![]() |
#3661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie październik 2021.
No powiem wam ledwo zipie. Dibrze że weekend ze starszakiem się zapowiada intensywny (SB zawody pływackie ndz turniej szachowy wyjazdowy) to będę mniej myśleć. Ale ogółem jestem wykończona.
U nas remont moja mama i teściowa przyjechały pomoc sprzątać posiedziałam chwilę i nagle wpadłam w taki płacz że się uspokoić nie mogłam, strasznie dużo mnie to wszystko kosztuje. Tak się o mała martwię że szok. Wyczytuje teraz wszystko po kolei (mama i teściowie pojechali, wcześniej się w kiblu zamknęłam i szukałam informacji ![]() Dzięki że mogę się wygadać. U mnie +4kg. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#3662 |
Zadomowienie
|
Ladywhisper, kciuki żeby wszystko było ok! Bardzo mi przykro, że co chwilę coś musi wam zajmować głowę
![]() U nas intensywnie. Olaliśmy budowę domu i kupujemy mieszkanie ![]() Zrobiłam też dzisiaj napad na Tesco bo zaraz mają nam zamknąć i kupiłam dwie siaty ciuszków ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3663 |
Konto usunięte
|
Ja bardzo lubię ubrania z Tesco sama dla siebie mam dużo stamtąd tez
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3664 |
Zadomowienie
|
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;88718443]Ja bardzo lubię ubrania z Tesco sama dla siebie mam dużo stamtąd tez
![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3666 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zazdro z tym Tesco. Jutro jadę do mamy do małego miasta i tam jeszcze Tesco jest więc może skoczę na mini zakupy ![]() ![]() U mnie +3/4 kg jakoś tak ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3667 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3668 |
Konto usunięte
|
Mamusie październik 2021.
Zaoferowalabym zakup i wysyłkę bo już nie raz wysyłałam z primarka u f&f ciuchy ale nie ma co bo jak ostatnio wysyłałam coś rodzinie takie cło walnęli ze bez sensu cokolwiek wysyłać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3669 |
Raczkowanie
|
Koleżanka też na 1 usg że komora serca się nie domyka na kolejnym, że wszystko ok. Pójdź do innego lekarza niech Cię uspokoi wytłumaczy dokładnie co i jak może nie potwierdzi tego. Sama mam trudna ciąże, myślałam że już ją tak na prawdę nie utrzymam. Do porodu będę się bała... ja poszłam do innego mojego dawnego świetnego lekarza uspokoił mnie trochę a nawet bardzo bo byłam już nie do wytrzymania.. więc wiem jak to jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3670 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() My niedługo będziemy urządzać pokoik dla malucha. Już nie mogę się doczekać ![]() ![]() Właśnie dotarł mój materiał na zasłony i jutro zawioze krawcowej. W końcu będą zasłony ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda, że ten lekarz-buc Cię nie uspokoił i nie powiedział, że z dużym prawdopodobieństwem te wady same niedługo znikną. Na pewno byłoby to lepsze niż konieczność wyszukiwania takich informacji w internecie. Ja wychodzę z założenia, że to młody, dopiero kształtujący się organizm i jeszcze wiele rzeczy naprawi się w nim samych, bez żadnej ingerencji z zewnątrz. Trzymam mocno kciuki, żeby jak najszybciej lekarz przekazał Ci pozytywne wieści. Cytat:
Podjęliście najlepszą decyzję na świecie. ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3672 |
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie szukam naszego pierwszego mieszkania. Nasza sytuacja jest wyjątkowo zagmatwana. Nie wiem czy uda nam się coś znaleźć w naszej cennie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3673 |
Konto usunięte
|
Mi się nigdy budowa domu nie marzyła dla mnie to byłby koszmar istny
![]() Ja muszę mieć mury i wtedy mogę sobie wymyślać ale tak od zera to nie, nie dla mnie jestem za bardzo niezdecydowana ![]() Na szczęście dom który mamy jest idealny póki co także nie musimy wymyślać nic poza remontem z którego zostało się niewiele teraz już do ogarniecia. |
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Wtajemniczenie
|
Hejka, nie podbije statystyk, Dziewucha
![]() ![]() Lady, współczuję Ci tych stresów i zmartwień. Jestem pewna że będzie ok. Moja siostra w zeszłym roku rodziła synka, też cała ciążę nerki pod kontrola, mały niedługo kończy roczek i ostatnio niedawno wyszło mu USG już zupełnie bez zmian. Tylko to kontrolowali co dwa miesiące. Trzymam kciuki i życzę Ci dużo sił. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3675 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję córeczki. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3676 |
Wtajemniczenie
|
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;88718624]Mi się nigdy budowa domu nie marzyła dla mnie to byłby koszmar istny
![]() Ja muszę mieć mury i wtedy mogę sobie wymyślać ale tak od zera to nie, nie dla mnie jestem za bardzo niezdecydowana ![]() Na szczęście dom który mamy jest idealny póki co także nie musimy wymyślać nic poza remontem z którego zostało się niewiele teraz już do ogarniecia.[/QUOTE]Aż dziwne. Prawie same kobietki nam się tutaj klarują. Oczywiście gratulacje ![]() Ja mam urodziny w październiku. Jak przenoszę swoją córkę tydzień to będziemy mieć urodziny tego samego dnia🤣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3677 |
Raczkowanie
|
Lady, trzymam mocno kciuki, żeby na kolejnym usg wszystko było już ok
![]() ![]() ![]() Ja też już jestem po wizycie, wszystko z maluszkiem w porządku, waży już prawie 300g. No i będzie córeczka ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3678 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja tez z października ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
Super ze wszystko ok No i gratuluje córeczki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję kolejnych córeczek
![]() U mnie w domu szpital zaraziłam męża ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3680 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3681 | ||
Rozeznanie
|
Lady bardzo współczuję tylu stresów. Trzymam mocno kciuki, żeby było ok
Pozostałym gratuluję córeczek ![]() ![]() To jest zdecydowanie moja ostatnia ciąża, przynajmniej planowana. No ciągle coś, krwiaki, później plamienia, ciągnięcie i bóle brzucha, rwa kulszowa, a teraz jeszcze doszło kłucie w pochwie. Martwię się, czy wszystko ok ![]() ![]() Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
Mnie się marzy dom, ale przeraża mnie budowa. Poza tym przy domu jest tyle pracy, a ja jednak jestem wygodna. Chciałabym większe mieszkanie, ale musimy się z tym trochę wstrzymać. Póki co musi nam wystarczyć to co mamy Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3682 |
Raczkowanie
|
Tak trochę offtopowo... ale jak to jest ze człowiek zjada 3 morele, opakowanie malin, 3 kromki chleba i ukojenie daje dopiero połowa paczki chipsów ? Wykończy mnie ta ciąża, dostałam jakiegoś napadu głodu i aż mi żal samej siebie. Dobrze, ze chociaż chleb był pełnoziarnisty z twarożkiem i trochę owoców 😂
|
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3684 |
Konto usunięte
|
Ja tez stale coś podjadam. Już nie mówiąc ze jęk dwie porcje obiadu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3685 |
Raczkowanie
|
Ja to samo. Szukam sobie codziennie miliona zajęć żeby czymś zająć ręce i żeby nie były to smakołyki i frykasy. Na jutro zamówiłam u mamy zupę z botwinki i już przebieram nogami!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3686 |
Wtajemniczenie
|
Ja dużo nie jem, ale mam takie napady, że chce czegoś konkretnego. Dzisiaj miałam ochotę na kalmary 🤷 A za to jak czegoś nie chce to tego nie zjem nawet jak ma się zmarnować 🤨
Właśnie robię muffinki na jutro ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3687 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam lekarkę która wykonuje echo serca razem z połówkowym. W pn się zapisuje. Także przy okazji echa serca powtórzę polowkowe. Babka ma świetne opinie.
Wiecie milion różnych myśli chodzi po głowie. Z jednej strony uspokajają mnie te publikacje w których wyczytałam to co pisałam wyżej z drugiej.....zaczynam się zastanawiać i myśleć że skoro PAPP-a wskazywała już na jakieś możliwe problemy to że to może się zacząć sprawdzać już teraz. Że może amnio nie wykazała wszystkiego. Że może mogłam coś zrobić lepiej/bardziej zadbać o Mała i siebie. K.urfa. No nie jest mi dane się cieszyć tym stanem No. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2021-05-21 o 20:46 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3688 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Teraz są takie ceny, że nie wiem co by wyszło taniej. Mieszkanie czy dom. Wszędzie ceny są kosmiczne. Mnie budowa by nie przerażała z racji zawodu. Ale finanse już tak, dlatego teraz nawet nie myślę o zmianie lokum, a przydałby się jeszcze jeden pokój. Ja za to jak zjem trochę to chodzę kilka godzin taka najedzona jakbym co najmniej tonę zjadła. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3689 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- [1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;88719096]Ilu metrowe mieszkanie kupujecie? Teraz są takie ceny, że nie wiem co by wyszło taniej. Mieszkanie czy dom. Wszędzie ceny są kosmiczne. Mnie budowa by nie przerażała z racji zawodu. Ale finanse już tak, dlatego teraz nawet nie myślę o zmianie lokum, a przydałby się jeszcze jeden pokój. Ja za to jak zjem trochę to chodzę kilka godzin taka najedzona jakbym co najmniej tonę zjadła. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Też mam uczucie pełności, ale i tak dalej wrzucam w siebie jedzenie, choć nie jestem głodna ![]() Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3690 |
Zadomowienie
|
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;88719096]Ilu metrowe mieszkanie kupujecie?
Teraz są takie ceny, że nie wiem co by wyszło taniej. Mieszkanie czy dom. Wszędzie ceny są kosmiczne. Mnie budowa by nie przerażała z racji zawodu. Ale finanse już tak, dlatego teraz nawet nie myślę o zmianie lokum, a przydałby się jeszcze jeden pokój. Ja za to jak zjem trochę to chodzę kilka godzin taka najedzona jakbym co najmniej tonę zjadła. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Niecałe 90m2 plus 10m2 balkonu. Ceny są MAKABRYCZNE a Gliwice chyba naprawdę przodują w kwestii wywindowanych cen.. Acz w tej okolicy w której byśmy chcieli działkę przebitka na korzyść mieszkania i tak jest niezła Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.