![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Re: Mężczyzna kupuje kobiecie kosmetyki...
Hehe, moj Mezczyzna wlasnie znowu mnie zaskoczyl
![]() Powiedzialam mu ze tusz mi sie kończy ![]() A on na to: 15:16:03 co do tuszu.... 15:16:15 ja sie od daaawna nosze z zamiarem kupienia Ci tuszu.... 15:16:19 ale mi sie nie udaje 15:16:46 ale nawet zrobilem kiedys rozeznanie i na wizazu czytalem watki o tuszach 15:16:50 sprawdzalem w KWC 15:16:55 jakie sa dobre... itd... Hehe, nie tylko mi KWc sie przydaje ![]() Wasi faceci tez korzystaja z takiej podpowiedzi kiedy planuja wam cos kupic?
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Nic tylko Ci pozazdrościć, mój facet niestety narzeka że ciągle nie ma kasy(nic oczywiście nie robi, żeby to się zmieniło), nawet na naszą rocznicę kwiatka nie dostałam, bo jak twierdzi nie przywiązuje wagi do głupot !!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
no to mój mężuś wiedział, że skończyła mi się rexona w kremie pod pachy. A że miałam mieć imieniny to wymyślił sobie po cichu, że mi kupi... no i przyszedł z paczuszką a tam między innymi Secret,
![]() ![]() ![]() innym razem bez okazji (co mnie u niego bardzo zaskoczyło) przyniósł mi mleczko do demakijażu i ponoć pytał się pani w sklepie, które mu proponuje...nie pamiętam już co to było, ale trafił bardzo dobrze... ![]()
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Droga nefretiti,
miałam to samo z moim D., narzekania na brak kasy, starał się jednak łapać jakieś fuchy. Nie jestem nadmiernie wymagająca, nie żądam zaproszeń do restauracji, teatru czy kina, próbuję dzielić koszty, bo zarabiam więcej od niego i nie jestem obciążona kredytami. Ale brak kwiatka i jakiejkolwiek materialnej oznaki uczucia po paru miesiącach znajomości nie dawał mi spokoju, co spowodowało rozmowę na niewygodny temat pieniędzy. Zakończyła się ona obrażeniem się ("nie stać mnie na ciebie, więc się rozstańmy"). Po paru dniach przemyślał i poukładał sobie wszystko w głowie. Od tej pory zachowuje się tak, jak powinien. Bo tak naprawdę kochający człowiek pragnie sprawiać drugiej osobie mniejsze lub większe przyjemności (podarki, kwiaty bez okazji, wspólne wyjścia) i pieniądze wtedy nie są istotne, Dla ukochanej osoby się ich nie żałuje. Są jednak sytuacje, gdy pieniędzy naprawdę nie ma. Powinnaś wiedzieć, czy sknerzy na Ciebie, ale stać go na piwko z kolegami, czy rzeczywiście musicie przeczekać trudny okres. I pamiętaj, że dostajesz tyle, ile wymagasz. Oczywiście bez przesady. Serdecznie pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
aha i jeszcze raz było śmiechu dużo, gdy wysłałam go do sklepu z prośbą o kupno jakiegoś płynu do płukania tkanin..mówię np Lenor, albo Silan a on??? wraca po 15 min bardzo zadowolony z siebie, a w ręku trzyma płyn do prania wełny woolite perła i na moją zdziwioną minę mówi znowu: "bo nie było nic innego" zaczęłam się zastanawiać czy my w jakiejś dziurze mieszkamy, że nic nie ma, co ja chcę?? ale ja nie mam takich problemów...a później dodał: "a poza tym ta Perła jest z lanoliną no i tak ładnie pachnie"... ale się wtedy uśmiałam...
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
nefretiti napisał(a):
> Nic tylko Ci pozazdrościć, mój facet niestety narzeka że ciągle nie ma kasy(nic oczywiście nie robi, żeby to się zmieniło), nawet na naszą rocznicę kwiatka nie dostałam, bo jak twierdzi nie przywiązuje wagi do głupot !!!!!! ![]() No u mojego niestety tez nienajlepiej z kasa... Dlatego raczej nie dostaje nic bez okazji. Ale teraz zaczal pracowac ![]() Ech... No moj uwielbia wydawac pieniadze na mnie. Woli na mnie niz na siebie. Ale nie chce aby przesadza bo wiem ze ma swoje wydatki. A te zakupowe pomylki waszych facetow sa komiczne ![]() Mojemu jeszcze sie taka nie zdarzyla ![]() ![]()
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Ines - pogratulować tylko Mężczyzny.
Bo tylko naprawdę zdeterminowany i zakochany facet zadał by sobie tyle trudu i sprawdzał np. tusz na wizażu. Naprawdę! Wiem bowiem ile to sprawia meżczyznom kłopotu. Taki zakup, wybór. Zupełnie jakby nas wpuścic do sklepu ze śrubkami...hehe Tym bardziej gratuluję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Gosiabie napisał(a):
> Ines - pogratulować tylko Mężczyzny. > Bo tylko naprawdę zdeterminowany i zakochany facet zadał by sobie tyle trudu i sprawdzał np. tusz na wizażu. > Naprawdę! > Wiem bowiem ile to sprawia meżczyznom kłopotu. Taki zakup, wybór. Zupełnie jakby nas wpuścic do sklepu ze śrubkami...hehe > Tym bardziej gratuluję ![]() Dziekuje ![]() Jemu po prostu zalezy na sprawieniu mi radosci ![]() Chce aby to czym mnie obdarowuje mi sie spodobalo (a wie juz jakie znaczenie dla mnie maja opinie wizazanek ![]() I aby mnie uszczesliwic jest gotow spedzic troche czasu na wertowaniu wizażu lub na poszukiwaniach wybranego kosmetyku we wszystkich pobliskich (i nie tylko) drogeriach ![]() Ja też wole kupować kosmetyki sama. Uwazam podobnie jak wiekszosc Wizazanek - to zbyt duza przyjemnosc aby ją komuś oddawać ![]() ![]() Choc mojemu nie zawsze sie udaje spelnic swoje plany (jak juz wczesniej pisalam - nieswiadomie go ubiegam ![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Moj bardzo chetnie chodzi ze mna do perfumerii i lubi mi towarzyszyc, kiedy kupuje cokolwiek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Zanim pojedizemy razem do marketu to pyta czy będę kupować w "magicznych półkach" (czytaj kosmetyki itp) Jak nie to jedzie ze mną a jak tak to mówi, że woli zostac w domu. Bo w innym razie co pół minuty podchodzi do mnie i mówi "Kochanie wybierasz już 4 godziny
![]()
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
A mnie raz jedyny uroczo zaskoczył mężczyzna w tej materii - i był to mój tato.
![]() ![]() ![]() Ale... ostatnim razem dostał na kartce drukowanymi literami: tusz Illusionist Estee Lauder brązowy. I tylko firma się zgadzała: dostałam Magnascopic wściekło-niebieski ![]() Mój ex (jeden z ex, oczywista, ten ostatni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
BAN stały
|
Dot.: Mężczyzna kupuje kobiecie kosmetyki...
nie widze nic dziwnego w tym ze facet kupuje cos dla kobiety
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
BAN stały
|
to wiesz duzo :P ja nie wiem czego moj uzywa, tylko w sumie zel pod prysznic mu kupie i czasem sztyft pod pachy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#46 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
BAN stały
|
firm jest sporo, kiedys uzywal cos z rossmana ale chyba mu nie podeszlo bo wiecej nie kupil. od jakiegos czasu ma jakies angry beards
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.