Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-05, 13:54   #2971
rusalka
Zadomowienie

GG do rusalka
Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008'

Cytat:
Napisane przez wersta Pokaż wiadomość
a wiecie, że pszczółki dają miodek?
jaka słodka niunia
rusalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 13:56   #2972
Kurzoslawa
Wtajemniczenie

Łaaa....Wersta padłam Tośka wygląda bosk z tym smokiem...a ta ekstaza w jej oczach

Witaj Poulette juz zaczynało nam ciebie brakować.Koniecznie wstaw jakieś fotki małego jak bedziesz już w Polsce

Leleth eh żeby tak moja choc jedną noc całą przespala...to wtedy i mamusia by sie wyspała Bo jak narazie to a chodze jak zombi,codziennie śpie po max 6 godzin a potrzebuje przynajmniej 9

Nastka tez ma taka kaszke na policzkach,lekarka to widziała i kazała sie nie martwic bo to ponoc nic takiego.Tylko mam obserwowac czy sie nic z tym nie dzieje.

Ja diete zaczynam miec już coraz bardziej smiałą.Wprowadzam coraz to nowe rzeczy.Nabiału unikam profilaktycznie,pozwalam sobie czasem na jedna herbate z mlekiem czy troche żółtego sera do kanapki raz za kiedy.

Ja małą od początku woże w rozłozonej spacerowce bo nie zakupiłam gondoli.

Nastka ma dzień spiocha Spała :
od 6 do 7
od 9 do 11.30
od 13 do....jeszcze nie wiem bo dalej spi.

co jakis czas skrzywi sie przez sen,pomarudzi albo zagaworzy Jest słodka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SN201490.JPG (94,9 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SN201501.JPG (41,7 KB, 41 załadowań)

Kurzoslawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 13:59   #2973
Kurzoslawa
Wtajemniczenie

Cytat:
a wiecie, że pszczółki dają miodek?
przesłodka taka pszczółka mogła by mnie żądlić codziennie

Stary 2008-09-05, 14:02   #2974
poulette
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kurzoslawa Pokaż wiadomość
Łaaa....Wersta padłam Tośka wygląda bosk z tym smokiem...a ta ekstaza w jej oczach

Witaj Poulette juz zaczynało nam ciebie brakować.Koniecznie wstaw jakieś fotki małego jak bedziesz już w Polsce

Leleth eh żeby tak moja choc jedną noc całą przespala...to wtedy i mamusia by sie wyspała Bo jak narazie to a chodze jak zombi,codziennie śpie po max 6 godzin a potrzebuje przynajmniej 9

Nastka tez ma taka kaszke na policzkach,lekarka to widziała i kazała sie nie martwic bo to ponoc nic takiego.Tylko mam obserwowac czy sie nic z tym nie dzieje.

Ja diete zaczynam miec już coraz bardziej smiałą.Wprowadzam coraz to nowe rzeczy.Nabiału unikam profilaktycznie,pozwalam sobie czasem na jedna herbate z mlekiem czy troche żółtego sera do kanapki raz za kiedy.

Ja małą od początku woże w rozłozonej spacerowce bo nie zakupiłam gondoli.

Nastka ma dzień spiocha Spała :
od 6 do 7
od 9 do 11.30
od 13 do....jeszcze nie wiem bo dalej spi.

co jakis czas skrzywi sie przez sen,pomarudzi albo zagaworzy Jest słodka
Dziekuje Gosiu.
Ale slicznie razem wygladacie.... nie widze podkrazonych oczu.... chyba jednak te 6 godzin mamusi wystarcza.

Ja tez chodzilam jak zombi jak Gino sie budzil kilkakrotnie w nocy, od kiedy budzi sie tylko raz, to zycie nabralo nowych barw....
Poczekaj jeszcze troszke, a i Nastka zacznie dluzej spac. Gino zaczal od 6 tygodnia.

A widze, ze wy caly czas na dietach. Ja nadal jem wszyskto i Gino ma sie dobrze.

No to co z tymi rozstepami co ? Bo mam uda jak tygrysica.... w prazki.
poulette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 14:04   #2975
rusalka
Zadomowienie

GG do rusalka

Kolejna śliczna mamcia z córunią , Lena dzis marudzi strasznie pewie przez upał a wczoraj taka grzeczna była to dziś odrabia.
Stary 2008-09-05, 14:24   #2976
jowisz
Zakorzenienie

dżisas. Tośka wymiata

Poulette dobrze że wróciłaś, tęsknota nas dopadła już
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 14:58   #2977
poulette
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jowisz Pokaż wiadomość

Poulette dobrze że wróciłaś, tęsknota nas dopadła już
Dziekuje Jowiszku. Was tez mi brakowalo. Ja jestem uzalezniona od netu, a tu taki przymusowy odwyk.....
poulette jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-05, 15:13   #2978
LeoNa86
Wtajemniczenie

GG do LeoNa86

Cytat:
Napisane przez Patrilla Pokaż wiadomość
Leona Liliana jest cudna!!! i co Ci powiem podobna do naszej Poli (moze przez to owłosienie nieposkromione)
Dziekuje bardzo
W ogóle Wam wszystkim dziekujemy razem z Lilianka
Tak mi sie wydaje że ta czuprynka dodaje jej tego czegos

Kasiuniu my becikowe wybraliśmy po 3 tyg z konta a kiedy tam byly to nie wiem...wiem ze po 1.5 tyg ich jeszcze nie było...
A co do MOPSu to niestety jeszcze tam nie dotarłam...

Nabuko u mnie bylo tak ze jak sie zdecydowalam na to ze przestaje ja karmic to poprostu jeden cały dzien nie odciagalam pokarmu dopiero na sam wieczór i juz wiecej go nie naplywalo...ale wiadomo kazdy jest inny
Ja mam wyjątkowe szczescie...
Życze Ci powodzenia i trzymam mocno kciuki za Ciebie i Anielke

Wersta padłam jak zobaczyłam twojo Tosie ze smokiemMasz genialnego psiaka a Zofia...hmmm....kochaniut ka pszczółka z niej jest

Piekło mysle,że nie masz sie czego obawiać...Ja te sie strasznie bałam ze bedzie bolało itd...ale poszło i było bardzo przyjemnie
Także dziewczyno jak masz ochote to do dzieła....

Judi hmmm....moje cycki nie wygladaja zbyt efektownie...faktem jest ze zmalaly troszke ale i rozstepy zrobily swoje....Takze jak ich nie masz to nie musisz sie martwic ze coś z nimi bedzie nie tak

Kasiu co do zapachu mleka tez miałam tak samo...bardzo bylo to dla mnie nie przyjemne

Kurzoslawa myśle ze takie ciągniecie każda z nas bedzie jeszcze czuła przez jakiś czas...ja do dzisij czuje...a moja siostra mowila ze dlugo dlugo to trwa...ze potrafi ta blizna bolec nawet na zmiane pogody
A co do spania mam tak samojak ty...niegdy nie spie w dzien zebym nie wiem jaka była padnieta...

JowiszQ moja sama zasypia...nakramie ponosze do odbicia i klade a ta jak przystalo na grzeczna córeczke zasypia sama...
A i zapomniałabym...Wszystkie go najlepszego dla Igi

Co do miejsca w gondoli moja mala ma jeszcze bardzo duzo miejsca...ale wiadomo gondola gondoli nie równa...

Poulette co do mleczka to ja małej daje Nan 1 Active i jeste bardzo z niego zadowolona...A zdecydowanie odradzam bebiko...czeste kolki po tym mleku sa...
A co do brzucha to odstaje niestety

Anisia Kubuś z listkami jest Boski
LeoNa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 15:15   #2979
marticia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jowisz Pokaż wiadomość
elo.

dziewczęta proszę was bardzo wypowiedzcie się jak usypiacie swoje pociechy w dzień?
u nas wciąż z tym problem, widzę że śpiąca a w łóżeczku ryk. za cycem, za rękami, ale bardziej cycem. teraz się spłakała i przysnęła pewnie na chwilę, choć musiałam ją trochę pobujać - na leżąco, materacem (w łóżeczku turystycznym to możliwe).
Cytat:
ekhm
Jowiszku na pierwszym miejscu jest cyc, potem rece - no i te rzezy zaczynam eliminowac chyba ze to jest noc. Dzis byl wozio, raz byl bujajacy sie fotelik samochodowy, a coraz czesciej zaczynam wkladac go zwyczajnie do lozeczka, jednak zasnal w nim sam tylko 2 razy.

Wersta, normlanie Toska podbila moje serducho!!! i pszczolka Maja rowniez

Ja generalnie nie stosuje zadnej diety i niby Mario nie ma zadnych krostek to pewnie te problemy z refluksem byly przez cos co jadam. No ale przechodzi i maly jest zupelnie nie ten dzieciak.

Malgosiu, a Nastka podrapala sie tak przy nosku? bo moj wlasnie dzis w nocy sie podrapal i wyglada jak kawal zbira
marticia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 15:23   #2980
dorbar
Wtajemniczenie

8 godzin na brzuszku? Moja mała nie lubi być na brzuszku. Ja ją kłade tylko na jakieś pare minut codziennie. boje się ją zostawiać na brzuszku by się nie udusiła. Mi połozna pwiedziała że narazie moge ją kłaść ale nie na długo.

Byłam u pediatry no i moja mała ma pieluszkowe zapalenie. I specjalną maść na zapisaną. Musze też dać jej mocz do badania. Czy już któraś z Was dawała maluszka mocz. Ciekawe czy jej się akurat zachce wtedy kiedy jej ten woreczkek przykleje.

No i mam pytanie czy jak się karmi to nie można załaożyć stanika usztywnianego chociaż na pare godzin??? Bo jutro wybieram się na impreze i chciała bym usztywniany stanik założyć.

Leonko
czy Ty karmisz też piesrą czy sztucznym tylko? Ja dałam małej sztuczne dopiero 3 razy z zcego 2 razy zwymiotowała. Nie wiem czy Bebiko jej nie służy.

Dziewczyny czy w ciągu dnia jak wasez maluchy spia to je przykrywacie? Bo na zdjeciach widze, ze odkryte są. Moja mała zawsze jest przykryta. Nie wiem może ją przegrzewam.
Stary 2008-09-05, 15:27   #2981
taka sobie
Zakorzenienie

helołłł baby

ciesze sie ze po wizytach u lekarzy wszystko z Waszymi pociechami ok
rzeczywiscie Iga całą gondolę zajmuje, a ja myslalalm ze moja to kawał baby, widac dziewczyny górą jesli chodzi o wielkość
pytałam lekarza o odstawienie od piersi i powiedzial ze jak bede chciala to musze przyjsc po tabletki bo inaczej sie nie da. Jak Wy to robiłyscie, chodzi mi oczywiscie o te , ktore mialy pokarm i nie chcialy karmic ?

Wiktoria od jakiegos tygodnia ma wysypke , zaczeło sie od buzi , potem klatka a teraz jeszcze na rączkach. Oglądało ją 2 lekarzy i to nie skaza, wiec co? juz wczoraj zaczelam ją myc mydłem bambino, wczesniej plyn do kąpieli z nivea mialam. Nie oliwkowalam jej tez tylko mleczkiem nasmarowałam. I tez włąsnie jak sie zgrzeje to widac, tak ma tylko wyczuwalne pod palcami

dzis przyszla sukieneczka z allegro slicznusia, mamy coraz więcej dzinsu w szafie

u nas w dzien mała spi albo w bujaczku albo w łóżeczku, czasem w naszym łóżku, raczej nie ma problemu zeby zasnęła. Jak jest padnięta to wszedzie spi Wieczorem po kąpieli nie za batrdzo chce w łżeczku, pada gdzies dopiero ok 23, wtedy zasnie w łóżeczku

Anisia posciel sliczna!!!!!!! a jaki wymiar ja mam poscieli? ja juz nie pamietam, oswieci mnie ktos jaki jest standard a przepis na córkę..........córki podobno robi sie od tyłu

Wersta rozpusciłas Tochę mogę Ci oddac smoczek Wiktorii bo pogardziła a pszółka jest przesliczna, super bluza

Pieklo mi lekarz kazał czekac 6 tyg od porodu, powiedzial ze tyczy sie to i porodu sn i cc

Dorbar a dlaczego by nie mozna bylo? wazne zeby Ci sie wkładki zmiesciły bo przeciez nie chcesz przemoczyc bluzki

aha jeszcze jedno, czy jak smarujecie buzki w dzien to przemywacie czyms? czy bez przemywania?

skakanka od 01.03....
taka sobie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 15:35   #2982
LeoNa86
Wtajemniczenie

GG do LeoNa86

dorbarku oczywiscie mozesz zalozyc stanik...ja karmilam 3 tyg i tylko taki nosilam...a teraz kochana jestem tylko na butli
Stary 2008-09-05, 15:37   #2983
dorbar
Wtajemniczenie

[quote=taka sobie;8896404]

Dorbar a dlaczego by nie mozna bylo? wazne zeby Ci sie wkładki zmiesciły bo przeciez nie chcesz przemoczyc bluzki

No własnie nie wiem. Koleżanka mi powiedziała, kiedyś że nie wolno i się dziwie dlaczego. To dobzrez, ze mozna. jutro założe sobie normalny stanik.
Stary 2008-09-05, 15:38   #2984
dorbar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LeoNa86 Pokaż wiadomość
dorbarku oczywiscie mozesz zalozyc stanik...ja karmilam 3 tyg i tylko taki nosilam...a teraz kochana jestem tylko na butli

A ja od miesiąca męcze się w okropnym do karmienia. Łatwo Lilianka się przestawiła na butle? Mojej bebiko nie służy.
Stary 2008-09-05, 15:40   #2985
Kurzoslawa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poulette Pokaż wiadomość
No to co z tymi rozstepami co ? Bo mam uda jak tygrysica.... w prazki.
Kochana na rozstepy nie ma cudownego srodka,niestety.Jedyna rada nawilżać stosowac balsamy ujedrniające z zawartoscia kolagenu i elastyny aby poprawic jedrność,elastycznosc skory.W efekcie rozstępy szybciej sie "zejdą" choc wiadomo juz nigdy nie znikna.z czasem stana sie mniej widoczne,białe.u każdej kobiety może to nastepowac po różnym czasie,zaleznie od skóry i wielkości rozstępow.czasem trwa to kilka miesięcy,u innych rok badx dłużej...
Ja sie nie wazyłam od porodu,po brzuchu juz po tygodniu od porodu zostal taki maleńki flak,który moge sobie zebrac w dłon Ale zostały rozstępy po bokach brzucha dośc szerokie,z lewej stony rózowe,a z prawej mam dwa fioletowe.
No i na udach tez mam,po kilka takich bardzo wąskich u samej góry...
W ubraniu wyglądam w sumie jak przed ciazą(tylko dupa szersza i troche w ramiona mi poszlo),ale jak widze siebie po kąpieli w lustrze chce mi sie wyc

Cytat:
Napisane przez rusalka Pokaż wiadomość
Kolejna śliczna mamcia z córunią , Lena dzis marudzi strasznie pewie przez upał a wczoraj taka grzeczna była to dziś odrabia.
rusałko a moja spi jak suseł aż jestem w szoku bo przez ostatnie dni w dzień nie chciała spac.Juz troli 3,5 godziny przeszło...

Cytat:
Napisane przez marticia Pokaż wiadomość

Malgosiu, a Nastka podrapala sie tak przy nosku? bo moj wlasnie dzis w nocy sie podrapal i wyglada jak kawal zbira
tak tak ta mała diablica cigle grzebie raczkami przy twarzy,a jak jest zła albo zniecierpliwiona to sie drapie,pazurki obcinam jej regularnie jak najkrócej i delikatnie opiłowywuje takim specjalnym pilnikiem,a ona i tak tymi kłykcinami potrafi sie zadrapac.dlatego najcześciej jej raczki maja "areszt" i kibluja w niedrapkach

Stary 2008-09-05, 15:41   #2986
LeoNa86
Wtajemniczenie

GG do LeoNa86

tak nie mielisny z tym problemu ....ale bebiko tez zdecydowanie jej nie słuzy dlatego przeslismy na nan active...
lekarka mi powiedziala ze te wymioty na poczatku moga byc spowodowane tym ze dziecko poprostu musi sie przyzwyczaic do butli po cycku...
Stary 2008-09-05, 15:45   #2987
LeoNa86
Wtajemniczenie

GG do LeoNa86

ja przemywam buzie chusteczkami badz woda przegotowana a oczka sola fizjologiczna...a poznie kremik
Stary 2008-09-05, 15:46   #2988
Kurzoslawa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez taka sobie Pokaż wiadomość

dzis przyszla sukieneczka z allegro slicznusia, mamy coraz więcej dzinsu w szafie

aha jeszcze jedno, czy jak smarujecie buzki w dzien to przemywacie czyms? czy bez przemywania?
Ja tez mam dla malej praktycznie sam dzins od 3 miesiąca do 6 Padło mi na mózg a od rodziny pozbierala w prezencie ubranka na roczne dziecko i tez wszystko dzinsowe...jakby sie zmówili....

Ja przemywam malej buzie letnią pregotowaną woda dwa,trzy razy dziennie(trzy jak sa upały)

Stary 2008-09-05, 15:48   #2989
dorbar
Wtajemniczenie

Ja też mam rozstępy na udach. Na brzuchu na szczecie nie mam. Ja się ważyłam i do wagi przedporodowej musze jeszcze 10 kg zrzucić.

W przyszłym tygodniu ide do fryzjera. Musze coś zacząć działać ze sobą bo wyglądam strasznie.

Czy Wasze Maluchy lubią być przewijane? Moja mała nie cierpi. Nie wiem czy może przez to, ze ma to odparzenie.
Stary 2008-09-05, 15:50   #2990
taka sobie
Zakorzenienie

Wiki czesto ssie piąstki, smoka nie chce tylko łapki do buzi pcha, najbardziej jak na brzuszku lezy. A co lezenia na brzuszku to jak Wiki ma tą wielką pieluche to wydaje mi sie ze nie lezy na zabkę, bardziej na brzuchu sie kołysze bo ta pielucha tak odstaje. I nie wiem, moze powinnam kłaść ją bez tej pieluchy?

skakanka od 01.03....
Stary 2008-09-05, 15:50   #2991
LeoNa86
Wtajemniczenie

GG do LeoNa86

moja uwielbia byc przewijana,przebierana... tylko sie do mnie smieje w trakcie
Stary 2008-09-05, 15:51   #2992
dorbar
Wtajemniczenie

Musze częściej kłąść moją malude na brzuszku.
Stary 2008-09-05, 15:52   #2993
dorbar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LeoNa86 Pokaż wiadomość
moja uwielbia byc przewijana,przebierana... tylko sie do mnie smieje w trakcie

Zazdroszcze. Moja niecierpi. Może przez to, ze ja najczęściej ją przewijam zanim nakarmie i jest wówczas głodna i niecierpliwa.

Leonko własnie obejrzałam zdjęcia twojej Lilianki. Ona jest boska. Super ta fotka gdzie lezy na brzuszku u tatusia
Stary 2008-09-05, 15:53   #2994
taka sobie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorbar Pokaż wiadomość
Ja też mam rozstępy na udach. Na brzuchu na szczecie nie mam. Ja się ważyłam i do wagi przedporodowej musze jeszcze 10 kg zrzucić.

W przyszłym tygodniu ide do fryzjera. Musze coś zacząć działać ze sobą bo wyglądam strasznie.

Czy Wasze Maluchy lubią być przewijane? Moja mała nie cierpi. Nie wiem czy może przez to, ze ma to odparzenie.
Dorbar a zmienialas chusteczki? bo moja własnie od chusteczek miala takie problemy. Zmienilismy na nivea i niczym nie musze smarowac a pupcia przecudna. A jak miala krostki, az takie ropne to lekarka kazala przemywac fioletem. Bardzo szybko zeszlo

to moze dlatego Wikusia ma takie uczulenie, ja jej nie przemywam buzki, tylko wieczorem , ale ze mnie matka lece ją przemyc !!

skakanka od 01.03....
Stary 2008-09-05, 15:56   #2995
dorbar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez taka sobie Pokaż wiadomość
Dorbar a zmienialas chusteczki? bo moja własnie od chusteczek miala takie problemy. Zmienilismy na nivea i niczym nie musze smarowac a pupcia przecudna. A jak miala krostki, az takie ropne to lekarka kazala przemywac fioletem. Bardzo szybko zeszlo
Ja chusteczek już nie używam tylko myje pupcie i sisie przegotowaną wodą. tak mi poleciła położna.

Buźke też myje przegotowaną wodą.

Fioletem, czyli kalią? Ja jak się spytałam o to położna to powiedziała żeby nie. Każda lekarky czy położna to inne zwyczjae

Dziewczyny co używają hugginsów-nie wydają się Wam troszke sztywne?

Musze uciekać. Miłego popołudnia, wieczorka no i snów
Stary 2008-09-05, 16:03   #2996
LeoNa86
Wtajemniczenie

GG do LeoNa86

Cytat:
Zazdroszcze. Moja niecierpi. Może przez to, ze ja najczęściej ją przewijam zanim nakarmie i jest wówczas głodna i niecierpliwa.

Leonko własnie obejrzałam zdjęcia twojej Lilianki. Ona jest boska. Super ta fotka gdzie lezy na brzuszku u tatusia
kazdy sie nia zachwyca
Stary 2008-09-05, 16:11   #2997
Kurzoslawa
Wtajemniczenie

Cytat:
Nastka uwielbia być przewijana do momentu kkiedy zakładam jej czystego pampersaWidac że z gołym tyłkiem jej najlepiej grucha sobie wtedy,smieje sie i wywija nóżkami.Za to na zakladanie nowego pampka zawsze reaguje takim niskim niezadowolonym pomrukiwaniem i pręzy sie co by mamie czy tacie było jak najcieżej odpowiednio zapiąc pieluche
Przy ubieraniu tez jest spokuj tylko z czapką jest problem.Wasze pociechy tez tak nie znoszą czapek?Moja poprostu zaczyna popłakiwac jak jej założe na głowe

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-05, 16:16   #2998
marticia
Zakorzenienie

Nie no padlam...tak czekalam az sie obudzi, a on caly dzien spi!!! no i teraz tai byl glodny, ze po 10 min. zasnal przy cycu i dobudzic go nie moge..no mamusia wykorzysta ten super wolny czas na wizaz.

Dorbarku, oczywiscie ze wolno taki biustonosz nosic, tylko wazne zeby nie uciskal piersi i byl dobrze dopasowany, zeby nie powodowal zastoi w piersi. ja wlasnie wybieram sie na zakup jkiegos normalniejszego biustonosza, bo te do karmienia mam juz po dziurki w nosie...sa tragiczne i strasznie sie w nich oce (zreszta u nas dalej 33°)

Malgosiu, a jak udaje Ci sie obciac te pazutki? jak spi? bo moj sie wyrywa i nie daje rady...a taki ma juz brod pod paznokciami ze szkoda slow.

Piszecie o problemach z ciemieniucha. ja odpokac na razie takowych ie mam, a moze to od szamponu ktory uzywam..Mustela ze skladnikiem przeciw ciemieniusze. Polecam.
Poza tym uzywam calej linii tej firmy do pielegnaji malego, dosc droga, ale super wydajna i sie oplaca - polecam plyn do kapieli relksujacy - maly ma po nim piekna skore i nie trzeba nawet kremow i oliwek nawilzajacych; oraz krem do twarzy - zero krosteczek, nawet w takie upalykiedy sie bardzo poci
Stary 2008-09-05, 16:24   #2999
marticia
Zakorzenienie

Malgosiu ja tez nie moge na siebie patzrec w lustro, tym bardziej,z e mam jesczze jakies 5 kg do stracenia i to sflaczale cialo...na piersi jzu nie patrze, pelno rozstepow, cale szczesce, ze brzuch jakos sie uchowal, ale jest sflczaly i wielki. Nie moge sie doczekac kiedy znow zacznechodzic na basen.

Anisiu A Ty zostawiasz swoj pokarm w butli zeby ktos nakarmil jak idziesz na fitness?

A tak w ogole oto moj chlopiec:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CIMG2860.JPG (58,9 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CIMG2872.JPG (50,6 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CIMG2878.JPG (39,4 KB, 24 załadowań)
Stary 2008-09-05, 16:36   #3000
rusalka
Zadomowienie

GG do rusalka

Ja od samego początku noszę biustonosz usztywniany a karmię piersią i jest ok tylko wybieram takie z bardziej miekkich miseczek bo potem jak karmie mała czasem na dworku to z całkiem sztywnym byłby kłopot
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości