|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WRZESIEŃ-nasze jesienne zakupy. ;))
bucisze cd
4. fioletowe japonki likwidacja 10 5. różowe sandałki likwidacja 12 Torebki 1. Duża 20 + brelok złoty Terranova 10 2. biała mała 15 3. Fioletowy worek duży 20 4. Terranova 40 |
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Spódnice
1. w kratkę różowan allegro 10zł 2. w kratke różowa allegro 10 3 satynowa allegro 10 4. fioletowa likwidacja butiku 15 5 biała ---//--- 10zł 6. Terranova mini 19,90 |
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
spódniczki cd
7 mini Terranova 5,90 Sukienki 1 Japan 40zł szorty 1. Rózowe welurowe allegro 20 zł 2 czarne ze srebrnym alegro 15zł 3 satynowe likwidacja 10zł 4 fioletowe z błyszczącą nitką likwidacja.. 20zł |
|
|
|
#274 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#275 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Tuniki
1. fiolrtowa z cekinami allegro 50 2 fioletowa z napisami allegro 35 3. czerona na szyję allegro 35 4 szara a'la Japan likwidacja 5zł 5 czarna z krawatem allegro 35 6. Koralowa marszczona Terranova 5,90 |
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Tuniki cd.
7. melrose allegro 15z 8. kiss me allegro 32zł 9. no more looking for love allegro 30 10 Japan szyfonowa 20zł Bluzki 1.z haftem likwidacja 5 2 z czaszką liwidacja 7 |
|
|
|
#279 |
|
Raczkowanie
|
farfalla
dziekuje , z torby i chusty jestem najbardziej zadowolona, ponieważ mam bzika na punkcie dodatkówcyanide sun tez wolałabym żeby nie było tych motylków ale i tak mi sie podoba , w podobnej kolorystyce i bez motylków jest chusta w cubusie, powiedzialabym nawet ze ładniejsza ![]() dziewczyny jak sie cytuje kogos z poprzedniej strony, bo moge zacytowac tylko jedną osobę , a potem jak wrócic i zacytowac kolejną?
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Tesiaczek ale szalenstwo!
Papryczko klikasz na znaczek plusik (srodkowy) przy postach ktore chcesz cytowac, a potem "odpowiedz"
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
musisz kliknąc na ten plus przy kazdej odpowiedzi która chcesz zacytowac i juz przy tej ostaniej na ktora bedziesz chciała odpowiedziec nacisnij cytuj
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
bluzki cd.
3. fioletowa z kamykami likwidacja 3 4. niebieska z cekinami ----/----- 5 satynowa na szyję ---//----- 6 Terranova 3 7 Terranova 3 8. koronkowa allegro 30z |
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Tesiczek szlenstwo
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszce nie koniec
Teraz wiecie co to zako zakupoholizm ![]() Bluzki cd. 9. catwoman zara allegro 35zł 10 elegancko-sportowa allegro 10zł 11. Napisem Zara allegro 35 12 z koronki dekold fala ryneczek 10zł 13. tuniczka, kwiatki z kamyczków 18zł allegro 14 Szyfonowa Japan style 35 |
|
|
|
#285 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Kupilam je u mnie w Gdańsku w hmm ten sklep chyba nie ma nazwy, jest takich kilka w Gda- ja to nazywam kanciapy Cytat:
W tych "kanciapach" kupilam juz chyba z 5 par butow i zadne mi sie nie rozwalily, a buty przechodza katorgi Wiec raczej są ok- chociaz nie wyprobowalam ich jescez Cytat:
Obiecuje ze wstawie
|
||||
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Bluzeczki cd.
15. Myszka zara allegro 37 16 na ramiączkach CH Centrum 15 17 na ramiączkach CH Centrum 15 18 bez ramiaczek z haftem Terranova 5,90 19 satynowa likwidacja butiku 5 20 z haftem likwidacja butiku 5 |
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
Bluzki cd.
21. fuksja z kwiatkiem likwidacj 3 22 nietoperzyk likwidacja 3 23 korokowa Japan 30 24 z nadrukiem kwiatowym ryneczek 12zl Rybaczki !w paski pasaz Z 35zł |
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Bluzy
1. Terranova 69,00 2. Terranova (kolor nie wyszedł, w rzeczywistości jest intensywny) 69,00 Płaszcz morski na początek Jesieni dwurzedowy Pasaż Z Kurtka złota z paskiem haftem (od babci )
|
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
No i na samym końcu pozostałam biżu.
Kolczyki wsystkie po 4 zł alllegro a bransoletki od 3 do 20 allegro część chyba bransoloetek już mi się zapodziała Więc to już wszystko, chyba, że coś w praniu jest . Trochę się uzbierało, ale to jeszcze z końca lipca i całego sierpniaJeszcze mam kilka nowych rzeczy, ale bielizny już wklejac nie będę Edytowane przez Tesiaczek Czas edycji: 2008-09-04 o 14:09 Powód: dopisek |
|
|
|
#291 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#292 | ||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Cytat:
ja nie Susanna ale u mnie były tylko przecenione musztardowe t-bary, czarne były w regularnej cenie.
|
||
|
|
|
#293 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#294 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie widziałam ale jutro zerknę bo będę na mieście
U cena mnie powaliła niemniej śliczny sweterek!Cytat:
Cieszę sie, ze Ci się podobają. Aha i dziękuję za odp. w sprawie kozaków! to samo miałam napisać ![]() Były ale nie były przecenione Ja je kupiłam kilka miesięcy temu w cenie regularniej i wówczas pamiętam, że były ciut droższe od tych musztardowych. Są też bardziej miękkie a co za tym idzie wygodniejsze.
|
|
|
|
|
#296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypatrzyłam u Ciebie śliczne białe kolczyki serca? można wiedzieć od jakiego to sprzedawcy?
|
|
#297 |
|
Wtajemniczenie
|
wymarzona zimowa kurtka w krate Reporter - 179 zł
sweterek czerwony kardigan C&A - 39 zł niebieski kardigan Terranova - 49 zł na razie to ostatnie weekendowe zakupy
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
jakies zdjecia zobaczymy?
|
|
|
|
#299 |
|
Rozeznanie
|
Tesiaczek szalejesz dziewczyno... tyle ciuchów
i to na poczatki wrzesnia dopiero Fuksjaa było kilka kolorów tych rurek- granat czerwien zielen beż... nie przygladałam sie wiecej bo moje mnie zauroczyły
|
#300 |
|
Zadomowienie
|
Tesiaczek bardzo fajne bluzeczki z nadrukami
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

a lista zakupów jeszcze dłuuuga niestety :P
Chciałam jakąś taka krótką do sukienki czy tuniki i no sama nie wiem czy to korzystnie wygląda... Nie wygląda na za małą ??

można wiedzieć z jakiego to sklepu, czy może z allegro???
Ja je kupiłam kilka miesięcy temu w cenie regularniej i wówczas pamiętam, że były ciut droższe od tych musztardowych. Są też bardziej miękkie a co za tym idzie wygodniejsze.