![]() |
#1381 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Witam dziewczyny
![]() Ciągle jeszcze zastanawiam się co bede zdawać (zastanawiam sie pomiędzy matmą a wosem) Jakie możliwości w wybraniu kierunku daje matura z WOSu? wiem ze socjologia a jakie jeszcze? |
![]() ![]() |
![]() |
#1382 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
apropo tż'a nie gadam z nim... wku........a mnie niemilosiernie.... nie wiecie co i tak z nim nie siedze ani te sprawy bo no bez przesady... ale powiem wam ze ciezko jest w tej szkole jak ejstem an niego wsciekla... no i dzisiaj mam taki zjazd ze masakra przez niego ![]() ide na 17 do babki na gegre poustalac co i jak bo korki zaczne od stycznia na matme juz kogos znalazlam ale nie do konca ejstem pewna. wstalam dzisiaj rano z bólem migdałka;/ choroba jasna w sobote mam impreze w Poznaniu dzień na straty.... aha i dostałam dzisiaj liste lektur na polski.... yhm yhm yhm.... moze ja zerwe z tż'em to chociaz ebde miala na czytanie czas? od groma tego jest jezuuuu. a msuze czytac bo po 1 lubie, po 2 z opracowan nic nie trybie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1383 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj miałam siedem lekcji, jutro już tylko 5, ale trzy polskie...
Mam już zadania z historii, wosu, francuskiego. Źle nie jest. Ale jedynym przedmiotem, który póki co mi się podoba jest przedsiębiorczość. ![]() ![]() ![]()
#1384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() administracja zarządzanie ![]()
![]() |
#1385 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem w****iona ale nie przez szkołe a przez koleżanke z którą robię prezent i która MUSI WSZYSTKO ZATWIERDZIĆ tj. nie mogę zrobic czegoś sama (spieszyła się) bo to ONA chce zapakować i wogóle wszystko.
Wydarłam się na nią, zrobiła dziwną minę no i już poszła. Matko ![]()
![]() |
#1386 |
Zadomowienie
|
Miałam dzisiaj pierwszy niemiecki z Niemka
![]() ![]() I poprztykałam się z TŻ. Jest głupi jak but ![]()
#1387 |
Zakorzenienie
|
Padam. Jaki u mnie upał
![]() ![]() A jutro od 8 do 12:25 świetnie ![]()
![]() |
#1388 |
maszyna, nie człowiek
|
Ja się pójdę przejśc do biblioteki, bo dzisiejsze dwa angielskie, dwie inf, dwie matmy i polak zrobily swoje... nie czuje ciala. a jutro dwa wf ;( umre! a matma..ja czuje ze po maglu w tym roku jakim bedą lekcje zdam mature...
#1389 |
Zadomowienie
|
można się dołaczyć??
![]() ja mam zamiar zdawać geografie podstawową, biologie i matematyke rozszerzona i oczywiście polski i ang podst. zobaczymy jak mi to wyjdzie wszystko ;P
#1390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a w ogóle klasówkę mam jutro z racji psikusa jaki zrobiło ksero ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1391 |
Zadomowienie
|
Ale on mnie denerwuje. Nawet się nie stara i nie docenia nic a nic. W ogolę zachowuje się jakby pierwszy raz o czymś usłyszał, a potem jak dostaje pale to mówi, ze to dlatego, ze nie zna słówek. Nawet jakby zdał pisemna to na ustnej lezy i obojetnie czy z niemca czy z angielskiego.
Ali ci sie poszczeslilo ![]() ![]()
#1392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dobra, lecę do matmy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
Zakorzenienie
|
A nam dzisiaj zapowiedział klasówkę z wosu i oznajmił, że jeszcze z historii może napiszemy, tak na rozgrzewkę
![]() I dostałam dziś tematy prezentacji i nie mogę się jak na razie zdecydować na żaden ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Zakorzenienie
|
Już zdecydowałam: polski, angielski, wos. Tylko... nie wiem co na jakim poziomie
![]() ![]() Sydunia, fajny podpis - teraz mi ta piosenka po głowie zaczęła chodzić cały czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() kurcze niby jestem zadowolona z planu.. ale te dojazdy mnie dobijają ![]() ![]() w domu jestem o 16.. zjem obiad i prosze już tyle godzin ;/ na dziś planuję przepisać na czysto list do koleżanki(krótki to on nie jest bo dość trochę nie odpisywałam), zrobić notatkę z polskiego(wstęp do pozytywizmu), przeczytać "Mendel Gdański" i poćwiczyć ![]() ![]() w ogóle siedze dziś na fizyce i gapie sie na tablice i na nauczycielkę jak by mi po chińsku wykładała ![]() ![]() ![]() a jutro na pierwszej i ostatniej lekcji matma ;/ do tego jeszcze niemiecki z taką głupią babką że szok! i kolejny angielski(5 tygodniowo) z babką która uczy nas jak podstawówkę.. jedno i to samo.. 2nd Conditional przerabiam już chyba setny raz, nudzi mnie już to! ![]() to może ja się już pożegnam bo nie wiem czy tu jeszcze wpadnę a chciałabym zdążyć ze wszystkim co tam wypisałam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1396 |
Rozeznanie
|
Witajcie! Ja dopiero wróciłam
![]() a najlepsze: dzisiaj się dowiedzialam, że na 7.10 bede miala 2 repetytoria z matmy, czyli w sumie w szkole spedze 10 godzin ![]() Sydunia farciaro, ale sie Tobie upiekło ze spr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Zakorzenienie
|
kurcze nie mogę znaleźć książek do angielskiego, niemieckiego, korepetytorium z angielskiego i książki do fizyki
![]() pamiętam tylko że książkę z chemii zostawiłam na koniec roku szkolnego w szafce.. jutro muszę iść do woźnej żeby mi otworzyła szafkę bo nam jeszcze kluczyków nie dali.. obym się myliła i te książki też zostały w szafce bo jak nie to ja nie wiem co zrobię, mama mnie chyba zatłucze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Zakorzenienie
|
Renia nie martw się, znajdzie się
![]() TŻ wczoraj wymieniał baterie do myszki, leżała na biurku, poszedł wyrzucić stare do kosza, wraca a myszki nie ma. Sprawdzał wszędzie. Poszedł do łazienki, wrócił i myszka leżała na biurku. Cud jakiś :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1399 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja dziś już dostałam tematy maturalne na maturkę ustną z pol. Wybrałam: "Historyczne bitwy w literaturze i filmie. Skonfrontuj ujęcia tych samych zdarzeń i omów ich funkcję, analizując wybrane dzieła literackie" ![]() ![]() tylko trochę zastanawiam się nad drugą cześcią... Pomóżcie mi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1400 | |
Raczkowanie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() a ksiazki napewno sie znajda ![]() ![]() dzisiaj mialam pierwszy angielski... uczy mnie ukrainka ![]() mialam tez pierwsza biologie...brrr wszyscy u mnie w szkole boja sie nauczycielki od biologii... ale dzieki temu ze jest bardzo wymagajaca i dlatego ze jej sie boje i ucze sie na kazda lekcje moge teraz myslec o maturze z biologii ![]() nam nie podali jeszcze tematow na polski... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewuszki
![]() Jestem przerażona szkołą. A w szczególności biologią i zapowiedzią co, kiedy, jak przerabiamy. Już mam nawet ustalone terminy sprawdzianów potórkowych na cały rok! Masakra. Po prostu nie da się opisać tego co nam dzisiaj babka przekazała. Wygląda na to, że czeka mnie taki ogrom pracy, że chyba będę musiała zrezygnować z kursu angielskiego (na szczęście to nie kurs przygotowawczy do matury, tylko chciałam zrobić kolejny poziom). I coś o fakultetach w soboty mówiła. Świetnie, mogę się pożegnać z weekendami w domu :|. I kolejna rewelacja: test z fizy z 2 klasy. Ten facet jest nienormalny, bo pod koniec roku pisaliśmy taki spr, żeby teraz we wrześniu nie pisać (było do wyboru). Jestem zła zła zła. Rozumiem, że dla tych co zdają maturę to powtórka, ale ci co nie zdają (np. ja) po co mają pisać ten spr po raz kolejny! I 12 zadań z matmy do domu! (halo, my jesteśmy na podstawie!) A nasza wychowawczyni bierze sobie 2 tyg urlopu w połowie września. To nic, że ma klase maturalną, to nic, że jeszcze nie znamy tematów na ustną (a ona jest polonistką), żadnych deklaracji, kompletnie niczego! Ach, musiałam się wyżalić
![]() |
#1403 |
Zakorzenienie
|
Ej, nie wiem, co mi jest.
![]() ![]()
#1404 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
witaj w gronie ![]() mam tak samo... Ja to powoli popadam w dołek... Szkoła mnie przerasta, za wysoka poprzeczka ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mysle że im dalej tym bardziej lepiej jak już się wpadnie w wir pracy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewojki
![]() Ja też jestem padnięta jak cholercia ![]() Na polskim masakra... tyle nam już zadała że ho ho ho.... Mam do Was pytanko ![]() Nie wiecie może o co mogą mnie pytać na rozmowie w szkole językowej żeby sprawdzić na jakim jestem poziomie? Jutro idę bo chce sie zapisać na kurs przygotowujący do matury, a wszelakie rozmowy w innym języku niż polski mnie przerażają xD i zawsze wolę być przygotowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Zakorzenienie
|
Witam maturzystki
![]() Ja też chciałabym dołączyć do Waszego grona ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1408 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tematow maturalnych w naszej szkole jeszcze nie ma Co za ciezki dzien dzis byl Ale przezylam okienko ![]() ![]() No i ta upalna pogoda! a tezeba w szkole siedziec
![]() |
#1409 | |
Wtajemniczenie
|
cześć Dziwoje!
Cały dzień czekałam, żeby tu do Was zajrzeć ![]() Dziś jak wyszłam o 8 to wróciłam dopiero o 16.30, bo po szkole łaziłam po mieście i kupowałyśmy prezenty... W szkole dziś nawet fajnie poza wkurzającą lekcją PP. Nie rozumiem po co ten przedmiot skoro i tak n-ciel nie jest w stanie mnie nauczyć jak założyć własną firmę... A dziś na lekcji losowaliśmy karteczki z cechami osoby przedsiębiorczej i mieliśmy pow w jakiej sytuacji z naszego życia taka cecha jest nam potrzebna i proste wskazówki jak ją doskonalić. Głupie... Cytat:
![]() Michasia222 cześć ![]() U mnie o studniówce ani widu ani słychu. Jedyna duża sala, która pomieści 4 kl (bo chyba w tyle będziemy robić) jest poza miastem i jest też b. oblegana i nie wiem czy będzie termin... Dziś był kiermasz ![]() ![]() Lecę na spacer, a później chyba się od razu wypluskam i odprężę. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!
Kolejna maturzystka '09 z tej strony ![]() Właśnie zrobiłam sobie krótką przerwę w czytaniu żeby zerknąć na wizaż i natknęłam się przypadkiem na ten wątek hehe ![]() Dobry pomysł miała wizażanka, która go założyła ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie maturzystki!!! i wracam do lektury 'Chłopów'...
„Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.” ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.