|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Kto byl Egipt+7dni Izrael
Drogie wizazanki bardzo prosze o opinie osob , ktore byly na takowej wycieczce. Czy warto pojechac?
Slyszalam ze w Izraelu ciezko sie znosi wysokie temperatury, bo jest wieksza wilgotnosc. Czy Izrael ma interesujace zabytki. wiem jakie sa, ale czy naprawde to taka wielka atrakcja turystyczna? Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kto byl Egipt+7dni Izrael
Izrael
![]() ![]() ![]() ![]()
Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. Edytowane przez madziarra Czas edycji: 2005-05-12 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hej!Nie wiem czy znasz to forum : http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=622 Tutaj powinnas znalezc jakies informacje
![]() ![]() ![]() ![]() PS. I moze jeszcze jedno forum: http://www.egipt.pl/?akcja=opinie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Egipt moje marzenie. Izrael też bym chętnie zobaczyła.
No ja bym się nawet nie zastanawiała,aczkolwiek to nie są ostatnio bezpieczne rejony niestety. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
W Egipcie bylam ale pobyt byl w hurghadzie, zreszta super to fakt. A forum znam faktycznie zaraz tam poszperam. Tylko obawiam sie , ze pisza tam tez pracownicy biur, ktorzy w ten sposob reklamuja swoje firmy i uslugi. Chcialam poznac opinie osob ktore nie maja w tym zadnego interesu
![]() Ta wycieczka to sharm el sheikh -pobyt i Izrael -zwiedzanie(lubie zwiedzac). Tam gdzie bylam nie bylo niebezpiecznie, ale bardziej na polnocy faktycznie ostatnio cos sie dzialo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Mysle ze opinie normalnych ludzi (nie tylko pracownikow biur) tez znajdziesz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Naprawde nikt nie był?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]() up. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
w górę!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
hej ja byłam na 14 dniowej wycieczce Egipt + Izrazel w 99 roku w lutym więc temp ok 25 stopni wróciłam opalona ale nie poparzona polecam wypoczynek nad Morzem Martwym coś niesamowitego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Ja byłam w tym roku
![]() COS NIESAMOWITEGO!!!! Izrael jest przepiekny, wiele pieknych swiatyni ze wspaniala historia, a Jerozolima... ![]() ![]() ![]() Jesli jestescie ciekawe, moge Wam szerzej o tej wyprawie opowiedziec ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Hej! Mieszkałam w Izraelu 2 lata i kazdemu moge polecic wyjazd!! Jest pieknie, cieplo, krajobraz poprostu cudo. bylam w wielu miejscach ale naprawde tam spodobalo mi sie najbardziej. Dla imprezowiczow polecilabym tel-aviv(tysiace dyskotek, barow knajpek itp) i eilat (kurorty, piekne hotele i naprawde duzo ciekawych rzeczy). Trudno w siedem dni wszystko zwiedzic mimo, ze panstwo nie jest duze za to posiada tyle atrakcji, ze szczerze mowiac ja przez 2 lata wszystkiego nie zwiedzilam. Planuje jeszcze jeden dluzszy wyjazd w tamte rejony. Goraco polecam!! Jesli ktos chcialby zaczerpnac informacji z checia pomoge...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
jesli moge sie wypowiedziec... byłam w egipcie w zeszłym roku. i miałam też wypad do izraela. nigdy więcej! przede wszystkim ze względu na moje przekonania polityczne
![]()
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.