|
|
#2851 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar V
|
|
|
|
#2852 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie żar się leje z nieba
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też od rana piękna pogoda. Zdążyłam przed 9 zrobić pranie, obrać ziemniaki do obiadu, odkurzyć, zetrzeć kurze i podlać kwiatki.
Chociaż teraz mi zimno, ale za chwilę ruszam do domu, krótki spacer i na pewno będę marudzić że za gorąco jest.
|
|
#2854 | |||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Co do fantastyki - tkwię w tym od podstawówki, kiedy to odkryłam Wellsa. Nawet Królewnę poznałam w klubie milośników fantastyki, choć bynajmniej nie był moim ulubionym kumplem wówczas. Cytat:
2. Wow! Dokładnie - jest coś w tym. Cytat:
![]() Te 16 kilo to z ciążą i dzieckiem, czy tylko Twoje własne? Cytat:
Dziękuję. Oj, Aragonte, ile ja Ci dziś rzeczy powiem! ![]() Cytat:
I niektóre duże też. Po prostu ROZMIAR NIE MA ZNACZENIA. Cytat:
![]() Królewna zgodził sie utrzymywać mnie w razie gdybym musiała całkowicie rzucić w kat robotę. Na razie staram się pracować podwójnie. Na zapas. ![]() Margotku, mam nadzieję, że Twoje smuteczki poszły już precz. ![]() A jeśli nie to: A kysz! A kysz smutasy Margot! ![]() A widzisz. Jednak nie zawsze się zgadzamy. ![]() W każdym razie czekolady byśmy sobie nawzajem nie wyżerały. Cytat:
No i ja w ogóle uwielbiam Lublin. Bywałam tam kiedyś na sympozjach filozoficznych na KUL-u (wstyd się przyznać ). Zuziuniu - trzymam mocno kciuki za Twoja zdrowie i za skuteczne przekazanie Twoich cennych genów.
|
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Doczytałam bar po krótce i:
Cytat:
![]() Wiem że dasz radę i wszystko wyjdzie wspaniale ![]() Zartujesz ? czekamy do połowy przyszłego tygodnia najwyżej wyśle drugi... słałam poleconym ![]() ZUZIUNIU czytając opis Twój... czy moge gratulować Tobie i mężowi?
Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-09-06 o 19:13 Powód: cytat |
|
|
|
|
#2856 | ||
|
BAN stały
|
Po prostu od pewnego czasu jestem bardziej "samoświadomy" w kwestii żywieniowej i zwracam baczną uwagę na ilość i jakość spożywanych produktów
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj w porządku, trochę mnie tylko suszy
|
||
|
|
|
#2857 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2858 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z zakupów. Dziś były trochę większe, kosmetyczne - bo jak mi się coś, kończy, to kilka rzeczy naraz. Zakupiłam tusz Masterpice m.in. ( ale zagapiłam się i wzięłam wersję MAX) i odżywkę plus maskę CeCe do mych suchych kudełków - zobaczę, co to
![]() Wczoraj leczyłam się na maksa - łapnęło mnie jakieś przeziębienie( zapowiadało się dosyć mocno) i wczoraj zdychałam. Na szczęście doprowadziłam się do porządku - dzięki leżeniu i końskiej dawce Upsarinu C ![]() Sabbath - dasz radę. Wiem, że obowiązków dużo, ale poradzisz sobie Polska Ripley nie da rady? Nie wierzę![]() A nawiązując do Ripley - w sierpniu miałam ucztę filmową, bo na Canalu+ leciały wszystkie cztery serie Moje ulubione to pierwsza i trzecia. Czwartą nawet też lubię ze względu na "ekipkę" - ale końcówka ( z tym drugim stworkiem) była dla mnie tak kiczowata, że śmiałam się jak na komedii. No i uważam, że Ripley w czwartej części wyglądała nadzwyczaj... pociągająco.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ivanno, u Was duża impreza w Straszynie, prawda? Balony zawisły na niebie ![]() Zawitam tam wieczorem http://2008.hynekcup.pl/atrakcje/sce...e-balonow.html |
|
|
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tymeniu baw się dobrze bo to naprawdę cudowne pokazy są! Wczoraj od 15.00 robili próbne starty. |
|
|
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz jeszcze zobaczyłam, że Mariola znowu piękny av ma
Wyglądasz pięknie - rudą jeszcze, w tym życiu, nie byłam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2863 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
od jasnej blondynki po czarny ![]() teraz wracam do naturalnego, bo mam włosy zniszczone strasznie, już połowa mi odrosła. A potem chyba zrobię średni blond bo jednak w blondzie czuję sie najlepiej, ale to pewnie za jakieś 2 latka. Aż zetnę suchelce. |
|
|
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bawcie się dobrze
|
|
|
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
Przez cała ciaze wyszłam na plus 14 kg. Te 2 dodatkowe to mam juz poniżej wagi przedEwowej.
Wracanie do wagi z przed ciąży zajęło mi 3 miesiące. Ze szpitala wyszłam z Ewa i lżejsza o 8 kg. Pozostałe postanowiłam zrzucać powoli po 1-2 kg w miesiąc. I trzymam sie tego. jeszcze mam w planach zrzucic z 2-4 i bede w pełni szczesliwa.
|
#2867 | ||||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
MoniuK, ja kompleksów zasadniczo nie mam, ani z powodu biustu ani swojego ciała w ogóle - generalnie całkiem nieźle mi ono służy i dość je lubię czasami tylko wolałabym móc sobie pozwolić na nieco inny styl ubierania... ale w końcu nie mozna miec wszytskiego <tu wzrusza ramionami>Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2868 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Mają kilka perełek.Cytat:
Po prostu mlecznej pożeraram całą tabliczkę za jednym zamachem, a gorzką się delektuję
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
Niektóre produkty Ziaii są naprawdę ok
Lubię ich żele z tonikiem do mycia twarzy - przyzwyczaiłam się, że się nie pienią, a przy tym naprawdę nie ściągają mi policzków. Uwielbiam ich balsam do ciała z olejkiem z bawełny (niebieski) i krem do twarzy z masłem kakaowym (chociaż tylko na noc) i właśnie krem nawliżający z serii Calma. Moja cera nie polubiła tylko kremów po oczy z tej firmy (praktycznie uczulenie na każdy).Zawiadamiam, że Cola z Malibu to bardzo udane połączenie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-09-06 o 21:51 |
|
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
Było super. Balony z bliska robią ogromne wrażenie |
|
|
|
#2871 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Tymeno ale zdjecia
|
|
#2872 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie zamiast żarówek nie wiem czemu pierwsza myśl jaka przyszła do głowy to olbrzymie kolorowe purchawki.
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno, po zdjeciach widzę, że było fantastycznie ![]() Gryksiu - też drinkuję, i też skończyłam na jednym, bo mnie rozobolał żołądek Sypię się chyba
|
|
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już kiedyś dane mi było oglądać jak stawiają balon - na starówce w Gdańsku. Był tak ogromny, że obijał się o kamienice. Dzisiaj do Bielkówka zjechało ich siedem. Widowisko było niesłychane |
|
|
|
|
#2877 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno, świetne te balony, pewnie na żywo wyglądały jeszcze lepiej
![]() Cytat:
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też, ale chyba nieco więcej niż troszeczkę...
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.

pozatym NIE PACHNE NICZYM co nie zdarzyło mi się już długi czas.

baaa nawet Gwiezdych Wojen nigdy nie oglądałam i jestem w tym temacie kompletnym laikiem ale zazdroszczę Ci że będziesz w Cieszynie. Kiedyś miałam tam przyjemność spędzić sylwestra i bardzo mi się spodobało to miasto 

). 

W każdym razie na pierwszy ogień poszły kosmetyki z masłem kakaowym do ciała i seria Calma do twarzy. Wrażenia narazie nad podziw dobre 
Wypiłem sobie jednego drinka, bo na więcej (po wczorajszym