super człowieka:
Fotograf: Robert Rossa Tel. 604098140 Mail: Robert.rossa@gmail.com Młody, nowy na rynku i z fantazją ![]() Pozdrawiam wszystkie przyszłe Panny Młode. Już mężatka
|
#3762 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do lokalu jesli jest w takich kolorach to zróbcie dekoracje w czystej tonacji bieli! nie wiem czy robicie balony czy sama florystykę ale użyjcie tylko bieli, wtedy tez połączycie cały slub i wesele w jedną całość Cytat:
|
||
|
|
|
#3763 |
|
Raczkowanie
|
Skrzatku piękna z Was para.. Ja już nie mogę doczekać sie mojego ślubu.. Jeszcze 3 dni
Uwielbiam szczególnie teraz czytać takie relacje co do uroczystości ślubnych...Tak chciałabym, żeby wszystko poszło po mojej myśli... |
|
|
|
#3764 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a jak to wyglądało w praktyce, szyją za granicą, ta pani je sprowadza i poprawki sa u niej czy juz na własna rękę trzeba dopasować, bo na odległość chyba nie da się w 100% dopasować do klientki jak sie jej na oczy nie widziało...no chyba że z nich tacy cudotwórcy hmmm właśnie szperałam na allegro i moze to przypadek, ale znalazłam ogłoszenia sukien szytych na miarę za 950zł ( pani z UK, może to ta sama co tobie sprowadzała??)
08.08.2009 za 4 dni ![]() namiary na sale, zespoły, itp https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=9732 daty ślubów https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=392 Edytowane przez Joasia*** Czas edycji: 2008-09-02 o 21:50 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3765 |
|
Raczkowanie
|
Joasiu a dorzucisz jeszcze mnie do tej listy wizażowych ślubów, skoro zajmujesz się dzisiaj jej porządkowaniem???
|
#3766 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() madzikowania prześliczna ta suknia!!!!naprawdę i cena też super!!!!ale powiem szczerze nie wiem czy ja bym sie odważyła,chyba bym sie bala ze cos nie wyjdzie....ale ta suknia jest super naprawde!!!
|
|
#3767 |
|
Przyczajenie
|
To może jeszcze i mnie
Prawie nic nie piszę, ale czuwam Do ślubu lekko ponad miesiąc, pojawiają się obawy, czy nam wszystko wyjdzie...więc pewnie będę częściej pisała - licząc na podtrzymywanie na duchu
|
#3768 |
|
Raczkowanie
|
Joasiu to i ja bym poprosiła o wpisanie bo mnie nie ma na liście
![]() Mam pytanie czy załatwianie teraz Kościoła to jest za wczesnie ? Jesli któras z was na rok przed ślubem umawiała sie juz w Kosciele to bardzo prosze o pomoc jak to wygląda m.in co trzeba miec przy sobie, czy cos sie płaci bo mój kochany TŻ uwaza że najlepiej to w nowym roku a ja bym chciała wiedziec wczesniej Przynajmniej bym byla spokojna... A co mierzenia sukni to nie pójde dopóki nie zrzuce troche centymetrów z tali także pewnie koło lutego zaczne się martwić o suknie.
|
|
#3769 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
U mnie wyglądało to tak, że w styczniu b.r. TŻ poszedł do kancelarii wstępnie zarezerwować termin i godzinę ślubu. Ksiądz zapisał wszystko w kalendarzu. A w lipcu byliśmy juz na tej pierwszej wspólnej "przepisowej" wizycie w kancelarii i dopiero wtedy mieliśmy przy sobie wszystkie papiery potrzebne do spisania protokołu. Co do sukienki, to troche przyszalałam, tak mi sie wydaje. Kupiłam ją sobie na wyprzedaży w grudniu 2007 roku, 10 miesięcy przed slubem. Oczywiście od grudnia co jakiś czas miałam wątpliwości, czy to ta wymarzona. Ale ostatnio byłam sobie na nia popatrzeć i nie chcę żadnej innej
|
|
#3770 |
|
Rozeznanie
|
wrzucam kilka fotek, takich ze tak powiem domowych czyli nie od fotografa
|
|
|
|
#3771 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie przyszle i terazniejsze Panny Mlode.
Nowa na forum od razu sie przyznaje. Ale wzurzylyscie mnie dziwczyny swoimi postami. Przepiekne zdjecia, wzruszjace historie - wiec tez chcialam zostac czescia tego. Szczegolnie ze organizuje slub na odleglosc i na pewno mi sie przydadza wasze rady. Moje wesle jest 11.07.2009 w Wierzchowiskach i odkad wiem.. siedze jak na szpilkach. Jutro mam pierwsza wizyte w salonie z sukienkami. trzymajcie kciuki bo na pewno zakocham sie w najdrozszej. Gorace pozdrowienia dla Was wszystkich i Waszych Przyszlych!!!!! |
|
|
|
#3772 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na razie nam sie trudno zdecydować na Kościół A wszystko dlatego że nie chce w swojej parafi. I pewnie faktycznie załatwimy to w następnym roku.Martynko wyglądałaś cudownie!!! Taka promienna i uśmiechnieta. W ogóle nie widać stresu. Życze Ci byś zawsze taka była!!!
|
|
|
#3773 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3774 |
|
Rozeznanie
|
i jeszcze kilka
|
|
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
Martynka wyglądałaś pięknie i na każdym zdjęciu jesteś taaaaaka uśmiechnięta
![]() i bardzo zaintrygował mnie Wasz taniec ![]() ![]() A ja Dziewczny po powrocie do Polski musze koniecznie pojechać do Wojciechowa obejrzeć tą nową salę. Jest na 400 osób (idealnie dla mnie bo przy moich 300 byśmy mieli jeszcze sporo miejsca) i moi rodzice powiedzili, że super wygląda. W prawdzie mamy zaklepanego szalonego Koguta ale na danie zaliczki umówiliśmy sie na koniec września dlatego mamy jeszcze możliwośc zmiany. mój Tż nie chce póki co slyszeć o zmianie lokalu ale poczekamy na to aż obejrzymy i wtedy podejmiemy decyzję. Powiem Wam, że troszkę zazdrościłam Dziewczynom, które mogły poprzebierać i "powybrzydzać" w salach, a my nie bardzo, ponieważ bardzo mało jest tak dużych sal
|
|
|
|
#3776 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3777 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale mi się zrymowało, hiihiCytat:
|
|
|
#3778 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3779 |
|
Rozeznanie
|
wiatm nowe wiżażanki, oczywiście podopisywałam do listy te które prosiły mnie wcześniej, kto jeszcze by chciał to może juz na priv
ale super, że nasza lista codziennie się wydłuża, będzie o czym rozprawiać przez rok, co oglądać i w ogóle suuuper martynka81 zdjęcia świetne, wyglądaliście prześlicznie, widziałam że ślub był u Ledóchowskiej, to tam gdzie i my mieć będziemy to zapytam się hmm ile was kosztowały opłaty kościelne tam bo chciałabym wiedzieć na ile mamy sie przygotować
|
#3780 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.

co do Oli to....fajnie, ze jest tam tak dobrze...moze dzieki tej opinii ktos bedzie chcial ją od nas odkupic...bardzo chcialam miec tam wesele...

. Kiedys mialam pochwalis sie swoja sukienke
napiszcie co myslicie
za 4 dni
Ja również jestem bardzo ciekawa ile kosztuje tak piękna suknia

/

Prawie nic nie piszę, ale czuwam 
także pewnie koło lutego zaczne się martwić o suknie.
A wszystko dlatego że nie chce w swojej parafi. I pewnie faktycznie załatwimy to w następnym roku.