Scent Bar V - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-03, 22:54   #2761
Kagan
Wtajemniczenie

Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Aguś kochana pechowy dzień? ja jakieś ciele jestem dziś :/ w pracy zaksztusiłam się kanapką (kolega mówił że wygląda apetycznie - pożałował mi ), potknęłam się o próg i spadła mi na nową bluzkę gałka czekoladowego loda! :/ no ciele jak nic
Eeee tam i tak Cię lubię
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 22:59   #2762
ivanna
Zakorzenienie

Aggie hehe dobry podział w moim przypadku bo ja ciągne jak magnes takie sytuacje coś w tym jest a jak z szefem moja droga?

Kagan i ja ciebiem lubiem [tosz wyznania]
Stary 2008-09-03, 23:02   #2763
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Kagan i ja ciebiem lubiem [tosz wyznania]
Faaaaaaaaaaaaaajne wyznania
Stary 2008-09-03, 23:15   #2764
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Favkes - cieszę się z powodu twojej pracy

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 23:18   #2765
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
To wszystko przez środę, dzień, w którym najchętniej nie wstawałabym z łóżka (tylko że wtedy pewnie sufit by się zawalił...)
To powinien być dzień ustawowo wolny
Fakt, środa fajna nie jest

Ale... jak ja niedzieli nie znoszę , to opisać (i racjonalnie wytłumaczyć) się nie da

Ivanno, Cielaczku - uważaj na się
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 23:23   #2766
ivanna
Zakorzenienie

Gryksiu ty opoko moja

Powiedz czy paczka dotarła?
Stary 2008-09-03, 23:30   #2767
Fenris
Czekam na Ragnarok

Madziczko - też mam nadzieję, że to obicie. Jestem po kilku piwach i już tak nie boli
Prawko mam za 1090zł, ale dla nie-studentów jest za 1190zł tam gdzie robię. To 30h teorii i 30h jazdy (niby, a tak naprawdę mniej). Egzamin zewnętrzny kosztuje 150zł, a wcześniej badanie 50zł i to całe koszty.
W ogóle to polecam Ci Lancome Fatale np. z Truskawy Dobry tusz, najlepszy tusz jaki miałam łącznie z Hypnose.
A podkład zamówiłam sobie Shiseido Benefiance, ma świetne recenzje, może też spróbuj? Będę miała niedługo to opiszę.
Obecnie mam właśnie True Match z L'oreal'a i hm.. jest zbyt mocny dla mnie, zbyt kryjący. Wolę już adaptacyjny i liftingujący Giordani Gold z Oriflame. Używam True Match, bo dostałam i nie jest zły, ale na moją gładką cerę zbyt mocny.
Ale jeśli nie lubisz lepkich to Ci się spodoba, bo po chwili rozsmarowywania zmienia się w pudrowy podkład Że tak to ujmę...
Cytat:
Napisane przez Contax Pokaż wiadomość
Fenris, lepszy bedzie FUJI S100 FS albo Canon G9. A w ogole to wstrzymaj sie z zakupem, bo pod koniec wrzesnia bedzie FOTOKINA i na pewno kazda z firm wystawi cos nowego i ceny starszych modeli spadna.
Tak, tylko mi zależy na małym aparacie i chciałam takiego mikroskopijnego i cienkiego Olympusa, ale babka powiedziała w sklepie, że Nikony mają dużo lepszą optykę i że ten, o którym pisałam, jak na kompakt jest super ekstra. Co myślisz?
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Może pójdź z tym do lekarza jak nie przejdzie?
Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Fenris, może warto pójść do lekarza?
Dziękuję za troskę, mój brat to samo mi powtarza, ale teraz po paru piwkach już mnie tak nie boli. Wcześniej cały dzień byłam zmulona, bolała mnie naprawdę mocno głowa (rzadko boli) i słyszałam tak, jakbym miała zatkane uszy. Myślę, że to poprostu od mocnego przywalenia i tyle. Jutro pewnie będzie ok
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 23:33   #2768
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Fenris, przy uderzeniu w głowę lepiej iść do lekarza, chocby po to, aby sie uspokoić. Tak na wszelki wypadek

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 23:39   #2769
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Fenris - dzięki za wskazówki. Tusze z Lancome u mnie się niestety nie sprawdziły, ale podkłady spiszę. Daj znać, jak się sprawia twój Shiseido potem.

Myślę, że powinnaś się przejść do lekarza. Po piwku cię znieczuliło, a głowa może dalej boleć. Lepiej chuchać na zimne - naprawdę

Frank Zappa

Stary 2008-09-03, 23:49   #2770
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Dziękuję za troskę, mój brat to samo mi powtarza, ale teraz po paru piwkach już mnie tak nie boli. Wcześniej cały dzień byłam zmulona, bolała mnie naprawdę mocno głowa (rzadko boli) i słyszałam tak, jakbym miała zatkane uszy. Myślę, że to poprostu od mocnego przywalenia i tyle. Jutro pewnie będzie ok
Żeby jutro Cię po tych piwach jeszcze bardziej nie bolała
Stary 2008-09-03, 23:51   #2771
Fenris
Czekam na Ragnarok

A do jakiego lekarza, do internisty? Bo jakby mnie chciał skierować gdzieś to nie wiem czy przyjmą mnie przed 11.09 (tak jak miałam ostre zapalenie oczu i do okulisty na miesiąc czy dwa później były miejsca).

Kagan
- wolę ból głowy po piwach lub przez ciśnienie, niż taki jak miałam dzisiaj Oczu nie mogłam otworzyć do końca i zamuł był straszny.

Dobrej nocy.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 23:56   #2772
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Fenris - idź do internisty, może jakieś prześwietleniec chociaż zleci.

Przeglądałam dziś sobie strony projektantów i znalazłam to:

http://www.philosophy.it/site.asp

Jestem przerażona zdjęciem po lewej - tzn. wyglądem modelek.
Wiem, że świat mody rządzi się swoimi prawami, ale żeby promować taki look

Widzę, że dziś padam ofiarą cenzury moderatorskiej

Frank Zappa

Stary 2008-09-04, 00:10   #2773
gryx82
BAN stały

Cytat:
Gryksiu ty opoko moja

Powiedz czy paczka dotarła?
Jeszcze nie

A wyszorowane nadgarstki gotowe do testów

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Przeglądałam dziś sobie strony projektantów i znalazłam to:

http://www.philosophy.it/site.asp

Proszę rozwinąć swoją myśl Madziczko
Stary 2008-09-04, 00:13   #2774
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Jeszcze nie

A wyszorowane nadgarstki gotowe do testów

Proszę rozwinąć swoją myśl Madziczko

Nie podoba mi się nadmierna chudość owych modelek, ich wystylizowany zmęczono-narkotykowy, polibacyjny wygląd. Panie owe wyglądają na ciężko zmęczone, apatyczne, wręcz chore. Ta celowa stylizacja mi się nie podoba.

Frank Zappa

Stary 2008-09-04, 00:21   #2775
gryx82
BAN stały

Cytat:
Nie podoba mi się nadmierna chudość owych modelek, ich wystylizowany zmęczono-narkotykowy, polibacyjny wygląd. Panie owe wyglądają na ciężko zmęczone, apatyczne, wręcz chore. Ta celowa stylizacja mi się nie podoba.
Myślałem, że o bałagan w przedziale chodzi

Ja lubię stylizacje w tym "typie" - bez nadęcia, marmurowych schodów i wystudiowanej do bólu pozy (no... generalizuję trochę).

A chudość to już inna sprawa.
Stary 2008-09-04, 08:17   #2776
Zuziunia
BAN stały

Czy posiada ktoś adres meilowy do UC w Warszawie, tego na ul. Łączyny?
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 08:49   #2777
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Ja tak mam z Doirskin Sculpt. Czeka na jesień, bo o ile podczas chłodów jest niezły, to w upałach wygląda paskudnie.
Cytat:
Diorskin Sculpt to masakra ( dla mnie osobiście), zresztą mama ma podobne uczucia jak twoje - gdzie to rozświetlenie, zdrowy koloryt i lifting? Mama stwierdziła, że jak dla niej to trochę zmarnowana kasa. Zmęczyła go do końca, bo ja go nie chciałam (spróbowałam raz i czułam się jak w makijażu prawie, że scenicznym)
Cytat:
Napisane przez Contax Pokaż wiadomość
Mam dokladnie takie samo zdanie o tym podkladzie kolorystyka koszmarana, a konsystencja i wlasciwosci jeszcze gorsze.
Zamówiłam ten podkład właśnie w nadziei że 010 będzie wystarczający jasny, oby był.

Odnośnie usuwania recenzji, wiem że skoro zostały usunięte to oznacza że były niezgodne z regulaminem, chętnie bym je poprawiła, ale nie wiem które poszły pod tasak i tu pojawia się problem.

Znów nie mam internetu w domu od kilku dni

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 09:16   #2778
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Czy posiada ktoś adres meilowy do UC w Warszawie, tego na ul. Łączyny?
Zuziuniu, mam przed sobą pismo z UC i adresu mailowego na nim niet gdzieś zapewne będzie w wątku Truskawkowym, jeśli nie to zadzwoń pod 0 22 545 16 03 lub 0 22 548 13 44 i spytaj o maila
Stary 2008-09-04, 09:33   #2779
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Ja lubię stylizacje w tym "typie" - bez nadęcia, marmurowych schodów i wystudiowanej do bólu pozy (no... generalizuję trochę).

A chudość to już inna sprawa.
Ja jestem tego samego zdania co madzik.
One są celowo stylizowane na anorektyczki. Pewnie większość z nich jest - ale stylisci to jeszcze pogłębiają.
Nie rozumiem tego.

Te stylizacje są po prostu niezdrowe - co innego zdjęcia na luzie - jak piszesz Gryxiu " bez nadęcia, marmurowych schodów i wystudiowanej do bólu pozy". Ale nie w ten sposób. Nie,nie zgadzam się

Dziś się dowiedziałam, że przedwczoraj się urodził kolejny, futrzany członek naszej rodzinki - małe czarne, na czterech łapkach, popiskuje, ciumka mleczko od mamusi. Do nas przybędzie za miesiąc i już zostanie
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 09:43   #2780
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
No to rewelacja Moja Ala poszła pierwszy rok do przedszkola ( 3-latki ). Byłam pewna, ze bez awantur się nie obejdzie. A tu .... niespodzianka. Młoda śmiga do "ciećkola" w podskokach i z radością. jak wpadnie już do sali to zupełnie o mnie zapomina "Ciocia" w przedszkolu [powiedziała mi dziś, ze pierwszy raz ma u siebie taką burze pozytywnej energii - pełno jej wszędzie, ze wszystkiego się cieszy. Radosna, zadowolona ..... aż troszke zazzdrosna się robię Ale okrzym - "Mamusia, siśła moja mamusia !!!!" kiedy po Nią przychodzę , wynagradza mi wszystko
Super

Cytat:
Nasz Krzysio ruszył do pierwszej klasy. Widzę, ze daje radę - ale ... jest jakiś smutny, osowiały - za dużo samodzielności na raz dla Niego. Na razie wzięłam coś w rodzaju urlopu - wychodzę z pracy kilka godzin wcześniej, zeby go odebrać ze szkoły - ale to nie będzie trwać wiecznie Nie wiem co dalej - bo czekają Go podróże autobusem szkolnym - i to by było nic, gdyby nie fakt, ze do domu od autobusu ma kilometr ruchliwej ulicy - już teraz się trzęsę na samą myśl o tym. I chyba będę musiała poprosić Panie w świetlicy, żeby go przytrzymywały do 15:30 aż przyjdę po Niego. Trzeba chyba zrobić to prawo jazdy w końcu
Favkes, nie lepiej zostawiać Krzysia w świetlicy? Nie będzie musiał sam jeździć autobusem. Ty i On nie będziecie się tak denerwować.

Cytat:
A i muszę się pochwalić. po urlopie zaproponowano mi umowę na czas nieokreślony - więc jednak nie będę bezrobotna. Co więcej - mam pracować na pół etatu za taka samą kasę jaką mam teraz. No i zmiana stanowiska na samodzielne. Będę podlegać jedynie Prezesowi. Praca wiąże się oczywiście z dużo większą odpowiedzialnością. Bo mam zająć miejsce Inspektora Nadzoru Budowlanego, który odchodzi na emeryturę. Boję się czy podołam - ale nie dowiem się jeśli nie spróbuję Cieszy mnie to nie tylko z uwagi na niewątpliwe korzyści finansowe. Powierzenie mi takiej funkcji - mimo,że nie mam przecież uprawnień budowlanych ( tylko technika bud. ) spowodowało, że poczułam się doceniona, no i godna zaufania.
No, no Brawo Nie lada wyzwanie przed Tobą Ale zostaniesz powiatowym INB?
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 10:15   #2781
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
One są celowo stylizowane na anorektyczki. Pewnie większość z nich jest - ale stylisci to jeszcze pogłębiają.
Nie rozumiem tego.

Te stylizacje są po prostu niezdrowe - co innego zdjęcia na luzie - jak piszesz Gryxiu " bez nadęcia, marmurowych schodów i wystudiowanej do bólu pozy". Ale nie w ten sposób. Nie,nie zgadzam się

Właśnie, Favkes. Nie mam nic niejako do chudości modelek ( może trochę jednak mam) - może mają problemy żywieniowe, a może ich figura to "wybryk natury". Gdzieś czytałam, że na modelki właśnie najczęściej wybiera się takie "odmieńce anatomiczne" - długie kończyny, wiotkie ciało - ok. Mnie w tej sesji bardziej uderzyła ta stylizacja właśnie. Zdjęcie z lewej strony natrętnie mi się kojarzą z... - nie wiem czy mogę napisać, porównanie jest dosyć drastyczne, a nie wiem czy to będzie na miejscu Nie napiszę, może ktoś się sam domyśli, może ktoś będzie miał takie samo skojarzenie, jak ja.

Cytat:
Dziś się dowiedziałam, że przedwczoraj się urodził kolejny, futrzany członek naszej rodzinki - małe czarne, na czterech łapkach, popiskuje, ciumka mleczko od mamusi. Do nas przybędzie za miesiąc i już zostanie

Aaaaale masz fajnie

Frank Zappa

Stary 2008-09-04, 10:21   #2782
_kapryska_
JESTEM ONA

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Pewnie, ze będzie dobrze a co do patrzenia, to obawiam się, ze jednak będzie...

nabyłam sobie w poniedziałek nowe patrzałki ostatnie nosiłam przez 6 lat, więc się cieszę jak kto głupi
Margot
Oby wszystko było tak jak sobie życzysz

A odnośnie okularów: ja swoje mam coś koło 5 lat i tez czas najwyższy by mieć nowe... Oj Pokusiłaś

.
_kapryska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 10:32   #2783
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Favkes, nie lepiej zostawiać Krzysia w świetlicy? Nie będzie musiał sam jeździć autobusem. Ty i On nie będziecie się tak denerwować.
Właśnie tak to sobie kombinuję
Przynajmniej do końca września, bo od października bedę pracowała po 4 godziny dziennie - więc jakoś sobie poukładam, zeby go odbierać w miarę wcześnie. Chociaż pewnie dobrze by mu zrobiła z godzinka dziennie na świetlicy

Cytat:
No, no Brawo Nie lada wyzwanie przed Tobą Ale zostaniesz powiatowym INB?
Dziękuję
Spółdzielnianym - dlatego może się obejść bez uprawnień budowlanych

Cytat:
Aaaaale masz fajnie
Juznie mogę się doczekać. Ciekawa jestem jak nasz sierściuch zareaguje na towarzystwo - mam nadzieję,że to będzie koteczka - strasznie bym chciała panienkę
Stary 2008-09-04, 10:38   #2784
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:

Juznie mogę się doczekać. Ciekawa jestem jak nasz sierściuch zareaguje na towarzystwo - mam nadzieję,że to będzie koteczka - strasznie bym chciała panienkę

Panienki są fajne, co nie znaczy, że zawsze spokojniejsze i milsze od kocich kawalerów, teraz to już wiem Ale nie zamieniłabym mojej pannicy-zbója na żadną inną dobrze ułożoną kocicę

Frank Zappa

Stary 2008-09-04, 10:40   #2785
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Właśnie tak to sobie kombinuję
Przynajmniej do końca września, bo od października bedę pracowała po 4 godziny dziennie - więc jakoś sobie poukładam, zeby go odbierać w miarę wcześnie. Chociaż pewnie dobrze by mu zrobiła z godzinka dziennie na świetlicy
Słuchaj, mój już od poniedziałku siedzi w świetlicy bo go przyzwyczajam Od jutra bedzie spędzał w szkole czas od 7-16 Jest na prawdę fajnie. Krzywda się dzieciakom nie dzieje - rysują, bawią się, ganiają po podwórku

Cytat:
Dziękuję
Spółdzielnianym - dlatego może się obejść bez uprawnień budowlanych
A nie myślałaś o uprawnieniach? Skoro siedzisz w branzy administracyjno-budowlanej. Prawo budowlane zmienia się w mgnieniu oka Technika pewnie zdobyłas po '95? Tyś młode dziewcze
Stary 2008-09-04, 11:52   #2786
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Słuchaj, mój już od poniedziałku siedzi w świetlicy bo go przyzwyczajam Od jutra bedzie spędzał w szkole czas od 7-16 Jest na prawdę fajnie. Krzywda się dzieciakom nie dzieje - rysują, bawią się, ganiają po podwórku
Ja właśnie tez tak zacznę robić, zapisałam go wczoraj na obiady w szkole, ale ruszają dopiero od poniedziałku. I będa go odbierała ze szkoły o tej samej porze co Alę z przedszkola. Tylko musze Paniom na świetlicy powiedzieć, zeby go przypadkiem nie wysłałay autobusem szkolnym do domu.

Cytat:
A nie myślałaś o uprawnieniach? Skoro siedzisz w branzy administracyjno-budowlanej. Prawo budowlane zmienia się w mgnieniu oka Technika pewnie zdobyłas po '95? Tyś młode dziewcze
no w 96r. dokładnie
A można jeszcze ?
Byłam przekonana,że teraz to już tylko po polibudzie po kierunkach budowlanych.
Stary 2008-09-04, 12:16   #2787
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
no w 96r. dokładnie
A można jeszcze ?
Byłam przekonana,że teraz to już tylko po polibudzie po kierunkach budowlanych.
Jak nie pobrałaś do 1 stycznia 2006 zeszytu praktyk to nie możesz już jako technik Jakbyś była technikiem sprzed '95 z 5-cio letnią praktyką to miałabyś szanse. Teraz tak jak piszesz - politechnika na odpowiednim kierunku i praktyka po 3cim roku Strasznie długi jest ten proces.
Stary 2008-09-04, 12:44   #2788
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Jak nie pobrałaś do 1 stycznia 2006 zeszytu praktyk to nie możesz już jako technik Jakbyś była technikiem sprzed '95 z 5-cio letnią praktyką to miałabyś szanse. Teraz tak jak piszesz - politechnika na odpowiednim kierunku i praktyka po 3cim roku Strasznie długi jest ten proces.
No właśnie. Przegapiłam, bo mi się nie chciało i nie wiązałam z tym zawodem przyszłości - a teraz żaluję , że byłam taka głupia
Przydały by się, miałabym pewnie większą pensję i więcej mozliwości.
Ale jak dobrze pójdzie to to będę miała już ciepły stołeczek do emeryturki
Stary 2008-09-04, 12:57   #2789
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie rozumiem tego.
Też patrzyłam na nie... no, więcej niż z rezerwą Nie pasuje mi taki trend.

Favkes - super, że w pracy zmieniło się na lepsze Gratuluję umowy

Cytat:
Miauczący? Jeśli miauczący, to miesięczny zbyt młodziutki będzie Sześć tygodni to minimum. Ale tak czy siak, gratuluję nowego członka rodziny

Ivanno - respekt, odważna babka z Ciebie To a propos spotkania z nieudolnym złodziejem komórek

I potwierdzam - nogi Margot45 są legendarnej urody Margot, uważaj na nie

Tyle tak na gorąco, wracam do pisania, urlop mi się kończy i wkrótce skończy się moja tfurcza rozpusta
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 13:02   #2790
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Favkes - super, że w pracy zmieniło się na lepsze Gratuluję umowy
Dziękować
Jak mi się ustabilizuje początek roku szkolnego, to obiecuję zabrać się za szkice
Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Miauczący? Jeśli miauczący, to miesięczny zbyt młodziutki będzie Sześć tygodni to minimum. Ale tak czy siak, gratuluję nowego członka rodziny
Si. Miauczący. Weźmiemy go jak będzie gotowy - poczekamy ile trzeba
Dziękuję
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości