|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. 23
Cytat:
Słuchaj,a co to znaczy"ale im nie zawsze to system pokazuje... " jajca?? Zaraz, to kompletują paczkę i nie widzą zamowienia?? Na chybił trafił kompletują? olosie to jakiś gruby muł mają z systemem...a co to klienta ma obchodzić że nie działa system, już ja widzę w inny sklepie by rzecznik konsumenta wszedł i ich zmiótł z planszy...w takim zalando, hm, czy douglasie nie ma opcji że ktoś sie tlumaczy co im pokazuje :haha: paradne
|
|
|
#3722 |
|
Rozeznanie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;88884041]O! mniam mniam!
kieeedyś to było pięknie pachniało ciekawe jak teraz ... spartolą ![]() 2014r. ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- i jeszcze gruszka w karmelu była ahhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Swoją drogą 3 albo 4 lata temu też była piękna gruszka z czekoladą (woda toaletowa z tej kolekcji była przepyszna )Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3724 | |
|
Raczkowanie
|
IMO Najsłabsza z całej linii
Cytat:
Zauważyłam że sporo więcej kupuję online od początku pandemii, i jak juz bywam w stacjonarce to sporadycznie. No ale pamiętam że odbierałam zamówienie i raz brakowało 1 rzeczy, bodajże tuszu co były dodawane jesienią, a kolejnym razem w kwietniu(?) jak była akcja z żelami kiwi, też dostałam produkt 200ml zamiast 400. No cóż, mam nauczkę że w YR się to zdarza i teraz jak będę odbierać to osentacyjnie sprawdze. [1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;88884041]O! mniam mniam! kieeedyś to było pięknie pachniało ciekawe jak teraz ... spartolą ![]() 2014r. [/QUOTE] Nie przepadam za sezonową jesienną pielęgnacją. Niestety od paru ostatnich lat się rozczarowuję. Używałam z ciekawości tych pachnących sezonowych cudów bez zachwytu, bo żele głównie wysuszały, a mleczka do ciała służyły głównie walorom zapachowym a nie pielęgnacyjnym. Corocznie ambitnie kupuję nowości, ale nie wiem czy na tę jesień nie poprzestanę jedynie na zapachu. No niestety te limitowane wersje mi nie służą i widzę że nie tylko mnie, bo kalendarze i zestawy jeszcze 10mcy po premierze zalegają w sklepie, co już samo przez się jest ich "laurką". Za to zeszłorocza świeca mi podeszła, dobrze się wypaliła i robiła nastroj. Niestety jak postanowiłam dokupić, to już było wymiecione. |
|
|
|
|
|
#3725 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja z limitowanek tylko żele kupuję. Dawniej też wody toaletowe, ale cos z nimi bieda ostatnio. Wanilię Nuit Vanille mam że 2, podoba mi się. MA może któraś z was KROKOMIERZ od YR? Kiedyś chyba już był gratisem gdzieś (?) Bo w najnowszej wysyłkowej jest jako gratis ( plus dowolny produkt z katalogu) za zakupy min. 59zl i tak mnie kusi taki gadżet. |
|
|
|
|
|
#3726 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam 2 krokomierze, a raczej dzieci od babci dostały i leżą. Źle mierzą( każdy ruch ręki mierzą jako krok). Ciężko je ustawić, o e nie łączą się z telefonem to już lepiej dołożyć i kupić ten krokomierz za 109 lub ,99 lidlowy w ich sklepie internetowym
Wysłane z mojego QUEST przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3727 | ||
|
Amorito
|
Cytat:
Dziewczyny pokrzywdzone w stacjonarkach, czemu siedzicie cicho i nie zglosicie tej patologii do boku? Zaden sklep by sie nie godzil na tracenie klientow! mysle ze jak sobie jakas panna zgarnia gratisy to latwo to obczaic gdzie i kiedy. W każdym sklepie mają monitoring nie wierzę że to by uszło płazem! Zgłaszać takie akcje i tyle! ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
Widac z jakiej daty jest zamowienie to mozna od razu wiedziec od kiedy trwa akcja niespodzianek i po sprawie. Wszystko da się - wystarczy chcieć a nie jojczyć i zasłaniać sie systemem. Edytowane przez amorito Czas edycji: 2021-09-03 o 22:48 |
||
|
|
|
|
#3728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3729 | ||
|
Amorito
|
Cytat:
Mnie nie przekonuje kombinowanie ze oni nie wiedza... wiedzą wiedzą... ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
smiem wątpić
|
||
|
|
|
|
#3730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie masz racji, nie zrobie zamowienia zeby udowadniac, bo nic nie potrzebuje no i mam golda wiec stacjo nie odwiedzam... Jest tak, przy zamowieniu w momencie wyboru formy dostawy jak wół jest napisane: Wybierz formę dostawy Odbierz w sklepie + niespodzianka 0.00 zł co tu wiecej dodawac? :??: Cytat:
Na pewno sa kamery. Jakby im zalezalo by nie bylo takich jazd z cwanymi grazynami o lepkich łapkach... Proste c'nie? Czy ktos jeszcze potwierdza, ze ten nieogarniety gratis za odbior to olejek do mycia?
|
|
|
#3732 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#3733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3734 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieję że to faktycznie jakieś problemy na magazynie, a nie kredytują swojej działalności pieniędzmi klientów Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#3735 |
|
Animal Liberation
|
W mojej grupie perfumowej na FB jakaś pani sprzedaje miniaturki perfum od kolekcjonera z Belgii i ma m. in. dużo mini od YR (Orchidee, Nuit d'Orchidee, Pivoine, Magnolia, Shafali, Venice, Cantate, Vie Privee, Ispahan i wiele innych, cena 35-45 zł za szt)
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3736 |
|
Raczkowanie
|
Po prawie 2 tygodniach paczka do mnie doszła i znając yr nie liczyłam na nic dodatkowego, ale ja nie dostałam nawet próbek i kodu rabatowego na wrzesień 😆
|
|
|
|
|
#3737 |
|
Raczkowanie
|
U mnie to samo, brak kodu i gratisów.
|
|
|
|
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy ktoś używał tego brązującego kremu do twarzy i ciała? https://m.yves-rocher.pl/delikatnie_...MaAldhEALw_wcB
|
|
|
#3739 | |
|
Animal Liberation
|
Cytat:
ja też zaufałam, zamówiłam miniaturki Tresor i Shalimar dla siostry. Za pojemność 4-6 ml to normalna cena te 40 zł (w poście zaznaczyłam, że piszę o miniaturkach). Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Snowdrop_ Czas edycji: 2021-09-05 o 12:37 |
|
|
|
|
|
#3740 |
|
Raczkowanie
|
We Francji wybrany produkt: perfumy lub kosmetyk za 19 EUR. U nas jest kod BRETANIA i możliwość zakupu wybranego produktu w cenie 79 zł. 19 EUR = 85,74 PLN. Biorąc pod uwagę wysokość naszych polskich zarobków, a tych we Francji, to co tu dużo mówić, coś jest nie tak
|
|
#3741 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
PS. jestem w koncu wymęczonym goldem i mam niesmak( upominanie było) ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3742 |
|
Wtajemniczenie
|
Nowa oferta i słabiutkie prezenty za progi. A prezent dla vipa to żart - żel kiwi 50ml i krem do rąk tropical tentation.
|
|
#3743 |
|
Raczkowanie
|
Tak czekałam na ten krem z filtrem
miałam nadzieje, ze się pojawi razem z innymi nowościami, dwa miesiące punkty na niego trzymałam 😆😆😆😆
|
|
|
|
|
#3744 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rosiek dba o nasz odwyk, oj dba ![]() Cytat:
![]() W dodatku mamy wersje na rynek wschodni duzo gorsze niz to co bylo poprzednio... Cytat:
Cytat:
![]() Ech wspolczuje, tez nie lubie byc zrobiona w bambuko ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Orety, kolejna co nie docenila polotu Roska Bretania jest korzystna dla Bretanczykow, a jak siedzisz na pupie w PL to masz skakac z rarosci i jarac sie ze w ogole jest jakis kod Golda gratuluje a upominania wspolczuje. Tez nienawidze upominac sie w rosku i do szewskiej pasji mnie doprowadza jak mam do nich dzwonic
|
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam dziś zamówienie (opłacone 28.08.) i też bez żadnych próbek.
Męski żel do ciała, który kupiłam do prezentu przyszedł otwarty i cudem nic się z niego nie wylało ![]() Wątpię, żeby sam się otworzył... |
|
|
|
|
#3746 |
|
Zadomowienie
|
Mnie wysłali dzisiaj wreszcie zamówienie z 22 sierpnia
tzn. mam info z InPost, że jest paczka w przygotowaniu. Nigdy jeszcze tyle nie czekałam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3747 |
|
Raczkowanie
|
Znając mnie nie widziałam na forum jak pisałyście (
|
|
|
|
|
#3748 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Szkoda tylko, ze wczesniej nie bylo zadnej informacji o tym, to bym nie robila zakupow... Teraz sie obudzili
|
||||
|
|
|
|
#3749 |
|
Wtajemniczenie
|
Będzie reklamacja
Własnie chciałam pierwszy raz użyć podkładu Super Matte i jak mi nie chluśnie woda! Dobrze, że stałam, gdybym siedziała poszłoby na mnie Myślałam, że to tylko na początku się płyn zebrał, ale nie, całość chlupie w tubie aż miło, udało się parę glutów podkładu "wylać". Teraz widzę na zgrzewie, że termin 10,2021, a kupowałam w kwietniu tego roku
|
|
|
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( jakby to napisac...) za duzo kupiłas, a Ty znaków nie czaisz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

A miała informację, gdy wybierała odbiór w stacjo, że będzie niespodzianka? Mi pokazywało info, że odbiór w sklepie stacjonarnym + niespodzianka. I nawet z Panią mówiłyśmy o tym, że fajnie, że coś jest w gratisie, ale im nie zawsze to system pokazuje... Także dobrze się wtedy upomnieć

)
ESPANA
PORTUGAL
Türkiye

Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami.
miałam nadzieje, ze się pojawi razem z innymi nowościami, dwa miesiące punkty na niego trzymałam 😆😆😆😆

tzn. mam info z InPost, że jest paczka w przygotowaniu. Nigdy jeszcze tyle nie czekałam 
Myślałam, że to tylko na początku się płyn zebrał, ale nie, całość chlupie w tubie aż miło, udało się parę glutów podkładu "wylać". Teraz widzę na zgrzewie, że termin 10,2021, a kupowałam w kwietniu tego roku