Włosomaniaczki :D - część III - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-03, 18:08   #2791
karla_92
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
ja francuskiego niecierpię ale to nie kwestia trudności (jest trudny) ani wymowy etc tylko szanownej pani magister- pierwszy semestr mieliśmy z inną i było sexy- dwa kolejne już z jakąś babą, która najwyraźniej wychodziła z założenia, że nie ma różnic w nauczaniu grupy od podstaw i grupy zaawansowanej goniła z nami tak, że nikt nie wyrabiał z notowaniem a jak przyszło do kolokwium to można było miesiąc nad tym siedzieć- a tak na początku mi się podobało ehhhh
Mam nadzieję, że u mnie tak źle nie będzie, chociaż babka też nieźle goni i myśli, że jak już raz coś powie, to każdy zapamiętał.

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Da nam popalić z lekturami(sic!), bo poprosił nas o podanie maili i będzie nam przesyłał Poza tym czytanie Pisma Świętego i klasóweczki z niego
Ale pewnie po jakimś czasie nie wyrobi i da sobie spokój, bo jednak dosyć upierdliwą klasą jesteśmy
U nas katechetka mówila nam na lekcji organizacyjnej, że mamy nie naśladować Dody, nie tylko w szkole, ale i w życiu...
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-03, 18:45   #2792
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
oby- niestety każdy nauczyciel uważa, że jego przedmiot jest najważniejszy- może taka klasówka z religii nie będzie jakimś specjalnym wyczynem- ale jak się nazbierają też te z innych przedmiotów to i klasówka z religii będzie obciążeniem.
Oj tak. Ale powiem tyle, że mam "dar przekonywania" ludzi i każdego da się jakoś udobruchać Nauczyciel od fizyki nie potrafił przekazać nam wiedzy, podawał jakieś niestworzone przykłady, na co ja się wkurzyłam, powiedziałam mu, że nikt go w klasie nie rozumie i czy mógłby mówić prostszymi sformułowaniami, to tłumaczył nam łopatologicznie i zrozumieliśmy ten temat

Cytat:
Napisane przez Jolie2601
Mnie dał popalić przed chwilą Kuba- druga tura odrobaczania- ciężko zmusić kota do picia rozpuszczonej tabletki ze strzykawki- ale dałam radę- 15 minut zabawy ale zero zadrapań i pogryzień. Teraz w nagrodę pałaszuje nogę z kury
Uuu, to głasiu-głasiu ode mnie dla Kubutka. Dobrze, że dostał nagrodę za grzeczne zachowanie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
U nas katechetka mówila nam na lekcji organizacyjnej, że mamy nie naśladować Dody, nie tylko w szkole, ale i w życiu...
Aż tak zaściankowych nauczycieli nie mamy A szkoda, bo wtedy byłoby ciekawie

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-03, 18:50   #2793
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
[I]Samopoczucie... miałam ciężka noc, cały czas jestem na przeciwbólowych. I o ile uśmierzają na jakiś czas ból zęba, to głowa bardzo boli. I ogólnie całe ciało, tak jak podczas grypy Wieczorem chciałabym iść na aerobic, ale zobaczę jak się będę czuła.
Mam nadzieję, że już lepiej

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość

a b.fajne! jeszcze patrze tak na wszelki czy nie ma fajniejszych, ale n 99% decyduje sie na to juz planuje jak je uzadze

aaa, jestem sciorana!
czemu w 3miescie jest taki durny system biletow? w gdansku inne, w gdyni inne, czasowe, liniowe, karnetowe... ja sie juz gubie na dodatek w sobote mam zajecia a mojego autobusu w sobote nie ma i musze jechac 40min wczesniej i moj tatus wyjechal wiec kompletnie sama spedzac imieniny [i nastepne 10dni]
No to super O ile nienawidzę przeprowadzek, to uwielbiam urządzać nowe mieszkania

Kiedy dokładnie te imieniny? Nie zapominaj, że masz nas

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Moja Julka dała dzisiaj strzała w przedszkolu
Poranne humory to na szczęście tylko nie wyspanie, zapał nadal pozostał i jest zachwycona, ale opowiem Wam co mi pani opowiadała.
Pytam się pani jak tam dzisiaj było i ona mówi, że dobrze, nic się nie działo złego, tylko jest... nieusłuchana I opowiada, że tłumaczy dzieciom, że jak idą myć zęby, to każdy czeka w kolejce, aż ona nałoży im pastę po kolei, a Julcia ominęła kolejkę, podeszła do pani ze szczoteczką i mówi: "A dla mnie pasta to co? Gips?"
Ciekawe, co pani jej odpowiedziała
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-03, 19:05   #2794
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość

Uuu, to głasiu-głasiu ode mnie dla Kubutka. Dobrze, że dostał nagrodę za grzeczne zachowanie
idealnie grzeczy nie był- wykręcał się od picia i warczał na mnie co jakiś czas- ale i tak spisał się lepiej niż Zuza- on przynajmniej połyka lekartwo- a ona wypluwa
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-03, 19:53   #2795
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
No to super O ile nienawidzę przeprowadzek, to uwielbiam urządzać nowe mieszkania

Kiedy dokładnie te imieniny? Nie zapominaj, że masz nas
o tym to ja nie zapomne!
dzis ale od dluzszego czasu obchodze je nieobchodzac ich wcale nawet z tej okazji nic sobie dzis nie kupilam, tak zmeczona bylam, ze nawet ulubiona galeria baltycka mnie nie skusila
oj jak ja nieznosze przeprowadzek! a urzadzanie to niezla zabawa, gorzej jak spodoba mi sie jakas szafka ale nie pomysle o wymiarach i potem mam zonka
Stary 2008-09-03, 20:22   #2796
Jolie2601
Zakorzenienie

Izuś w takim razie wszystkiego najlepszego uśmiechu na twarzy, wiary w siebie i ludzi, spełnienia marzeń i samych radosnych chwil w życiu

from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-09-03, 20:43   #2797
blonndee
Wtajemniczenie

dziekuje
z wlosomaniaczkami to tylko radosne chwile

btw,chemiczki sa straszne. wszystkie maja piekne dlugie wlosy, a jak nie dlugie to i tak piekne dzis przede mna siedzialy 3 takie [szczegolnie jedna, miodowa blondynka z grubymi, gestymi, falowanymi wlosami tak do 3/4plecow], moja pierwsza chemiczna blizsza kolezanka tez z warkoczem do pasa ja tam popadne w kompleksy!! a co najgorsze nie moge sie skupic na zajeciach bo sie tylko gapie szukajac chociaz JEDNEJ rozdwojonej koncowki i ze zdumieniem zastanawiajac sie jakich kosmetykow uzywaja...
Stary 2008-09-03, 20:53   #2798
Narek
Zakorzenienie

Izusiek, najlepszego

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-03, 21:06   #2799
blonndee
Wtajemniczenie

dziekuje
Stary 2008-09-03, 21:17   #2800
virka
Zakorzenienie

Cytat:
czemu mnie to nie dziwi coś mi mówi, że mnie jutro będzie topić
Damy radę

Cytat:
Ciekawe, co pani jej odpowiedziała
Chyba udało się jej wybrnąć dyplomatycznie Ale jak mi to opowiadała to bardzo się śmiała

Iza wszystkiego najlepszego

Tak dla odmiany teraz o moim kocie
Czy wyobrażacie sobie, co uwielbia mój kot....??? Nigdy nie zgadniecie
Chleb z miodem Wczoraj wątróbka leżała w misce, a on się zajadał kromką z miodem
Już pomijam fakt, że wyłożyłam się dzisiaj przez niego jak długa w kuchni, żeby go nie nadepnąć, a popatrzył na mnie jak na wariatkę jak leżałam na podłodze A mnie aż brzuch bolał ze śmiechu

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-03, 21:30   #2801
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Iza wszystkiego najlepszego

Chleb z miodem Wczoraj wątróbka leżała w misce, a on się zajadał kromką z miodem
Już pomijam fakt, że wyłożyłam się dzisiaj przez niego jak długa w kuchni, żeby go nie nadepnąć, a popatrzył na mnie jak na wariatkę jak leżałam na podłodze A mnie aż brzuch bolał ze śmiechu
dziekuje
czyli twoj kot jest kubusiem puchatkiem
ooo koty to potrafia spojzec sie z taka wyzszoscia, az nie wiesz gdzie oczy podziac
Stary 2008-09-03, 21:36   #2802
virka
Zakorzenienie

Cytat:
czyli twoj kot jest kubusiem puchatkiem
ooo koty to potrafia spojzec sie z taka wyzszoscia, az nie wiesz gdzie oczy podziac
Zawsze uważałam, że powinien nazywać się Kubuś

Stary 2008-09-03, 22:17   #2803
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze uważałam, że powinien nazywać się Kubuś
Kubusie już tak mają ja musiałam dzisiaj przed moim ratować rannego gołębia- w życiu się nie spodziewałam, że mój niezwykle leniwy kot zechce ruszyć na łowy
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-09-03, 22:17   #2804
karla_92
Zakorzenienie

Izuś wszystkiego najlepszego

Cytat:
btw,chemiczki sa straszne. wszystkie maja piekne dlugie wlosy, a jak nie dlugie to i tak piekne dzis przede mna siedzialy 3 takie [szczegolnie jedna, miodowa blondynka z grubymi, gestymi, falowanymi wlosami tak do 3/4plecow], moja pierwsza chemiczna blizsza kolezanka tez z warkoczem do pasa ja tam popadne w kompleksy!! a co najgorsze nie moge sie skupic na zajeciach bo sie tylko gapie szukajac chociaz JEDNEJ rozdwojonej koncowki i ze zdumieniem zastanawiajac sie jakich kosmetykow uzywaja...
U mnie też jest taka dziewczyna. Mimo, że włosy ma raczej niezbyt gęste to piękne Długie prawie do pasa, proste i jeszcze taki fajny czerwono-fioletowy kolor, ale jest też taka która ma zniszczone i chyba bardzo przerzedzone, oczywiście prostuje. Mam ochotę ją trzepnąć i powiedzieć, żeby się opamiętała

Cytat:
Stary 2008-09-03, 22:33   #2805
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Kubusie już tak mają ja musiałam dzisiaj przed moim ratować rannego gołębia- w życiu się nie spodziewałam, że mój niezwykle leniwy kot zechce ruszyć na łowy
Kubusie są kochane Ale to nie ja chrzciłam mojego kota

Stary 2008-09-03, 22:49   #2806
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Izuś wszystkiego najlepszego

U mnie też jest taka dziewczyna. Mimo, że włosy ma raczej niezbyt gęste to piękne Długie prawie do pasa, proste i jeszcze taki fajny czerwono-fioletowy kolor, ale jest też taka która ma zniszczone i chyba bardzo przerzedzone, oczywiście prostuje. Mam ochotę ją trzepnąć i powiedzieć, żeby się opamiętała
merci
to chyba taka wlosomaniaczkowa przypadlosc, prawic moraly wszystkim niewtajemniczonym na temat pielegnacji wlosow oh jak ja czasem mam ochote sie przed niektorymi powymadrzac...: cool: no ale czasem to az zal takich wlosow... tak mysle 'gdybyscie byly moje to bym tak o was dbala... przyjdzcie do mnie, oddajcie sie miii...'
dobra maniaczki, ide spaciulki bo jutro kolejna pobudka o 5:50. branoc
[jeszcze tylko 8dni, tylko 8 dni...]
Stary 2008-09-03, 23:04   #2807
atsenka
Zadomowienie

Witam

Iza --> Wszystkiego naj najlepszego

virka --> Julcia jest the best

U mnie wreszcie zaczyna byc lepiej. JUtro ide 1 dzien do pracy- trzymajcie kciuki! Co prawda praca na part-time, ale lepszy rydz niz nic.

W weekend bede pomagala TZowi w przeprowadzce. No i parapetowka sie szykuje

Tylko mam problem bo przytylam Ale TZ sam powiedzial ze bylam za szczupla i zebym jadla wiecej Tyle ze ja wcale tego nie chce! Od jutra jakas kuracje musze zaczac

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-03, 23:22   #2808
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
moze dziwnie to zabrzmialo, ale nie o to mi chodzilo ja tez sie lekko maluje i staram sie ubierac ze stylem, ale w moim LO to byly przestylizowane pannice rodem z mtv teraz wpadlam ze skrajnosci w skrajnosc, ale to taka mila odmiana pogadac z kims bez wtracen np cytuje: 'jak bylam na karaibach to...', 'sklepy w nyc sa takie super! ostatnio widzialam jak anna hataway [czy jak sie tam ja pisze] ogladala raybany, czerwone i czarne. jak tylko wyszla kupilam obie pary!', 'w henesie w centrum zaczepil mnie jakis koles z agnecji modelek. mam z nim spotkanie za tydzien, musze schudnac 5kg!' [mowila to dziewczyna mierzaca 182cm i wazaca 53kg]
No chyba, że tak . Nigdy nie miałam bliskiego kontaktu z pannami rodem z mtv, takie raczej widuje w centrach handlowych jak mają 100 tysięcy toreb, wielkie okulary i chodzą w grupkach eheh .
Ale miałam w liceum 2 panny, które nie wychodziły z ciuchach, która nie ma firmowej metki

Cytat:
Pierwsza. Narazie nie jest tak fajnie. Porobiły się już grupki, ja jakoś nie potrafię wpasować się w towarzystwo, ale pożyjemy zobaczymy. Narazie czuję się tam jak intruz i jestem bardzo zagubiona
Nie martw się, ja też tak mam na początku, a później znajduję 1 czy 2 koleżanki już na całe lata .

Cytat:

Cytat:
o tym to ja nie zapomne!
dzis ale od dluzszego czasu obchodze je nieobchodzac ich wcale
U nas na śląsku nie obchodzi się imienin, ale Tobie życzę wszystkiego imieninowego .

Cytat:
merci
to chyba taka wlosomaniaczkowa przypadlosc, prawic moraly wszystkim niewtajemniczonym na temat pielegnacji wlosow oh jak ja czasem mam ochote sie przed niektorymi powymadrzac...: cool: no ale czasem to az zal takich wlosow... tak mysle 'gdybyscie byly moje to bym tak o was dbala...
Też tak mam, uświadamiałabym wszystkie dziewczyny katujące swoje włosy farbą, suszarką i prostownicą .
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-04, 08:03   #2809
xyoko
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
o tym to ja nie zapomne!
dzis ale od dluzszego czasu obchodze je nieobchodzac ich wcale nawet z tej okazji nic sobie dzis nie kupilam, tak zmeczona bylam, ze nawet ulubiona galeria baltycka mnie nie skusila
oj jak ja nieznosze przeprowadzek! a urzadzanie to niezla zabawa, gorzej jak spodoba mi sie jakas szafka ale nie pomysle o wymiarach i potem mam zonka
No to spóźnione wszystkiego najlepszego!
Ja akurat pod tym względem jestem dziwna, bo nie lubię ani swoich urodzin ani imienin Nie obchodzę od dawna Od kiedy skończyłam 18 lat, to co roku w okresie urodzin wypatruję zmarszczek

Cytat:
dziekuje
z wlosomaniaczkami to tylko radosne chwile

To mogą być cenne znajomości Przy jakimś zapoznawczym piwku wypytasz, czego używają i może odkryjesz jakieś nowe cuda

Cytat:
Chyba udało się jej wybrnąć dyplomatycznie Ale jak mi to opowiadała to bardzo się śmiała

To całe szczęście, że babka ma poczucie humoru

Już sobie Ciebie wyobraziłam na tej podłodze

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość

U mnie wreszcie zaczyna byc lepiej. JUtro ide 1 dzien do pracy- trzymajcie kciuki! Co prawda praca na part-time, ale lepszy rydz niz nic.
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-04, 09:19   #2810
virka
Zakorzenienie

Cytat:
virka --> Julcia jest the best

Cytat:
Super, gratuluję nowej pracy

Cytat:
Miłej parapetówy

Cytat:
Już sobie Ciebie wyobraziłam na tej podłodze
No wyłożyłam się jak długa, był akurat u mnie Teść, myślałam, że zejdzie ze śmiechu, a ja razem z Nim

Witam wszystkich

Stary 2008-09-04, 10:25   #2811
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Przede wszystkim gratuluję przyjęcia na studia Reszta się na pewno ułoży, trzymam mocno kciuki
Cytat:
Tigressko podpisuję się pod tym co napisała xyoko
Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Ostatnio się właśnie zastanawiałam czemu tak rzadko jesteś ...postaraj się wpadać częściej. Teraz trochę problemów się zebrało, ale najważniejsze jest to, że jesteś na studiach. Wszystko inne stopniowo się poukłada Gratuluję
Cytat:
no wlasnie, czemu? my tu tez tesknimy!
Cytat:
Będzie dobrze I super, że się dostałaś na te studia
Dziękuję Wam! W pracy już wszystko załatwione - grafik zmieniony, tylko że niestety bedę musiała zapłacić podatek od wycieczki bo juz wszystko załatwione... no trudno... dostałam opr w pracy ze nie jadę bo tak miało być fajnie, jadą wszystkie osoby które najbardziej lubię... no ale trudno. teraz muszę sie zabrać do poszukiwania noclegu na zjazd...

miłego dnia!
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-04, 10:58   #2812
virka
Zakorzenienie

Wrzucam kolejne decu, po zegarze, na reszcie ukończone - Kasiowe pudełka (po wielu przejściach, które z nimi miałam, ostateczny efekt jest w miarę zadowalający ) i z tego co mi wiadomo, obdarowywanej się podobają
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 006.jpg (93,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 004.jpg (56,7 KB, 14 załadowań)

Stary 2008-09-04, 12:30   #2813
Finlora
Zakorzenienie

Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-04, 12:46   #2814
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Ale dosłownie chwilkę Specjalnie dla Ciebie
Zostało mi bardzo mało czasu, a projekt leży i kwiczy

Marzenko cudeńko
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-04, 12:49   #2815
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Ale dosłownie chwilkę Specjalnie dla Ciebie
Zostało mi bardzo mało czasu, a projekt leży i kwiczy
Super!
Ja właśnie próbuję nadrobić zaległości jeszcze z zeszłego tygodnia - w odpowiadaniu - jestem tu tak rzadko, ze należy mi się

Jak wysypka?
I jak się czuje babcia?
Stary 2008-09-04, 12:56   #2816
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Super!
Ja właśnie próbuję nadrobić zaległości jeszcze z zeszłego tygodnia - w odpowiadaniu - jestem tu tak rzadko, ze należy mi się

Jak wysypka?
Ma się dobrze Dodatkowo ten Zorac powoduje, że tylko bym chodziła i się drapała Czytałam, że to normalna reakcja skóry, tak jak łuszczenie się, więc z niekrywaną niechęcią czekam na to lnienie Ale po łuszczeniu ma podobno pojawić się nowa i zdrowa skóra Więc obecnie mam twarz nieźle podrażnioną, ale mam nadzieje, że będzie lepiej

Babcia ma się całkiem dobrze To zapewne dzięki Wam

Zapomniałam, że miałam Cię gnębić jeśli chodzi o tego endokrynologa Masz mi coś do napisania w tej sprawie

Stary 2008-09-04, 13:03   #2817
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ma się dobrze Dodatkowo ten Zorac powoduje, że tylko bym chodziła i się drapała Czytałam, że to normalna reakcja skóry, tak jak łuszczenie się, więc z niekrywaną niechęcią czekam na to lnienie Ale po łuszczeniu ma podobno pojawić się nowa i zdrowa skóra Więc obecnie mam twarz nieźle podrażnioną, ale mam nadzieje, że będzie lepiej
Współczuję Ale mam nadzieję, ze już niedługo doczekasz się tej zdrowej skóry i przestaniesz się drapać...
Ja jak na razie cały czas się drapię a skóra swędzi jak oszalała

Cytat:
Babcia ma się całkiem dobrze To zapewne dzięki Wam
No pewnie, ze to dzieki nam
Fluidy włosomaniaczek wiele mogą

Cytat:
Zapomniałam, że miałam Cię gnębić jeśli chodzi o tego endokrynologa Masz mi coś do napisania w tej sprawie
................
Stary 2008-09-04, 13:04   #2818
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Ja już nie mogę doczekać się wspólnych lodów (i Julcia zapewne też, bo pamięta buszowanie po Twojej torebce i malowanie kosmetykami )
Będę pamiętać. Załaduję dla niej torebkę jakimiś ciekawymi rzeczami

Cytat:
Moja Julka dała dzisiaj strzała w przedszkolu
Poranne humory to na szczęście tylko nie wyspanie, zapał nadal pozostał i jest zachwycona, ale opowiem Wam co mi pani opowiadała.
Pytam się pani jak tam dzisiaj było i ona mówi, że dobrze, nic się nie działo złego, tylko jest... nieusłuchana I opowiada, że tłumaczy dzieciom, że jak idą myć zęby, to każdy czeka w kolejce, aż ona nałoży im pastę po kolei, a Julcia ominęła kolejkę, podeszła do pani ze szczoteczką i mówi: "A dla mnie pasta to co? Gips?"

Cytat:

Pierwsza. Narazie nie jest tak fajnie. Porobiły się już grupki, ja jakoś nie potrafię wpasować się w towarzystwo, ale pożyjemy zobaczymy. Narazie czuję się tam jak intruz i jestem bardzo zagubiona
Pewnie troszkę dziwnie się czujesz ale z moich doświadczeń wynika, że lepiej pierwsze troszkę poobserwować, jaki kto jest, jakie są relacje w klasie, niż pochopnie dołączać sie do jakiejś grupki. Bo pierwsze wrażenie często myli. Trzymam kciuki żebyś dobrze sie odnalazła
Cytat:

ja francuskiego niecierpię ale to nie kwestia trudności (jest trudny) ani wymowy etc tylko szanownej pani magister- pierwszy semestr mieliśmy z inną i było sexy- dwa kolejne już z jakąś babą, która najwyraźniej wychodziła z założenia, że nie ma różnic w nauczaniu grupy od podstaw i grupy zaawansowanej goniła z nami tak, że nikt nie wyrabiał z notowaniem a jak przyszło do kolokwium to można było miesiąc nad tym siedzieć- a tak na początku mi się podobało ehhhh
Zgadzam się, że bardzo dużo zależy od nauczyciela. Ja za francuski wzięłam się na studiach. Zamiast zaawansowanego angielskiego wzięłam francuski od podstaw. Pierwsze miałam mieszane odczucia - kobieta uczyła nas systemem jak w liceum - czytanie na głos zeszytu, zadania domowe, kartkóweczki non-stop. Ale wszyło mi to na dobre- naprawdę podstawy świetne z nami przerobiła. Jak uporam się z Advance z angielskiego to mam nadzieję się wziąć za jakiś egzamin z franca.

Cytat:
o tym to ja nie zapomne!

Spóźnione wszystkiego najlepszego !!!: piwo:

Cytat:

Ale swoją drogą jakoś rozmarzyłam się, sentymentalnie się zrobiło... chleb z miodem to było moje ulubione 'danie' w dzieciństwie Na weselu ciotki, przy stole zastawionym ciastami, słodyczami i wszystkim co najlpesze potrafiłam z żałosną miną prosić o chleb z miodem

Nie potukłaś się za bardzo?

Cytat:
merci
to chyba taka wlosomaniaczkowa przypadlosc, prawic moraly wszystkim niewtajemniczonym na temat pielegnacji wlosow oh jak ja czasem mam ochote sie przed niektorymi powymadrzac...: cool: no ale czasem to az zal takich wlosow... tak mysle 'gdybyscie byly moje to bym tak o was dbala... przyjdzcie do mnie, oddajcie sie miii...'
dobra maniaczki, ide spaciulki bo jutro kolejna pobudka o 5:50. branoc
[jeszcze tylko 8dni, tylko 8 dni...]
Genialne

Cytat:

Tylko mam problem bo przytylam Ale TZ sam powiedzial ze bylam za szczupla i zebym jadla wiecej Tyle ze ja wcale tego nie chce! Od jutra jakas kuracje musze zaczac
Gratuluje pracy!

A co do wagi, chyba zgadzam się z Twoim TŻ; na zdjęciach wyglądałaś bardzo szczuplutko, myślę, że kilka kilogramów Ci nie zaszkodzi

Cytat:
Wrzucam kolejne decu, po zegarze, na reszcie ukończone - Kasiowe pudełka (po wielu przejściach, które z nimi miałam, ostateczny efekt jest w miarę zadowalający ) i z tego co mi wiadomo, obdarowywanej się podobają

Bardzo ładne, w zupełnie innym stylu niż poprzednie

Idę dziś do dentysty i mam nadzieję, że moje męki się skończą. Od wczoraj jestem non stop na przeciwbólowych, jak tylko przestaną działać boli mnie całe dziąsło W dodatku dziś dostałam miesiączkę, a znoszę to zawsze bardzo, bardzo źle. Nie mam na nic siły i najchętniej wzięłabym garść przeciwbólowych i spała Ale zmobilizowałam się dziś i trzymam kallosa mlecznego na włosach. I idę dziś dzielnie - proszę o wielkie znieczulenie i modlę się, żeby ten cały koszmar sie skończył

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-04, 13:12   #2819
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
Nie martw się, ja też tak mam na początku, a później znajduję 1 czy 2 koleżanki już na całe lata
Też na to liczę

Cytat:
Ja akurat pod tym względem jestem dziwna, bo nie lubię ani swoich urodzin ani imienin Nie obchodzę od dawna Od kiedy skończyłam 18 lat, to co roku w okresie urodzin wypatruję zmarszczek
No co ty? Nie lubisz prezentów?

Cytat:
Cuuudne

Cytat:
Napisane przez Porcelain
Pewnie troszkę dziwnie się czujesz ale z moich doświadczeń wynika, że lepiej pierwsze troszkę poobserwować, jaki kto jest, jakie są relacje w klasie, niż pochopnie dołączać sie do jakiejś grupki. Bo pierwsze wrażenie często myli. Trzymam kciuki żebyś dobrze sie odnalazła
Dzieki Właśnie obserwuje i nie zadomawiam się jeszcze nigdzie Dziwią mnie takie osoby co już pierwszego dnia są ze sobą bardzo zżyte i zachowują się jakby znały się od dawna.
Co do Twojego samopoczucia to mam nadzięję, że szybko przejdzie Pozytywne fluidy i nasza włosomaniaczkowa moc zostały przekazane
Stary 2008-09-04, 13:17   #2820
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuję Ale mam nadzieję, ze już niedługo doczekasz się tej zdrowej skóry i przestaniesz się drapać...
Ja jak na razie cały czas się drapię a skóra swędzi jak oszalała

No pewnie, ze to dzieki nam
Fluidy włosomaniaczek wiele mogą

................
Tak też myślałam, że jak ja zapomnę to i Ty nie będziesz pamiętać o tym endokrynologu

Koniecznie zrób coś w tej kwestii

Najgorzej z cerą jest kiedy... ćwiczę Wiadomo słony pot + podrażniona cera = niezły hardcore W ulotce oprócz zakazu wystawiania twarzy na słońce powinnien być zakać wykonywania ćwiczeń

A co obecnie stosujesz na skóre głowy Może ogranicz się tylko do jednego szamponu i odżywki. Pewnie jak typowa włosomaniaczka co jakiś czas stosujesz różne rzeczy

Emilio

Edit: No i dzięki za życzenia zdrowej skóry. Mam nadzieje, że skóra weźmie sobie te Twoje słowa do tych swoich komórek i Cię posłucha
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości