|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ulubiona reklama i ta znienawidzona cz. III
"Nowe nowe ceny Lydlowe... sprawdź jakie nyskie" doprowadzają mnie do szału. Czy śpiewanie i jednocześnie dobra dykcja to coś poza zasięgiem twórców tej reklamy? I jeszcze ta panienka z miną jakby... nie wiem, po prostu denerwującą.
|
|
#2612 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby to było pod gwarę w stylu regionalnym, to nie ma sprawy. A to po prosty wychodzi brak przygotowania, bo raz śpiewa przez "y" a raz normalnie. To ta reklama z muzyką z "Lovefool" The Cardigans. Taką fajną piosenkę mi obrzydzili.
|
|
|
#2614 |
|
BAN stały
|
Mało oglądam tv, więc jeszcze na nią nie trafiłem. Co mi "zgrzyta" - nowa reklama Miss Dior z Natalie Portman i "Cry baby" jako podkład muzyczny (nie wiem, Joplin mi jakoś nie pasuje do tego "różowego" zapachu, do filmu reklamowego i do samej Portman...)
|
|
|
|
|
#2615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedna Janis się pewnie w grobie przewraca.
|
|
|
#2616 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jak sądzę, ze strony na stronę , bo znalazłam też wersję reklamy Miss Dior z podkładem "Piece of My Heart". Głupia do potęgi moim zdaniem panna młoda ucieka sprzed ołtarza, pod suknią ślubną ma małą czarną, wspina się do helikoptera i z nowym kochankiem odlatują w siną dal...tu można obejrzeć https://www.ispot.tv/ad/AO0o/miss-di...y-janis-joplin |
|
|
|
|
|
#2617 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;88892000]jak sądzę, ze strony na stronę , bo znalazłam też wersję reklamy Miss Dior z podkładem "Piece of My Heart". Głupia do potęgi moim zdaniem
panna młoda ucieka sprzed ołtarza, pod suknią ślubną ma małą czarną, wspina się do helikoptera i z nowym kochankiem odlatują w siną dal...tu można obejrzeć https://www.ispot.tv/ad/AO0o/miss-di...y-janis-joplin[/QUOTE]Ogólnie reklamy perfum są tak durne jak reklamy suplementów diety xD Mi utkwiła glupią reklama perfum z Johnem Deppem co kopał dołek na pustyni ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2618 |
|
Zakorzeniona
|
Właśnie moje biedne oczy ujrzały reklamę sklepu Brico z podkładem muzycznym będącym marną przeróbką Despacito. Brrrr.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2619 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
"Love, love, ceny lidloweeeee, niskie, niskie, sprawdź jakie niskieeeee"🤦 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;88892000]jak sądzę, ze strony na stronę , bo znalazłam też wersję reklamy Miss Dior z podkładem "Piece of My Heart". Głupia do potęgi moim zdaniem
panna młoda ucieka sprzed ołtarza, pod suknią ślubną ma małą czarną, wspina się do helikoptera i z nowym kochankiem odlatują w siną dal...tu można obejrzeć https://www.ispot.tv/ad/AO0o/miss-di...y-janis-joplin[/QUOTE] Natalie jest urocza (i ząb czasu jej nie nadgryzł). Czemu robią to jej i Janis? Naprawdę aż taki brak pomysłów? Ps. Fajne to Miss Dior? Szukam nowego perfumu. (oczywiście szukam nowych perfum) ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
Z akcentem "lydloweee" i "nyskieee" miejscami. Flaki mi się kotłują.
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami. Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2021-09-08 o 22:32 |
|
|
|
|
|
#2621 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
szukasz perfum ![]() polecam YSL Libre edp - ale mogę nie być obiektywna, bo zakochałam się w tym zapachu, czując go na kimś chociaż na mnie też mi się podobają bardzo
|
|
|
|
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;88892754]szukasz perfum
![]() polecam YSL Libre edp - ale mogę nie być obiektywna, bo zakochałam się w tym zapachu, czując go na kimś chociaż na mnie też mi się podobają bardzo [/QUOTE]Oczywiście. Ale to tym razem nie ja a słownik szuka (a chciałam napisać nowego zapachu i byłoby ok) a ja nie myślę i drugim okiem oglądam "Top Model". YSL Libre sobie zapisuję. ![]() Ps. Gdzie kupować, żeby się nie naciąć na stary lub podrabiany towar?
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami. Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2021-09-08 o 22:33 |
|
|
|
|
#2623 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja kupowałam na notino, wyszła mi bardzo zacna cena - było akurat -20% oraz dostałam do zakupu miniaturkę edt i kosmetyczkę YSL. Sprzedałam te gratisy za 75 zł, więc ostatecznie flakon 90 ml edp kosztował mnie 259 zł - z wyjściowej ceny 417 zł ![]() w notino masz też opcję try it first - z zamówieniem przesyłają Ci próbkę kupionego zapachu, więc po testach możesz oddać perfumy, o ile ich nie rozpakujesz
|
|
|
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;88892828]ja kupowałam na notino, wyszła mi bardzo zacna cena - było akurat -20% oraz dostałam do zakupu miniaturkę edt i kosmetyczkę YSL. Sprzedałam te gratisy za 75 zł, więc ostatecznie flakon 90 ml edp kosztował mnie 259 zł - z wyjściowej ceny 417 zł
![]() w notino masz też opcję try it first - z zamówieniem przesyłają Ci próbkę kupionego zapachu, więc po testach możesz oddać perfumy, o ile ich nie rozpakujesz [/QUOTE]Oooo. A jakieś strony, gdzie robią odlewki np. po 3 ml? Są jakieś wiarygodne? Sorry za OT, ale ostatnio mam fazę na "chciałabym znowu używać czegoś", tylko od dawna się nie interesuję jak to teraz działa a powstało z tego, co widzę nieco stron sklepów.
|
|
#2625 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pewnie są, ale ja nie znam. W Sephorze bez problemu możesz poprosić o zrobienie próbki, jeśli nie mają firmowej. W Douglas chyba nie robią, ale nie mam pewności. |
|
|
|
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2627 | ||
|
BAN stały
|
Ja reklamy perfum w większości lubię, choć bardzo często są nieco oderwane od rzeczywistości
![]() Cytat:
![]() [1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;88892754]polecam YSL Libre edp - ale mogę nie być obiektywna, bo zakochałam się w tym zapachu, czując go na kimś [/QUOTE]Oj tak, piękny zapach ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2628 |
|
Realistka
|
Dziś zobaczyłam prawdziwa perełkę. Reklama plusa z Karolakiem (a jakże) w roli potrójnej w tym jako twarz Karolaka w ciele kota.
Ktoś kto to wymyślił chyba wziął czegoś o gram za dużo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2629 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#2630 |
|
Konto usunięte
|
Obstawiam C
![]() Co do reklam perfum, dla mnie są specyficzne, bo albo naprawdę ładne albo od czapy. Jakby nie było nic pośrodku. Na przykład była fajna reklama bodajże z Keira Knigtley (ta od piratów z Karaibów). Budzi się rano i przypomina sobie wczorajszą imprezę scena po scenie - gdy zbiera swoje rzeczy. Wychodzi bez pożegnania, facet ją tylko już z okna widzi jak odchodzi na ulicy. Dla porównania, reklama jakiegos zapachu, gdzie laska zasuwa na koniu, a potem na jakimś wzgórzu siedzi na tym koniu i patrzy na miasto xD Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2631 |
|
BAN stały
|
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;88893167]Dla porównania, reklama jakiegos zapachu, gdzie laska zasuwa na koniu, a potem na jakimś wzgórzu siedzi na tym koniu i patrzy na miasto xD [/QUOTE]
Lancome Idole ![]() Nic nie przebije jednak reklamy Kenzo World (uwaga! trwa prawie 4 minuty!)
|
|
|
|
|
#2632 |
|
Wtajemniczenie
|
Reklamy wafelków Grześków, jak mnie wkurzają
![]() Pełne cwaniaków, gloryfikują oszustów i są pełne głupich stereotypów. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2633 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dzięki... tego się nie da odzobaczyć... |
|
|
|
|
|
#2634 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2635 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2636 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#2637 |
|
Holy Crap!
|
Boki zrywać.
|
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inspiracją jest przecież (w sensie od razu mam skojarzenie) słynny teledysk z Christopherem Walkerem, Weapon of Choice (Fatboy Slim). Młodzi mają prawo nie wiedzieć. ![]() https://www.youtube.com/watch?v=wCDI...eBS8QVsyeVSba3 Tylko Christopher to jest klasa sama w sobie plus gość jest zawsze na listach aktorów podejrzewanych o bycie kosmitami. Kenzo chciało nawiązać do tego, ale... może jednak nie do końca. Gdyby wzięli do tego Evę Green albo Aubrey Plazę to mogło by się udać.
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
mnie ostatnio prześladuje reklama Łowicz więcej warzyw.... 🥴
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2640 | |
|
BAN stały
|
Jezu, wszystko bierzesz tak śmiertelnie poważnie?
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami. 

"Niech oblyczy przy tablycy"
panna młoda ucieka sprzed ołtarza, pod suknią ślubną ma małą czarną, wspina się do helikoptera i z nowym kochankiem odlatują w siną dal...