|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Prezent dla przyjaciółki
Witam wszystkich mam pewien problem szukam prezentu dla przyjaciółki.Chce coś specjalnego ,coś co będzie jej przypominało mnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prezent dla przyjaciółki
Może poduszka z waszym zdjęciem :P widziałam takie na allegro kiedyś
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziękuje... bardzo ciekawy pomysl ale na taką poduszkę długo się czeka i z czasem schodzi to zdjęcie a z 2 strony kiedyś właśnie ta przyjaciółka podobną kupowała swojemu chłopakowi więc może trochę głupio podobny prezent robić w sumie taki sam??
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Może jakis fajny alkohol ktory potem mogłybyscie spozyc razem? butelke mozna ładnie ozdobic i bedzie dumnie stała na połce, a braku zawartości nikt nie zauważy
![]() Jeśli cos bardziej sentymentalnego to może bransoletka z wygrawerowana dedykacja. fajnym dodatkiem jest tez nowoczesna kartka z zyczeniami w formie tak jakby karty kredytowej, ktora wkłada sie do portfela. taki gadżet bedzie jej przypominał o tobie codziennie ![]() poza tym może plakat w antyramie lub kolaż ? jest na prawde wiele możliwości. Wszystko zalezy od waszyr relacji i wspolnych przezyc ,to jest najlepszy punkt wyjściowy do świetnego prezentu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Alkohol odpada...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tyle ze to nie musi byc twoje zdjecie, tylko np taki kolaz z rzeczy waznych dla waszej przyjaźni jak np bilet z niezapomnianego koncertu na ktorym byłyscie razem czy cos w tym stylu. Ja od mojej przyjaciółi dostałam plakat ktory sama zrobiła z napisem :"trust me i'm an brunette" ![]() ![]() Nie trzeba wybitmnych zdolnosci plastycznych zeby zrobic cos fajnego, wsumie zamiast plakatu mozna kupić lustro i napisac na nim np": jestem śliczna"ja bym chciała takie dostac, rano poprawiało by mi humor ![]() tyle odemnie;] troche sie rozpisałam, ale to przez to ze uwielbiam robic prezenty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ja dostalam od kolezanki w antyramie smieszne cytaty ktore nam sie z czyms kojarza i oczywiscie nikt inny nie wie o co chodzi
![]() mozna tez odbic swoja dlon na kartce, walnac w antyrame i dac jakis fajny/smieszny cytat ja swojej najlepszej przyjaciolce kupuje przewaznie bizuterie (troche z lenistwa:P) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ja dałam swojej przyjaciółce kiedyś płytę, a do tego zrobiłam taką kartkę do antyramy na której napisałam taki wiersz o przyjaźni. Taki trochę sentymentalne to jest ale stoi u przyjaciółki w pokoju w widocznym miejscu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ja myslalam o poduszce... z jakims fajnym napisen niekoniecznie zdjeciem naszym... lub o polowce serca... ale nie takie jak daje sie chlopakowi tylko zeby byl tekst zwiazany z przyjaznia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Pospolity przyjaciel nigdy nie widział Twojego płaczu. Prawdziwy Przyjaciel ma ramiona przemokłe Twoimi łzami. Pospolity przyjaciel nie zna imion Twoich Rodziców. Prawdziwy Przyjaciel ma ich numery telefonów notesie. Pospolity przyjaciel przynosi butelkę wina na prywatkę. Prawdziwy Przyjaciel przychodzi wcześniej i pomaga gotować i zostaje dłużej, aby sprzątać. Pospolity przyjaciel będzie zły, jak go obudzisz Twoim telefonem. Prawdziwy Przyjaciel zapyta dlaczego to zajęło Ci tak długo. Pospolity przyjaciel próbuje rozmawiać z Tobą o Twoich problemach. Prawdziwy Przyjaciel pomaga Ci je rozwiązać. Pospolity przyjaciel, gdy Cię odwiedza, zachowuje się jak Gość. Prawdziwy Przyjaciel otwiera sam lodówkę i czuje się jak u siebie w domu. Pospolity przyjaciel myśli, ze przyjaźń skończona, jak jest jakiś problem. Prawdziwy Przyjaciel wie, ze "prawdziwych przyjaciół poznajemy w biedzie". Pospolity przyjaciel oczekuje, że zawsze będziesz przy nim, jak ma kłopoty. Prawdziwy Przyjaciel stara się zawsze być przy innej osobie, która ma kłopoty.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
ten pomysl z poduszka to dobry pomysl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Znalazłam fajne poduszki... 2 i się waham która wziąć pomóżcie i poradźcie...
![]() ![]() http://allegro.pl/item425718805_podu...zja_od_ss.html -jedna z nich http://allegro.pl/item426565568_serc..._rocznice.html -a to 2 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Mi się chyba bardziej podoba ta 1 :P Ale myślę, że na Twoim miejscu szukałabym czegoś innego :P
gipsy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ja bym nie brała poduszki
![]() według mnie to kompletnie nie trafiony pomysł jak dla przyjaciółki, prędzej dla partnera/partnerki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
W takim razie ja już w ogóle nie wiem... POMOCY
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Dziękuję wszystkim którzy mi pomogli w końcu kupiłam lusterko i napisałam szminką "Jesteś piękna" i poduszkę "Dla mojej kochanej Myszki" bo tak na siebie mówimy do tego dorzuciłam bransoletkę i list
![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Najbardziej właśnie spodobał mi się Twój pomysł... na prawdę extra... będę musiała prosić jeszcze o rade co kupić chłopakowi swojemu na 18 urodziny ale to w osobnym wątku
![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
ja takze szukam prezentu dla 15-letniej przyjaciolki ... chcialbym podarowac jej cos niezwyklego..
![]() ![]() ![]()
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chociaz jak sie ma juz talent plastyczny, ale znajoma lub znajomego plastyka to koszulta moze byc na prawde niezwykły, i pieknym prezentem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Hmm Fajny pomysl.. ale co ona zrobi z Tą bluzkąą ?? Do szafyy ja wrzuucii raczeej.. ;]
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
heeh
![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
![]()
fajnym dodatkiem jest tez nowoczesna kartka z zyczeniami w formie tak jakby karty kredytowej, ktora wkłada sie do portfela.
Gdzie taka karte mozna bylo by dostac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
hej^^
szukam pomysłu na prezent dla mojej najlepszej przyjaciółki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.