|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
Blond w³osy
hejka!
Zastanawia siê od pewnego czasu nad jedn± kwesti±, mam naturalne blond w³osy, jednak w ostatnim czasie strasznie mi pociemnia³y. Nie chcê ich rozja¶niaæ, poniewa¿ s± cienke i baaardzo o nie dbam, wiêc s± mega zdrowe. I teraz moje pytanie, czy szampon fioletowy lub jaka¶ maska fioletowa mo¿e rozja¶niæ mi trochê naturalny blond? Czy to dzia³a tylko w przypadku farbowanych? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 486
|
Dot.: Blond w³osy
Fioletowa maska niczego nie rozjasnia. Ona jest po to, zeby pozbyc sie zoltego tonu z wlosow (farbowanych). Wlosy beda chlodniejsze w odcieniu, ale nie jasniejsze.
Sa szampony/maski delikatne rozjasniajace wlosy, ale to jest to, czego nie chcesz, bo kazdy taki produkt musi miec w skladzie cos rozjasniajacego, co w efekcie wplynie na kondycje wlosa. Cudow nie ma.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 032
|
Naj³agodniej, ale te¿ najwolniej dzia³a po prostu szampon rumiankowy. Im wiêcej rumianku w sk³adzie tym lepiej
![]() Wys³ane z mojego Redmi 4X przy u¿yciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1
|
Istniej± maski barwi±ce do usuwania za¿ó³ceñ. Dzia³aj± zarówno na w³osach farbowanych, jak i naturalnych. Jedyn± ró¿nic± jest si³a efektu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Równie¿ mam naturalnie blond w³osy. Przetestowa³am wiele produktów i nic tak nie dzia³a jak p³ukanka rumiankowa. Najlepiej z ca³ych koszyczków kwiatów, do zakupienia w aptece. Przy regularnym stosowaniu w³osy s± odrobinê ja¶niejsze, ale przede wszystkim maj± "ten blask".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 12
|
Cytat:
nie, one nie rozja¶niaj± |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 179
|
Czy ja wiem? Farbujê w³osy i blond wydawa³ mi siê zawsze o wiele mniej problematycznym kolorem ni¿ jakie¶ ciemne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.