![]() |
#2131 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
Co do biuściora to mam nadzieję, że szeleczka to "naprawi" i zakryje te fałdki. A z bolerkiem jest rzeczywiście coś nie tak. Już jak kupowałam suknie to mi się ono nie podobało. Mają mi je trochę przerobić, więc zobaczymy w środę czy da radę czy nie. Jak dla mnie jest ono jednym słowem debilnie skrojone i za wielkie! Poza tym koronka, z którego ono jest jest najnormalniej na świecie lejąca tak jakby. Zero elastyczności sprawia , że musi być albo lejące-nie krępujące ruchów, albo dopasowane- w którym ruszyć się nie da! Co za żenada! Ogolnie jest piękne!! Ta koronka jest boska! Ale ten jego krój... tragedia! Boszeeee... niech ten stolec* mi już przejdzie!!! wyjaśnienie: *stolec- dół
![]() |
#2132 |
Raczkowanie
|
witajcie dziewczatku na wpolweekendowo!!!
male pytanie: jakie zabawy na oczepiny??? zadzwonie jeszcze do orkiestry, pewnie powiedza mi, ale chce co-nieco wiedziec ![]() dzis jade jeszcze kilka spraw ustalic dot. sali, mam nadzieje, ze kobieta niczym nas nie zaskoczy ![]() u mnie poki co pada ![]() ![]()
![]() |
#2133 | ||||
Wtajemniczenie
|
hej rybeńki
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kasienko ![]() ![]() ![]() ![]() ja w swojej kiecce myślałam również, że nie dam rady usiąść, była tak dopasowana w talii, jednak te materiały mają to w sobie, że delikatnie się rozciągają, więc było wszystko ok, a pod koniec to nawet musiałam podciągać bo lekko zjeżdżała ![]() *stolec = dół ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2134 |
Zakorzenienie
|
Kiniuś zapomniałam napisać naturalnie <ale egoistka ze mnie
![]() Po raz kolejny się wzruszyłam! Dlatego tak się boję naszego ślubu, bo czuję że się zabeczę na śmierć! ![]() Zasypię Was jeszcze moimi fotkami bez welonu , w samej sukience. I bez oblechowego bolera! Wiem, ze ta sukienka jest piękna i sama w sobie wydaje mi się wspaniała... Mam jednak wątpliwości co do mojej urody w niej... ![]() ![]() Na fotkach widać jak grzebię przy tych cycorach, bo bardzo mi nie pasują te wystające bułaski. ![]() A może zamiast stanika wszyć gąbki podtrzymujące tylko?? Może inaczej będzie się to wtedy układać? Sama nie wiem... ![]()
#2135 |
Zakorzenienie
|
Dobra robaczki, ja zmykam do rodziców, trzymajcie się cieplutko
![]() Kasiu, stolec ![]() ![]()
#2136 | |
Rozeznanie
|
nikt nie byl zainteresowany wiec dalam sobie spokoj
![]() Cytat:
w tej kiecy jest Ci slicznie... ja osobiscie nie widze Ciebie w takiej jak np ja mialam... bolerko sie dopasuje szekle doszyje i bedzie git majonez ![]() ![]()
![]() |
#2137 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i jeszcze co zauważyłam, ładniej Ci bez welonu ![]() ![]() ![]() a nie miałaś wrażenia, że powyżej biustu jest za ciasna?? może dlatego robią Ci się te bułeczki ![]() ![]() jak to nikt!!! ![]() ![]() ![]() chyba przyjdzie dziś @ ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2138 |
Rozeznanie
|
prosze juz nadrabiam... prawda ze fatalnie??? tylko Kasience jest ladnie w takich kiecach
![]()
#2139 | ||
Rozeznanie
|
kasienka1985
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Agata R ja też kce zobaczyć Ciebie w rybce ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja dzisiaj udałam się na pocztę w celu odebrania zamówionych 3 albumów na zdjęcia - dla nas i dla rodziców po jednym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit: Agatko wybrałaś na ślubną idealną suknię dla siebie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2140 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lofkam ![]() Cytat:
![]() Dzięki kotek ![]() Chrup mnie ile zechcesz ![]() Welon musi być, bo Pan młody zarządził! Już wystarczy, że sexownej bielizny nie będzie, ani pończoch nawet. ![]() Spróbuję bez biustnika. Powiem tak: wolę, żeby troszkę mnie cisnęło niż miałabym ciągle myśleć o tym, że cyc ujrzy światło dzienne! ![]() Pokombinuję cos z tymi bułkami jeszcze ![]() Cytat:
W tej pierwsze wg mnie wcale nie tak źle <góra mi się nie podoba tylko>, a w drugiej fatalnie ![]() Dobrze wybrałaś jednak ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2141 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mi w tej kiecy z moich cytrynek robi sie deseczka a z pupci hmmm... parapecik...?? ![]() Tobie jest slicznie bo masz i cycuchy i dupeczke i wciecie w talii ![]() ![]() ![]() buzka i nie smutasic sie juz!! A na kolejna przymiarke z glowa wysoko uniesiona (w koncu jestesmy DAMY ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2142 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a w tej sukni mów co chcesz, ale dla mnie wyglądasz rewelacyjnie ![]() ![]() ja też myślę, że bez stanika możesz ją założyć i będzie bardziej naturalnie (ja staniora nie miałam - normalnie luz blues ![]() ![]() Agatko potwierdzam, że dobrze wybrałaś suknię, bo w tych to jakoś tak smutno,a w tamtej jak księżniczka wyglądałaś ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja też nie miałam sexi bielizny ![]() ![]() a wiesz, że najbardziej sexowna bielizna to jej brak ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam jednak nadzieje, że dziewczyny na panieńskim się postarają i cosik mi podarują seksaśnego! ![]() Umówiłam się właśnie na próbny make-up na czwartek 11. Zobaczymy ![]() ![]()
![]() |
#2145 |
Zakorzenienie
|
Cześć, kobietki!
Widzę, że jakieś smutasy tutaj są... Kasiu, jedynie, co mi się nie podoba w Twojej stylizacji ślubnej, to krój bolerka. Sam materiał jest śliczny, ale ten egzemplarz dziwnie wisi na Tobie. Reszta jest wspaniała, naprawdę ![]() ![]() ![]() Dziś byłam w kwiaciarni i dostałam wielką siatę z katalogami ![]() W poniedziałek kupiłam sobie stanik. Pomijając fakt, że to zupełnie nie mój rozmiar, całkiem nieźle leży. Muszę sobie dokupić do niego majtasy ![]() Za chwilę będę dzwonić do salonu i umawiać się na przymiarkę ![]() A tak w ogóle, dostałam pracę i jestem przeszczęśliwa! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2146 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2147 |
Rozeznanie
|
uciekam dziolszeczki i wrocem za 2 tyg... do EGIPTU
![]() ![]() wiec slubujacym w tym czasie zyczem duuuuuuuuzo milosci ![]() buziaczki papa ![]() ![]() ![]()
#2148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Do zobaczenia Kochana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2149 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czemu się w tej sukieneczce źle czujesz? Ja uważam że wyglądasz bardzo dobrze. Uwagi krytyczne: 1. brak uśmiechu 2. wydaje mi się, że ta góra nie bardzo mieści Twój biust ... wylewa się nad górną krawędź gorseciku. 3. bolerko - bardzo ładne, ale wydaje mi się, że tak mocno podkreslony przez nie motyw haftu na sukince nie wyglada dobrze. Może lepiej wyglądałoby jakieś gładkie białe bolerko lub z delikatną złotą nitką? (nawiązanie do kolorystyki motywy no i Twoich butków) 4. welonik zrobiłabym ciutkę krótszy ... ja będe miala krój sukienki swojej prawie taki sam jak ma twoja suknia i wymysliłam welon do pasa lub tak troche nachodzacy na pupę. Co prawda nie wiem czy to jest słuszna decyzja, ale jakoś tak mi się to widzi. Podkreślam, że ja siena modzie nie znam ... a swoją garderobe dobieram na zasadzie wygody i przeczucia (tego co mi sie podoba i wydaje mi się właściwe). Przperaszam, ale nie czytałam innych opinii i tego co napisałyscie, ale zupełnie nie mam czasu ![]() sukienka nadal się szyje - w związku z czym moje nerwy są w strzępkach, ale na razie wszystko idzie ku dobremu i mam nadzieję, że tam dobrnie ![]() W przyszłym tygodniu mamy ostatnią naukę i spotkanie w poradni. Jadłospis już prawie dopracowany ... potwierdziły osoby które myślałam ze nie będą i zrobiło nam się troche dużo gości. Jutro jedziemy ustawiać stoły, żeby wybadać najwłaściwszą formę i najbardziej pojemną. Pogoda jest zapowiadana nienajciekawsza (deszcz i zimno) i musimy cos pomyslec nad ochroną gości przed tymi zjawiskami pogodobymi. Mamy zarezerwowane piwo, kupione wino jeszcze napoje zimne i wódka - tym obiecał zająć się mój brat. Atmosfera jest nerwowa przez co ciągle się z A. kłócimy (przechodizmy samych siebie), co prawda nie na długo, ale niesmak pozostaje. Do tego jeszcze komputer nam się popsuł - nie ładuje się system, mamy nawał pracy w pracy. Koszmar jakiś! Ledwo żyję ![]() Pozdrawiam Was dziewczynki wszystkie bardzo gorąco i bardzo żałuje że nie mogę z Wami przebywac w tym okresie ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkim ślubującym w tę sobotę życze słoneczka i wszystkiego najlepszego, zeby ten dzień był spełnieniem Waszych marzeń i poczatkiem równie szczęśliwej, wspólnej drogi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2150 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() Wracaj do nas szybko! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I dziekuje Wam za trzymanie kciukow, moze pomoga? ![]() ![]() Rozmowa przebiegala dosc fajnie, przesympatyczna trzy osobowa komisja, maly stresik, pojakalam sie ![]() ![]() A dzis jestem tak padnieta, jak rano wyszlam z domu tak dopiero co wrocilam, nie bardzo wiem co pisze, bo moj mozg sie juz dawno odcial ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2153 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tez bym chciała raz jeszcze ślub i wesele ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2154 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2155 |
Rozeznanie
|
Kasieńko i ja pozwole sobie skomentowac Twoja suknie:
na te buleczki to rada moja jest taka zebys po prostu "zebrala" biust w jedno miejsce i wtedy inaczej to wyglada (mialam dokladnie ten sam problem! tylko ze ja to cyckow z przodu nie mam a wlasnie na boki to mi sie rozlewaja jak lawa z wulkanu!) a druga rada n nie to trzeba sie prostowac!!!!!!!!! ja sie garbie strasznie i dlatego tak mi sie robi... druga sprawa to to bolerko --- najpierw ie wiedzialam o jakim bolerku dziewczyy pisza bo tak sie zapatrzylam na biust i biodra ze nie zauwazylam:P musialam wrocic strone wczesniej i sie przyjrzec jeszcze raz ![]() a wiec wydaje mi sie ze jest zle skrojone tzn za duze na Ciebie! bo zauwazylam ze szew od rekawow to ty masz prawie w polowie reki a nie na ramieniu tak jak powinno byc, ale jakby je zebrac od tylu to bys zobaczyla roznice...pozatym rekawy napewno do skrocenia!! rzeczywiscie bez welonu lepiej wygladasz ale skoro Uki sobie zayczyl to ja mysle ze powinnas go wpiac jakos tak od spodu zeby nie zaslanial Ciebie ![]() pozatym to cud malina z Ciebie dziewczyna ![]() ![]() kochane my odbieramy jutro fotki ![]() tzn bylyby dzis ale niestety malz pracuje i nie ma jak pojechac.... jutro nie dam rady ich wkleic bo pewnie nas nie bedzie, ale pozmniejszam i wkleje moze gdzies na picase ![]() za niecale 2 tygodnie nareszcie urlop ![]() ![]() ![]() ps. piekne relacje i piekne zdjecia wklejacie ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2157 |
Zakorzenienie
|
ahh dziekuje monia
![]() no wlasnie zdjecia sa zmniejszone ale mam za slaby net (kiedys pisalam ze mamy publiczny internet dlatego taki slaby i wolny) ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2158 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilkę
Asiuk gratuluję pracy, super! Sukienka odebrana i już wisi w domciu. Ale się cieszę ![]() ![]() ![]() A teraz siedzę z mamuśką i pije piwko więc zmykam. Buziaki!
#2159 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Na początku: Wszystkim jutro ślubującym a zwłaszcza mojej Kochanej Milibili życze by Ten Dzień był wstępem do Najcudowniejszego etapu w Waszym wspólnym życiu ![]() Kasieńkomi się bardzo podobasz w swojej sukni-pamiętasz jak napisałam jak I raz Cię zobaczyłam?-że jesteś Figuraśna Laska-także łepek do góry-stolczak minie ![]() Agatko udanego wojażowania ![]() ![]() a to obiecana porcja fotek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2160 |
Zadomowienie
|
Lilosz wygladałaś bosko, jak prawdziwa księżniczka, makijaż, fryzurka, bukiecik wszystko cudne bądż CUDACZNE
![]() No właśnie nasz Kasiulek niech się szykuje na porządne trzepanko tego swojego pięknego futerka ..... jaka tam brzydka, jaka tam się wylewam itd. Dla poprawienia humoru w środę wkleję moje fotki z przmiarki - wtedy Kasieńko będziesz miała okazję ujrzeć tłustego trola w sukni ślubnej - zapewniam, że automatycznie poczujesz się lepiej, piękniej, powabniej ..... suknia zacznie Ci się podobać .... Co do Twojej sukni to po prostu góra jest za ciasna - krawcowe spieprzyły robotę i nie sądzę aby szelka na szyję tu pomogła jeśli nie poprawią (poszerzą) tego szwu na górze to będzie lipa .... poza tym mierzyłam podobny fason i pomijam że powiększa on biust ( ja mam michę G/H) i pamiętam że był on jakiś taki własnie strasznie sztywny jak pancerz a wręcz kaftan bezpieczeństwa .....ale uznałam że to chyba jednak nie na tą okazję..... Teraz już Kasieńko rozumiesz mój stres zwiazany z tym, że boję się jak będę się poruszała w sukni ślunej z tymi halkami, kołami, koronkami a siusianie to będzie sport ekstremalny z pomocą przynajmniej dwóch osób .... wcale nie tak łatwo być Panną Młodą ..... buty obcierają, kieca się plącze, wizyta w kibelku to nielada wyzwanie, pojeść nie wolno bo brzuchal nam wywali i suwak w gorsecie pęknie, a tu trzeba się ładnie uśmiechać i tańczyć z każdym kto poprosi .... ehhhhh i po co mi to było chlip chlip chlip ...... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.