![]() |
#91 |
zielony stworek
|
Dot.: Wałki, termoloki, papiloty - zbiorczy
Jestem za wałkami na rzepy i okrągłą szczotką.
Jest tylko jedno ale... nie chodzi o te z popularnych drogerii. Włosy mi się do takich szczotek wkręcały, rzepy się szybko niszczyły i efekt był przeciwny do zamierzonego. Wałki i szczotki salonowe wcale nie muszą być drogie. Mam takie taniutkie do 10zł i już długo mi służą. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
mOLDerator
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Moderator
|
To zalezy na jakich wlosach i dlugosci.
Dlamnie najlepsza i najszybcjej daje efekt suszarko lokowka obrotowa . ![]() Na krotkie ,poldlugie wlosy dobre sä walki z rzepy ale im czesciej sie uzywa tym bardziej wlosy sie niszcza. ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
zielony stworek
|
Cytat:
Myjesz włosy, osuszasz lekko, wałki nakładasz, a w tym czasie pielęgnacja twarzy i make-up. Podsuszam lekko suszarką , rozwijam i gotowe. 5 minut dodatkowej roboty przy moich dużych wałkach. Czasem używam też/lub okrągłej szczotki, jak chcę coś zmienić, podkrecić inaczej niż z wałkami. Mam je w kilku rozmiarach. Edytowane przez kaledonia Czas edycji: 2021-07-02 o 22:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.