|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Przyjmuję zamówienia ![]() Miłego dnia wszystkim, spadam z Jolie potopić się na basenie ![]()
|
|
#2852 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
![]() A prezenty to inna sprawa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#2853 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Łoooo jeny, nie było mnie troszkę na wizażu ostatnio
i teraz nadrabianie zaległości ![]() Blondeee, spóźnione z powodu nieobecności ale najlepsze życzenia imienikowe Porcelainnn, współczuję problemów z zębami, nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co musiałaś przejść. Mam nadzieję, że dzisiaj już znacznie lepiej się czujesz Atsenka, cieszę się, że znalazłaś satysfakcjonującą pracę :klaszcze: Oleczka, bardzo mi przykro z powodu sprawy z akademikiem. Może pisać podanie do rektora albo dziekana w tej sprawie, skoro nie wiadomo, czy uda się dogadać z kierownikiem? Tigresska, mam nadzieję, że pozytywnie poukładają się Twoje sprawy finansowe. Może pogadaj z szefową, aby wypłaciła Ci zaliczkę albo udzieliła pożyczki pracowniczej? Jolie, z francuskim miałam bardzo podobną sytuację, w pierwszej klasie LO mieliśmy beznadziejną lektorkę, która wszystkim osobom naukę tego języka skutecznie obrzydziła. Jedynie dzięki lekcjom na zastępstwo, które prowadziła inna romanista udało się mojej klasie opanować podstawy tego języka i w ogóle zdać ten przedmiot ![]() Potem poprosiliśmy wychowawczynię naszą [swoją drogą super babka była, urodzony nauczyciel i wychowawca również] aby lobbowała za zmiana nauczyciela właśnie na tą kobietę, która przychodziła na zastępstwo i całe szczęście się udało Co do karmienia kotów lekarstwami - po necie krąży gdzieś taka śmieszna historia... ale nie tyczy sie ona mojego koćkersa, bo on wciąga wszystko jak odkurzacz. Tabletkę dzielę mu na części, wrzucam do karmy [obojętnie czy sucha czy mokra] i po 3 sekundach pusta micha Milka, ja się boję Zoracu już sama nazwa mnie przeraża kojarzy mi się z jakimis potworkami a'la krytersi [no i naczytałam się na BK o obłażeniu etc.]U mnie Acne derm chyba sobie jeszcze poczeka, najbidniej do stycznia [na razie testuję rozjaśniającą Bielendę].. Oprócz tego po przeczytaniu recenzji napaliłam się jeszcze na Nuxe Etincelante [w opisie napisano o kwasach owocowych, ale ja nie widzę ich w składzie podanym na KWC, więc jak to jest, ktoś wie???] i na Clarenę z AHA [kolejny krem kwasowy bez kwasów ], ale AD chyba jednak pójdzie na pierwszy ogień, jako najtańszy...Finlora, też słyszałam, że pies i kot nie powinny się zamieniać karmą, zwłaszcza dla psa to szkodliwe, bo kocie jedzenie jest wysokobiałkowe, czy coś takiego i psu się to gorzej trawi... Ale u mnie czasami innego wyjścia nie ma... Piesowa bojkotuje swoją miskę, a pazerny kociek jej podjada to, czego ona nie zjadła... albo wymieniają się miskami, albo piesowa je swoje mięsko, ale pod warunkiem, że ma zmieszane z kocim, szlachciance nie dogodzi Z kotem mam o tyle mniej problemu, że przynajmniej psiej suchej karmy nie jada [chociaż jakbyła mały to chętnie podgryzał, ale mu przeszło], mokrą natomiast wciąga w każdej postaci. Ale najlepszy numer odwaliła kiedys piesowa, jak kotek był jeszcze mały... Siedzę w pokoju i słyszę, że coś potwornie bobruje w misce i je na potęgę. Wpadam do kuchni, a tam piesowa jak na wyścigu jakimś podjada ostro z kociej miski, ale to jakby ją ktoś z miesiąc głodził, takie tempo miała. trochę kojarzyła mi się z filmami anime, gdzie te rysuknowe postacie jedzą ryż, z prędkością światła przebierając pałeczkami ![]() A J&J "niestety" przegapiłam Viruśka piekne pudła jak starannie, precyzyjnie zrobione Z uwagi na brak czasu, chyba będę musiała zrobić sobie przerwę od mojej dziubaniny, zeby zając się decou, bo jak patrzę na te śliczności to mnie łapy świerzbią do zabrania się za to A w temacie dziubaniny... no właśnie... znowu się na plagiat poskarżę ![]() http://photos03.allegro.pl/photos/or...6/61/423966150 - moja wersja, wystawiona 10 dni temu [licytacja zakończona] http://photos02.allegro.pl/photos/or...4/78/432347877 - nieudolny plagiat, wystawiony chyba wczoraj ... |
|
|
|
|
#2854 | |
|
Zakorzenienie
|
Bosko było- nie mogę się ruszać- ale było warto
![]() Cytat:
Co do tabletek- Zuza jeszcze da sobie przemycić w jedzeniu- ale Kuba nie- będzie wygłodzony siedział nad miską- ale jadła z tabletką nie tknie. Kolejny plagiat to już lekka przesada- i to cały czas jest ta sama babka Ehhhh żal
|
|
|
#2855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A kiedy jej nie było![]() Dzień dobry tak w ogóle |
||
|
|
|
|
#2856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do precyzyjności, to za 3 podejściem się w miarę udało okiełznać nieszczęsną serwetkę Tylko jak się już zabierzesz, to ostrzegam, że bardzo wciąga ![]() Co do plagiatu, brak słów...Najgorsze, że nie za bardzo masz z tym co zrobić Było fantastycznie Koniecznie musimy to powtórzyć wkrótce Ale z jakim smakiem jadłam obiad Pojechałam dzisiaj po moją Julcię do przedszkola, a Ona mi mówi, że jeszcze nie chce iść, żebym przyjechała później
|
|
|
#2857 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak dojdziesz do 4 sezonu to bedziesz wiedziala o co chodzi. Fajnie ze jeszcze ktos kocha ten serial jak ja Jestem sciorana po pracy, TZ dzis wraca a mi sie nie chce nawet wlosow umyc, ne mowiac juz o robieniu make-up, maseczki itp Jolie i virka --> zazdroszcze milego pobytu na basenie. KOcham plywac, ale niestety od jakiegos czasu mam uczulenie prawdopodobnie na chlor ![]() Moglabym sie juz stad nie ruszac (dla wtajemniczenia, siedze na kanapie z obiadem, przed monitorem, w tle relaksujaca muzyka, deszcz pada od rana)
|
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to jednak nie na chlor?My też kochamy A później ściorane doczołgujemy się do jacuzzi i nic nam więcej nie trzeba
|
|
|
#2859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ok ja mam już autko umyte- teraz idę trenować make-up na jutro
|
|
|
#2860 |
|
Zadomowienie
|
Hej i niestety,nie mam internetu ni dostepu do kompa....Nie mam sily nadrabiac, takze caluje moje panie i zmykam
|
|
|
|
|
#2861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mi też się włosów nie chce myć, ale musze, żeby ludzi nie straszyc wieczorem
|
||
|
|
|
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wracaj do nas szybko Dzisiaj było spotkanie Olka- Ksiądz part. 2 Znów nie dał się wciągnąć w dyskusję(którą bym na pewno wygrała), po prostu bezczelnie mnie olał Oj, coś czuje, że się nie polubimy
|
|
|
#2863 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Izus kochana, do Body Shopu Cie wysylam, to dwie pieczenie na jednym roznie, ulubiona galeria i wlosy w lepszym stanie Caluje Ola wroce jak tylko bede mogla.. A ejst w tej klasie fajna persona, szkoda,ze za rok odejdzie ;( Martwie sie na zapas
|
|
|
|
|
|
#2864 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
potrafilam zima jechac 5h do gdanska trzesac sie w nieszczelnym pociagu byleby tylko tam na zakupy isc![]() kocham body shop, ale nie tym razem musze dla pozorow troche pooszczedzac, najwyzej za miesiac...![]() Asiu, ja owy nuxe mam i sobie chwale. jedyny minus [co dla ciebie moze byc plusem], ze bardzo rozjasnia cere. ale tak to efekt swietny, nie mialam problemow z cera jak go uzywalam [teraz mialam wakacyjna przerwe od niego, ale juz powracam ]
|
|
|
|
#2865 | |||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Ja dzisiaj kolejny raz utwierdziłam się w przekonaniu, że mój koć zje wszystko, gdyż intensywnie domagał się swojej działki sałatki jarzynowej ![]() Aaaa, i zapomniałabym, kiedyś z własnej woli dobierał mi się do tabletek drożdżowych, które zostawiłam na blacie w kuchni A plagiat, heh ... właściwie 3/4 rzeczy, które wystawia jest wzorowanych na tym, co kiedyś ja stworzyłam, bo, nie chwaląc się, takie kryzy, dusiki atłasowo-koronkowe albo mankieciki, to jako pierwsza na Alle miałam w ofercie, tego w ogóle nie było, kiedy zaczynałam się rozkręcać. Cytat:
Widzę, twarda jesteś tak jak ja, że w TV oglądasz Kiedy wszyscy gadali o tym, co zdarzyło się w drugiej części, ja twardo oglądałam pojedyńcze odcinki pierwszej na Polsacie Teraz nadrabiam zaległości przed kolejną serią, a potem co niedziela też będę twarda, a co ![]() Cytat:
A te serwetki na żelasko może próbowałaś przyklejać? Bo to podobno świetna metoda na duże powierzchnie Cytat:
![]() ![]() Niezła z Niej agentka Hm, co za make-up na jutro??? ![]() Czyżby było coś o czym nie wiemy? Cytat:
![]() Na lato nie chciałabym go używać, bo lubię słoneczko chociaż właśnie się zastanawiam, czy jego składniki reagowałyby ze słońcem, czy nie... w opisie napisano, że ma kwasy owocowe, ale ja się ich w składzie nie dopatrzyłam... jest jedynie ekstrakt z trzciny cukrowej [z niej robi się k. glikolowy] i limonki [k. cytrynowy?], ale w końcu ekstrakty to nie kwasy... I zastanawiam się, czy "wyciągnie" ze skóry przebarwienia pozapalne, potrądzikowe, bo moja skóra strasznie słabo się goi i pozostawało sporo takich plamek, a wolałabym na razie nie poddawać się jednak mikrodermabrazji.
|
|||||
|
|
|
|
#2866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mój pies to prawdziwy francuski piesek - sucha karma kłuje w ząbki, najchętniej jadłby gotowane mięsko i jakieś miękkie ciasteczka/ciasta Takie zwykłe herbatki już mu niebardzo pasują, bo za twarde
|
||
|
|
|
|
#2867 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
btw, widzialam gdzies analize jego skladu na wizazu... ale to daaaawno bylo, musialabym poszukac.ja mialam bardzo duzo takich potradzikowych [po drapaniowych predzej ] plam i sobie calkiem niezle poradzil. cere mam juz jednolita. tylko ten cholerny rumien...
|
|
|
|
#2868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dokładnie trzymam ręce z daleka od twarzy![]() Cytat:
Łuszcze się - w miejscach w których nie koniecznie bym chciała - okolice ust - a tam nie nakładam, więc nie wiem czemu. Mam czerwone placki w niektórych miejscach i chyba podrażnia mi naczyka |
||
|
|
|
|
#2869 | |
|
Zakorzenienie
|
To już myśl nad terminem
![]() Trenuj, trenuj i pochwal się efektem Cytat:
)A czy Twój kot jada kanapki z miodem (tak jak mój ![]() No daje strzały ![]() Kiedyś mówi tak: Wiesz Mamuś dzisiaj był pan "derektor" i uczył nas muzyki i pani Ania (ich opiekunka), powiedziała do niego, żeby się nami dobrze zajmował. Więc pytam Julci - i jak się zajmował? A Ona na to - kiepsko
|
|
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wesele mam jutro- wracam w niedzielę
|
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
Pokażę Wam, mojego kota w jednej ze swoich ulubionych pozycji do spania
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba Twoja kota jest bardzo podobna do mojej
|
|
#2873 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Foteczki z wesela, foteczki Pewnie mejkap ciemniejszy? Fioletowo czarny na oczach?Cytat:
1)nikt się z nimi nie liczy- wszyscy olewają religie, nie traktują tego jako przedmiotu, a księdza uważają za niegroźnego 2) dzieciaki w szkole często potrafią dać naprawdę dość. W każdej klasie znajdzie się grupka dążąca do bitew słownych Ja bardzo źle wspominam księdza ze swojego liceum. Opryskliwy, NIEKULTURALNY [!], bez podejścia pedagogicznego, małostkowy. Dobrze, że już nie mam z nim do czynienia ![]() Aaa jaką błogość ma na pyszczku. I ten pilot, widać kto rządzi w domu ![]() Wracając do seriali, to ja już następnego czwartku i 'Lost' doczekać się nie mogę ![]() Oprócz tego, od czasu do czasu lubię obejrzeć 'Kości' I 'Detektywa Monka' Telewizja to ZUO.Strasznie dziś duszny dzień był Ale, z zębami lepiej Póki co /odpukać/ nic nie boli. Też macie tak, ze czasem nachodzi Was ochota na kawę o takich porach? Kawa z mlekiem i kawałek tortu czekoladowego... co ja bym za to dała
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||||
|
|
|
|
#2874 | |||||
|
Zakorzenienie
|
No proszę
(ale ciężko stwierdzić po brzuchu )Cytat:
![]() Mogę zrobić dla Ciebie butelkę Chcesz?Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz już mi przeszło, uznałam, że jednak na lekcjach warto się czegoś nauczyć, a nie tylko być wredotą Ale nauczyciele od razu zapamiętali moje imię Ja lubię lekcje z religioznawstwa. Teraz kręcimy się wokół św. Pawła, więc ja jestem kompletnie wyłączona, chyba, że ksiądz nagle powie "A teraz zapisujemy..." i trzeba się sprężać, bo on nie rozumie słowa "powoli" ![]() Ja widzę ten rudy łepek, grzbiet i ciemniejsze paski
|
|
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2877 | |
|
Zadomowienie
|
Witam
Ale slodkii ![]() Cytat:
Coja bym za to dala.Ciesze sie ze problem z zabkami przeszedl NIe uwierzycie co moj TZ wczoraj zrobil... Nie spotkalismy sie bo pozno wrocili zmeczeni, tylko tak z 10 min sie widzielismy, ale kapiel w wodzie z babelkami sobie wczensiej urzadzilam wiec nie wygladalam najjgorzej No i moja siostra ich podwozila na stacje... a on zostawil u niej w samochodzie komorke! Jak ja mam sie z nim teraz umowic?? Co prawda napisalam smsa do jego przyjaciela ale jak sie nie beda widziec to mu mojej wiadomosci nie przekaze bo niby jak Nie no zaje**** Nie widzielismy sie tydzien, jestem strasznie steskniona, on przyjechal na weekend i nici ze spotkania A jutro sie wybieram na koncert na Wembley Slyszalyscie o nim? Ma byc tranmitowany w TVP2.Buziaki dla wszystkich
|
|
|
#2878 |
|
Wtajemniczenie
|
moje koty tez tak lubia, to chyba dla nich typowe ![]() a robisz na zamowienie?
|
|
|
#2879 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Viruś Dziękuję, że zaproponowałaś. Ale nie chcę Ci zawracać głowy. Chyba, że kiedyś będziesz miała dużo weny i zbyt dużo czasu, to bardzo chętnie Atsenka, nie martw sie. jestem pewna, że TŻ coś wymyśli i się spotkacie. Kto bedzie grał na tym koncercie? Ola - też tak miałam. Nagle ni z tego ni z owego zauważyłam, że lubię prowokować jakieś głupie dyskusje, na siłę, by udowodnić swoje. Jak sobie to uświadomiłam, to przestałam. Ale też nadal byłam pamiętana ![]() Wróciłam mega ściorana po aerobicu. Z moja kondycja jest źle Nie mam za bardzo co zrobić dziś ze sobą, nie cierpię takich sobót :/
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#2880 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A z tym TZ to mam nadzieje bo juz mi sie zaczyna nudzic.Ne jest Toba tak zle. Ja po callaneticsie dopiero po 3 tyg mialam jako taka kondycje takze naprawde sie nie przejmuj. Poczatki sa ciezkie a to naprawde wyczerpujace cwiczenia.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

i teraz nadrabianie zaległości 
], ale AD chyba jednak pójdzie na pierwszy ogień, jako najtańszy...
jak starannie, precyzyjnie zrobione

Ehhhh żal

Znów nie dał się wciągnąć w dyskusję(którą bym na pewno wygrała), po prostu bezczelnie mnie olał