|
|||||||
| Notka |
|
| Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Co czytacie na Wattpadzie?
Przejrzałam to podforum i zaskoczenie - nie ma tu wątku o wattpadzie. Ja uwielbiam czytać tam różne opowiadania, sama też cos piszę (jakby ktoś miał ochotę przeczytać to zapraszam - link w podpisie, mile widziana konstruktywna krytyka). Bardzo rzadko można jednak trafić na coś porządnego. Dużo książek to opowieści nastolatek, które są ... lepiej nie bedę nawet strzępić języka.. Czasem można trafić prawdziwą perełkę pisaną przez nieodkrytego pisarza, ale trzeba się przekopać przez górę opowiadań by dokopać się do takiej historii.
Pytanie: co polecacie? Macie jakieś swoje ulubione opowiadania? Coś godnego przeczytania? Ciekawego? Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2016-10-03 o 17:12 |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Co czytacie na Wattpadzie?
Ja na wattpadzie, to tylko Sage o Ludziach Lodu czytalam
|
|
|
|
|
#3 | |
|
mad lad
|
Cytat:
![]() Fajna sprawa, ostatnio nie narzekam na brak weny, więc wkrótce pochwalę się tu zapewne swoją pisaniną, którą udało mi się popełnić. Jednak nie zamierzam tam raczej niczego czytać. Edytowane przez OldWorldBlues Czas edycji: 2016-10-05 o 15:29 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Wattpad
Piszecie coś tam? Polecacie coś?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wattpad
[1=98801a4949b6e7be7262800 5159534798f7205e7_60b418f 2c2c00;88704985]Piszecie coś tam? Polecacie coś?[/QUOTE]
Też właśnie zastanawiam się, czy ktoś poleca coś do poczytania
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wattpad
Mogę zaprosić do siebie
Romans, zakończony. https://www.wattpad.com/story/727861...-dust-series-1
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy nie czytałam w sumie takich opowiadań, ale już jakiś czas się noszę z zamiarem by sobie czytać. Inna sprawa, że tak samo zainteresowały mnie webtoony.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Obecnie czytam "To nie jest do diabła love story. Detoks."
Sama też publikuję. Jeżeli ktoś miałby ochotę poczytać coś w gatunku new adult, z akcją dziejącą się w Polsce to zapraszam na mój profil (Szelka22), link: https://www.wattpad.com/story/317802093-hej-misty Tytuł: Hej, Misty! |
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Pisanie na Wattpadzie
Hej! Czy ktoś z Was pisze i publikuje swoje opowiadania/powieści na Wattpadzie? Jakie były wasze początki? Jak się reklamowaliście, żeby zdobyć czytelników?
Mam tam konto od trochę ponad miesiąca, publikuję swoją powieść. Wiem, że to krótki czas, żeby się wybić, ale bardzo mała liczba wyświetleń i komentarzy trochę zasmuca, tym bardziej, że dodałam już kilka rozdziałów. Póki co promuję się na grupach fejsbukowych, bo nie mam innego pomysłu. Może coś doradzicie? Może to kwestia tagów? Przy okazji zareklamuję się też tutaj Powieść z gatunku new adult, z miejscem akcji w Polsce (konkretnie głównie Poznań).Autor: Szelka22, tytuł: "Hej, Misty!", link: https://www.wattpad.com/story/317802093-hej-misty Pozdrawiam! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

Romans, zakończony.