Wszystko o Avonie 4 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-04, 19:30   #2461
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Dot.: Wszystko o Avonie 4

Cytat:
Napisane przez sylwiasylwunia Pokaż wiadomość
hej, pisze pierwszy raz, ale od dawna przeglądam wątki
mam takie pytanko, co sądzicie o podkładzie antystresowym- czy będzie dobry do suchej skóry i czy dobrze kryje bez efektu maski? potrzebuje szybko odpowiedzi, ponieważ nie wiem co mam powiedzieć klientce
tak
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 19:54   #2462
Limonatka
Zakorzenienie

Eee czy wy też macie problem, żeby w formularzu internetowym wpisać nr próbek szminki Anew. To ta okazja 4 dowolne próbki za 4 zł. Jak wpisuję w formularzu pojawia się info: Podany numer nie został znalezion. są jakieś prawidłowe nr? potrzebuję Desert Rose, Glazed Almond, Modest Mauve i Nectar Shimmer..

edit: ah grrr, sierotyzm... :| patrzyłam na formularz 13, a zamawiam z 12 :P
jest gdzieś formularz 12 on line, bo nie mam

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 20:02   #2463
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
Eee czy wy też macie problem, żeby w formularzu internetowym wpisać nr próbek szminki Anew. To ta okazja 4 dowolne próbki za 4 zł. Jak wpisuję w formularzu pojawia się info: Podany numer nie został znalezion. są jakieś prawidłowe nr? potrzebuję Desert Rose, Glazed Almond, Modest Mauve i Nectar Shimmer..

jeśli potrzebujesz ofertę specjalną na próbki to jest wszystko napisane w strefie konsultantki zakłdka Aktualności->Aktulności Marketingowe->Superoferty z katalogu i formularza 12/2008
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 20:11   #2464
gabipati
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość

a wpisujesz te numery do katalogu 13 bo one obowiązują właśnie w 13. Ja też mam problem odnośnie demo , nie wiem co wziąć zestaw japoński czy śródziemnomorski bo obie serie uwielbiam.

W moje torebce Gabriella poodlejały się szlufki - czy posiadaczkom tej przeuroczej torebki też się tak zrobiło czy tylko moja taka felerna.Odsyłać jej nie zamierzam , taniej wyjdzie mi klej niz przesyłka ale zamówiłam klientkom i ciekawa jestem czy będą je reklamować , może lepiej wcześnij uprzedzić o takich niedoskonałościach.

gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 20:25   #2465
Limonatka
Zakorzenienie

a tak, dziękuję bardzo!

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 20:26   #2466
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
W moje torebce Gabriella poodlejały się szlufki - czy posiadaczkom tej przeuroczej torebki też się tak zrobiło czy tylko moja taka felerna.Odsyłać jej nie zamierzam , taniej wyjdzie mi klej niz przesyłka ale zamówiłam klientkom i ciekawa jestem czy będą je reklamować , może lepiej wcześnij uprzedzić o takich niedoskonałościach.
z moją póki co, nic takiego się nie dzieje i mam nadzieję, że tak pozostanie
Stary 2008-09-04, 20:39   #2467
ancia19
Zadomowienie

z obecnego katalogu zamówiłam:
- krem pod oczka Rejuvenate (przyjemny, ładne opakowanie)
z portfelikiem (porządny, zadowolona jestem z niego)
- żel nawilżający Solutions: prawie nie pachnie, nawilża - skóra nie ściąga się, na razie wrażenia pozytywne.
ancia19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-04, 20:57   #2468
egzystencjonalistka
Przyczajenie

Dot.: Katalogi i zdjęcia kosmetyków Avonu

Kashko ogromnie dziękuje Ci za jakże cenną informację.
TAAAK to właśnie ta mgiełka.
Jaka szkoda, że już nie produkują kosmetyków z tej serii.
Ale cóż, mam nadzieję, że może jednak a nóż widelec powrócą do nas

Pozdrawiam dziewczyny
Stary 2008-09-04, 20:58   #2469
Suszara
Rozeznanie

GG do Suszara

Cytat:
Napisane przez paulinka3110 Pokaż wiadomość
Suszara Widziałam że wkleiłaś zdjęcia nowego podkładu z Avonu.
Jak użyty to się podziel wrażeniami
Kryjący? No i chyba bez "pompki" jest? Paluchem trzeba grzebać?

pompki nie ma, nie mam też pomyśłu jak go z tamtąd wydostać, jak będzie mniej niż połowa

Co do konsystencji to jestem zadowolona, łatwo się nakłada, matuje buzię, dobrze kryje, nie nakładam go dużo, bo jestem dość blada

Cera wygląda po nim świeżo i promiennie, jest przy tym dość delikatny, nie zatyka porów, daje naturalny efekt, co cenię najbardziej w podkładach.

Z mojej strony polecam

AVONOWE I ORIFLAMOWE
Suszara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 21:07   #2470
mischelle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madzik87 Pokaż wiadomość
jeśli nie jesteś zadowolona z demo to możesz je odesłać, demo podlega zwrotom do 3 miesięcy
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Oooo to widze ze się zmieniło. Bo kilka lat temu nie można było odsyłać (i z ciekawostek: wtedy na produktach demo była naklejka "demo" )
Cytat:
Też myślałam że nie można odsyłać,ale napisałam do nich i odpisali że można, widocznie coś się zmieniło i zapomnieli nam o tym powiedzieć

To jestem w szoku - bo w strefie jest napisane, że nie można :

Cytat:
Zwrotowi nie podlegają:
  • produkty zniszczone/uszkodzone świadomie lub wskutek niewłaściwego ich stosowania
  • produkty których zużycie przekracza 25%
  • biżuteria uszkodzona w wyniku noszenia
  • produkty nadesłane po upływie 3-miesięcznego okresu gwarancji
  • produkty z ofert netto
  • produkty demo
  • próbki

mischelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 21:15   #2471
Suszara
Rozeznanie

GG do Suszara

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
z moją póki co, nic takiego się nie dzieje i mam nadzieję, że tak pozostanie
ja tylko miałam taka przypadłość z torbką Madison, tą jaśniutką z brązowym ściągaczem, niestety odesłałam ją

A i w promocji przyszła mi raz Beatrice, która była krzywo uszyta, lewy bok różnił się od prawego ponad 3 cm! wyglądała okropnie.

Jak narazie z Gabrielą nic się nie dzieje, ale będę ją czujniej obserowała

AVONOWE I ORIFLAMOWE

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-04, 21:51   #2472
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Suszara Pokaż wiadomość
pompki nie ma, nie mam też pomyśłu jak go z tamtąd wydostać, jak będzie mniej niż połowa
Trzymaj go na półce "do góry nogami"
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 22:44   #2473
olakotela
Raczkowanie

Jak użyty to się podziel wrażeniami
Kryjący? No i chyba bez "pompki" jest? Paluchem trzeba grzebać?

Tego nowego podkładu używam już jakiś tydzień i co nieco mogę napisać .
Jest średnio kryjący ,mam odcień cream natural ,jest on jaśniejszy niż podkład "antystresowy "o odcieniu cream .
Szybko się wchłania nie zostawia tłustego filmu jak antystresowy .
Mam cerę mieszaną i ten podkład wytrzymuje nawet 10 godzin bez błyszczenia się skóry na mojej twarzy , a oprócz podkładu używam do wykończenia makijażu pudru w kamieniu ,którego nakładam dużym pędzlem .
Jak dla mnie jedyny minus to to że niema pompki
olakotela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 06:46   #2474
alehcar
Rozeznanie

Zauważyłam, że w angielskim katalogu do tych podkładów bez pompki można dokupić specjalny pędzel, którym można nie tylko rozprowadzić podkład, ale też wydostać go z buteleczki. U nas w katalogu oczywiście już takiego nie ma, ale z pewnością można taki pędzel dokupić w drogerii, tyle tylko, że ja np. nigdy czegoś takiego nie używałam, przyzwyczajona jestem do gobęczki i nie wiem jak taki pędzel się sprawdza. Ktoś ma w tej dziedzinie jakieś doświadczenia?
alehcar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 06:49   #2475
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Suszara Pokaż wiadomość
ja tylko miałam taka przypadłość z torbką Madison, tą jaśniutką z brązowym ściągaczem, niestety odesłałam ją

A i w promocji przyszła mi raz Beatrice, która była krzywo uszyta, lewy bok różnił się od prawego ponad 3 cm! wyglądała okropnie.

Jak narazie z Gabrielą nic się nie dzieje, ale będę ją czujniej obserowała
z Beatrice miałam identyczny problem
to chyba jakaś wadliwa seria była

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 06:50   #2476
ekstradyska
Raczkowanie

ztego co wiem, wszystko co jest w cenie netto tzn bez opustu nie podlega wymianie w tym demo
wymianie podlegają albo zwrotom tylko produkty z katalogu 9przynajmniej ja mam takie informacje)pozatym nie bede odsyłac jednego podkładu za 19,9 zł , tym bardziej ze nie uwazam ze jest to badziew -nie, po prostu jest średni (dla mnie)kazdy ma inne odczucia co do kosmetyków, moja cera jest normalna- sucha - to zalezy wicie jak to jest, mysle że na cerze mieszanej ten podkłąd bedzie lepszy
ja osobiście jakbym miałam powiedziec to uznałabym że antystresowy jest lepszy poziom krycia moim zdaniem maja podobny), wogóle podkąłdu z avonu specjalnie nie kryją (no chyba że ten trwały albo ten w kompakcie )

za to nie wiem dlaczego, ale bardzo podoba mi sie liiv botanical na noc - ma słabe opinie na kwc, ja uważam że przynajmniej wiosna lato jesien na noc jest fajny, moja cere dobrze nawilza, wchłania sie do końca, nie pozostawia ani grama tłustej warstewki. rano moja cera jest gładka, nawilzona, z dnia na dzień wygląda naprawde dobrze...albo ja jestem dziwna, bo pasują mi osmetyki które sa krytykowane, albo recenzje sa nie dokońca sprawiedliwe
poleciąłbym go szczególnie dla tlustej, mieszanej cery, bo nie zostawia warstewki i nie zapycha porów, ale z koleji ja mam sucha-normalną cere i u nie tez się sprawdza.
wogóle moja ma ma juz 2 słoik kremu na dzien liiv botanical i tez go lubi (sama uzywałam go przez pare dni nie mam zastrzeżeń), mam tez żel do mycia twarzy, ale narazie uzywam innego, czeka w zapasach.
ekstradyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 07:03   #2477
alehcar
Rozeznanie

ekstradyska ja mam właśnie mieszaną cerę i mi ten Liiv na noc bardzo zatykał pory , z kolei Liiv na dzień był idealny, z pewnością do niego wrócę.
alehcar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 07:51   #2478
dwi071
Doncia

Cytat:
Napisane przez ekstradyska Pokaż wiadomość
ztego co wiem, wszystko co jest w cenie netto tzn bez opustu nie podlega wymianie w tym demo
wymianie podlegają albo zwrotom tylko produkty z katalogu 9przynajmniej ja mam takie informacje)pozatym nie bede odsyłac jednego podkładu za 19,9 zł , tym bardziej ze nie uwazam ze jest to badziew -nie, po prostu jest średni (dla mnie)kazdy ma inne odczucia co do kosmetyków, moja cera jest normalna- sucha - to zalezy wicie jak to jest, mysle że na cerze mieszanej ten podkłąd bedzie lepszy
ja osobiście jakbym miałam powiedziec to uznałabym że antystresowy jest lepszy poziom krycia moim zdaniem maja podobny), wogóle podkąłdu z avonu specjalnie nie kryją (no chyba że ten trwały albo ten w kompakcie )
.
Ja pare lat temu oddałam podkład który kupilam w demo i bez problemu wystawili korekte, wiec jesli coś nie nam nie odpowiada to nie widze problemu .... mi zwrot przyjeli, pomimo ze teoretycznie nie przyjmuja zwrotów netto i demo.
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 08:11   #2479
Suszara
Rozeznanie

GG do Suszara

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;8889906]Trzymaj go na półce "do góry nogami" [/QUOTE]
Właśnie tak go stawiam, chyba jedyne możliwe wyjście

Cytat:
Napisane przez ekstradyska Pokaż wiadomość
bardzo podoba mi sie liiv botanical na noc - ma słabe opinie na kwc, ja uważam że przynajmniej wiosna lato jesien na noc jest fajny, moja cere dobrze nawilza, wchłania sie do końca, nie pozostawia ani grama tłustej warstewki. rano moja cera jest gładka, nawilzona, z dnia na dzień wygląda naprawde dobrze...albo ja jestem dziwna, bo pasują mi osmetyki które sa krytykowane, albo recenzje sa nie dokońca sprawiedliwe
poleciąłbym go szczególnie dla tlustej, mieszanej cery, bo nie zostawia warstewki i nie zapycha porów, ale z koleji ja mam sucha-normalną cere i u nie tez się sprawdza.
wogóle moja ma ma juz 2 słoik kremu na dzien liiv botanical i tez go lubi (sama uzywałam go przez pare dni nie mam zastrzeżeń), mam tez żel do mycia twarzy, ale narazie uzywam innego, czeka w zapasach.

Cytat:
Napisane przez alehcar Pokaż wiadomość
ekstradyska ja mam właśnie mieszaną cerę i mi ten Liiv na noc bardzo zatykał pory , z kolei Liiv na dzień był idealny, z pewnością do niego wrócę.
Też mam cerę mieszaną i dokładnie takie same odczucia!!

Krem na dzień, super, idealny, pięknie pachniał i działał.

Skusiłam się na zakup na noc... i kicha miał formę jakby żelu...nałożyłam na noc, rano wstałam z zaschniętym żelem, zrobiła mi się na buzi skorupa!

Natomiast żel do mycia buzi jest idealny, tylko mogliby dać większe opakowanie, bo w sezonie letnim mam go max dwa tygodnie

AVONOWE I ORIFLAMOWE
Stary 2008-09-05, 09:06   #2480
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
Napisane przez mischelle Pokaż wiadomość
To jestem w szoku - bo w strefie jest napisane, że nie można :
Kurcze nie zostawiłam sobie tej odpowiedzi od nich co do demo, a chciałam ją tu wkleić może ktoś się pomyliła jak mi odpisywał, ale na pewno dostałam taką odpowiedź że można odsyłać bo nawet chcialam odesłać ten żel nawilżająco-chłodzący z solutions

Powiedzcie mi co mogę polecić klientce o cerze normalnej w wieku 50+ jako kremy do twarzy na dzień, na noc i pod oczy. Miała już Luksusowy krem naprawczy na noc i nie była z niego zadowolona. I teraz mam problem co jej doradzić
Stary 2008-09-05, 09:28   #2481
tess_d
Zadomowienie

Cytat:

Powiedzcie mi co mogę polecić klientce o cerze normalnej w wieku 50+ jako kremy do twarzy na dzień, na noc i pod oczy. Miała już Luksusowy krem naprawczy na noc i nie była z niego zadowolona. I teraz mam problem co jej doradzić
Nie wiem jaki jest luksusowy, ale jak z niego nie jest zadowolona, to nie wiem czy będzie zadowolona z Accolade, a takie bym poleciła.
Moja mama ich używa od kilku lat, ostatnio poleciłam je babce u mnie w pracy i jest wręcz zachwycona.
Wiadomo, że co cera to inne wyamagania, ale jeżeli chodzi o Accolade, to spotkałam się z samymi pozytywnymi opiniami.

Może zamów jej zestaw próbek i niech sama coś sobie dobierze.
tess_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 09:45   #2482
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Fajny ten program motywacyjny. I chyba kupię sobie tą szminkę z wodą Rouge
też mnie zainteresował ten program motywacyjny, tym bardziej, że zastanawiam się nad tym kremem na noc i koncentratem Anew - wyliczyłam sobie, że kupując do tego 3 szminki, miałabym je za 40 PLN dodatkowo niż jakbym zamawiała tylko te kremy...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 10:09   #2483
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

do jakiego wieku jest polecany ten nowy krem pod oczy i krem rewitalizujący na noc REJUVENATE?
Bo wyliczyłam że kupując krem za 60 zł + gratis żel i krem pod oczy, jeden kosmetyk kosztuje 15 zł licząc z opustem 25% ( o ile nie dadzą na niego 10% )

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-05, 10:30   #2484
mimosa
Rozeznanie

Kremy Retroactive były chyba polecane już po 25 roku życia, co? Pomimo to śmiało je można było stosować po 30. Może tak samo jest z Rejuvenate? Ale coś mi się wydaje, że on będzie działać silniej i bardziej złuszczająco.

Byłam bardzo ciekawa tych kremów Rejuvenate. Wypróbowałam krem pod oczy - krem "nocny" bardzo był fajny, oczy rano bardziej wypoczęte, ale krem na dzień, niestety, podrażnił mi spojówki mimo ostrożnego smarowania. Niestety.

Nie wiem, czy się odważę wypróbować ten na noc, bo widziałam jego skład na stronie amerykańskiej, i nie ma tam "starych" składników przeciwzapalnych i łagodzących jak andrographolide i proteiny mleczne (akurat stwierdziłam, że są w kremie brązującym na dzień i w tym kremie pod oczy na noc!) natomiast są inne, których nie znam, ale których się boję.
Mam na myśli różne słowa z członem ACID - co nie kojarszy mi sie dobrze, z uwagi na wrażliwość mojej skóry. Mianowicie: CHLOROSALICYLIC ACID i THIODIPROPIONIC ACID - może ktoś wie, co to jest?
mimosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 10:35   #2485
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
do jakiego wieku jest polecany ten nowy krem pod oczy i krem rewitalizujący na noc REJUVENATE?
Bo wyliczyłam że kupując krem za 60 zł + gratis żel i krem pod oczy, jeden kosmetyk kosztuje 15 zł licząc z opustem 25% ( o ile nie dadzą na niego 10% )

w katalogu napisane jest Anew Rejuvenate Pierwsze oznaki starzenia,
myślę, że od 25 lat

Edytowane przez patusia22
Czas edycji: 2008-09-08 o 09:32
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 10:44   #2486
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Eh no to już nie wiem co polecić tej klientce , Ultimate jej skórze nie odpowiada a Accolade ma teraz i też jest średnio zadowolona. Zauważyłyście że większość kosmetyków avon jest dla osób w wieku 25-35 ?
Stary 2008-09-05, 10:51   #2487
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mimosa Pokaż wiadomość
Kremy Retroactive były chyba polecane już po 25 roku życia, co? Pomimo to śmiało je można było stosować po 30. Może tak samo jest z Rejuvenate? Ale coś mi się wydaje, że on będzie działać silniej i bardziej złuszczająco.

Byłam bardzo ciekawa tych kremów Rejuvenate. Wypróbowałam krem pod oczy - krem "nocny" bardzo był fajny, oczy rano bardziej wypoczęte, ale krem na dzień, niestety, podrażnił mi spojówki mimo ostrożnego smarowania. Niestety.

Nie wiem, czy się odważę wypróbować ten na noc, bo widziałam jego skład na stronie amerykańskiej, i nie ma tam "starych" składników przeciwzapalnych i łagodzących jak andrographolide i proteiny mleczne (akurat stwierdziłam, że są w kremie brązującym na dzień i w tym kremie pod oczy na noc!) natomiast są inne, których nie znam, ale których się boję.
Mam na myśli różne słowa z członem ACID - co nie kojarszy mi sie dobrze, z uwagi na wrażliwość mojej skóry. Mianowicie: CHLOROSALICYLIC ACID i THIODIPROPIONIC ACID - może ktoś wie, co to jest?
Acid to kwas. Są więc to kwasy: chlorosalicylowy i 3,3'-tiodipropionowy. Ten ostatni stosowany w kosmetykach jako przeciwutleniacz.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 10:57   #2488
Suszara
Rozeznanie

GG do Suszara

ultimate jest do cery dojrzałej, suchej...

jak klientce nie odpowiada, to zamów jej próbki serii anew retroactive.

Seria rejuvenate jest dla osób 25-35,
seria retroactive 35-40-45,
a seria ultimate powyżej 40. roku życia.

Dużo zależy też od właściwości kremu i oznak starzenia, bo nie każda Pani starzeje się jednakowo, może być tak, że wiekowo odpowiedni powienien być krem z serii ultimate, a cera nie jest bardzo postarzona i wystarczy krem retroactive.

Najbezpieczniej zrobisz zamawiając próbki, skoro klintce nie odpowiada seria ultimate

AVONOWE I ORIFLAMOWE
Stary 2008-09-05, 11:00   #2489
ashiva
Wtajemniczenie

jakiś czas temu pisałam tutaj, że należało mi się 30% opustu z KR a przyznli mi tylko 25%. Po interwencji mailowej dostałam odpowiedź, że był to bład systemowy który naliczał opusty bez uwzględnienia przywilejów i że trwa akcja naprawcza która ma generować korekty, i żeby oczekiwać na tę właśnie korektę.. ok wszystko byłoby w porządku gdyby nie to że ja juz mam wystawioną fakturę na trzeci termin (w tym katalogu składałam zamówienie na każdy) a korekty jak nie było tak nie ma... nie wiem czy czekać jeszcze czy zacząć interweniować... któraś z Was miała może podobną sytuację? macie już korektę czy nadal czekacie?
Stary 2008-09-05, 11:03   #2490
mimosa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Acid to kwas. Są więc to kwasy: chlorosalicylowy i 3,3'-tiodipropionowy. Ten ostatni stosowany w kosmetykach jako przeciwutleniacz.
Acha, dzięki - ten kwas 3,3'-tiodipropionowy jest też w kremach Alternative, które zdarły ze mnie skórę. Pokazałam skład chemiczny mojemu dermatologowi, a ten tylko ciężko westchnął i powiedział: 'tu jest duużo rzeczy, które panią mogą podrażniać' ale dziwił się, kiedy próbowałam mu wskazywać na kwas glikolowy, bo twierdził ze tenże zbyt szybko się ulatnia, żeby coś mógł złego zrobić, chyba że jest go b. dużo. Zatem może ten konserwant?
A kwas chlorosalicylowy nieuchronnie kojarzy mi się z salicylanami. No, są osoby, na które dobrze działa nawet maseczka z aspiryny. Sprawa indywidualna.
Chyba zrezygnuję z zakupu tego mini kremu rejuvenate na próbę - nie jestem masochistką, to raczej nic ciekawego dla mnie.
mimosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości