|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 63
Ja mam Garmina, z względu na bieganie,chciałam nawigację satelitarna. Można na jakiejś stronie wrzucić interesujące modele i ma sie porównanie w tabelce,tylko nie pamiętam co to za strona bo korzystałam 1.5 roku temu.
Nadgarstki mam szczupłe,jakieś 13cm, a zegarek wygląda jak zegarek,noszę do wszystkiego (mam czarny z srebrna tarcza). Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2702 |
Strzelaj lub emigruj!
|
[1=bbab4b1e68366f09bc3914c 9672f02df694c852f_622be74 47f718;89033507]To, co mi się spodobało, to już inna półka cenowa.
![]() A jakie konkretnie urządzenie masz? ![]() A mi się średnio podobają tak smartwatche, jak i smartbandy z tymi gumowanymi opaskami. Gdybym miała nieograniczony budżet to wzięłabym na pewno coś na skórzanym pasku + oczywiście z jakimiś wypasionymi opcjami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
IMG_1532.jpg
Czy ktoś ma tego robota? Czy on skacze podczas pracy? Jak się sprawuje ogólnie? Moc 1300w Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2704 |
Konto usunięte
|
[1=bbab4b1e68366f09bc3914c 9672f02df694c852f_622be74 47f718;89033207]Czy są jakieś sprytne zestawy pojemników na kosmetyki kąpielowe? Trzy na żele i jeden szampon, do stania na wannie. Nie mam preferencji, ale widziałam silikonowe do wyciskania - gdyby nie stówka za sztukę to brałabym
![]() I chcę wreszcie kupić smartbanda ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Mam Fitbit versa 3 i polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kilka razy go u nich używałam i super, tylko ta głośność ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2706 |
Zakorzenienie
|
Ja mam kenwooda prospero i tez jest bardzo glosny (glosniejszy niz np mikser)
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2707 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Moja mama miała jeszcze starsza wersje, potwierdzam - jest głośny ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2708 |
cat lady
|
Na ktoś abonament tel w którejś z tych małych nowych sieci? Widzę że najlepszą ofertę teraz mają premiummobile i lajtmobile, jest ktoś kto ma i jest zadowolony?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
[1=bbab4b1e68366f09bc3914c 9672f02df694c852f_622be74 47f718;89033602]Nie no, bez jaj, oczywiście, że bym używała
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Zastanów się czy tak naprawdę ten GPS w zegarku jest Ci potrzebny. Ja i tak zawsze zabieram ze sobą telefon, sytuacje kiedy telefon mi przeszkadzał mogę policzyć na palcach jednej ręki a zegarek mam już z 7 lat. Teraz jak przeglądałam nowe modele to widzę że różnica w cenie jest taka, że raczej nowy też wezmę bez GPS, zwyczajnie szkoda mi kasy na funkcję którą pełni telefon który zawsze mam przy sobie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2710 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję za opinie, trochę zgłupiałam i nadal nie wiem który shaker wybrać, zastanowię sie do jutra. Żadne z nas nie miało nigdy z takim sprzetem do czynienia. Co do książki to wcześniej myślałam że to będzie dobry pomysł mieć zbiór przepisów na popularne drinki bo w internecie przepisy się od siebie różnią, nie wiem nigdy który jest "oryginalny". Nawet jesli miałaby się do nie końca sprawdzić to gotowe zestawy z książką na tej stronie wychodzą taniej niż kompletowanie zestawu z osobnych elementów (shaker + tłuczek +miarki +łyżka). Ale apki poszukam żeby miec dodatkowo, nigdy nie zastanawiałam się czy taka istnieje, nie myslę zbyt nowoczesnie chyba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
Hej. Szukam robota planetarnego. Do ciasta na pizzę, pierogów, drożdżowego itd. Do 500 zł. Co polecacie? Patrzę na tego z Lidla, ale nie wiem ..
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2712 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Fenenna Czas edycji: 2021-12-12 o 13:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2714 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2715 |
Rozeznanie
|
[1=bbab4b1e68366f09bc3914c 9672f02df694c852f_622be74 47f718;89033602]Nie no, bez jaj, oczywiście, że bym używała
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Do pływania oraz na rower polecam Amazfita GTS, kupiłam rok temu na prezent i uzytkownik zachwycony. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2716 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego CPH1931 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
A ma ktoś Bosch mum? Dają radę te przystawki do szatkowania itd? Jak ciasto na pizzę, drodzowe itd?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2718 | ||
cat lady
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() w sumie wszystko co nie jest Orange, plus, play, t-mobile. Nju też, chociaż ma aktualnie droższa ofertę - ale zanotowane że są dobrzy, thx ![]() Mam akurat kilometr od domu nowy nadajnik Play tylko kurcze nie mam jak przetestować czy faktycznie byłaby różnica żeby się kierować nadajnikami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2719 |
Zakorzenienie
|
Ktos poleci dobry sprzet do domowego karaoke?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z ciastem na pizze, drożdżowym daje radę (do 0,5 kg mąki). Robiłam już nie raz, tylko trzeba wiedzieć, że haka do ugniatania ciasta można używać tylko na poziomie 1-3 na pokrętle. Przystawki do szatkowania się sprawdzają, ale potrafi nie skroić końcówek i utkną na sitku (wtedy te końcówkę trzeba dokroic ręcznie). Opłaca się używac jak ma się więcej niż 3 warzywa do pokrojenia lub coś nieporęcznego - jak kapustę, bo inaczej więcej zmywania niż krojenia. Na minus, że ten wlot na warzywa jest dosyć wąski i jak marchew wejdzie tak np. ziemniaka trzeba przekroić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2723 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie mam w rodzinie fanów bigosu. Wiec robię regularnie, ale szatkowanie kapusty to koszmar. A jak robot pracuje to mocno lata? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
Wrzucasz od razu 1 kg? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
Mi w ogóle nie lata. Jak używam na wskazanych szybkościach to jest stabilny i tylko może czasem zadrży. Ale na pewno się nie przesuwa na blacie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
Moj mum jest wyeksploatowany jak zaden inny sprzet w domu i smiga juz kilka lat bezawaryjnie.
![]() |
#2726 | ||
zielony stworek
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
Czy jest tu ktos z Krakowa? Zwala mi sie dwojka znajomych zza granicy na sylwestra w Krakowie, ja akurat tam bede i zobowiazalam sie spedzic ten czas z nimi. Jestesmy wszyscy po 30. Oni maja ochote na impreze w klubie, ja jako ze nigdy nie spedzilam sylwetsra w taki sposob a do tego nie jestem z Krakowa nie mam pojecia gdzie ich zabrac. Czy ktos moglby mi cos polecic? I czy w ogole knajpy (zeby zjesc kolacje) sa w ten dzien otwarte? Czy macie jeszcze jakis pomysl gdzie moglabym ich zabrac w inne dni? Bedzie zimno i pewnie mokro i w sumie nie wiem gdzie ich zabrac, znalazlam tylko poki co lodowisko na bloniach.
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
moj nie skacze. ale nie jestem zadowolona z zagniatania ciasta, bo podchodzi do gory haka :/ no i niestety okazalo sie ze jest dla mnie za maly tzn. misa. zaluje ze jednak nie kupilam od razu duzego :/
![]() |
#2729 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy tylko u mnie Play gubił zasięg? W ostatnim mies użytkowania tel mogłam schować do szafy. Zasięgu nie było w centrum Warszawy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
Pytasz o mała sieć. Tmobile nie jest mała, ale mam starter który uruchamia pakiety bez kodów. Wystarczy doładować. Mam 10gb internetu. Nielimitowane SMS/mms i rozmowy. Bardzo wygodne i jestem mega zadowolona. Zero problemów z zasięgiem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
Tylko brakuje mi opcji szatkowania, tarcia, ale biorę go pod uwagę ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2730 | ||||
Konto usunięte
|
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;89033681]Mam Fitbit versa 3 i polecam
![]() Dziękuję ![]() Cytat:
Mi też na ten moment szkoda kasy ![]() ![]() Ja osobiście mogłabym nie brać telefonu, gdybym miała komplementarne urządzenie pozwalające na słuchanie muzyki, wyszukiwanie w internecie, wykonywanie połączeń i płatności bezgotówkowe. ![]() Cytat:
Ok, dziękuję! Cytat:
Dziękuję! Cytat:
To mi się w tych Garminach podoba, że wyglądają jak zegarki. Znalazłam nawet taki wypasiony, ale ciut ciut przekroczył budżet ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.