|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Chcę jakiejś metamorfozy...pomóżcie!
Witam serdecznie
Chce coś zrobić z sobą tzn z moją fryzurką-mam i kolor w tej chwili taki nijaki-bo to ciemny blond popadający troszkę w brąz i ogólnie długość taka nijaka...Mam pewną wizję ale nie wiem czy będzie to korzystne dla mnie...Myślałam o grzywce takiej dłuższej na bok,mocno wycieniowane włoski i na kolorek-taki ciepły brązik,co sądzicie?? mam zawsze z fryzurą duży problem bo mam bardzo okrągłą twarzyczke.Proszę pomóżcie...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcę jakiejś metamorfozy...pomóżcie!
Ja bym Cie widziałam w brązie wpadającym w rudy i radzę troszkę zapuścić włoski .Poproś o przeniesienie na metamorfozy tam dostaniesz więcej porad
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.

Chce coś zrobić z sobą tzn z moją fryzurką-mam i kolor w tej chwili taki nijaki-bo to ciemny blond popadający troszkę w brąz i ogólnie długość taka nijaka...Mam pewną wizję ale nie wiem czy będzie to korzystne dla mnie...Myślałam o grzywce takiej dłuższej na bok,mocno wycieniowane włoski i na kolorek-taki ciepły brązik,co sądzicie?? mam zawsze z fryzurą duży problem bo mam bardzo okrągłą twarzyczke.Proszę pomóżcie...