|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III
hehe z nudow laze po internecie i wlazlam na you tube i stwierdzilam ze poszukam moze piosenki na pierwszy taniec (ooooj jeszcze dlugo) i znalazlam super piosenke z........... Harrego Pottera (stara baba a glupia) ale wyobrazic sobie walca do tego.. po prostu piekne
http://pl.youtube.com/watch?v=xk12tEPEpBQ |
|
|
|
#3842 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też będę miała prostą w kroju sukienkę i nie sądzę, żeby była mało ślubna. Efekty pokażę po 13 września, bo nie chcę zapeszać Byłam już na próbnej fryzurze i makijażu, ale specjalnie nie wklejałam zdjęć, żeby później przedstawić się w pełnym wydaniu
|
|
|
#3843 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może dlatgeo ze jak juz ktos zrobił nie pytając to im głupio juz cokolwiek mówic. Ja jeszcze nie chodziłam za swoją suknia ale rok temu jak latałam z przyjaciółka to wierz mi w Lublinie jest duzy wybór tylko nie zawsze znjadziesz to co Ci będzie odpowiadać![]() A co do płaczu...Ja na pewno będe płakac Moja mama bedzie płakac, moja babcia też na szczęście chociaz może mój TŻ moze zachowac zimną krew i nie będzie. No ale jak tu się nie wzruszyć jak patrzysz w oczy tej jedynej osobie na świecie i przysiegasz miłość, dopóki Bóg nas nie rozłączy i widzi sie oczami wyobraźni te cudowne lata przezyte wspólnie, dom ,dzieci...Ehhh nie mogę sie już doczekać
|
|
|
#3844 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3845 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez przeplakalam slub kolezanki. Moj sliczny mi powiedzial ze do bokow welonu mi rynny przyczepi bo innaczej zaleje kosciol. Taka ze mnie beksa. I ostatnio poplakalam sie na reklamie telefonu komorkowego (tabletki jakies czas przepisac). Moj sliczny juz trenuje jak to bedzie w naszym zwiazku malzenskim. Zalaczam wypowiedz jego idola http://www.joemonster.org/filmy/9271...go-partnerstwa tez sie juz nie moge doczekac..... |
|
|
|
|
#3846 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale przeciez my nie jestesmy gorsze, tez potrafimy satyrycznie spojrzeć na meżczyznAle to fakt bakteryjko cos nasi wspaniali zaczynają kombinowac jak tu urobic sobie przyszłą żonke Np mój ostatnio stwierdził że zawsze jest tak jak on chce i zawsze robimy tak jak on chce, bo nawet kiedy robi coś co ja chce i ja lubie to tylko dlatego, ze to on w tej chwili chciał to robić Czasem sobie tak lubi pofilozofować A jest tak przeuroczy w tym jak to mówi, że az trudno go ni kochać i za to
|
|
|
#3847 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe tylko pogratulowac ci kobiecego wdzieku. Ja caly czas probuje jeszcze zrobic tak zeby on myslal ze to wszystko jego pomysl i byl z siebie taki dumny ze pantoflarz nie jest. Tylko ze moj caly czas twiedzi ze sobie Babe Jedze/ Wynalzka znalazl (niech tak mysli poki jest po mojemu.... wszystko gra) Ale sa kochani w tej swojej nieswiadomosci. Nawet czasem jak mojego przyszlego nie lubie... ale oj kocham na pewno ![]() Znowu znalazlam nastepna piosenke na 1 taniec - http://uk.youtube.com/watch?v=2wmaUw_I33g chyba powinnam na prawde przestac - ale to takie ekscytujace nie? |
|
|
|
|
#3848 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) Także najlepiej żeby to było cos co was łączy, co jest wspomnieniem tych cudownyc chwil zakochania
|
|
|
#3849 |
|
Wtajemniczenie
|
Tu bedziemy mieli troszke problem. nasza wspolna piosenka jest 'Do Ani' Kultu. ten taniec jakos mi sie nie widzi - choc na pewno bylby oryginalny (hi hi) Tez uwielbiam walca. Ale obydwoje mamy nogi do opery a glos do baletu, wiec nie wiem jak to bedzie. Poznalismy sie po koncercie Stinga, wiec moze jednak ta ostatnia. Tak wlasciwie na razie sie bawie tylko przesluchiwaniem, bo jeszcze nie mamy zespolu. mam wielki bol ze znalezieniem kogos dobrego i kto bedzie mial wolny termin. Koszmar. Nawet nie przewidywalabym ze to tak trudno - szczegolnie na odleglosc.
Tak jak piszesz o was to musicie byc na prawde wspaniala para. Na prawde ladnie o nim mowisz. To takie ujmujace.
|
|
|
|
#3850 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuję Ci za te miłe słowa. Myslę że każda para jest piękna jesli ludzi łączy miłość. Ten moment odkrycia, że sie odnalazło ta swoja połowe ma wiele z magii i potem po troszku czaruję się siebie na wzajem by przenieśc tą miłośc przez całe życie ![]() A co do reszty pprzygotowań na pewno znajdziecie kogos dobrego na wesele i na pewno pieknie zatańczycie ten pierwsz taniec. Tu przeciez chodzi o miłośc a nie taneczne show
|
|
#3851 |
|
Raczkowanie
|
Mój TŻ ostatnio wymyślił że na pierwszy taniec będzie "Biały Miś".
Zawsze mi go śpiewa (o ile można nazwać to śpiewaniem, bo zarówno on jak i ja mamy głos do baletu (btw. świetny tekst )) w samochodzie jak gdzieś jedziemy. Biały miś mógłby być zabawny
|
#3852 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki a myslalyscie zeby zamiast kwiatkow goscie przyniesli maskotki, przybory do szkoky itd. Ja myslalam o toto lotku
ale i tak wole chyba totka. Slyszalam ze Mlode Pary zycza sobie rowniez wino Fajnym pomyslem jest tez aby goscie przyniesli puszki dla zwierzat ktore pozniej mozna przekazac do schroniska, nawet znalazlam fajny wierszyk na zaposzenie ale sama nie wiem a Wy co o tym sadzicie ????
|
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3854 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
Myśmy mieli lotki i było na nich trójek na ponad 80 zł
. No i kupony lotka są najmniej kłopotliwe ze względu na swoje gabaryty.
|
|
#3856 |
|
Wtajemniczenie
|
Mysle za takie pomysly sa na prawde swietne. Totolotek jest juz calkiem normalna rzecza. Moi znajomi wymyslili ze za taniec Panna Mloda/ Panem Mlodym - niektorzy nazywaja to becikowe (chyba) ze ludzie placili kuponami w lotka. Niestety tez nic nie trafili ale twierdza ze zabawa ze sprawdzaniem byla przednia.
Podoba mi sie ten pomysl z jedzeniem dla schroniska zwierzat albo przyborami dla dzieciakow. Nie wiem tylko jak w praktyce to by sie sprawdzilo. Ale mysle ze jesli mocno wierzysz w pomoc innym to na pewno powinnas tak zrobic.
|
|
|
|
#3857 |
|
Wtajemniczenie
|
Hi hi. Mnie sie podoba Bialy Mis. Na pewno taniec z duzym poczuciem humoru. A to wazne. Ja mysle walc ale to troche formalny taniec. A przy takiej piosence moze i goscie sie zaczna przylaczac. Byloby super.
|
|
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od siebie mogę doradzić żebyście nie zbieraly maskotek do Domów Dziecka
Od 2 lat jestem wolontariuszką w jednym i wiem co sie potem dzieje z takimi maskotakmi. A w ogóle to w DDZ jest ich naprawdę bardzo dużo. Jeżeli któraś z Was chce coś dla Dzieciaków to poproście np. o przybory szkolne (tego naprawde brakuje). Mi na swoim weselu marzy sie aby od znajomych dostać zamiat kwiatów coś co mi potem zostanie ( nie mówię o ciociach czy wujkach). Najbardziej bym się cieszyła z czegoś co sami by zrobili, jakies kartki czy ramki na zdjęcia, albumy z dedykacjami
|
|
|
|
#3859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję. |
|
|
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma za co dziękować
![]() Sama kiedyś myślałam, że maskotki to tak ładnie wyglądają, ale co z samego wyglądu....nic A wiesz co mogło by być jeszcze pewniejsze. Jak byście pojechali do jednego z Domów Dziecka i powiedzili, że chcielibyście coś dać dzieciakom i zapytać czego im aktualnie najbardziej potrzeba, myślę, że Pani Pedagog czy Psycholog będzie się najlepiej orientowała w tym. |
|
|
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3862 |
|
Rozeznanie
|
U mnie będę prosić o przyniesienie drobnej (lub nie drobnej kwoty) na bezdomne koty i zaproszę znajomą z Fundacji aby zbierała datki.
|
|
|
|
#3863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Amira musisz baaardzo lubieć kociaki
|
|
|
|
|
#3864 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szczególnie książki i maskotki - część z nich zostawimy sobie dla naszego dziecka a część oddam mojemu bratu, bo tydzień po naszym weselu jego dzidzia będzie mieć chrzest Też cieszyłabym się bardzo gdybym od znajomych dostała takie właśnie rzeczy od serca, robione przez nich czy coś Ale nie będziemy wypisywać próśb na zaproszeniu tylko jak będziemy jeździć i zapraszać gości to napomkniemy by nie kupowali kwiatów A na zaproszeniu wierszyk będzie taki:Ty i Ja spośród tysięcy mocno trzymamy się za ręce, niezwykły dzień, doniosła chwila i szept nieśmiały: miły... miła... Odtąd już razem zawsze i wszędzie. Tak miało być i tak niech będzie. B. Leśmian
|
|
#3865 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3866 |
|
Rozeznanie
|
Wkleiłam jeszcze kilka zdjęć z naszego ślubu i wesela. Zdjęcie nr 0055 to nie atak śmiechu podczas przysięgi, to szczęście na buźce i w serduchu już po
Jutro jedziemy do naszej p. fotograf obejrzeć zdjęcia - zobaczymy co z tego wyszło, oczywiście też wstawię parę fotek
|
|
|
|
#3867 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny - chciałam się was poradzic w kwestii która była już poruszana w innym wątku ale jestem ciekawa waszych opinii na ten temat. Jestem na etapie wybierania suknii ślubnej a że jestem daleko zarówno od mamy, przyjaciółek i przyszłej teściowej a w wielu salonach tutaj nie pozwalają na robienie zdjęc więc nagle okazało się że jestem zdana na siebie. Zawsze wydawało mi się że jestem dośc zdecydowaną osobą i nigdy nie miałam większych problemów z podejmowaniem decyzji
ale w tej kwestii jestem naprawdę w przysłowiowej kropce - nie miałam pojęcia że to tak trudne Właśnie dlatego zaczęłam się poważnie zastanawiac nad zabraniem TŻ do salonu żeby mi doradził chociaż wcześniej kategorycznie uważałam że nie powinien wiedziec jaką suknię będę miała na sobie w dzień ślubu. Nie jestem wprawdzie przesądna ale wymarzyłam sobie że zobaczy mnie po raz pierwszy w pełny rynsztunku dopiero w kościele - chciałam mu zrobic niespodziankę.No i z tym wiąże się moje pytanie: czy zabrałybyście swoich przyszłych mężów na poszukiwania sukni ślubnych czy kategorycznie nie? Co o tym sądzicie? Pomóżcie, please, bo ja naprawdę nie wiem już co robic
|
#3868 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3870 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nie chciałam, żeby TŻ widział moją suknię przed ślubem, a juz tym bardziej mnie w niej. Wiedział tylko, że będzie biała, bo razem wybieraliśmy garniaka i koszulę, pod kolor. Pewnie z TŻ byłoby Ci raźniej, z drugiej strony swojemu narzeczonemu pewnie spodobasz się w wielu sukniach i nie jest pewne, że rozwieje Twoje wątpliwości i pomoże wybrać. Ja zdałabym się na siebie na Twoim miejscu. Napewno wybierzesz tę jedyną w której będziesz pięknie wyglądać. Zresztą moją suknię mama zobaczyła dopiero 2 tygodnie przed ślubem, wcześniej nikogo się nie doradzałam, a uwierz mi, że jestem naprawde "trudna" jeżeli chodzi o podejmowanie decyzji Jak juz postanowisz, która wybrać, nie oglądaj innych |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

Byłam już na próbnej fryzurze i makijażu, ale specjalnie nie wklejałam zdjęć, żeby później przedstawić się w pełnym wydaniu

Moja mama bedzie płakac, moja babcia też na szczęście chociaz może mój TŻ moze zachowac zimną krew i nie będzie. No ale jak tu się nie wzruszyć jak patrzysz w oczy tej jedynej osobie na świecie i przysiegasz miłość, dopóki Bóg nas nie rozłączy i widzi sie oczami wyobraźni te cudowne lata przezyte wspólnie, dom ,dzieci...Ehhh nie mogę sie już doczekać
Czasem sobie tak lubi pofilozofować

Dziekuję Ci za te miłe słowa. Myslę że każda para jest piękna jesli ludzi łączy miłość. Ten moment odkrycia, że sie odnalazło ta swoja połowe ma wiele z magii i potem po troszku czaruję się siebie na wzajem by przenieśc tą miłośc przez całe życie 

....