![]() |
#2041 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]() ![]() niuniuniau fotki naprawdę bardzo profesjonalne,widać ,ze fotograf zna się na rzeczy-pieknie ![]() Acha,no i zauwazyłam,ze miałaś chyba poczepiane rzęsy ![]()
![]() |
#2042 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczynki, co do spraw urzedowych, to:
w US zmiana danych osobowych, np nazwisko, adresy, dowod osobowy, nr konta - sklada sie aktualizacje w ciagu 30 dni na NIP-3, taki zielony. u nas jesli ktos sie spozni, nie jest karany, aczkolwiek wg przepisow moze dostac manadt ;( mozna skladac aktualizje ile sie chce, czyli np wpierw aktualizujesz nazwisko, potem dowod. najlepiej w druku podac nr telef, jak cos bedzie nie pasowalo, zadzwonia; druk mozna wyslac poczta. co do paszportu, to moja kolezanka jest mezatka od 2 lat, ale leciala gdzies tam na paszport-na panienskie nazwisko-bilet rowniez na panienskie
![]() |
#2043 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() (szal odpada - 18.10. będzie już zimno, nie oszukujmy się ![]() U nas na uczelni jest ponoć jakieś dofinansowanie, musiałabym popytać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2044 |
Wtajemniczenie
|
niuniuniua
fajne foteczki macie ![]() kina2807 no zdjęcia rewelacja, a te nad morzem ![]() ![]() PS. Swoje zdjęcia wkleję później, bo teraz muszę szybko zmykać z teściową - pilnie trzeba załatwić jedną sprawę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2045 | ||
Zakorzenienie
|
Witam moje szczypioreczki
![]() Cytat:
Kupiliśmy Łukaszkowi koszule w kolorze kości słoniowej <jak moja suknia>, a jeśli będą różnić się odcieniem to trudno! ![]() Już w sumie mam to gdzieś ![]() Cytat:
My co prawda sami sobie ustalamy menu <nie mamy żadnych do wyboru, bo mamy kucharkę i salę osobno> ale stwierdziliśmy że nie będziemy wymyślać nie wiadomo czego właśnie dlatego, że wolimy, aby jedzonko było sprawdzone i dobre! I co z tego, ze pospolite?? Każdy to je i to lubi ![]() Już tęęęęsknięęę! ![]() ![]() ![]() Niuniuniau- kochanie wyglądaliście wspaniale!!! ![]() Rewelacja!!! Czekam na więcej pięknych fotek ![]() Kakusiu- żabko moja nie odzywałaś się wczoraj do mnie... smutno mi... ![]() Mam nadzieję, że wszystko się u Ciebie wyklaruje z rodzicami i trzymam kciuki za to! ![]() ![]() Buziak ![]() Dziś przymiarka!!! Nie mogę się już doczekać!!! ![]() ![]() ![]() edituś: Kiniu myszeczko już Ci pisałam na nk, że rewelacyja jednym słowem!!!!!!!!! Moja Ty ślicznotko ![]() Lofkam i tęsknię ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-09-04 o 08:46 Powód: Kiniorek :********************** |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2046 | ||||
Rozeznanie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
zdjatka monai ogladalam i tez polecam ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2047 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() więcej wstawię na picasę i wyślę Wam linki ![]() ![]() Cytat:
![]() zaraz wyślę Ci namiary na pw ![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() Malutka dziękuję ![]() Kasieńko moja jesteś niezastąpiona ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2048 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2049 |
Zakorzenienie
|
Echhhh... zapomniałam powitać naszą Martuśkę!
Witaj skarbie!!! ![]() Wracaj szybko z relacją iiiii fotkami! ![]() Dziewuszki zamówiłam wczoraj bukiet <120 zł> zamiast 300 <za wachlarz> w tej samej kwiaciarni więc jestem bardzo zadowolona! ![]() ![]() Wybrałam ten, który mi polecałyście: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1220040939 Będzie ze złotymi dodatkami i ten storczyk też najprawdopodobniej będzie taki złotawo-brązowy. A na dole zamiast tej <oblechowej> gipsówy będą takie pchnące ecru różyczki. ![]() Myślę, że będzie pięęęknie ![]() Szkoda, że to nie wachlarz, ale myślę, że ten będzie również pasował i będzie ładny! ![]() Co myślicie? Aaaa w cenie 120 zł- jest przypinka dla Pana młodego gratis. ![]()
#2050 |
Zakorzenienie
|
Kasieńko bukiet na pewno będzie przepiękny, choć i tak zblaknie przy Twojej urodzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2051 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2052 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja tylko na moment bo już praktycznie wychodzę do pracy. Pięknie dziękuję za komplementy
![]() Katia jeśli chodzi o rzęsy to tak, miałam doklejane kępkami na całej szerokości powieki. Miały być tylko w kąciku ale dziwnie to wyglądało bo bardzo się odznaczały więc wyszło na całość. Trzymały się przez całe wesele ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2053 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2054 | |||
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2055 |
Wtajemniczenie
|
Hej moje kochane Laseczki
![]() dziękuję za wszystkie życzenia, pamięć ![]() ![]() ![]() ten Dzień był najszczęśliwszym w Naszym życiu. cały poprzedni tydzień był zwariowany-ostatnie szlify czyli gonitwa-piątek od 14 do 19 na sali, potem do domku i oboje z B nie spaliśmy do 2 ![]() ![]() ![]() ![]() B bo 14 wysłał mi sms-: Kochanie i jak tam sukienka nie przykusa ![]() ![]() w końcu przyjechali- nigdy nie zapomnę Jego wzroku, kiedy mnie zobaczył,-aż mi ciarki przeszły i łzy napłynęły do ocZu- Jego widoku w mundurze....mniam wręczył mi bukiet przytulił i stres uciekł...na błogosławieństwie nie wytrzymałam i kilka łez poleciało, jednak to jest przeżycie. w końcu wyszliśmy z domu i tu niespodziewanka-sąsiad z kolegami zrobił mi bramę-przebrali się, recytowali wierszyki, śpiewali-dostaliśmy kwiaty i przyrzeczenia dla Młodego Małżeństwa ![]() Potem droga do kościoła......nasi goście już na Nas czekali.poszliśmy do kancelarii podpisać dokumenty, goście rozlokowali się w Kościółku. Tato prowadził mnie do ołtarza, uważam że to piękny gest, szedł dumny jak Paw i oddając mnie B powiedział:dbaj o Nią ![]() na mszy na przemian chciało mi się płakać i śmiać, cały czas trzymaliśmy się za łapki ![]() potem wyjście z kościoła i deszcz pieniążków-dobrze że maluchy pomogły nam zbierać bo nie wiem kiedy byśmy skończyli ![]() niekończące się życzonka i dojazd na salę, powitanie przez Rodziców chlebem i solą, toast na I taniec zatańczyliśmy do piosenki Farby-oboje się popłakaliśmy a podziękowania dla Rodziców-B wygłosił mowę, ja nie byłam w stanie ![]() ![]() potem tańce, zabawy konkursy, oczepiny-było super. ostatni Goście wyszli o 5 rano a my zaraz po nich ogólnie było pięknie, z chęcią powtórzyłabym to jeszcze raz-żeby móc cofnąć czas.....tych wspomnień i przeżyć nic nam nie odbierze w niedzielę na poprawiny Goście zjawili się w komplecie ![]() ![]() jedzonko było przepyszne, chociaż ja mało jadłąm ![]() barek aqlkoholi kolorowych poszedł cały tak jak i wiejski stół ![]() fociaki wstawię wieczorem-takie które mam od znajomych bo od fotografa będą w późniejszym terminie dziękuję jeszcze raz za pamięć. bardzo tęsknie za Wami-dzisiaj odbieram mój internet. myślałam o Was-zwłaszcza o moich Dziewczynkach z 30 sierpnia ![]() Mili ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2056 |
Zakorzenienie
|
Hello dziewczyni, szykujemy sie do wyjazdu, dlatego zajrzalam zlozyc wszystkim slubujacym PM najserdeczniejsze zyczenia.
Bierzcie z tego DNIa pelnymi garsciami, nie zastanawiajcie sie nad niczym tylko postawcie na spontan. To czas bedzie Waszym rezyserem, po sobocie nastapi piekna niedziela a pozniej bedziecie juz tylko WY i wasze zycie. Dla takich chwil warto zyc i kochac ![]() ![]() Lece prasowac mezowi koszule na sobotie wesele..... bo tego i garnituru z Walbrzycha nie zapomnial, gorzej ze spinkami do koszuli i butami do garnituru ![]() Niuniu zdjecia pokazuja Twoja delikatosc, super ![]() Lilus w kocu bo juz sie o Ciebei martwilam <buziak> ..... szkoda ze nie uda mi sie dzis obejrzec Twoich djec ale nadrobie po urlopie.... jak juz bedziemy robic remoncik w przyszlym tygodniu. A tak w ogole to mam ogromna ochote sie z Wami wszystkimi spotkac ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-09-04 o 09:50 Powód: bo Lilus sie odezwala |
![]() ![]() |
![]() |
#2057 | |||
Rozeznanie
|
Cześć Kobietki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Asiuk mi do Twojej sukni pasowałoby na długi rękaw z czegoś przeźroczystego coś w tym stylu co wkleiłaś, ale ostatecznie taka marynarka jak dla mnie ok, ale coś mi się gryzie kina2807 no w końcu i do nas dobiłaś ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kasienka1985 no w końcu Twoja przymiarka ![]() ![]() ![]() ![]() LilStar super że jesteś, relacja wzruszająco piękna... gratulacje! czekamy na zdjęcia ![]() Edytowane przez monai Czas edycji: 2008-09-04 o 09:53 Powód: Liloszek wrócił :D |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2058 |
Wtajemniczenie
|
LILUŚ WRÓCIŁA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie strasz nas tak więcej, fotek już się nie mogę doczekać ![]()
![]() |
#2059 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Liluś, nie mogę doczekać się Twoich zdjęć ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2060 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję Dziewczyny
![]() nie wiedziałam czy jeszcze mnie przyjmiecie ![]() moja realcja to taki mały haosik ale tyle wspomnień ciśnie się że nie w sposób tego ogarnąć ![]() Dzastunia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2061 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() oj to fakt. Co najlepsze, to jak byliśmy w styczniu podpisywać umowę, to mój Dominik porozmawiał sobie z tym facetem o pracy u niego. I dostał propozycję, że jak mu się znudzi pracować tam gdzie teraz to ma do niego cv zanieść (okazało się że lokal weselny to tylko taka dodatkowa działalność, a jego główna działalność to jakaś zaawansowana inżynieria, dokładnie to nie wnikałam). No i go ten facet dobrze pamiętał, nawet się pytał czy dalej tam pracuje ![]()
![]() |
#2062 |
Zakorzenienie
|
Liluś moja Kochana
![]() ![]() ![]() gratuluję szczęśliwym małżonkom ![]() ano dobiłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2063 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki żabeńki moje!
![]() Utwierdzacie mnie w przekonaniu, że dobrze wybrałam. Ufff ![]() Cytat:
no gipsówka dla mnie jest śmierdziuchem ![]() pójdziemy na kompromis i nazwiemy gipsówkę: 'cudacznym śmierdziuchem' ![]() Liluś... ![]() W końcu wróciłaś... ![]() Tak bardzo tęskniłam za Tobą ![]() Oczy pełne łez przez Twoją relację! Bardzo się cieszę, że jesteś taka szczęśliwa! ![]() Dziewczynki, ja będe ryczała jak bober na ślubie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2064 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kinusia ![]() ![]() zapomniałam dodać że Gościom bardzo podobały się prezenciki z migdałkami ![]() Kasieńko moja śliczna też tęskniłam przeogromnie ![]() ![]() szczęśliwa to mało powiedziane ![]() ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-09-04 o 10:39 Powód: bo moja Cudaczna Kasieńka napisała |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2065 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2066 |
Zakorzenienie
|
Myszkooooooo
![]() Dawaj te fotki, bo się doczekać nie mogęęęęęęęęęę!! Liluś- ![]() ![]() ![]() Kotecku lofkam Cię bardziej! ![]() I fotecki proszęęęę, pokaż w końcu tego swojego przystojniaka w mundurze ![]()
#2067 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wieczorkiem będą ![]() planowałam być w mojej princessce przez cały ślub ale ok 3 przebrałam się ![]() ![]() aaaa z kościoła Ave Maria odegrane na skrzypcach dech w piersiach zapiera |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2068 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2069 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() czekamy tylko na foteczki oczywiście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2070 |
Wtajemniczenie
|
Agatko-Loczku mój fociaki będą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.