|
|
#2791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
Cytat:
U nas katechetka mówila nam na lekcji organizacyjnej, że mamy nie naśladować Dody, nie tylko w szkole, ale i w życiu...![]()
|
||
|
|
|
|
#2792 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nauczyciel od fizyki nie potrafił przekazać nam wiedzy, podawał jakieś niestworzone przykłady, na co ja się wkurzyłam, powiedziałam mu, że nikt go w klasie nie rozumie i czy mógłby mówić prostszymi sformułowaniami, to tłumaczył nam łopatologicznie i zrozumieliśmy ten temat ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A szkoda, bo wtedy byłoby ciekawie
|
|
|
#2793 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
O ile nienawidzę przeprowadzek, to uwielbiam urządzać nowe mieszkania![]() Kiedy dokładnie te imieniny? Nie zapominaj, że masz nasCytat:
|
|||
|
|
|
|
#2794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2795 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzis ale od dluzszego czasu obchodze je nieobchodzac ich wcale nawet z tej okazji nic sobie dzis nie kupilam, tak zmeczona bylam, ze nawet ulubiona galeria baltycka mnie nie skusila oj jak ja nieznosze przeprowadzek! a urzadzanie to niezla zabawa, gorzej jak spodoba mi sie jakas szafka ale nie pomysle o wymiarach i potem mam zonka
|
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
Izuś w takim razie wszystkiego najlepszego
|
|
#2797 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje
z wlosomaniaczkami to tylko radosne chwile ![]() btw,chemiczki sa straszne. wszystkie maja piekne dlugie wlosy, a jak nie dlugie to i tak piekne dzis przede mna siedzialy 3 takie [szczegolnie jedna, miodowa blondynka z grubymi, gestymi, falowanymi wlosami tak do 3/4plecow ], moja pierwsza chemiczna blizsza kolezanka tez z warkoczem do pasa
|
|
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
Izusiek, najlepszego
|
|
#2799 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje
![]()
|
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
Damy radę
![]() Chyba udało się jej wybrnąć dyplomatycznie Ale jak mi to opowiadała to bardzo się śmiała ![]() Iza wszystkiego najlepszego ![]() Tak dla odmiany teraz o moim kocie ![]() Czy wyobrażacie sobie, co uwielbia mój kot....??? Nigdy nie zgadniecie ![]() Chleb z miodem ![]() Już pomijam fakt, że wyłożyłam się dzisiaj przez niego jak długa w kuchni, żeby go nie nadepnąć, a popatrzył na mnie jak na wariatkę jak leżałam na podłodze
|
|
#2801 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ooo koty to potrafia spojzec sie z taka wyzszoscia, az nie wiesz gdzie oczy podziac
|
|
|
|
#2802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
Kubusie już tak mają
ja musiałam dzisiaj przed moim ratować rannego gołębia- w życiu się nie spodziewałam, że mój niezwykle leniwy kot zechce ruszyć na łowy
|
|
#2804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Izuś wszystkiego najlepszego
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to nie ja chrzciłam mojego kota
|
|
|
#2806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to chyba taka wlosomaniaczkowa przypadlosc, prawic moraly wszystkim niewtajemniczonym na temat pielegnacji wlosow oh jak ja czasem mam ochote sie przed niektorymi powymadrzac... : cool: no ale czasem to az zal takich wlosow... tak mysle 'gdybyscie byly moje to bym tak o was dbala... przyjdzcie do mnie, oddajcie sie miii...'![]() dobra maniaczki, ide spaciulki bo jutro kolejna pobudka o 5:50. branoc [jeszcze tylko 8dni, tylko 8 dni...]
|
|
|
|
#2807 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Iza --> Wszystkiego naj najlepszego virka --> Julcia jest the best U mnie wreszcie zaczyna byc lepiej. JUtro ide 1 dzien do pracy- trzymajcie kciuki! Co prawda praca na part-time, ale lepszy rydz niz nic. W weekend bede pomagala TZowi w przeprowadzce. No i parapetowka sie szykuje ![]() Tylko mam problem bo przytylam Ale TZ sam powiedzial ze bylam za szczupla i zebym jadla wiecej Tyle ze ja wcale tego nie chce! Od jutra jakas kuracje musze zaczac
|
|
#2808 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Nigdy nie miałam bliskiego kontaktu z pannami rodem z mtv, takie raczej widuje w centrach handlowych jak mają 100 tysięcy toreb, wielkie okulary i chodzą w grupkach eheh . Ale miałam w liceum 2 panny, które nie wychodziły z ciuchach, która nie ma firmowej metki ![]() Cytat:
. Cytat:
Cytat:
. Cytat:
.
|
|||||
|
|
|
|
#2809 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Ja akurat pod tym względem jestem dziwna, bo nie lubię ani swoich urodzin ani imienin Nie obchodzę od dawna Od kiedy skończyłam 18 lat, to co roku w okresie urodzin wypatruję zmarszczek![]() Cytat:
Przy jakimś zapoznawczym piwku wypytasz, czego używają i może odkryjesz jakieś nowe cuda![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#2810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No wyłożyłam się jak długa, był akurat u mnie Teść, myślałam, że zejdzie ze śmiechu, a ja razem z Nim Witam wszystkich
|
|
|
#2811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no trudno... dostałam opr w pracy ze nie jadę bo tak miało być fajnie, jadą wszystkie osoby które najbardziej lubię... no ale trudno. teraz muszę sie zabrać do poszukiwania noclegu na zjazd... ![]() miłego dnia! |
||
|
|
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam kolejne decu, po zegarze, na reszcie ukończone - Kasiowe pudełka
) i z tego co mi wiadomo, obdarowywanej się podobają
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodatkowo ten Zorac powoduje, że tylko bym chodziła i się drapała Czytałam, że to normalna reakcja skóry, tak jak łuszczenie się, więc z niekrywaną niechęcią czekam na to lnienie Ale po łuszczeniu ma podobno pojawić się nowa i zdrowa skóra Więc obecnie mam twarz nieźle podrażnioną, ale mam nadzieje, że będzie lepiej![]() Babcia ma się całkiem dobrze Zapomniałam, że miałam Cię gnębić jeśli chodzi o tego endokrynologa Masz mi coś do napisania w tej sprawie![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mam nadzieję, ze już niedługo doczekasz się tej zdrowej skóry i przestaniesz się drapać... Ja jak na razie cały czas się drapię a skóra swędzi jak oszalała ![]() No pewnie, ze to dzieki nam ![]() Fluidy włosomaniaczek wiele mogą ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2818 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wynika, że lepiej pierwsze troszkę poobserwować, jaki kto jest, jakie są relacje w klasie, niż pochopnie dołączać sie do jakiejś grupki. Bo pierwsze wrażenie często myli. Trzymam kciuki żebyś dobrze sie odnalazła ![]() Cytat:
Cytat:
Spóźnione wszystkiego najlepszego !!! : piwo:Cytat:
Ale swoją drogą jakoś rozmarzyłam się, sentymentalnie się zrobiło... chleb z miodem to było moje ulubione 'danie' w dzieciństwie Nie potukłaś się za bardzo? Cytat:
![]() Cytat:
A co do wagi, chyba zgadzam się z Twoim TŻ; na zdjęciach wyglądałaś bardzo szczuplutko, myślę, że kilka kilogramów Ci nie zaszkodzi ![]() Cytat:
Bardzo ładne, w zupełnie innym stylu niż poprzednie ![]() Idę dziś do dentysty i mam nadzieję, że moje męki się skończą. Od wczoraj jestem non stop na przeciwbólowych, jak tylko przestaną działać boli mnie całe dziąsło W dodatku dziś dostałam miesiączkę, a znoszę to zawsze bardzo, bardzo źle. Nie mam na nic siły i najchętniej wzięłabym garść przeciwbólowych i spała Ale zmobilizowałam się dziś i trzymam kallosa mlecznego na włosach. I idę dziś dzielnie - proszę o wielkie znieczulenie i modlę się, żeby ten cały koszmar sie skończył
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||||||||
|
|
|
|
#2819 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cuuudne![]() Cytat:
Właśnie obserwuje i nie zadomawiam się jeszcze nigdzie Dziwią mnie takie osoby co już pierwszego dnia są ze sobą bardzo zżyte i zachowują się jakby znały się od dawna.Co do Twojego samopoczucia to mam nadzięję, że szybko przejdzie Pozytywne fluidy i nasza włosomaniaczkowa moc zostały przekazane
|
|||||
|
|
|
|
#2820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koniecznie zrób coś w tej kwestii Najgorzej z cerą jest kiedy... ćwiczę Wiadomo słony pot + podrażniona cera = niezły hardcore W ulotce oprócz zakazu wystawiania twarzy na słońce powinnien być zakać wykonywania ćwiczeńA co obecnie stosujesz na skóre głowy Może ogranicz się tylko do jednego szamponu i odżywki. Pewnie jak typowa włosomaniaczka co jakiś czas stosujesz różne rzeczy![]() ![]() Emilio ![]() Edit: No i dzięki za życzenia zdrowej skóry. Mam nadzieje, że skóra weźmie sobie te Twoje słowa do tych swoich komórek i Cię posłucha
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

ale to nie kwestia trudności (jest trudny) ani wymowy etc tylko szanownej pani magister- pierwszy semestr mieliśmy z inną i było sexy- dwa kolejne już z jakąś babą, która najwyraźniej wychodziła z założenia, że nie ma różnic w nauczaniu grupy od podstaw i grupy zaawansowanej
Poza tym czytanie Pisma Świętego i klasóweczki z niego 

U nas katechetka mówila nam na lekcji organizacyjnej, że mamy nie naśladować Dody, nie tylko w szkole, ale i w życiu...

na dodatek w sobote mam zajecia a mojego autobusu w sobote nie ma i musze jechac 40min wczesniej
Nie zapominaj, że masz nas
nawet z tej okazji nic sobie dzis nie kupilam, tak zmeczona bylam, ze nawet ulubiona galeria baltycka mnie nie skusila
], moja pierwsza chemiczna blizsza kolezanka tez z warkoczem do pasa

. Nigdy nie miałam bliskiego kontaktu z pannami rodem z mtv, takie raczej widuje w centrach handlowych jak mają 100 tysięcy toreb, wielkie okulary i chodzą w grupkach eheh

Czytałam, że to normalna reakcja skóry, tak jak łuszczenie się, więc z niekrywaną niechęcią czekam na to lnienie
Właśnie obserwuje i nie zadomawiam się jeszcze nigdzie
Może ogranicz się tylko do jednego szamponu i odżywki. Pewnie jak typowa włosomaniaczka co jakiś czas stosujesz różne rzeczy