![]() |
#2071 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII
Cytat:
![]() Dobranoc ![]() Edit: Zetka jak Ty byłaś w Chłapowie to miasteczko Country juz bylo opuszcozne? w necie sa wszedzie zdjecia jak tam jeszcze tetnilo zycie a jak ja bylam to miastecko i budynk ibyly tylko ze w srodku nich ( drzwi byly pootwierane z klodek ) nic nie bylo, ajak cos bylo to jakies kapelusze kowbojskie, resztki sztuccow i talezy plastikowych, wypchany ptak. smutny widok. Ale swietne zdjecia powychodzily!
![]() |
#2072 |
Zakorzenienie
|
heeeeej
![]() wpadłam jeszcze na momencik i za pół godziny jadę do Krakowa ![]() będę tęsknić za Wami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2073 |
Zakorzenienie
|
3maj sie Hula
![]() ja wpadlam sie przywitac i lece sie ubierac a potem do szkoly na kiermasz ksiazek:0 wczoraj wzielamze soba klucz od pracy przez przypadek i musialam sie z nbim wracac a tak lalo;/ ja tz widze codziennie ![]() zetka wspolczuje ![]()
#2074 |
Zakorzenienie
|
Pretty - mój laptop to LG E510. Wczoraj włączyłam, zobaczyłam dwa minusy i mi się popsuł humor. Ale cóż, już nic nie zmienię, kupiłam i mam. Trzeba się teraz przyzwyczaić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2075 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() współczuje telefonu...ochroniarz to jakiś szmaciarz a nie ochroniarz ![]() ![]() maue co do facetów, zgadzam się w 100%... nienawidzę samców ... , ale tż kocham ![]()
![]() |
#2076 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja nie wiem czy sie moge zgodzić do końca.. bo jednak byłam wychowana z chłopakami i sie do nich przyzwyczaiłam.. łatwiej mi się z nimi dogadać.. bo są tacy hmm prości, przewidywalni, nic ich nie interesuje, nie zadają za dużo pytań.. i owaszem mam wiecej kolegów niż koleżanek.. a wiecie czego w nich nie cierpie.. tego, że sie szydzą z dziewczyn, że np. plotkują OMG nie ma wiekszych plotkarzy niż chłopcy!!really, że sie stroją malują itp. a wiekszość z nich jest w sobie zakochanych Właściwie z takimi sie nie zadaje ![]() Bry ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale można wytrzymać. I myśleć co tu sobie kupić za wypłate ![]() Byłam sobie na mieście kupiłam biały sweterek zapnany ( mój ukochany, cudowny jest, mięciusieńki mmm ![]() No i pościel, poduszke. A zaraz lece znowu na zakupy i do lekarza po tabsy ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak sie przeprowadziłam na inne osiedle to też poznałam większość chłopaków... dziewczyn nie lubie za to, że sa takie fałszywe i dwulicowe...nie wszystkie, ale większość. A z tych co znam to chyba duza większość... facetów nie lubie za to, że myślą swoim ogonkiem a nie mózgiem...za to że zachowują się jak typowe samce, a gdy idzie jakaś kobieta to patrzą się jakby to niewiadomo jaka gwiazda była... nie żebym była zazdrosna ![]() ![]() ale obracam się teraz w kręgu takich facetów, że przekonałam się co oznacza słowo facet. facet = samiec. zwierzę... ![]() istnieje jeszcze we mnie maleńka iskierka nadzieji, że nie każdy taki jest... ale tylko MALEŃKA!...
![]() |
#2079 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam żadnych kolegów, kumpli. Nie potrafię się dogadać z chłopakami w moim wieku. Nie mam kontaktu z nimi, po prostu nie. Naprawdę nie mogę powiedzieć, że mam jakiegoś kumpla.
Ja koleguję się tylko z dziewczynami, ale też uważam, że wiele z nich jest - jak mówi DsC - fałszywe i dwulicowe, dlatego mam swój krąg znajomych, których się trzymam, inne dziewczęta po prostu omijam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2080 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
najpierw mieliśmy być w szklarskiej z 3dni - żeby wejść na Szrenice itp itd a potem na reszte przenieść się do harrachova. no ale na pewno jeszcze cały dzisiejszy dzień tu będziemy bo muszę jechać do ery gdzieś, a poza tym jeszcze raz na policje no i policja jeszcze raz przyjedzie tu do hotelu ![]() a dym zrobiłam zrobiłam ^^ wszyscy chodzą i szukają go;P bo najlepsze jest to, że ten ktoś nie wyrzucił karty bo jest normalny sygnał :| wszyscy oskarżają dziewczyne ochroniarza - a mi się wydaje, że ona go nie ukradła tylko go gdzieś na terenie hotelu wrzuciła (np w krzaki, czy do śmietników, czy w jakąś dziure itp) i dlatego on działa. no ale ona nie chce się przyznać i chyba uważa, że on wyparował ![]()
![]() |
#2081 |
Adwokat diabła
|
dzien doberek..
![]() |
#2082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzien dobry ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2083 |
Adwokat diabła
|
Pretty, u mnie też.. =(
cieszę się, że moj wraca dziś wczesniej ![]() wydaje mi sie ze tesknie za domem, bo caly czas tutaj mi się śni ![]()
![]() |
#2084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dzis idziesz gdzies w miasto bo chyb wczoraj pisalas tak? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2085 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy to słabe głośniki. Nie wiem, ja jeszcze muszę osłuchać dobrze, ale wydaje mi się, że są b. ciche. Albo to wina jednego filmu, który włączyłam, bo praktycznie nic nie słyszałam. Włączyłam inny film, już było głośniej, chociaż odpowiednio tylko do słuchania samemu albo w małym gronie, bo jakaś impreza - nawet cicha - odpada, gdyby chciałoby się ją wspierać muzyką z laptopa.
Drugi to system. Cholerna Vista! Nie odtwarza mi filmów, które nie są oryginalne. To znaczy jest dźwięk, ale bez obrazu. Mam nadzieję, że da się coś z tym zrobić, jakiś inny program do odtwarzania albo co... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2086 |
Zakorzenienie
|
ville, głośnikami się nie przejmuj, rzadko kiedy w laptopach są dobre
![]() Dlatego ja muszę mieć też wieżę i ją jako pierwszą sobie kupię. Dzień dobry, tak w ogóle ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#2087 | |||
Konto usunięte
|
- dokładnie!
Cytat:
![]() Cytat:
faceci mają taką zupełnie przeciwną cechę do kobiet: jak coś im się ubzdura, to tego się trzymają i nie chcą o tym dyskutować. wczoraj dostałam kilka "b.miłych" sms'ów od mojego przyjaciela, ex-kochanka, w których generalnie naubliżał mi - ale nie wyjaśnił za co. coś sobie wymyślił i... nie wiem co, bo kiedy próbowałam się do niego dodzwonić, napisał mi sms, że nie mamy już o czym rozmawiać i mam się przestać dobijać ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2088 |
po prostu Em :)
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;8888343]faceci są beznadziejni
![]() ![]() Jak nie mogą zablokować jak właśnie to jest jednym z głównych celów zgłaszania kradzieży na policję? ![]()
![]() |
#2089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Albo wlasnie przeinstalowac na XP ![]() Glosniki to fakt sa slabe w lapkach, ale byc moze cos tam musisz w glosnosci porobic zeby dzwiek byl lepszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2090 | |
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() umówiłam się później ze znajomą, z która znam się tylko z neta ;D bedzie ciekawie..
![]() ![]() |
![]() |
#2091 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra, głośniki będę mieć gdzieś. Będę się pocieszać myślą, którą podsunęła mi wenedka: laptopy już tak mają ![]() A z filmami pokombinuję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do top shopu to ja bym pokonala lenia zeby tylko nie siedziec sama w domu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2093 | |
Adwokat diabła
|
Cytat:
he czuję że w top shopie dziki tłum bo dziś otwarcie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2094 |
Zakorzenienie
|
Black tlum pewnie bedzie niezly
![]() ![]() Ja lece do pracy ![]() Milego Baboszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2095 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba nie potrafiłabym się nudzić, mieszkając w Warszawie. Tyle jest możliwości, nawet już nie mówię o sklepach, ale o galeriach, muzeach. I przecież terenów zielonych również nie brakuje, spacer czy coś, no i zawsze można coś ciekawego odkryć (w sensie nowe ciekawe miejsce, jakaś kawiarnia/ciekawy sklep, nie wiem).
Może mówię to dlatego, że mieszkam w malutkim mieście i te tereny znam już dokładnie, i zazdroszczę ludziom w większych miastach innych możliwości spędzania wolnego czasu, które dla mnie są niedostępne. |
![]() ![]() |
![]() |
#2096 |
Zakorzenienie
|
Black, ja bym sobie Top Shop darowała w dniu otwarcia
![]() Nie jest to jakieś "och-ach". No lubię Top Shopu. Mimo najszczerszych chęci, nic tam nigdy nie kupiłam.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#2097 |
Zadomowienie
|
a ja bylam w mojej szkole, żeby sie zapisać na maturke, ale powiedzieli mi, żebym przyszla pod koniec września
![]() i w sekretariacie spotkalam moja pania profesor z chemii.. ona uczyla wszystkie pokolenia i dalej jest postrachem wszytkich pierwszaków i nie tylko.. ale ja ją osobiscie lubiłam.. dla mnie jej ta upierdliwość była wręcz śmieszna ![]() juz chyba 8 lat odchodzi na emeryture, ale trzeba przyznać dobrze sie kobieta trzyma. powiedziala, żebym pozdrowiła od niej Gdańsk bo sie tam także uczyła i moja babcie ![]() ![]()
![]() |
#2098 |
Zakorzenienie
|
maue no bywa i tak z nimi. czasami nie można przewidzieć co im w glowach siedzi...ubzdurają sobie coś i koniec. zero gadki. a ja myślałam że to baby takie są...
szykuje się do wyjazdu pełną parą ![]() jedziemy tylko na 3 dni a wyszlo nam jedzenia za prawie stówe 0_o bez alkoholu .. bo to osobno liczący się towar ![]() nie wiem czy jeszcze tu wpadnę ale jak nie, to miłego weekendu życzę moje baboszki ![]()
#2099 | |
Adwokat diabła
|
Cytat:
sama tak mam, że wolę zabrać kogoś niż chodzić bez celu nie mając do kogo się odezwać.. każdy ma swoją odchyłkę ja mam taką ![]() Wen, no pewnie jednym z tańszych sklepów z ciuchami to on nie będzie. W dniu otwarcia to chyba w każdym sklepie panuje 'dziki szał..' który doprowadza mnie do obłędu i białej gorączki.. No i pada, ja nie mam parasolki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2100 |
Zakorzenienie
|
tamia, jak mnie w szkole będą chcieli odesłać, tak jak Ciebie, to niech lepiej od razu o tym zapomną
![]() Ja sobie wydrukuję z neta i już- mają wziąć. Black, top shop nie jest aż tak drogi, ale ciuchy jakieś takie wyciąnięęęte i w ogóle .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.