|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ❄❆❄Coraz bliżej Święta!❄❆❄Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. XII
Dobra,mam już pomysł na prezent dla mamy, brata i siostrzeńca tzta
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- [1=61fb9cd72a0828fa9685ace 8cf62df6dcaecb252_6556aef cb8b88;88969946]My zdecydowaliśmy, że w tym roku spędzimy wigilie sami we dwoje w domu i od razu jakoś mi się nastrój bardziej świąteczny zrobił ![]() W home&you widziałam mega pościel w piernikowe ludziki, muszę kupić bo padnę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Mam nadzieję,że nie będę miała dyżuru w wigilię ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#62 |
Animal Liberation
|
A co do wyprowadzki i zamieszkania z facetem, teoretycznie już bym mogła, ale nie ukrywam, że tak bardzo nie chcę opuszczać tego domu rodzinnego
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Jesteśmy bardzo silnie związane z rodziną, ja i moje siostry i kuzynostwo - mamy partnerów, jednak na początku są więzi pomiędzy rodzeństwem, nienaruszalne, a później z osobami, które do nas dołączyły. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Holy Crap!
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Animal Liberation
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Holy Crap!
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Animal Liberation
|
Oj tak
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Także klimatu świat to dla mnie już nie ma żadnego, chyba wole zostać w domu we dwoje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Animal Liberation
|
Eh trochę przykre jest, że Święta się coraz bardziej komercjalizują
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Dobra, żeby nie być w tyle zamówiłam dwa prezenty dla dzieciaków
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
No właśnie mi tego tradycyjnego wymiaru świat brakuje. Na prezentach mi nie zależy, chociaż lubię je wybierać, pakować i dawać - a na koniec wyjdzie, ze mogłam sobie darować i co najwyżej wręczyć pieniądze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=61fb9cd72a0828fa9685ace 8cf62df6dcaecb252_6556aef cb8b88;88970935]Ciężko mi to wytłumaczyć ![]() ![]() Także klimatu świat to dla mnie już nie ma żadnego, chyba wole zostać w domu we dwoje.[/QUOTE] Kurczę, słabo. Dlatego ja chętnie spędzam święta w najbliższej rodzinie i wszyscy jesteśmy szczęśliwi. Też byliśmy kiedyś zaproszeni na taką dużą wigilię, z trochę dalszą rodziną i nigdy więcej nie poszliśmy. Cenimy sobie swój styl spędzania świąt, rodzinną, ciepłą, nienadętą i niekomercyjną atmosferę. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Animal Liberation
|
Tak ogólnie te osoby w większości to branża budowlana, wykończenia, sklepy budowlane i tym podobne
![]() Zawsze zwracam na to uwagę jak mój partner odnosi się do moich sióstr i mamy, i też kobiet ze swojej rodziny, jak przejawia jakieś braki szacunku no to już wiem, że długo z nim nie będę. Poglądy mam konserwatywne tylko jeśli chodzi o wiarę, ale w związku facet ma być partnerem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Siostry są dla mnie bardzo ważne, bo związki przychodzą i odchodzą, a rodzeństwo zostanie z nami na zawsze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
My w tym roku spędzamy wigilie u nas z moimi rodzicami i teściowa, każdy coś zrobi, posiedzimy, pogadamy. Prezentów jakiś wielkich nie planujemy ale każdy napewno coś dostanie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
Mnie życie nauczylo, że nawet rodzina najblizsza nie jest trwała. Z jedynym bratem jestem poklocona. Jego zona oliwy dolała. Mi się święta kojarzą z rodziną, ale raz pewna kłótnia rodzinna zniszczyła mi magię świat w którą tak wierzyłam. W tej chwili mi zależy aby spędzić miło czas z córka i mężem. Reszta mnie nie interesuje. Wiadomo pojawiamy się na wigiliach u rodziców. Ale to wszystko. Marzę by kiedyś na święta wyjechać np. W góry. Raz przed świętami wyjechaliśmy i wróciliśmy do domu 24 grudnia. To był oczyszczający dla mnie czas.
Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O, to ciekawe skąd w takich branżach takie zaangażowanie w kościół. ![]() ![]() Masz 100% racji. Już takie związki się na moich oczach rozpadały, że poświęcać dobre (podkreślam, dobre) relacje rodzinne dla związku to dość ryzykowne zagranie. Ale niech każdy robi tak, żeby był szczęśliwy. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wracając do moich zębów, to udało się (odpukać) uśmierzyć ból, ale czeka mnie ponowne leczenie kanałowe tego samego zęba i usunięcie ósemki, więc sporo kasy pójdzie na to przed świętami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#77 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() U nas rano juz przymrozki w tym tygodniu ale dni za to sloneczne i bez wiatru i tak jest dosyc cieplo jak na pazdziernik w ciagu dnia ,jeszcze zimowej kurtki na grzbiecie nie mialam,za to czapka juz byla im starsza jestem tym bardziej mi zimno w glowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
[1=61fb9cd72a0828fa9685ace 8cf62df6dcaecb252_6556aef cb8b88;88970935]Ciężko mi to wytłumaczyć
![]() ![]() Także klimatu świat to dla mnie już nie ma żadnego, chyba wole zostać w domu we dwoje.[/QUOTE] O matko, ja tez bym nie chciala w takiej atmosferze spedzac swiat ![]() My tradycyjnie z moimi rodzicami, tesciami i 2 ciotkami meza ![]() ![]() Moja mama przez 8 lat nie rozmawiala ze swoja siostra, co sprowokowala babcia. Ale po smierci babki kontakt sie nawiazał jednakze te 8 lat to juz dlugi czas i jakos te wiezi nie sa te same. Wczesniej z rodzina ciotki spedzalismy duuuzo czasu, ja z moimi kuzynkami tez. Wiadomo, juz jestesmy dorosli, mamy swoje rodziny ale jakos nikt nie ciagnie, zeby sie znowu spotykac . Ponadto, ciotka sie wyprowadzila ze Szczecina, okolo 200 km, wiec zeby ja odwiedzic na swieta, na jeden dzien mija sie z celem ![]() Co do prezentow to juz w listopadzie kupuje ostatnie ale wciaz nie wiem , co ja bym chciala ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj ide na cmentarz, bo nie chce sie pakowac w te tlumy w poniedzialek podczas wzrostu zachorowan na covida ![]()
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
Byłam dziś na zakupach w lokalnym sklepie z naczyniami, garnkami itp. A w tle puścili "we wish you a metry christmas ". Lubię święta, ale czułam się dziwnie słysząc to już teraz
Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Animal Liberation
|
Dzisiaj znów słońce i nie czuć wcale jesieni, tym bardziej zimy. Kupiłam sobie dwie świece Heksa, Jesienny Spacer i Biblioteka, będą na listopad.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
Słońce, ciepło bardzo i bardzo wieje. Bardzo.
Wczoraj miałam pierwszą nockę, nie spałam poprzednią noc, wcześnie wstałam, później nie spałam i myślałam, że skonam do 6 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
Ja dziś wpadłam do Pepco i u mnie w rodzinnej miejscowości już święta.
IMG_5665.jpg IMG_5666.jpg IMG_5667.jpg IMG_5668.jpg IMG_5669.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
![]() |
#83 |
Konto usunięte
|
[QUOTE=Ondiine;88972328]Ja dziś wpadłam do Pepco i u mnie w rodzinnej miejscowości już święta.
Załącznik 7761450 Załącznik 7761451 Załącznik 7761452 Załącznik 7761453 Załącznik 7761454 ![]() ![]() Ale za to bylam dzisiaj w naszym kiku i bylo naprawde duzo swiatecznego ladnego towaru,nie skusilam sie na nic a o zdjeciach nawet nie pomyslalam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Wtajemniczenie
|
[1=5f083cc4357a17874313628 5878af065567fa4f9_687ec67 2557c2;88972347]
Cytat:
Właśnie w KIK tez byłam i jakoś lipa. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
Haha mama dorwała jeden. Po 5 zł są. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
To ja wieczorem podjechalam do auchan i ani pól znicza sie juz nie uraczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Wtajemniczenie
|
Puk, Puk. Cześć
![]() Nie wiem, czy mnie któraś jeszcze tutaj pamięta, bo dawno mnie nie było. Ale zajrzałam kilka razy ostatnio i pomyślałam, że będzie o wiele fajniej spędzić ten czas w gronie takich, co rozumieją świątecznego świra ![]() Łączę się w bólu ze wszystkimi, które nie mają pomysłu na prezenty. Wiem, co kupić babci i dziecku (kochany synek zawołał mamę, pokazał stronę i powiedział "o takie" ![]() ![]() Cytat:
Niestety też odebrałam od życia taką lekcję. Taki cios od najbliższych boli strasznie. A niektórych rzeczy naprawić się już nie da, zbyt dużo złego się stało. Mika - nie bój się, chłop na pewno jest silny, poradzi sobie i z różowymi ozdobami ![]() Ja w tematyce świątecznej to siedzę już od sierpnia służbowo ![]() ![]() Z kwestii typowo dekoracyjnych to zastanawiam się, jak w tym roku choinkę postawić ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#89 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ciekawe jaki bedzie grudzien ,pamietam kilka lat temu chodzilismy na jarmarki w rozpietych kurtkach a niektorzy nawet nosili tylko plaszcze przejsciowe,minus byl taki ze choinke na swieta wybieralismy w deszczu ,zamiast w sniegu,pamietam wrozylas snieg na zime trzymam cie za slowo nasze jezioro wyglada cudnie zasniezone.... Po ciuchu dodam (zeby nie zapeszyc) ,sa plany na jarmark w naszym miescie w tym roku,ma sie zaczac juz 15 listopada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Ja bylam wczoraj w Tedi i kupilam kolejne dwie gwiazdki na okna 😅. Chcialam dokupic bombek ale najpierw musialam dopytac tz czy w tym roku wkoncu choinke bedziemy mieli i jesli Tak to jaki kolor preferuje. Bo on Ma dziwny gust Ale na szczescie moge z jego wyborem zyc😅 A ze sie zgodzil to moge szalec
![]() W aldi kupilam zimowa herbate a kauflandzie zimowy fa pod prysznic 😊 Wiec przygotowania trwaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.