Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-01, 17:09   #1171
mala2806
Zadomowienie

Dot.: Zabliżający się DZIEŃ CHŁOPAKA!

Cytat:
Napisane przez 17coyote17 Pokaż wiadomość
Powoli zbliża się dzień chłopaka,tzn jeszcze sporo czasu ale ja zawsze mam problem z wyborem prezentu tzn długo mi to zajmuje.Myślicie,że taki sweterek jak w załączniku byłby fajnym prezentem?Pozdrowionka;*

To zależy od chłopaka. Czy lubi, czy nosi ubrania w takim stylu... Ja osobiście bym nie podarowała sweterka, wolałabym zabrac na pizze czy w jakies fajne miejsce
mala2806 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 17:10   #1172
patusia22
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...%F1+ch%B3opaka
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 05:23   #1173
17coyote17
Raczkowanie

wpisywałam w wyszukiwarkę dzień chłopaka i wyskakiwały mi wszystkie inne tematy nie na temat oprócz tegopozdrowionka;**
Stary 2008-09-04, 20:14   #1174
nutriaa17
Raczkowanie

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Tak dla pewności zadaję pytanko...Czy uważacie że długopis taki porządny naprawdę z jakimś ładnym grawerem pasuje na prezent na 18nastkę dla chłopaka? Oprócz tego kupię mu jeszcze takiego wieeelkiego misia( bo chciał bardzo). Chciałabym mu kupić coś co mu się przyda...przed nami matura, studia...Wydaje mi się że długopis bo pióra nie używa będzie chyba przydatny...No i będzie mu się miło kojarzył. Co o tym sądzicie?
I chce się wciąż powtarzać dla własnej dziwoty.
nutriaa17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 20:46   #1175
vendettka
Wtajemniczenie

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Cytat:
Napisane przez nutriaa17 Pokaż wiadomość
Tak dla pewności zadaję pytanko...Czy uważacie że długopis taki porządny naprawdę z jakimś ładnym grawerem pasuje na prezent na 18nastkę dla chłopaka? Oprócz tego kupię mu jeszcze takiego wieeelkiego misia( bo chciał bardzo). Chciałabym mu kupić coś co mu się przyda...przed nami matura, studia...Wydaje mi się że długopis bo pióra nie używa będzie chyba przydatny...No i będzie mu się miło kojarzył. Co o tym sądzicie?
Wydaje mi się,że to dobry pomysł

Włosomaniaczka - 15.05.2012
Listuję
vendettka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 20:52   #1176
nutriaa17
Raczkowanie

Och tak bym chciała zeby mu sie spodobało...ale sam długopis starczy czy to tak troche łyso? on jest dość drogi bo 450 zł około i jeszcze ten grawer wiec nie wiem czy bedzie mnie stać na jakiś jeszcze ołówek czy inny bajer do tego. No chyba że faktycznie bedzie łyso to dokupie...Co robić?
I chce się wciąż powtarzać dla własnej dziwoty.
nutriaa17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 22:11   #1177
vendettka
Wtajemniczenie

Może postawisz na jakiś tańszy długopis ? A nie za 450zł,może z tej firmy tańszy i też do grawerowania,albo poszukaj w necie jakiś gdzie płacisz odrazu za długopis i grawerkę.Ja bym jednak coś jeszcze dokupiła no ale jeśli dużo pieniedzy idzie na taki drobiazg jak jakieś mazidło...to nie wiem

Listuję
Stary 2008-09-04, 22:36   #1178
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vendettka Pokaż wiadomość
Może postawisz na jakiś tańszy długopis ? A nie za 450zł,może z tej firmy tańszy i też do grawerowania,albo poszukaj w necie jakiś gdzie płacisz odrazu za długopis i grawerkę.Ja bym jednak coś jeszcze dokupiła no ale jeśli dużo pieniedzy idzie na taki drobiazg jak jakieś mazidło...to nie wiem
Ja bym się bała takiego drogiego długopisa używać
Stary 2008-09-05, 07:56   #1179
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
Ja bym się bała takiego drogiego długopisa używać
też myślę, że spokojnie możesz pomyśleć nad tańszym
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 11:00   #1180
Claris
Zakorzenienie

Kupiłam na all taką torbę dla TZta bez okazji w sumie: http://www.allegro.pl/item429605176_...wyprzedaz.html
Myśle, że mu sie przyda, bo zawsze portfel, komórkę, klucze od auta i domu nosił tak luzem w łapkach. Jest mała, poręczna, ma w sobie wiele różnych kieszonek no i na żywo wygląda jeszcze ładniej, także jestem mile zaskoczona. Wybrałam kolor niebieski. Ciekawe, co na nią TŻ Co myslicie?
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 11:27   #1181
martaK
Raczkowanie

Ja ostatnio kupiłam pościel mojemu TŻ. Tak właściwie bez okazji - do nowego mieszkanka... ciekawe czy mu się spodoba

ps. zdjęcie z telefonu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie055.jpg (61,0 KB, 151 załadowań)
martaK jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-05, 11:48   #1182
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Kupiłam na all taką torbę dla TZta bez okazji w sumie: http://www.allegro.pl/item429605176_...wyprzedaz.html
Myśle, że mu sie przyda, bo zawsze portfel, komórkę, klucze od auta i domu nosił tak luzem w łapkach. Jest mała, poręczna, ma w sobie wiele różnych kieszonek no i na żywo wygląda jeszcze ładniej, także jestem mile zaskoczona. Wybrałam kolor niebieski. Ciekawe, co na nią TŻ Co myslicie?
mój by takiej nie nosił uważam jednak, że zdałoby mu się coś do noszenia wyżej wymienionych przedmiotów. plecak za wielki a torby nie założy

ta z linka jest całkiem fajna
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 13:00   #1183
kosheen
Rozeznanie

prezent dla TŻ-ta ??

Witam wszystkich,

Mój chłopak ma niedługo urodziny, ale wyczerpały mi sie wszystkie pomysły na prezenty :/ Może podzielicie się ze mną swoimi pomysłami, co kupowałyście swoim facetom? A Panowie może powiedzom, co chcieliby dostac od swoich dziewczyn? Fajnie, jakby to bylt jakies "oryginalne" pomysly, bo perfumy, koszulki, bokserki, to wszystko juz mu kupiłam

Dzieki wszystkim za pomoc
kosheen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 13:02   #1184
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari
Dot.: prezent dla TŻ-ta ??

Cytat:
Napisane przez kosheen Pokaż wiadomość
witam wszystkich,

mój chłopak ma niedługo urodziny, ale wyczerpały mi sie wszystkie pomysły na prezenty :/ może podzielicie się ze mną swoimi pomysłami, co kupowałyście swoim facetom? A panowie może powiedzom, co chcieliby dostac od swoich dziewczyn? Fajnie, jakby to bylt jakies "oryginalne" pomysly, bo perfumy, koszulki, bokserki, to wszystko juz mu kupiłam

dzieki wszystkim za pomoc
wyszukiwarka!!!

[SIGPIC][/SIGPIC]
Marwari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 13:08   #1185
sensual21
Raczkowanie

Hmmmm...

pomyśl czym sie interesuje szczegolnie, gdzie najbardziej lubi chodzic...i moze cos w tym temacie?
ja staram sie wtrafic w jakies hobby...i wtedy cos szukam pod tym kątem...-zawsze zadowolony
uzyskasz.
sensual21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-05, 13:15   #1186
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kosheen Pokaż wiadomość
Witam wszystkich,

Mój chłopak ma niedługo urodziny, ale wyczerpały mi sie wszystkie pomysły na prezenty :/ Może podzielicie się ze mną swoimi pomysłami, co kupowałyście swoim facetom? A Panowie może powiedzom, co chcieliby dostac od swoich dziewczyn? Fajnie, jakby to bylt jakies "oryginalne" pomysly, bo perfumy, koszulki, bokserki, to wszystko juz mu kupiłam

Dzieki wszystkim za pomoc
Myślę, że super prezentem będa bilety na F1 dla was obojga, zostało jeszcze kilka wyścigów w tym sezonie, więc na pewno wejściówki są jeszcze do kupienia.
Nawet jeśli nie jest wielkim fanem Formuły, to na pewno z takiego oryginalnego prezentu się ucieszy.
Fresa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 13:38   #1187
Klarissa
Zakorzenienie

Smile Dot.: prezent dla TŻ-ta ??

Ja mam podobny problem. Co kupić facetowi na 1szą rocznicę ślubu? Nie mam kompletnie pomysłu. Odpada zegarek czy jakiś wisiorek (i tak by go nie nosił) oraz wszelkie perfumy i takie jakieś kosmetyczne rzeczy, którymi mamy zawaloną całą łazienkę. Szczerze mówiąc to nie mam nawet pomysłu jak spędzić ten dzień...
Stary 2008-09-05, 16:46   #1188
marthinisa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Klarissa Pokaż wiadomość
Ja mam podobny problem. Co kupić facetowi na 1szą rocznicę ślubu? Nie mam kompletnie pomysłu. Odpada zegarek czy jakiś wisiorek (i tak by go nie nosił) oraz wszelkie perfumy i takie jakieś kosmetyczne rzeczy, którymi mamy zawaloną całą łazienkę. Szczerze mówiąc to nie mam nawet pomysłu jak spędzić ten dzień...
To i ja sie dolaczam do grona tych co to nie wiedza

Podobnie jak Klarissa za tydzien obchodzimy pierwsza rocznice slubu. Bardzo zalezalo mi zeby ten dzien uczcic w sposob wyjatkowy i zapoczatkowac tradycje wspolnych wyjazd w ten czas. Jednak miesiac wczesniej trafil nam sie weeknd w Londynie, wiec poki co zero wypadow..
W koncu stanelo na kolacji w gronie przyjaciol, tych samych co to byli na slubie. A w zwiazku z tym ze moj maz ma ostatnio bzika na punkcie starych motocykli kupilam mu koszulke i zapalniczke z motywem Vespy.

Ogolnie rzecz biorac wymyslanie prezentu dla Mojego pana Meza zajmuje mi miesiace. Jestesmy razem juz 8 lat wiec 8 urodzin, 8 swiat, 7 rocznic, 8 walentynek etc. Pomysly juz dawno mi sie wyczerpaly. Szczegolnie ze moja polowa ani nie ma jakiegos okreslonego hobby, muzyke sciaga z netu, nie czyta, ma fure ubran i druga fure perfum a na dodatek jest bardzo praktyczny. Stwierdzilam ze na nastepna okazje kupie mu jakas wkretarke albo co...
Z kobietami jest duzo latwiej w tej materii...

Wystarczy nie umierać.

Woody Allen
marthinisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 21:35   #1189
angel'ka
Raczkowanie

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=prezent
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=prezent

Walczę o siebie

49-50-51-52
angel'ka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-06, 08:50   #1190
kingula05
Przyczajenie

GG do kingula05
Lightbulb Prezent na 18 dla chłopaka coś special!! POMOCY

Witam wszystkich proszę o pilną pomoc!! Proszę pomóżcie co można kupić chłopakowi na jego 18 urodziny?? Liczę na ciekawe pomysły bo ja w ogóle nie mam Jesteśmy ze sobą od niedawna więc prezent związany z jakimikolwiek zdjęciami odpada. Z góry dziękuję
Stary 2008-09-06, 08:57   #1191
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari
Dot.: Prezent na 18 dla chłopaka coś special!! POMOCY

Cytat:
Napisane przez kingula05 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich proszę o pilną pomoc!! Proszę pomóżcie co można kupić chłopakowi na jego 18 urodziny?? Liczę na ciekawe pomysły bo ja w ogóle nie mam Jesteśmy ze sobą od niedawna więc prezent związany z jakimikolwiek zdjęciami odpada. Z góry dziękuję
wyszukiwarka nie gryzie...
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=102022

[SIGPIC][/SIGPIC]
Marwari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-06, 09:08   #1192
kingula05
Przyczajenie

GG do kingula05
Lightbulb Dot.: Prezent na 18 dla chłopaka coś special!! POMOCY

Przeglądałam wiele sklepów internetowych i nie tylko ale nic mi nie wpadło w oko. Dlatego proszę o pomoc...
Stary 2008-09-06, 09:19   #1193
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Nie napisałaś nic o chłopaku i liczysz na to, że obce osoby wymyślą dla niego jakiś prezent? Pomyśl sama, w końcu to Ty go znasz.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-06, 09:33   #1194
kingula05
Przyczajenie

GG do kingula05
Lightbulb Dot.: Prezent na 18 dla chłopaka coś special!! POMOCY

Mój chłopak uwielbia rocka... gre na gitarze i perkusji... jest on typem samotnika... a nie mam pomysłu bo jesteśmy od niedawna razem... poznajemy sie nadal nie mogę powiedzieć,że go znam dobrze dlatego prosze o pomoc chodzi mi o jakieś oryginalne pomysły na prezent i rad dotyczące tego co Wy kupowałyście swoim chłopakom na ten dzień kiedy wkracza w dorosłe życie...
Stary 2008-09-06, 10:01   #1195
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kingula05 Pokaż wiadomość
Mój chłopak uwielbia rocka... gre na gitarze i perkusji... jest on typem samotnika... a nie mam pomysłu bo jesteśmy od niedawna razem... poznajemy sie nadal nie mogę powiedzieć,że go znam dobrze dlatego prosze o pomoc chodzi mi o jakieś oryginalne pomysły na prezent i rad dotyczące tego co Wy kupowałyście swoim chłopakom na ten dzień kiedy wkracza w dorosłe życie...
A może nie kupuj mu niczego, ale zabierz go gdzieś. Nie wiem, do jakiegoś miejsca związanego z rockiem? Jakiś koncert wyhacz, albo coo..

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-06, 10:07   #1196
kingula05
Przyczajenie

GG do kingula05

Mieszkam w małej miejscowości i niestety nie odbywaja się tu żadne koncerty ja nie wiem co kupić gdzie zabrać go... czy przygotować...
Stary 2008-09-06, 10:41   #1197
madzi86
Raczkowanie

Skoro lubi rocka, to może lubić koszulki z logo zespołu lub coś z tym związane Możesz też sama mu zrobić duuuużą kartke urodzinową- jeśli go to ucieszy i jeśli Tobie będzie Ci się chciało Albo coś związane z grą na gitarze lub perkusji- te pałeczki jakoś ozdobione przez Ciebie
madzi86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-06, 11:38   #1198
kingula05
Przyczajenie

GG do kingula05

A ja myslałam nad czymś romantycznym jakiejś kolacji czy coś... chciałabym przez ten prezent pokazać mu moje uczucie do niego
Stary 2008-09-06, 13:18   #1199
PaLLitQa
żona

Planuje prezent na rocznice z Tżtem Przegladnelam prawie cały wątek i spodobał mi sie najbardziej pomysł z tym albumem i naszymi zdjeciami i pamiątkami Ale jakie podpisy do tych zdjec?? jakies cytaty czy wierszyki miłosne? Podajcie jakis przykład
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-06, 13:24   #1200
vendettka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość
Planuje prezent na rocznice z Tżtem Przegladnelam prawie cały wątek i spodobał mi sie najbardziej pomysł z tym albumem i naszymi zdjeciami i pamiątkami Ale jakie podpisy do tych zdjec?? jakies cytaty czy wierszyki miłosne? Podajcie jakis przykład
Ja też mam zamiar to robić,chcę niedługo album kupić.
Proponuję jakieś WASZE cytaty,powiedzonka - przede wszystkim żeby było WASZE !

Listuję
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości