![]() |
#421 |
Przyczajenie
|
Dot.: WARSZAWA - szkoły jazdy, instruktorzy - wątek zbiorczy
Witam po długiej nieobecności
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Przyczajenie
|
Cześć
![]() 1. parkowanie - dwa razy zaparkowałam za blisko samochodu, egzaminator nie mógł opuścić samochodu. ps trochę gruby był, ja bym wysiadła ![]() 2. Zmiana pasa ruchu zbyt gwałtowna, prawie zderzenie z innym samochodem. 3. Najechałabym na krawężnik. Muszę się doszkolić i dopiero zapiszę się na kolejny egzamin. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Przyczajenie
|
Cześć, całkiem niedawno zdobyłam prawo jazdy. Do tego, tuż po uzyskaniu mąż kupił nowiutkiego Hyundaia i20, identyczny jakim jeździłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Przyczajenie
|
dzięki za odpowiedź, właśnie przeczytałam trochę opinii o szkole Havranek. Całkiem ładnie kursanci piszą o nich. Zadzwoniłam umówiłam się na 10 godzin, zobaczę jak będzie po pierwszych jazdach no i po 10 godzinach. dziękuję jeszcze raz. Powodzenia w strzyżeniu piesków i kotków
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
Ja bym raczej szukała konkretnego instruktora, a nie szkoły.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Przyczajenie
|
Z mojego doświadczenia wynika, że najlepszym rozwiązaniem jest kurs prawa jazdy w Warszawie, podczas którego instruktorzy nie uczą, jak zdać egzamin, ale jak prawidłowo poruszać się na drogach. Nauka "na patenty" nie wystarczyła mi nawet na zdanie egzaminu.
Dlatego skorzystałam z oferty na jazdy doszkalające Warszawa Białołęka w IntroHL. Teraz już wiem, że od początku powinnam być na kursie właśnie u tych instruktorów. Nauka jazdy u egzaminatorów to czysta przyjemność i ogromna dawka wiedzy oraz nowych umiejętności. Więcej informacji znajdziecie tutaj: https://introhl.pl/nasza-oferta/kurs...egzaminatorow/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.