|
|
#1561 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
( w ten sposób za same śluby z jednego dnia mają około 5 tyś) Więc jeśli ktoś chce mieć tam ślub, a przychodzi pózno to dorzucają go do mszy zbiorowej.I np. ślub o 15.00 mają 4 pary...Wyobrażacie sobie takie coś?4 panny młode,pomieszani goście,koszmar jakiś.Dlatego my zapisaliśmy się wcześniej,żebyśmy byli jedyną parą,a tu cyrki powychodziły...Na to wygląda Będziemy się wspólnie stresować
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-09-03 o 10:21 Powód: proszę nie pisać post pod postem (korzystać z funkcji edytuj bądź multicytowania)! |
|
|
|
|
#1562 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Ewelinka, współczuję tych stresów, ale dobrze, że wszystko się wyjaśniło. Nie wyobrażam sobie zbiorowego ślubu
|
|
|
|
#1563 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() masakra jakaś.. w życiu bym nie pomyślała, że gdzieś się takie rzeczy wyprawiają... ja nie wiem że są pary które się na to decydują.. dla mnie to taka osobista chwila nie chciałabym żeby obok mnie jeszcze 3 pary ślubowały, miałabym wrażenie że ksiądz udziela ślubu wręcz taśmowo. Macie szczęście, że się sytuacja wyjaśniła
|
|
#1564 | |||
|
Zakorzenienie
|
facet ktory wspoltworzy program w TVN "Rozmowy w toku"
Maja prowadzic program jak obronic sie przed facetami na imprezach. Ma byc tez program z instruktorem sztuk walki. No i chca mnie zaprosic, a ja nie wiem czy mi sie chce az do Krakowa jechac.![]() Cytat:
To moj nr 1, jak na razie.![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1565 |
|
Raczkowanie
|
No bo to jest obłęd...Idą 4 pary po kolei(nie wiem,chyba losują w jakiej kolejności się ustawią),cały kościół obcych ludzi i przychodzi do przysięgi a ksiądz mówi "Poproszę pierwszą parę..."Chore!Widziałam zdjęcia z takich ślubów i normalnie siedziały pary obok siebie...Jak sobie wyobraziłam,że my też będziemy jedną z iluś par,to aż mi się gorąco zrobiło...Dlatego jestem bardzo szczęśliwa,że to się wyjaśniło.A mojej Mamie aż żyłka w oku z tych emocji pękła i teraz ją boli...
|
|
|
|
#1566 |
|
Rozeznanie
|
Taki stres, chyba bym tam padła z rozpaczy normalnie, ale dobrze, że wszystko się wyjaśniło
![]() a ja to myśle nad jakimś fajnym prezentem dla mojego TŻ'ta..za dwa tygodnie ma urodziny i chciałabym wymyślić coś fajowskiego ale narazie marnie mi idzie..
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelinka niezla historia...pierwszy raz slysze o takich podwojnych slubach
![]() Magialena my z Tz mieszkamy razem juz ponad 3 lata
|
|
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, wlasnie sie dowiedzialam, ze trzech kolegow z podstawowki juz sie ozenilo i jedna kolezanka z ogolniaka wyszla wlasnie za maz... Jedna kolezanka z roku ma slub w grudniu... Ech, "posypali" sie Ci moi znajomi.
|
#1570 |
|
Wtajemniczenie
|
Magialena my juz mieszkamy z tz od 17 m-cy
nio, ale hehe w swietle pawa juz legalnie od 3 -cy prawie jako malzenstow![]() ![]() ![]() Ewelinka nigdy wczesniej nie slyszalam o takich slubow....kurcze porazka ja nie wiem jak ktos moze chciec tai slub ![]() nio a ja jutro ostatni dzien w pracy w tym tygodni oczywiscie...dzisiaj mialam mala przeprawe po wakacjach bo mala jest tak zzyta z mama zenie pozwala mamie wyjsc i plakala wrecz szlochaa chyba 10 min... nio ale zapanowalam nad sytuacje ciekawe jak jutro bedzie wogole to mam cholerne problemy przez tarczyce z waga w zeszlym rou bylo to samo normalnie nagle mi waga podskocyla i nic na to nie poradze musze poczekac az waga sama spadnie- aczkolwiek jej pomagam troszke![]() dziewczyny a ja mam do was prosbie pomozcie mi znalezc piosenke dla mam na slub bo my z tzem niestety nie mamy juz ojcow az mi sie cos robi jak o tym pomysle najgorzej bylo na aktach do slubu cywilnego jak wpisywali"nie zyje"a t bylo niedlugo po smierci mojego taty ehhh ...i mam problem naprawde
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#1571 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Madzia i jak?
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ewelinka chyba bym zawalu dostala.. dobrze ze sie wyjasnilo.. ![]() ale slubu zbiorowego sobie niewyobrazam... jest taka piosenka napamietam kogo ale wlanie dla mam... pomysle..
|
|
|
#1572 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wiesz ja też mam jeszcze laurki od moich małych amantów z przedszkola, kiedy to 3 lata temu miałam okazję pracować tam jako wolontariuszka. Miałam dwójkę takich chłopców co twierdzili, że kochają p. Basie Piękne zdjęcia My z Tż tez mamy swój park, gdzie spotykaliśmy się po skończonych lekcjachTż szybko wróci, staraj się nie nakręcać, bo to jest najgorsze, ja tez się boję jak Tż gdzieś wyjeżdża, mam potem w głowie takie myśli, że strach ewelinka co za historia z tym księdzem ale dobrze, że jednak wszystko sie wyjaśniło. O ślubach grupowych nigdy nie słyszałam, w głowie mi się to nie mieści, to się dopiero nazywa materializm, jak najwięcej ślubów żeby dużo zarobić. w dodatku w najbardziej obleganych godzinach dają taśmowo te śluby Cytat:
Tu są jakieś piosenki dla mam, zobacz http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Chomik.aspx?i...%2fquote%5dOoo |
||||
|
|
|
#1573 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1574 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nio moja dzis bez plakania prawie poszla spac w poludie nalutki postepik kurcze chyba zaczyna do mnie docieracgdzie chce pracowac zazdroszcze ci strasznie ) ale tak pozytywnie oczywiscie a duzo masz dzieciakow w grupie?
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
To ja tyle wazylam 2 stycznia br., po powrocie od rodzinki ze swiat.
Obecnie waze 70. Ale tyle juz wazylam pod koniec lutego. Chcialabym zrzucic jeszcze co najmniej 5 kg. Najchetniej 10 a najlepiej 12 - 14 kg. Ale to i tak zalezy od tego, czy w swoim ciele czujesz sie dobrze, czy tez nie. Ja np. w ogolniaku bylam szczuplejsza, ale uwazalam siebie za grubaske. Odkad mam TZ kocham swoje kraglosci! (biust biodra, bo z brzucha i z ramion chcialabym troche zeszczuplec). ![]() Aaaa! Moj pies siedzi teraz przy moich stopach i nie dosc, ze je lize to jeszcze obgryza mi paznokcie u stop. Pol "frencza" mi juz zerzarl, o paznokciu nie wspomne. A do tego skubany tak ciagnie, ze to boli. ![]() A co do slubow grupowych, to byla taka "moda" tuz po wojnie. Nawet w filmie "Czterej pancerni i pies" jest taka scenka.
|
#1576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moja grupa składa sie z 24 urwisów mocna grupa Całe szczęście dzieci rodzi sie coraz więcej, wiec będzie potrzebne wsparcie ze strony nowej kadry, jeśli wrócicie do kraju to o prace może być łatwiej ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
baja, i przy okazji opcinacz do paznokci.
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
racja
szkoda tylko, że pilnikiem nie jest, bo byś miała już prawie cały zestaw do pedikiru
|
|
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe, baja, dobre. Wiesz, najlepiej, zeby jeszcze robil peeling calych stop i jeszcze paznokcie malowal.
|
#1580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Top dog |
|
|
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki wczoraj bylismy kup[ować gajer na pogrzeb.
Mój Tz jest tak za***i**scie niewymiarowy, że w dwóch sklepach nie było na niego gajera. W trzecim dobra marynarka, ale spodnie skzoda gadać. Do przerówbki, i najgorsze że neiw iem jaki będzie efekt tej przeróbki czy będą dobrze leżeć. Jak takie rzeczy będą do ślubu to ja pierdziele taki interes, pójdzie w dzinsach, bo te tylko na długość skracamy zawsze.
|
|
|
|
#1582 |
|
Zadomowienie
|
hej ja juz wczesniej pisalam,ze tez mieszkam z Tż-tem.w sumie to nasi znajomi nas traktuja jak stare dobre malzenstwo.
Chcialam was zapytac czy ktoras sie orientuje jakie sa teraz ceny alkoholu na Slowacji lub w Czechach (moze ktoras z was byla ostatnio lub mieszka niedaleko).moja teściowa chce nam dac kase na jakis lepszy alkohol-znaczy na whisky,koniaki itp i sie zastanawiamy czy tam bedzie lepsza cena niz u nas,podobno teraz w euro sie oplaca placic ale ja w sumie nie wiem bo dawno juz w tych rejonach nie bylam,choc strasznie daleko to nie mamy.czekam na jakies info
|
|
|
|
#1583 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
Rosette a chociaż samych skrzydeł nei da razy wymienić? bo rozumiem że to z ościeżnica na pewno się nie da
![]() a w ogóle jakie są dzrwi ? Gołę tynki też są dobre do wersji 'przed' ![]() Moja droga ja przez ponad pół roku grzałam wodę w garnkach do mycia, po tym jak junkers odmówił zupełnie posłuszeństwa
|
|
|
|
#1585 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
dziwne że samemu nie można ościeznic zdemontować yhm... i taki koszt !!??
a z tymi drzwiami rozmiar mniejszymi to jakbyś na stare nakładała nowe ościeżnice to tak ościeżnice też można stuningować nakładając maskujące belki dookoła dzrwi, ja tak chciałam zrobić w łazience gdyby się nie dało ościeżnicy wywalić. wtedy się woła stolarza i niech robi za o wiele mniejszą kasiorę oznacza to stary rozmiar dzrwi. jak dzrwi zamknięte rto widac jakby była piekna nowa ościeznica, dopeiro jak się otworzy to widać starą plus nową. ![]() a teraz macie drewniane? z płyty ? czy wystarczy póki co pomalować lub okleić? zmioenić klamki szybki itp?![]() na szyby można też nakleić tą folię przezroczystą z wzorkiem jakimś czy coś, o ile będzie pasować ![]() o takie te folie: http://aukcja.onet.pl/search.php?str...5&category=123 |
|
|
|
#1587 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() TZ jeszcze spi wiec weszłam zobaczyc co tam u was ![]() Cytat:
i nie wiem jak kiedys mogłam mieszkac bez niego hehedzieki za pamięć ![]() No wiec wczoraj po sniadaniu czyli o 13 poszlismy na spacer, zahaczylismy o sklep przez co wydalismy az 36 euro ( nie wiem na co ) pogadalismy. powiedziałam mu wszytsko co mi lezy na sercu, z czym mi źle. TZ chwile milczal po czym stwierdził, ze mam racje i ze postara sie to zmienic ja muoczywiscie powiedziałam, ze przeciez nie musi chodzic spac tak smao jak ja, ale niech choc ten wieczór spedzi ze mna (nie kazdy oczywiscie). no i wiczoraj bylismy razem 24 godziny wrócilismy ze spacerku a tu koledzy zrobili nam obiad (jeden tak super gotuje, ze ja wymiekam ) potem gralismy sobie we 4 w karty , ogladalismy film (na szczęscie mamy kanał po angielsku gdzie leca wieczorami fajne filmy i przy okazji mozna sie jezyka pouczyc hehe) nastepnie koledzy jego poszli spac a my z TZ lezelismy sobie w salonie jeszcze. ja sobie przypomniałam ze od 3 miesięcy nie nosze aparatu na zeby wiec poszlam go poszukac , załozyłam i taaak bolało, ze stwierdzilam ze ide spac bo inaczej nie wytrzymam TZposzedł ze mna mnie uspic (to bylo po 24) lezelismy tak, on mnie przytulił, głaskał, ale zeby tak mnie bolały ze nie dalam rady zasnąc wiec powiedziałam mu aby poszedł sobie grac bo ja dzis chyba nie zasne. TZ poszedł ale za godiznke juz do mnie wrócil, przytulił i zasnęlsimy razem Teraz sie obudziłam, zebydalej bolą wiec wziełam laptopka do łozka i siedze... przynajmniej o nich nie mysle![]() zobaczymy jak bedzie dalej z TZ
|
|
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
madzia no i kawa na ławę pomogła
![]() to Ty nosiz wkładany aparat? czy to retencyjny jest ? ![]() no rosette to sie nazywa listewki podtrzymujące
|
|
|
|
#1590 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:06.

( w ten sposób za same śluby z jednego dnia mają około 5 tyś)
Maja prowadzic program jak obronic sie przed facetami na imprezach.
Ma byc tez program z instruktorem sztuk walki.
No i chca mnie zaprosic, a ja nie wiem czy mi sie chce az do Krakowa jechac.

wogole to mam cholerne problemy przez tarczyce z waga
), ze moglibysmy jechac na takie rekolekcje weekendowe dla narzeczonych.