|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. 23
Cytat:
2) Prezent wtedy znika, musi być minimalna kwota zamówienia (realnie, nie przed rabatem klubowym). Łatwo zrobić sobie symulację i sprawdzić, jaka opcja będzie najlepsza, bo rabat klubowy nie kasuje się, dopóki się naprawdę nie zamówi. |
|
|
|
|
|
#2072 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#2073 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja swoje ulotki tez roznie dostaje, raz 10, raz 20 a czasem wcale
Edytowane przez Luna1818 Czas edycji: 2021-04-24 o 22:28 |
|
|
|
|
|
#2074 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dzięki za informację. Póki co czuję się nie zaproszona na zakupy przez YR. |
|
|
|
|
|
#2075 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja kilkunastoletnia znajomość z YR ma się podobnie - zero ofert papierowych, na maila dostaję oferty typu "1+1 i 20 %", jakie są widoczne w popularnej reklamie, kod urodzinowy i box. Nic ponad to. Na sklepie internetowym jestem dość aktywna, mam golda, ale to za sprawą Dziewczyn, które dzielą się "dobrymi nowinami". Domniemuję, że nie mają potrzeby dbać o lojalnego klienta... bo w sumie po co, skoro i tak jest.
|
|
|
#2076 |
|
Rozeznanie
|
Mam podobne odczucia...
Tylko żeby się nie zdziwili bo o nowego klienta trudno (przesyt rynku i moda na eko, a nie oszukujemy się yr dakeko do eko i naturalnych składów). Więc jeśli o starego klienta nie zadbają to cóż... Obroty spadną. Lepiej dla nas, w ciężkich czasach kasa zostanie w portfelu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2077 |
|
Przyczajenie
|
Macie rację. Przypuszczam, że rotacja pracowników YR jest duża i oni na pewno nie dbają o stałych i lojalnych klientów.
|
|
|
|
|
#2078 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wygląda na to, że to rzeczywiście kod typu jaki dają w ulotkach do paczek (rabat -20%, po wpisaniu widnieje jako MERCI)
|
|
|
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam ulotkę. Szał... Żel 50 ml. No, na bank coś kupię, już pędzę :/ Nie mogę tylko z apki foto wrzucić, bo mi krzyczy, że za duży rozmiar...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie ![]() cynamon HRVATSKA ESPANA PORTUGAL TürkiyeEdytowane przez karolina_zb Czas edycji: 2021-04-25 o 23:31 |
|
|
|
|
#2081 |
|
Raczkowanie
|
Jest nowa oferta dużo nowości i jedna która mnie zasmuciła.
Monoi podrożało . Ostatnio byłam tam tylko dla niego i tak poczyniłam swoje ostatnie zamówienie Monoi duże za ostatnie punkty , pilingi z outletu jabłuszko i karite z kodem na żel kiwi i kosmetyczkę i koniec, finito wracam do e-kobiecej. A monoi będę próbować w ofercie Avonu może będzie podobne zapachowo lub vis plants. Wysłane z mojego QUEST przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2082 |
|
Raczkowanie
|
Mam wrażenie, że praktycznie wszystkie te "nowości" to są stare formuły w nowych opakowaniach... No oprócz szamponu w kostce. Nie wiem, ale czuję się rozczarowana trochę
|
|
|
|
|
#2083 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Monoi i argan najwyżej teściowa będzie zamawiać z papierowej wersji, bo czasem brakuje jej do przesyłki darmowej. Wysłane z mojego QUEST przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#2084 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trochę zazdroszczę, bo w Polsce nowości są często wrzucane wcześniej. Tak było z edycjami limitowanymi (świąteczną oraz kiwi) czy perfumami Mon Rouge. Edit: pojawiły się szczegóły serii Go green do paznokci: https://newsroom.yves-rocher.com/fr/..._go_green.html Edytowane przez Pigeons Czas edycji: 2021-04-26 o 08:13 |
|
|
|
|
|
#2085 |
|
Wtajemniczenie
|
Przeglądam te nowości, niby tyle tego, ale jakoś nic mnie nie woła, aby kupić. Mam wrażenie, że to wszystko już było, tylko dali nowe opakowania...
I co niby miałoby być zamiennikiem żelu peelingującego Sebo Pure Vegetal (dawny Pure System) - kompletnie nic mi nie pasuje...? Dziewczyny, te szampony w kostce to rzeczywiście taka fajna sprawa? One naprawdę dobrze myją włosy i w ogóle pienią się coś? Czy to bardziej kwiestia "lepszego składu" lub ochrony środowiska/nie testowania na zwierzętach? Zielone L'Eau MdB są niedostępne, oby nie wycofywali cichaczem, jak klasyczne, różowe
♥ fragrantica ♥ Edytowane przez Aleksa_888 Czas edycji: 2021-04-26 o 10:49 |
|
|
|
|
#2086 |
|
Kobieta zimowa
|
Dziewczyny, mam pytanie o wodę kwiat wiśni "Eau fraiche cerisier" w porównaniu do starej wersji "Cerisier en fleurs ", czy ta nowa jest podobna, czy bardziej intensywna, czy dłużej utrzymuje się na skórze?
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłabym piankę do mycia twarzy ze zniżką z majowej ulotki - liczę, że jednak przyjdzie w tym tygodniu i to ta inna, lepsza dla wybranych
|
|
|
|
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
Dwa kody na -20% ważne do 30.04, może ktoś skorzysta
UDRJFPWP RL5BAXB4H Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2089 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2090 |
|
Konto usunięte
|
O co chodzi z szamponami w kostce? Co jest w nich fajnego? Kojarzę, że to teraz modne, ale wydaje mi się strasznie niepraktyczne.
Te z YR nie mają nawet podanych składów na stronie. |
|
|
|
|
#2091 |
|
Zadomowienie
|
Mniej miejsca, nie produkują plastików... mam Bielendy i jest naprawdę fajny, ten Bielendy
|
|
|
|
|
#2092 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Są szampony w kostce, które pienią się bardzo dobrze, domywają oleje, przedłużają świeżość włosów, ale są i buble. Trzeba testować na sobie aż się znajdzie ideał. Ja przeszłam na kostki żeby zredukować ilość plastiku ale nie chciałam żeby to się odbyło kosztem jakości produktów, których używam. Z czasem znalazłam produkty, które mi odpowiadają (MDM, Cztery szpaki, Garnier) i butelkowanych szamponów zupełnie mi nie brakuje. Ale pamiętajmy, że szampon to tylko szampon. Nie jest tak, że kostka zrobi z włosami zrobi cuda, których nie zrobiłby żaden szampon w butelce. To raczej kwestia bonusów poza kosmetycznych. |
|
|
|
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak będą dostępne.. bardzo je lubię na latoWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2094 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dokładnie tak. Szpaki swietne a z kolei garnier u mnie porażka, dam szanse roskowi zobaczymy co tam spłodzili
|
|
|
|
|
|
#2095 |
|
Przyczajenie
|
Jakby ktoś był zainteresowany to mam na sprzedaż nówki sztuki: L'Eau Moment de Bonheur-zielony, Naturelle, Comme une Evidence 50ml i 100ml , Secret d'Essences 50ml Vanille Noir i Neroli
Edytowane przez KamaLilia Czas edycji: 2021-04-26 o 15:41 |
|
|
|
|
#2096 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
Puściłam grazynskie zamówienie i to chyba już koniec z yr. Screenshot_2021-04-26-15-55-39-797_com.google.android.gm.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2098 |
|
Rozeznanie
|
SMS:
-50% i -40% na 2 kosmetyki i PREZENTY: Zel pod prysznic KIWI KISS 200ml za zakup od 19,90zl & Kosmetyczka za zakup od 29zl. Z SMS do 15.05. Szczegoly w sklepie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2099 |
|
Raczkowanie
|
Komuś w ogóle udało się doprosić o ta ulotkę? Jestem goldem, 3 stówy luźno wydaje w miesiącu, a o takie rzeczy trzeba się łaskawie prosić
|
|
|
|
|
#2100 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, widzę, że niektóre z Was używają kosmetyków co cery wrażliwej. Ja ze względu na trądzik różowaty, który pojawił się u mnie kilka lat temu nie mogę używać nic "mocnego". Tzn. sprawdza się u mnie wycofywany olejek do demakijażu sensitive camomile, krem z tej serii tak sobie (o niebo lepsza była różowa seria). Super jest gąbeczka konjac. Problem w tym, że potrzebuję czegoś przeciwzmarszczkowego/ujędrniającego. Nowy "Krem intensywnie ujędrniający na dzień do skóry wrażliwej" nie sprawdził się u mnie, od razu miałam nawrót wysypki. Możecie coś polecić?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.

ESPANA
PORTUGAL
Türkiye

jak będą dostępne.. bardzo je lubię na lato
dokładnie tak. Szpaki swietne a z kolei garnier u mnie porażka, dam szanse roskowi zobaczymy co tam spłodzili