|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII
ooo ja tez sie cieszę! A zisiaj się zaczyna 2 seria Twarza w Twarz! Bedzie tez YCD i Mam Talent tylko telewizora nie będę miała w mieszkaniu w KRK;/;/
|
|
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u siebie w domu tez mam na kompie kartę telewizyjną i mozna tez dokupić taka do lapka tylko zewnętrzna, a nie wewnetrzna jak jest na stacjonarnych. Może to i dobre bo wtedy można podłaczyć kazdy kmputer do niej |
|
|
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A karta telewizyjna to naprawde dobry pomysl
|
|
|
|
|
#1925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze to przemyśleć, wogóle to jeszcze lapka nie mam i nie mogę się zebrać żeby go kupić;/ chyba muszę pochodzić po paru sklepach i popytać |
|
|
|
|
#1926 |
|
Rozeznanie
|
A co tu trzeba w laptopie zrobic zeby TV odbieralo? bo znalazlam w zestawie 2 piloty,ale o co tu chodzi to nie mam pojecia
![]() No to pierwszy dzien 'nauki' za mną... przeraza mnie anatomia ![]() aaaa...i za tydzien jedziemy na sekcje zwłok!! ![]()
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba mieć karte telewizyjną, zainstalowane oprogramowanie do niej no i oczywiscie opłacona kablówkę i podlaczoną edit. dziewczyny jeżeli którakolwiek się na tym zna to prosze żeby zajrzała http://kwark.com.pl/cenniki/notebooki1.jpg kumpel proponuje ten w 5 rzedzie, pierwszy z lewej |
|
|
|
|
#1929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Toshiba A300 ASUS F5SL lub F3SG |
|
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
wogóle to kumpel mi powiedział żeby zwrócić uwage na to gdzie jest najbliższy serwis, bo np. Acer ma najbliższy... w Czechach
|
|
|
|
#1931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
DsC no weeeeeezzzzzzzz pokaz ta bluzkę
|
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
a ja w domku
mama mi dzis kupila posciel i reczniki tez sie ciesze na twarza w twarz![]() ale tu pustki pretty jak znajde chwile to zrobie zdjecia i wkleje ![]() ycd juz mi sie znudzilo nie lubie jak jest czgos po 10 edycji
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
do hotelu?
jak tak to już jutro bo nie dam rady teraz bo padam;P Cytat:
DsC no jestem ale tylko jeszcze jutro i pojutrze, a potem w harrachovie albo i gdzieś indziej jeszcze ![]() tamia, lele no to ja również życzę wszystkiego najlepszego!
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
Mam taką samą, ale bez tych pasków z tyłu - dekold w serek. Rękawy nie są aż tak szerokie
|
|
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
żartujesz? a też na allegro zamawiałaś? nie strasz
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dojdzie to napisz jak z rozmiarem
bo niby jest napisane ze rozmiar S/M ale wiadomo jak to jest ![]() Ja duzo czytalam na wizazu ze ta bluzka ma te rekawy nie az tak szerokie, ze jest po prostu uszyta na wzor tej bluzki jedna dziewczyna pokazywala sie w niej ale ona byla zadowolona wiec pewnie i Ty bedziesz zadowolona ![]() DsC podaj linka do niej bo musze poszukac u tego sprzedajacego podobnej
|
|
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
pretty a jeszcze co do Twojej znajomej ode mnie z kierunku to chyba jeszcze się nie zapisała ale pewnie będzie ze mną w grupie ćwiczeniowej ^^
bo mamy nazwisko na S ;P
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
fajne bedzie Twarza w twarz! podobał mi sie pierwszy odcinek
|
|
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że będę zadowolona...ale ogólnie to te bluzeczki prawie wszystkie są świetne http://allegro.pl/item422037534_124_tunika_ z_bufiastymi_rekawami_kol ory_l.html tu masz linka, ale ogólnie to nie tylko ten użytkownik ma te bluzki...jest ich więcej Cytat:
|
|
#1943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak sa rozmiary to fajnie ![]() Moze sobie tez sprawie jak Ci sie bedzie podobala ![]() A jaki wzielas kolor?
|
|
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
wzięłam czarny na próbę, bo i do wszystkiego pasuje
ale jak będzie fajna to skuszę się na inne w innych kolorkach
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
DsC ale fajny nowy avatar
![]() Ja tez bym wziela czarna ale biala tez musi byc ladna ![]() Ten sprzedajacy ma duzo negatywnyvh komentarzy ale w pozytywnych jak klikalam na te komentarze gdzie pisali ze bluzeczka jest sliczna to akurat byly aukcje z ta bluzka co kupilas wiec moze byc calkiem fajna ![]() Ide spac ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
mi przyszly kremy z ziai zamowione na allegrto pachnA slicznie
wstalami ide z tz na targ tylko najpierw musze do niego dojechac kupie sobie jakas bielizne taniO a potemzkolezankmi na piwko i znow do tz czytac ksiazke ( wczoraj pytalam jego mamy czy cos ma to kupila mi w kiosku jakas grzechy mlodosci ale calkiem fajna)wiec zmykam
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
Co do seriali: podoba mi się, że TVN próbuje robić coś innego niż M jak miłość albo coś podobnego, w którym głównym tematem jest zaściankowość albo to, że jakiemuś dziecku psują się zęby. Teraz albo nigdy jest fajne, bo żywsze i nowocześniejsze, ale zauważyłam też, że seriale z TVN-u są takie... idealne. Jedna bohaterka ma niesamowitą chatę za Warszawą, mąż jej kupił aptekę w centrum, drugiej matka jest właścicielką jakiegoś tam sklepu z biżuterią albo kosmetykami. Tak piękne, aż nierealne. Fajnie się to ogląda, ale czasem denerwuje.
Kupiłam sobie laptopa. Nic nie wiem więcej oprócz tego, że jest firmy LG i ma 160 GB. Dałam 1700. Zastanawiałam się jeszcze nad Toshibą, ale miała 250 GB, a to byłoby zwykłe marnotrawstwo miejsca, bo na pewno tyle bym nie zajęła. Chociaż był tani - 2000 zł. |
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
łoooooo DsC masz nowy avatar
ale fajny jest tylko musze się przyzwyczaić![]() wstałam i jem śniadanko, a później ide z dziewczynami na wielkie zakupy do naszego mieszkania w KRK, musimy kupić fuuul środków chemicznych, bo w piatek jedziemy tam posprzatac
|
|
|
|
#1949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
muszę się też do niego przyzwyczaić...ale ogólnie to jest sweet ![]() tż mnie obudził chyba pojdę na działkę w taką piękną pogodę... a w weekend jaka pogoda ma być? bo chcieliśmy z tż i znajomymi jechać pod namioty
|
|
#1950 |
|
Adwokat diabła
|
czesc, pisze z kafejki! opowiem wam jak mi neta podlaczą
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.

chyba pojdę na działkę w taką piękną pogodę...