![]() |
#4381 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy wrześniowe 2021
sale_girl ja jak wezme taki wdech co âpowiększa brzuchâ i potem zrobie wydech to czuje i widze ruch. Nie wiem raczej jaka część ..ale jakby widze dwie kólki..wiec zakladam ze jedna to glowa a druga dupcia
![]() I mi tez się dobrze lezy na plecach..chociaz wtedy dziecko zaczyna się ruszac więc zmienia pozycje...to zakladam ze skoro ją zmienia przeze mnie to mu nieodpowiada to lezenie na plecach....wiec to u mnie takie krotkie lezenie....minutowe...pom iedzy przechodzeniem z lewego boku na prawy. Ale ciesze się ze większość z Was czuje podobne ruchy...a szczegolnie ze je widzi. Bo ja mam tą malutką Dzidzie...ktora wykazywala do tej pory malo ruchow...no i teraz się to zmienilo..wiec już się zastanawialam czy cos jej się tam nie dzieje. Tzn nadal ruchow jest malo...ale są widoczne okiem..i widze ze nie są jakieś "flegmatyczne"....wiecie. ..jak się mysli małe dziecko to od razu z tylu glowy mam: wątłe, słabe, chorowite. Wiec ciesze się ze te ruchy widze. Monissskaa ja co trzeci dzien wciągam bób ![]() Edytowane przez zwyklylogin Czas edycji: 2021-07-06 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4382 |
Konto usunięte
|
Zwyklylogin ja to czasami widzę taką "kulkę" wędrującą po brzuchu, ale też tak jak napisałaś widzę dwa wybrzuszenia
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4383 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() ![]() Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4384 |
Raczkowanie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;88795094]Dzień dobry
![]() ![]() Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] A ja wczoraj zasnęłam przed karnymi, ale cieszę się z wygranej Itali - nasza druga ojczyzna ![]() Za to bym mogła jeszcze spać ale jadę zaraz na kucie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4385 |
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam z kolejki na KTG
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4386 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4387 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kciuki, żeby sprawnie poszło ![]() My dzisiaj wieczorem 3 prenatalne i już nie mogę się doczekac, aż zobaczymy Zuze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4388 |
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;88795186]O kurcze, to powodzenia
![]() KTG z głowy, teraz jeszcze tylko czekać na lekarza - pewnie za godzinę przyjdzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4389 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4391 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Idę dziś zdjąć paznokcie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4392 | |
Zadomowienie
|
Już ktg?
![]() Mam kryzys od wczoraj wieczora płacze ,czuje się przerażona i przytłoczona ,nie mam wszytskiego gotowego i czuje się taka w tym osamotniona , z każdej strony natłok informacji kasy mówi co innego i te teksty "zobaczysz jak się urodzi ....." Zamiast jakoś człowieka podnosić na duchu to tylko dokładają i zaczyna mnie to irytować . Czuje że nic nie wiem i że sobie z tym nie poradzę,myślę czy z małym wsZytsko ok , a wizyta dopiero po 20 lipca Nie mam wybranego imienia ... Mam doła Dziś i jutro mam zajęcia online w szkole rodzenia ciekawe co tam dziś będzie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą, nadal czekam na lekarza. W sensie on jest, ale od 50 minut siedzę w kabinie i czekam na wezwanie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4394 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ech po co ludzie gadają takie głupoty :/ Będzie dobrze wszystko, masz jeszcze trochę czasu, zrób sobie listę rzeczy do ogarnięcia i pomalutku odhaczaj ![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4395 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo ludzie nie myślą tylko pierd.olą głupoty nie zastanawiając się nad tym co mówi i że komuś mogą zrobić tym przykrość. Jeśli chodzi o imię na początku było parę typów ,teraz totalna pustka nic mnie nie chwyta za serce ![]() Nie zazdroszczę tego siedzenia i czekania .... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4396 |
Zakorzenienie
|
Wyobraź sobie moją radość na hasło, że teraz mogę się za miesiąc pokazać
![]() Cała reszta też okej, 1690 g dzieciaka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4397 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ech, oczywiście nie mogę się w pracy doprosić potwierdzenia, czy zeszło do nich moje L4, a moja gin mi nie odpisała i nie wiem, czy je wystawiła czy nie. Ta nasza kadrowa... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4399 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A co do tekstów ludzi, to ja też czasami takie słyszę, że mam spać na zapas, że musimy teraz jechać na wakacje, bo potem to jak z dzieckiem itd. ale puszczam jednym, wypuszczam drugim, jedynie tekst teściowej o farbowaniu włosów mnie zirytował, a reszta to trzeba uczyć się czasami odgryźć ludziom ![]() Cytat:
![]() No i super ![]() ![]() Cytat:
Poszlam do piekarni rano po pieczywo i stała dziewczyna, zauważyła mnie i chciała przepuścić, to podziękowałam, bo i tak ona było kolejna w kolejce, a panie tam raz dwa obsługują, więc ta chwila mnie nie zbawi, ale miło z jej strony ![]() Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4400 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;88795468]Dokładnie, tak jak napisała Sale, zrób sobie listę, uporządkuj co jest do załatwienia na juz, a co może jeszcze chwilę poczekać i będzie dobrze ![]() A co do tekstów ludzi, to ja też czasami takie słyszę, że mam spać na zapas, że musimy teraz jechać na wakacje, bo potem to jak z dzieckiem itd. ale puszczam jednym, wypuszczam drugim, jedynie tekst teściowej o farbowaniu włosów mnie zirytował, a reszta to trzeba uczyć się czasami odgryźć ludziom ![]() Aż 4 tygodnie spokoju ![]() No i super ![]() ![]() Matko kochana, pewnie doszło L4, ale ta niepewność... :/ Poszlam do piekarni rano po pieczywo i stała dziewczyna, zauważyła mnie i chciała przepuścić, to podziękowałam, bo i tak ona było kolejna w kolejce, a panie tam raz dwa obsługują, więc ta chwila mnie nie zbawi, ale miło z jej strony ![]() Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Niestety mopa parowego nie mam, ale to bardzo miłe, jak nas przepuszczają w kolejkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4401 | |
Raczkowanie
|
Byłam na basenie i taka czuje się wymęczona ale pozytywnie
![]() ![]() Zapisałam tż na telewizyte zeby dostał receptę na ksztusiec to ten nie odebrał ![]() Cytat:
Na spokojnie zaczynasz szkole i tam na pewno po kolei będą mówić co trzeba przygotować bo temat zakupów na pewno będzie. A jeszcze trochę czasu jest wiec tak jak dziewczyny pisza z lista zdarzysz ze wszystkim. A od takich ludzi najlepiej się odłączyć bo niestety takie teksty tylko szkodzą. [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;88795468]Dokładnie, tak jak napisała Sale, zrób sobie listę, uporządkuj co jest do załatwienia na juz, a co może jeszcze chwilę poczekać i będzie dobrze ![]() A co do tekstów ludzi, to ja też czasami takie słyszę, że mam spać na zapas, że musimy teraz jechać na wakacje, bo potem to jak z dzieckiem itd. ale puszczam jednym, wypuszczam drugim, jedynie tekst teściowej o farbowaniu włosów mnie zirytował, a reszta to trzeba uczyć się czasami odgryźć ludziom ![]() Aż 4 tygodnie spokoju ![]() No i super ![]() ![]() Matko kochana, pewnie doszło L4, ale ta niepewność... :/ Poszlam do piekarni rano po pieczywo i stała dziewczyna, zauważyła mnie i chciała przepuścić, to podziękowałam, bo i tak ona było kolejna w kolejce, a panie tam raz dwa obsługują, więc ta chwila mnie nie zbawi, ale miło z jej strony ![]() Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Ja kiedyś chciałam kupić ten mop viledy ale koleżanka mi odradziła bo mówiła że szału nie ma i jeszcze kabel bardzo krótki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4402 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Może to marne pocieszenie, ale: JAKOŚ TO BĘDZIE. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4403 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Ja od wczoraj łykam Spasmolinę i Apap, strasznie spina mi się brzuch, jakoś brak dziwnie ciągnie. Biorę tabsy nawet w środku nocy. a czuję się masakrycznie padnięta od wczoraj i jakaś taka oderwana, nie mogę się na niczym wystarczająco długo skupić, by coś ogarnąć. Ale pozytyw dzisiejszego dnia jest taki, że dostałam decyzję o przyznaniu zasiłku dla bezrobotnych, mogę się bawić za 1tys🥳 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Miałam genialny plan na weekend jechać do zoo, w sumie do chorzowskiego koło mnie ale może do Opola, do Wrocławia się zawinąć pociągiem z samego rana.... A potem sobie przypomniałam, że przecież planujemy na weekend dalej ogarniać pokój chłopaków, bo coraz mnie czasu, a teraz na cokolwiek takiego tylko weekendy zostały, my i tak za bardzo się z tym guzdramy, bo z średniakiem ciężko. I moje plany spaliły na panewce ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4404 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4405 |
Konto usunięte
|
Jakbyście były zainteresowane w HM jest do -70% na wszystko, w tym ubrania dla dzieci, widziałam dla dziewczynek ładne sukienki z takim haftem (angielskim?) W całkiem dobrej cenie
![]() Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://poradnikpracownika.pl/-zwoln...u-zatrudnienia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4408 |
Zadomowienie
|
No i jesli umowa planowo kończyła Ci się już w trakcie ciąży, to automatycznie zostaje przedłużona do dnia porodu, niezaleznie od tego, czy pracodawca chciał Ci ją przedłużyć czy nie.
Umówiłam się jeszcze na paznokcie na za miesiąc, bo żyję na krawędzi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4409 |
Zakorzenienie
|
Nie dotyczy to umowy na zastępstwo, o której tu mowa - a jedynie "normalnej" umowy o pracę na czas określony.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4410 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
L4 nadal niewystawione, wózka nie było w salonie, trolololo. Jedyne co nam się udało załatwić, to Ikea, chociaż nie dorwaliśmy spieniacza do mleka (czajcie to, że przewidywany termin dostawy to PAŹDZIERNIK ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.