![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pomocy...Specyficzny problem w sieci (cyberbullying)
Po 5-7 latach to czasem nawet trudno niektórych rozpoznać.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;89049438]
No i dokładnie, jak niby udowodni, że na forum to były twoje posty. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Moj nick - prawie taki sam i na tym obcojęzycznym forum jestem jedną z nielicznych osób z Polski - no tak jakby trudno ukryć czy udawać, że to nie ja ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Kazdy z nas ma jakies obciachowe fotki z przed ilus tam lat i nikogo to tak naprawde nie obchodzi tylko osobe ktora jest na zdjeciach- serio. Jak patrze na swoje zdjecia kiedy bylam duzo mlodsza i jak wygladalam i pozowalan to wydaja mi sie straszne ale polowa kolezanek ma takie dziwne zdjecia. Serio o ile nie robisz czegos nielegalnego na tych zdjeiach to w ogole bym sie nie przejmowala. Nie wyobrazam sobie ze obciachowe zdjecia z mlodosci moglyby komus zaszkodzic. To samo z jakims wpisami na forum nikogo to nie obchodzi. Co pisalas na tych forach bo nie rozumiem serio.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
uparta chmura
|
Cytat:
![]() I sobie piszesz tutaj, a on to też ponoć czyta🤔 ciekawe kiedy zabierze głos xd
![]() |
![]() |
#35 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jest super na forum. A potem wpisujesz swój stary nick w google z dopiskiem wizaż i widzisz właśnie te wątki, które on wymienił. Nie wiem jak to jest możliwe, najwidoczniej google fabrykuje wszystko. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Google potrzebuje i 2-3 tygodnie na ponowne zeskanowanie stron i zaktualizowanie informacji w wynikach wyszukiwania. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
BAN stały
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;89049558]Po 5-7 latach to czasem nawet trudno niektórych rozpoznać.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Zgadza się i ja też siłą rzeczy wygladam trochę inaczej, ale niestety... Mam dość charakterystyczny kolor włosów, no i koloryt cery. Oczywiście zgadzam się z Tobą, że faktycznie ludzie na przestrzeni takich 7 lat potrafią kilka razy zmienić swój wygląd/mocno zmienić się fizycznie i czasem nawet drastycznie po prostu się postarzeć, ale... Mam takie smutne przekonanie, że jeśli ktoś miał mnie rozpoznać, to na pewno tak się stało i niektórzy będą wiedzieć, że ta osoba na zdjęciach to niestety ja. Taka smutna prawda. Ktoś mnie pytał w poprzednich postach, jak doszło do tego wlamania i skąd wiem, że on ma to co podejrzewam, że ma. Dajcie mi chwilę...Potrzebuje chwili, żeby to opisać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
uparta chmura
|
Jeśli to nie troll, to ktoś z manią prześladowczą.
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Czyli to Ty masz się zapaść bo pod ziemię, bo zrobiłaś głupią minę na foci i napisalas kilka lat temu o refluksie, a nie jakiś czterdziestoletni chłop, który włamał Ci się do komputera i być może udostępni powyzsze celem zdyskredytowania Twojej osoby?
Jeśli to działa wśród ludzi z tamtego forum, to nie najlepiej o nim świadczy. To jakieś mentalne przedszkole. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
BAN stały
|
A co jeśli twoi znajomi zza wielkiej wody siedza z translatorem i tłumacza sobie inne wątki i właśnie odkryli twoje drugie konto xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
BAN stały
|
Cytat:
Widzę, że fakt, iż temat jest częściowo "zza wielkiej wody" chyba poruszyl co niektórych xd Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
BAN stały
|
Porusza chyba widocznie tylko Ciebie, póki się nic tak naprawdę nie wydarzyło, a jedyny "hak" na ciebie to jakieś głupie zdjęcia z 1420 roku, to pewnie większość pozmnialaby adresy mailowe, ostatecznie sprzęt i zapomniała o całej sprawie. I ten cyrk tylko dlatego, że nie chcesz się wylogować z jakiegoś forum dziwnych ludzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Albo autorka nie mowi calej prawdy co jest na tych zdjeciach / co pisala na tym forum albo ma bardzo mocny problem ze soba
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
To miejsce stało się pralka dla bullyingu, ale oczywiście nie było takie od początku. To tez efekt smutnego konfliktu między pokoleniami, kiedy na forum zaczynają dominować userzy w grupie wiekowej 40-50, którzy narzucają innym swoje opinie albo dochodzi do patologii - manipulowania młodszymi userami, knuciem intryg, napuszczaniem jednych na drugich, nie wspominając już o wymienianiu się informacjami o tych userach czy dzieleniu różnych materiałów na ich temat, co jest dla mnie w kategorii "dno dna". Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
Dzizas przecież nikt Cię tam siłą nie trzyma, kasujesz konto i nara. A Ty mielisz ten buling i mielisz jakby to co najmniej miejsce pracy było, gdzie się dzień w dzień trzeba stawiać. Ile masz lat, bo wydaje mi się, że bardzo mało.
I serio temat refluksu i głupie miny maja Ci zniszczyć życie i piszesz o jakimś wylogowaniu się z całego internetu? To ma być ta katastrofa? Ludzie na mailu trzymają skany umów, poufne dane finansowe itd. Tym się lepiej martw, a nie takimi bzdurami. Nie no ten refluks mnie rozwalił po prostu. Normalnie cały internet będzie czytał o Twojej zgadze z wypiekami na twarzy. Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Może tylko mi się wydaje, ale ktoś tu chyba ostro trolluje.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
BAN stały
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;89050076]Dzizas przecież nikt Cię tam siłą nie trzyma, kasujesz konto i nara. A Ty mielisz ten buling i mielisz jakby to co najmniej miejsce pracy było, gdzie się dzień w dzień trzeba stawiać. Ile masz lat, bo wydaje mi się, że bardzo mało.
I serio temat refluksu i głupie miny maja Ci zniszczyć życie i piszesz o jakimś wylogowaniu się z całego internetu? To ma być ta katastrofa? Ludzie na mailu trzymają skany umów, poufne dane finansowe itd. Tym się lepiej martw, a nie takimi bzdurami. Nie no ten refluks mnie rozwalił po prostu. Normalnie cały internet będzie czytał o Twojej zgadze z wypiekami na twarzy. Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Jeżeli piszę o zdjęciach sprzed x lat, to można się domyślić, że mam więcej lat, czyli albo z czasów kiedy byłam nastolatką albo mając 20 - 25 lat. Raczej można się tego domyślić. Ten nieszczęsny refluks to akurat budzi we mnie niesmak, ale w takim kontekście, że ktoś może wyciągać takie info z moich postów - to wydaje mi się komiczne. Tak generalnie to oczywiście nie jest żaden problem. On wyciągnal z moich starych postow temat dotyczący...seksoholizmu, gdzie nie pisałam z pozycji osoby, która ma z tym problem, ale jako temat ogólny. Usunęłam konto z wielu powodów, nie chciałam żeby mnie śledził. On dużo wcześniej zrobił screena tego, więc...No cóż - już za późno na to. Po skasowaniu nie widać już właściciela konta/autora postów, ale on oczywiście był szybszy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Też myślę, że troll, ale jeśli nie, to kobieto, kogo to obchodzi? Ludzie mają swoje życie i swoje problemy i refluks i kretyńskie miny jakiejś laski z drugiego końca świata nikogo nie obchodzą. NIKOGO.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
I co z tego? Mnie ktoś przysłał maila ze ma moje hasła ( faktycznie mial) i jakieś nagie zdjęcia i kompromitujące materialy i ze opublikuje je na moim Facebooku jeżeli mu nie zapłacę. Nie miałam zamiaru płacić ani grosza i oczywiście nic się nie stało. Nie wiem czym się przejmujesz, ludzi naprawdę takie rzeczy nie obchodzą
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;89050076]
Normalnie cały internet będzie czytał o Twojej zgadze z wypiekami na twarzy. Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] ![]() ![]() Jesu poplakałam sie ze smiechu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
BAN stały
|
Dobra, ale skoro cie tam nie chcą i mogą chcieć się wykurzyć tym strasznym refluksem i głupimi minami, to czemu po prostu sama nie przestaniesz tam pisać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
lokalna gwiazda
|
A czemu nie zgłosisz nękania i włamu na konto?
Hakerstwo jest karalne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Jeżeli to nie troll to może autorka ma coś nielegalnego? Dlaczego nie usuniesz konta na forum? Dlaczego tej sprawy nie chcesz zgłosić na policję.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Ja też tak myślę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
BAN stały
|
Cytat:
Pisalam z resztą, ze miałam tutaj inne konto, może nie z bardzo bogatą liczba postów, ale jednak trochę tutaj pisałam. Myślę, że to jest wiarygodne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Bardzo chcialabym żeby to był trolling. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.