|
|
#31 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Chętnie wymienię-górna półka
Cytat:
, mam nadzieję że rozumiesz
|
|
|
|
|
#33 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
małpeczko interesowałoby mnie to:
La Roche Posay, Nutritic, odżywczy krem regenerujący, łagodzi 4 oznaki skóry suchej: uczucie ściągnięcia, wrażliwość, brak elastyczności, szorstkość. 40 ml, - La Roche Posay, Redermic z wodą termalną przeciwzmarszczkowy krem ujędrniający, wypełnia nawet głębokie zmarszczki poprzez odbudowę tkanek skórnych, twarz, szyja, dekolt. Skóra normalna i mieszana. 40 ml, nowy, do 12/08, - Eau Thermale Avene, Eluage Concentrate gel H.A.F. + Retinaldehyde C.T., koncentrat przeciwzmarszczkowy intensywnie odbudowujący, wygładza głębokie zmarszczki i bruzdy, nowy 15 ml, będę wybredna , do 05/10 oczywiście nie wszystko , co mogłabyś oddać z tych rzeczy? ale jeszcze się zastanawiam, bo mam zamiar jesienią zmienić nieco pielęgnację i nie wiem czy wszystko zużyję |
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;8900237]Tak to ten pierwszy, ma drobinki ale tak maleńkie, za na buźce ich nie widać, ale matowy też nie jest
, mam nadzieję że rozumiesz [/QUOTE]oj szkoda, wolę coś matowego bo drobinkowych juz sporo mam ![]() a co bys powiedziała na podkład mat lumiere+odżywka loreal za lauder ?
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za **Paletka cieni Diora piątki nr 770 Pink Idol z kartonikie i saszetką
|
|
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#40 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;8900751] małpeczko interesowałoby mnie to:
La Roche Posay, Nutritic, odżywczy krem regenerujący, łagodzi 4 oznaki skóry suchej: uczucie ściągnięcia, wrażliwość, brak elastyczności, szorstkość. 40 ml, - La Roche Posay, Redermic z wodą termalną przeciwzmarszczkowy krem ujędrniający, wypełnia nawet głębokie zmarszczki poprzez odbudowę tkanek skórnych, twarz, szyja, dekolt. Skóra normalna i mieszana. 40 ml, nowy, do 12/08, - Eau Thermale Avene, Eluage Concentrate gel H.A.F. + Retinaldehyde C.T., koncentrat przeciwzmarszczkowy intensywnie odbudowujący, wygładza głębokie zmarszczki i bruzdy, nowy 15 ml, będę wybredna , do 05/10 oczywiście nie wszystko , co mogłabyś oddać z tych rzeczy? ale jeszcze się zastanawiam, bo mam zamiar jesienią zmienić nieco pielęgnację i nie wiem czy wszystko zużyję [/quote] Nie wiem, napisz po prostu co cię najbardziej interesuje Jak już się zastanowisz, oczywiście
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Dusiu, może znajdziesz coś u mnie za:
Revlon z Softflexem Piątkę Diora Maseczkę Shiseido https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=271089
|
#46 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bronze Goddes i maczek |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za paletkę Diora i/lub maseczkę Shiseido?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
|
|
|
#49 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;8918327]Interesowałyby mnie
Bronze Goddes i maczek[/quote] Niestety maczek juz nieaktualny.
|
#56 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#59 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

?