![]() |
#4321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - część X
Przydaloby się zmienić nastawienie..ktore jest fatalne
![]() Jestem bardzo rozdrażniona, zla i znudzona. Na męża się sfoszyłam o pierdołę. Grał w grę do 1:30 wiec ja postanowiłam sie do niego nie odzywać ![]() Myślalby kto..jakbym ja tak nigdy nie robiła ![]() W nocy nie pozwoliam sie przytulic. Biedak meczyl sie dlugo..bo nie umie zasnąc jak sfoszona jestem. Rano oczywiscie tez foch...bo spal "az" do 9:30..a ja do 9 ![]() Wygarnęłam mu z rana ostro..o co to ja sama teraz nie wiem.Cos mi sie w glowę zrobiło..ziazi jakieś ![]() Niby mnie już udobruchał ale i tak humor podly. Moze wiczorem mi przejdzie bo idziemy do fajnej nowej knajpki poplotkowac i muzyczki posluchać (tzn mąz do pracy ja na plotki ![]() Tak wiec jest szansa ze nastawienie mi sie zmieni. Zazdraszczam.
#4322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś się za to potwornie czuję, głowa mnie boli a tu tyle się dziś zwaliło. Na szczęście zaraz koniec, wracam do domu i odpoczywam a jak tż wróci wyciągnę go na spacer, może mi przejdzie jak się nawdycham powietrza innego oprócz biurowego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Byle do wieczora ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4324 |
Zakorzenienie
|
dzięęęęęęęęęęęki Bogu, że już piątek i że już po pracy i że dziś nic do pracy nie będę robić.
podpisałam dziś umowę. chciało mi się płakać, jak to robiłam..ale byłam bardzo dzielna.. Asiuk, gratulacje ![]()
#4325 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4326 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, za 3 minuty idę do domu...więc żegnam się z Wami i życzę miłego weekendu
![]() Bawcie się dobrze i odpoczywajcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Zakorzenienie
|
dzieci mają straszne dysfunkcje i padam na pysk, kiedy od nich wychodzę..
ale podoba mi się ![]() a płakac mi się chciało nad pensją nauczyciela stazysty.
#4328 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cale szczęscie w pracy tylko 4 godziny dziś ![]() ![]() Cytat:
![]() Co się dzieje w tej pracy..dzieci nie do okiełznania czy jak?? Cytat:
![]() EDIT. Et-ko no to wszystko jasne. Ale jak sie podoba to nie tak źle ![]()
![]() |
#4329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sensie..by siedzieć w pracy, która mi się nie podoba. szczególnie, że nie wisi nade mną kredyt czy rodzina do utrzymania. a w poniedziałek będzie strasznie, bo przychodzi chłopiec, którego wyrzucili z mojego poprzedniego miejsca pracy - niby właśnie przez nas (nauczycieli). jak rodzice nas zobaczą, to padną na zawał ![]()
![]() |
#4330 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale jest, oczywiście, minus - czasem trzeba będzie posiedzieć i do 22, 23 ![]() Cytat:
![]() ![]() A dziękuję! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4331 |
Zakorzenienie
|
Miłego weekendu dziewczynki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4332 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4333 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
czesc dziewczynki
![]() moge Was prosic o rade dzieciowo-sprzetowa? ![]()
#4334 |
Zakorzenienie
|
Z góry uprzedzam, że nie czytałam Was... Kelnerka źle odczytała grafik i zamiast 7.5 h musiałam pracować 12 h
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nie czytaj tylko pomoz mi lepiej dokonac dzieciowego zyciowego wyboru
![]()
#4336 |
Zadomowienie
|
Svinecko a o co chodzi
![]()
#4337 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a chodzi o to, ze mojemu dziecku musze kupic wiekszy rower to zn 16 cali no i tu jest problem
bo on bardzo chce rower wygladajacy jak motor - szal po prostu, nikt takiego nie ma i wydaje dzwieki motoru ale nie wiem czy to dobry pomysl, chce go nauczyc jezdzic na dwoch kolkach i nie wiem czy na takim bedzie lepiej czy gorzej kosztuje 400zl i wyglada naprawde fajnie, zas zwykly rower jest zaledwie o 100zl tanszy link do aukcji: http://www.allegro.pl/item432453489_...jak_motor.html maly jest napalony, ja w sumie jeszcze bardziej ![]() juz widze jak wszystkie dzieci na placu beda sie bic zeby sie przejechac heh co sadzicie?
#4338 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ahh ide spac bo ledwo na oczy widze
mam nadzieje ze mi pomozecie do jutra bo chce go szybko kupic jak cos zeby zdazyl pojezdzic przed zima ![]()
#4339 |
Zadomowienie
|
Niestety mimo chęci - nie mam zielonego pojęcia czy to źle czy dobrze, że ten rower wygląda i działa tak a nie inaczej.
#4340 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wygląda naprawdę fajnie, można nawet dodatkowe kółka do nauki jazdy podpiąć :P mnie się podoba. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też ledwo na oczy widzę... Mam problemy z wychwyceniem ostrości... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4342 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój ulubione kolor od zimy to buraczkowy róż (jak logo wizażu), ostatnio w połączeniu z granatowym. Lubię jak się te kolory ze sobą komponują, ale staram się nie nadużywać różu. Choć prawie całe lato przechodziłam z jednym buraczkowym lakierem na paznokciach na zmianę z innymi. Jakoś tak ten róż do mnie pasuje... W szafie mam wszelkie kolory, poza zielonym. W ogóle jestem ciekawa jak wyglądają wasze szafy. Ktoś kiedyś powiedział, że można poznać człowieka po jego szafie ![]() Podoba mi się ta z rękawkami bufkami. Jesień się zbliża, niedługo wszystkie odkryjemy braki w bluzkach z dłuższym rękawem ![]() ![]() Dzisiaj wpadłam bez Tżta do H&M i jak nigdy kupiłam 5 rzeczy - Tż ślini się na widok wszystkiego, więc jestem zadowolona. 2 z nich nadają się do leginsów ![]() Cytat:
Uaaaaa!!!! Gratulacje! Super! W ogóle zakochałam się w tych butach: Co o nich sądzicie? Do pracy trochę nie bardzo... nie wiem na jakie okazje mogłabym takie nosić... nie wiem czy kupić czy nie, i jaki kolor (jest ich więcej)...
![]() |
#4343 |
Zadomowienie
|
Rav, buty boskie! Tylko kolory trochę ryzykowne (myśląc o połączeniu z innymi ciuchami w jakieś stylizacje)
#4344 |
Zakorzenienie
|
czesc.
ja przepraszam ze od rana bede smecic ale ja juz nie moge ![]() napisali wczoraj do TZa znajomi. pytamy sie przy okazji czy beda na weselu i co odpisali? ze nie wiedza czy my sobie zyczymy ich obecnosci,a jak nie to moze innym to nie pasuje. ![]() ze TZ siostra taka madra i cos im (tylko nie wiem czy bezposrednio) nagadala zeby nie przychodzili, ze sobie ich nie zyczy widziec. pieprzona gowniara no... ![]() ![]() ![]() a najlepsze jest to ze to jzu nie pierwsza taka para...a 4 ktora nie wie czy przyjdzie wlasnie ze wzgledu na TZ siostre i jej meza. mam ochote jej powiedziec cos do rozumu ale z drugiej strony nie chce zeby przed samym weselem sie awantura na cala rodzine zrobila. i tak nie jest juz za rozowo... ![]()
#4345 |
Zadomowienie
|
Sanetko
![]()
#4346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
non stop slyszymy ze na takim weselu to tak widziala, na innym inaczej. zebysmy to robili, tego nie, do jedzenia to sobie zyczy to, tego nie. ![]() nie wyrobilam i palnelam jej (przy rodzinie TZa juz) ze to nasze wesele zrobimy jak chcemy. jak sie komus nie podoba to moze nie jesc/ nie przychodzic itp. i jak bedzie Swoje robic (jest po cywilnym) to niech sobie rzadzi, nie u nas. poskutkowalo... ![]() no ale z taka grubsza awantura to juz poczekam. no i jak mowie, zobacze ze na zabawie cos nie tak to sie nie bede cackac, zwroce uwage a jak bedzie trzeba to wyprosze. i mam gdzies ze sie poobrazaja czy cos ![]()
![]() |
#4347 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ![]() ![]()
#4348 | ||||
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() a kolka dodatkowe daja w zestawie, tyle ze ja go chce nauczyc bez bo z kolkami to on juz umie ![]() Cytat:
ahh ja za dobra jestem, spelniam wszystkie jego zachcianki, ale jak tu nie rozpieszczac dziecka jak te zabawki teraz sa takie fajne ze mi sie samej podobaja i chce zeby je mial ![]() Cytat:
Cytat:
jak pierwszy raz w zyciu wzielam tabletki to bylam w szoku ze caly miesiac okres mialam ale sie okazalo ze wszystko ok, po prostu tak jest
![]() |
#4349 |
Zadomowienie
|
Asiuk gratulacje dostania pracy. SUPER!
Svinecka rower jest świetny! Gdybym miała kasę to z chęcią kupiłabym taki mojemu 5-letniemu bratu ![]() Sanetka nie przejmuj się siostrą TŻta. Dogaduj jej non stop to może się odczepi ![]() Rav buty są bardzo ładne! Szkoda że nie umiem chodzić na obcasach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Zakorzenienie
|
Asiuk gratulacje
![]() Svinecko fajna mama z Ciebie ![]() ![]() ![]() Sanetko współczuję. Ja na Twoim miejscu nie szczypałabym się i wygarnęłabym od razu po pierwszej "akcji" siostry Tża. To Wasze wesele i to, ze jest siostrą Pana Młodego to nie upoważnia jej do takich zachowań ![]() Rav moja szaga jest tymczasowa, bo czekam na zabudowę garderoby, do której przenosiosę się z ubraniami i butami ( w końcu mam na nie miejsce ![]() ![]() ![]() Co do buraczkowego różu to uwielbiam taki kolor. W ogóle dobrze mi w różnych odcieniach różu i fioletu. Jednak do pracy tylko czasem mogę koszule w takim kolorze zakładać. U nas często są prezentacje i musimy mieć strój biznesowy i wtedy niestety biało- czarno albo czarno-granatowo musi być. Muszę się Wam pochwalić. Dostałam ofertę pracy od października u konkurencji firmy, w której mam praktyki. Gdy tam się dowiedzieli, że już coś mam w zanadrzu powiedzieli, ze mysleli, ze u nich zostanę już jako normalny pracownik ![]() ![]() Właśnie mój TŻ z przyszłym teściem montują mi dziś meble kuchenne ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze tylko czekam wciąż na drzwi wewnętrze, lodówkę i wykończenie garderoby i będę już miała urządzone mieszkanko ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.