|
|
#1171 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
moj zespol tez tylko 100zl zawolal
|
#1172 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1173 | |
|
Raczkowanie
|
Ja zadatkowałam swój zespół za 250 zł
Cytat:
Lis wchodziłam na stronę, którą podałaś. Będziemy mieć ten sam zespół, to są Ci chłopcy którzy tak fajnie grają. To demo z utworami nie odzwierciedla dokładnie ich muzyki, na żywo dają czadu Ja jak podpisywałam umowę to nazywali się po prostu Orion![]() Ciekawa jestem ile teraz biorą???
|
|
#1174 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Faktycznie zmienili nazwę
|
|
|
|
|
#1175 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Uffffff, no to super Nie wiem ile biorą teraz, na początku roku jak ich zamawiałam chcieli 2000 (ale nie było wtedy wokalistki, mam nadzieje że nie będą chcieli żebym dopłaciła )łał, aleee uuulllgaaaa
|
|
|
|
|
#1176 |
|
Raczkowanie
|
Lis i po strachu.
Mam pytanie do dziewczyn, które są już po, jak liczyliście wódkę, pół litra na osobę, czy na parę Ja poza wódką, będę mieć też wino, nie chce kupić za dużo wódki, żeby nie została
Edytowane przez ewelka111 Czas edycji: 2008-09-16 o 10:15 Powód: Dopis |
|
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
Liczyliśmy po pół litra na osobę i zostało nam praktycznie 1/2 - mieliśmy też wino i piwo i to ostatnie, szczególnie młodszym osobom najlepiej schodziło.
|
|
#1178 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewelka111 często można się dogadać w hurtowni, że jak cała wódka nie pójdzie to się zwraca, przynajmniej w mojej okolicy tak jest.
|
|
|
|
#1179 |
|
Raczkowanie
|
A nie wiecie w którym miejscu w Ostrowcu, można kupić tanią wódkę
![]() Planujemy kupić Bolsa, nie jest droga a podobno dobra Ja za wódką nie przepadam, wole wino, lub jakieś likier.
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
my bedziemy liczyć po 1,5 litra na parę. może to duzo ale jeszcze poprawiny, bramy i trzeba potem do gdańska przywieść do pracy itd. no i pasowałoby gościom na odchodne też weselną wręczyć (może nie wszystkim ale niektórym na pewno) wino też będziemy mieli a wogóle zastanawiamy sie nad barmanem (azakowana dzieki za pomysł
)u nas będzie wyborowa, praktycznie taka sama cena jak bols a naszym zdaniem dużo lepsza. co do miejsca gdzie kupić to niestety nie wiem też będę musiała poszukać. ale wiem z opowiadań że czasem udaje się taniej kupić w supermarkecie niż w hurtowniach. (uwaga czasem wódka z supermarketu nie jest najlepszej jakośći mimo że niby ta sama firma )
|
|
|
|
#1181 |
|
Raczkowanie
|
Aniu ja wesele będę mieć jedno dniowe, 1,5 litra na parę to będzie za dużo. Na szlabany planuje kupić jakąś inną trochę tańsza wódkę, jaką mi polecicie
|
#1182 |
|
Raczkowanie
|
Jesli chodzi o hurtownie to jest na sandomierskiej, ale szczerze mówiąc taniej jest w supermarkecie niz w tej hurtowni wiec nawet sie nie oplaca ale warto pojezdzic i popatrzec gzdie co kosztuje ale raczej w tesco najtaniej.
|
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
My liczyliśmy 0,5 litra na parę + 1/3 tego wszystkiego na zapas. Zostało nam coś kolo 15 butelek wódki - trochę rozdaliśmy gościom wyjeżdżającym. Kupiliśmy Sobieskiego. Wino też było 25 butelek (kilka rodzajów - słodkie, półwytrawne, półsłodkie) i poszło prawie wszystko (zostało ze dwie całkiem pełne butelki i kilka niepełnych). Ponieważ mieliśmy w programie wesela grilla to kupiliśmy jeszcze 120 butelek piwa - butelka na osobę bez względu na wiek. Alkohol kupowaliśmy w hurtowni na Kilińskiego.
|
|
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
Możesz także spróbować w Eldorado (Kilińskiego)- niby zabronili ostatnio zakupów indywidualnym klientom, ale jak kupujesz więcej to pozwalają.
Jak się ceny kształtują to ja nie wiem - kupowaliśmy wódkę okazyjnie od znajomego - Zawisza Czarny za 15 zł/ pół litra.
|
|
#1185 |
|
Raczkowanie
|
Słyszałam, że są też jakieś hurtownie na Kilińskiego, będziemy musieli pojeździć i popytać, taka sama cena jak w tesco jest i w biedronce. Trochę boje się tego co napisała Ania o wódce z supermarketu
![]() Ostrowczanko, widzę, że niedługo będziesz mieć obronę, masz stresik Jaki masz temat pracy i co studiujesz jeśli można spytać?
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzeczywiście jeśli nie ma poprawin to pół litra powinno wystarczyć. albo można liczyć 0,7 a kupić półlitrówki |
|
|
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
Studiuję prawo a temat pracy magisterskiej to "Zabójstwo pod wpływem silnego wzburzenia".
Stresik trochę jest - na razie w miarę .
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
Aha btw wrzucę dokładne zdjęcie bukietu mojego i druhny, butonierki i dekoracji auta - żeby wszystkie panny młoda z Ostrowca wiedziały, że w Adonisie warto zamawiać kwiatki
.
|
|
#1189 |
|
Raczkowanie
|
Ostrowczanko rzeczywiscie bukiety są pierwsza klasa, tez napewno tam będe zamawiać kwiaty na swój ślub. A jesli chodzi o obronę to nie ma się czego bać, nie taki diabeł straszny..., ale stres jest i to ogromny
. Powodzenia życzę
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1190 |
|
Raczkowanie
|
My kupowalismy 'Finalndie' i byla tansza w Tesco niz w hurtwoni El Dorado na Kilinskiego.
|
|
|
|
#1191 |
|
Raczkowanie
|
Ostrowczanko bukieciki bardzo ładne
![]() Co do obrony to się nie bój będzie ok
|
#1192 |
|
Zadomowienie
|
Ostrowczanka bukiety śliczne. Ja teraz żałuje ze nie zdecydowałam sie na słoneczniki!
Co do obrony będziemy trzymac kciuki i będzie dobrze. ![]() Pochwale sie Wam, ze od poniedziałku mam w domu przedszkolaka
|
|
|
|
#1193 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1194 |
|
Raczkowanie
|
No to gratuluje Ywanka
, nie musisz zostawać z dzieckiem w przedszkolu, chętnie zostaje same![]() Katalinko zdjęcia z pleneru masz super ![]() ![]() , po prostu rewelacja, wyszły takie naturalne. Fotograf ma talent niech się dalej kształci. Wiesz co może ja też tak uderzę w miasto![]() Na razie czuje się ok, jakoś nawet się nie denerwuję, myślę, ze dam rade. Tobie się udało, dziewczyną z wizażu też, to i u mnie będzie ok.
Edytowane przez ewelka111 Czas edycji: 2008-09-03 o 21:56 Powód: dopis |
|
|
|
#1195 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluję Ostrowczanko
piękne bukieciki Co do wódki dziewczyny to najtaniej wychodzi jak się ma kogoś kto ma koncesję na alkohol i kupić go za jej pośrednictwem |
|
|
|
#1196 |
|
Zadomowienie
|
ewelka111 o dziwo nawet chętnie zostaje a wczoraj jak poszłam po nią to nie chciała wyjść z przedszkola!
Byłaś już może w tym nowym salonie ślubnym? Katalinko17 piękne zdjęcia!!!! |
|
|
|
#1197 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
właśnie się zalogowałam.ślubuję w październiku 2009 roku w Kałkowie ( tamtejszy kościół i sala " Markiza"), wczoraj udało mi się zarezerwować kamerzystę i fotografa Zespół też już jest więc najważniejsze chyba za mną )
|
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
Katalinko super fotki!!! naprawdę śliczne!!! teraz widać dokładnie suknie i welon (cudny) już się nie mogę doczekać moich fotek ślubnych
|
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to ślepa jestem i zdjęć katalinki nie widzę
.
|
|
#1200 |
|
Zadomowienie
|
Hej Agripa
miło,że do nas dołączyłaś. Ostrowczanko boskie te bukiety ze słonecznikami ![]() A ja sobie kobietki zamówiłam orkiestrę. Ale sie facet śmiał jak pisał na umowie datę 2010. Ale- co nas nie dzdiwiło- mówił, że nie jestesmy pierwsi na 2010. Uffff na szczęście, bo juz się martwiłam, że tylko my tak szybko wszystko zamawiamy. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.

Sama zresztą go znalazłam więc mam nadzieje że fajnie i że nie dostanie mi się za nich

To demo z utworami nie odzwierciedla dokładnie ich muzyki, na żywo dają czadu
)
....
też będę musiała poszukać. ale wiem z opowiadań że czasem udaje się taniej kupić w supermarkecie niż w hurtowniach. (uwaga czasem wódka z supermarketu nie jest najlepszej jakośći mimo że niby ta sama firma 

. Powodzenia życzę