|
|
#1831 |
|
Szara Eminencja
|
Dot.: sklep PRIMARK
Czyli taki jak zwykle nosze w primarkowych ciuchach
|
|
|
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
LOL Wydaje m isie ze ktos po prostu dal taka cene bo mu sie nudzilo. U mnie na aukcji kiedys (sprzedawałam grę na PC), ktos tez dal niebotycznie duzo a potem nie moglam sie z nim skontaktowac.. Takze moze to na tej samej zasadzie ![]() W kazdym razie nie dałabym nawet 70zl! ![]() Nie mniej jednak nakupie chyba czegos i tez posprzedaje na All Ale raczej w New Looku bo ceny podobne (Kiedys ogladam buty na obcasie retro w Primarku - 15funtow i w New Looku tez 15.. a duzoooo ladniejsze)
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
albo ktoś nie ma świadomości, ile tak na prawdę w UK kosztują takie torebki...
Paulinaaa - mogłabyś pokazać swoje zakupy? z chęcią bym obejrzała. nawet skarpetki :p
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
wykrasana dziekuje
Ja w primarku nosze rozne rozmiary od 36 do 40, raczej musze wiekszosc mierzyc przed zakupem :Panecka, moze ceny i podobne w primarku i new looku, ale nie ma tam czego kupic, w new looku podobala mi sie jedynie bizuteria lub kurtki po 60 funtow a jesli chcesz kupowac cos na allegro, to wybralabym h&m bo roznica w cenie tez nie jest wielka i firma jakosciowo dobra ![]() otako, zrobie fotki, ale nie wiem kiedy, narazie jestem oszolomiona po przyjezdzie i mam jeden wielki 30 kilogramowy burdel w pokoju :P
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
Racja.. W New Looku nic ciekawego, ja tam tylko uwage na buty zwrocilam i to tylko niektore. Ubrania moim zdaniem ponizej przecietnej (sukienki), jedyne co mi sie jeszcze podobalo to t-shirty. Swoja droga mieszkałam na przeciwko New Looka i BHS'u i widziałam jak ludzie raczej do tego drugiego chodzą
![]() Jeszcze Wam napisze taka sytuacje, która mnie spotkala Mieszkajac w Londynie chodzilam do Primarka i uwierzcie mi, ale NIGDY nie widziałam osoby, która ma taka sama rzecz na sobie co ja! (w sensie, ze nigdy nie zauwazylam kogos w takiej samej koszulce co i ja kupilam, a przeciez tam masa ludzi sie ubiera) Zas.. w Polsce zdarzyla mi sie taka sytuacja Po przyjezdzie z Londka, wsiadlam w autobus w koszulce z Primarka "Los Angeles", patrze.. a przede mna dziewczyna stoi w identycznej
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
ta torebka pikowana doszła do takiej ceny chyba jak zobaczę je to kupię 5 sztuk heh
Paulinaaa jak będą pomyśle o Tobie
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
sliwienka, sama szukalam i niestety nie ma :P w dorothy perkins sa podobne, wieksze ale po 10 f ;D
|
#1838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no to nieźle
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
ale jeśli znajdę te pikowane lub małe czarne retro to kupie z myślą o sprzedaży
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
Chciała się zapytać czy w primarku są takie torebki?
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez w Primarku przewaznie kupuje bielizne i spiochy
sa tam dosc tanie ubrania, torebki, bizuteria i buty wiec kazdy moze pozwolic sobie na zakupy w tym sklepie a Ci co tak drogo licytuja te torebki to nie maja swiadomosci ile taka torebka rzeczywiscie kosztuje. Tylko isc do Primarka sie obkupic we wszelkie mozliwe torebki po kilka sztuk sprzedawac na allegro i zbijac fortune
|
|
|
|
#1842 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które mają dostęp do sklepu Primark :)
rewelacyjny sklep wlasnie jestem w londynie i kupilam 3siatki ciuchow z primarka,piekne ubrania ,oryginalne,naprawde swietne i tanie!!!!!naprawde polecam ten sklep
|
|
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
moniuleczka, nie ma takich torebek w primarku
mozna takie kupic na straganach w Anglii w cenie 20 funtow
|
#1844 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja jade jutro, chce wygrzebac kilka pasków, kolorowych rajstop, moze jakis zwykły sweterek??? |
|
|
|
|
#1845 |
|
Przyczajenie
|
czesto zmieniam garderobe i nie kupuje ciuchow na 20 lat
pozdrawiam
|
|
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
satine, powodzenia ;D w tym roku paski mi sie strasznie nie podobaly;P ale sweterkow jest multum takze cos na pewno dla siebie znajdziesz
![]() fikcja, ja tez czesto wymieniam garderobe, ale jak widze material z ktorego wiekszosc ciuchow jest tam wykonana, wole dolozyc pare funtow i miec cos z innego sklepu ale jak wiadomo, kazdy ma inna ocene jakosci i inny gust
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
i wklejam jeszcze pewna czesc zakupow z primarka
rozowe butki nie sa z primarka :P
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1849 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
narazie posiadam tylko tyle fotek :P
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od ponad roku nosze tuniki i sweterki z primarka i nawet sie nie zmechacily!!! Wiem moze kwestia tego co sie kupuje, bo omijalam raczej dziwne materialy
Kurde Paulinaa mam 1/3 tych rzeczy co Ty Mam parasol, niektore buty, bielizne ![]() Ja tez cos wkleje jutro Moze moje zdobycze z tamtego i tego roku Cholera, ja chce juz na zakupy!
|
#1852 |
|
Zadomowienie
|
Paulina, uzywalas juz moze te wkladki zelowe do butow? jak sie sprawuja?
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja wklejam i bede opisywac jak sie to nosi itp.
Najpierw buty ![]() 1. Koturny - bardzo miekkie, strasznie wygodne, kupione rok temu (8F) 2. Czerwone w kropki z kokardka - MEGA wygodne kupione w tym roku (6F lub 8)3. Klapeczki zeby sobie po domu chodzic - Strzal w 10. Wyprofilowane są rewelacyjnie! 10000x mega wygodne Uwielbiam je - kupione w tym roku (4 F jedna para)4. Dla mamy takie skorkowe czy cos - kupione w tamtym roku (przecena z 10F na 3); Jeszcze gdzies mi sie baleriny zapodzialy i koturny takie jak ma Paulina zolte. KOSZULE: 1. W kratkę z paskiem - bardzo ladnie lezy, fajny materiał - kupiona w tym roku (8F) 2. Falbaniasta z paskiem - rewelacyjny materiał, przeswitujacy ale milutki, pieknie lezy - kupiona rok temu (10F) c.d.n.
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
KOSZULKI
1. W paski - kazda po 1,5funta i Los Angeles - 4Funty bo to juz Denim CO - kupione w tym roku2. Bokserka z czacha Denimowa kupiona w tym roku - 4F, spodniczka z tamtego roku - swietny material taki lejacy; SPODNICE 1. Czarna Denimowa, z tamtego roku, nie pamietam ceny chyba 8F i tam pasek czerwony za 1F 2. Spodnica dla mamy, srdni materiał, troche gnietliwy ale OK, koraliki z przodu + wstega - 10F ![]() JEANSY: 1. Spodnica jeansowa - 8F z paskiem, z tego roku; Spodenki z tamtego roku :P 2. Katanka z tego roku - 13F c.d.n.
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
TOREBKI:
1. Skorkowa (zamsz) z tamtgo roku - z poczatku byla super, ale łączenia skorek sie rozerwały gdzieniegdzie i nie wiem czym ja doczyscic, takze do wyrzucenia - nie wiem ile kosztowala2. Mamy, rowniez z tamtego roku, skóra - 8F tylko Mama nosi ja caly rok a wyglada naprawde niezle ![]() BLUZKI, SWETERKI: 1. Dwie tuniki z tamtego roku - po 6F kazda, rewelacyjny material Ta druga to taka bez ramiaczek ni nic;2. Swetrek z bufkami z tamtego roku i bluzka z szaliczkiem rowniez z 2007 3. Sweterki z tamtego roku, strasznie sie zmechacily po paru miesiacach, takze do wyrzucenia 4. Sweterko-bluzka z 2007 - swietna, choc nie moj kolor to mialam ja moze 2 razy zalozona :P c.d.n.
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
1. Koszula biała i spodnie i tutaj jestem PELNA podziwu dla spodni - rewelacyjnie odszyte i material.. no po prostu jakby nie byly z Primarka, szok; z tamtego roku koszula 6F spodnie 5F!!!
2. Rajty fioletowe - 1F, Legginsy do kostek szare, ale tylko przymierzylam i leza w szafie, bo nie pasuje mi jednak szary - 1F - z tego roku i pasek z tamtego roku pleciony 2,5F 3. Szlafroczek z tego roku - 10F, pieknie opakowany we wstazeczke i bardzo milusi, POLECAM! 4. Haleczka, koszulka czy jak to nazwac z tego roku w komplecie z majtusiami, super material, ale wstazka taka twardawa jak z papieru - 4F 5. Pidzamka z 2007 - 4F, stroj kapielowy tez z '07 - 3F, boskerki damskie i spodenkowate z tego roku - chyba po 1,5F i stanik 6F chyba bezszwowy - POLECAM BARDZO! 6. Stroj kapielowy, mial byc dla kumpeli, ale okazal sie za duzy wiec sprzedalam Oprocz tego parasolka w smieciach :P niestety kiepskie.. stringow tez juz nie mam, bo sie szybko sprały (podobne do tych Pauliny); rowniez stopki, duzo stopek Koszulki dla taty, polówki i t-shirty i dwa stroje kapielowe jeszcze, ale byly przeznaczone na sprzedaz Jeszcze mi sie przypomnialo.. jeszcze mam 2 staniki, bialy multiway czy jakos tak sie nazywal (bardotka) i sportowy (sport top crop), ale juz nie chce mi sie fotek robic.------- Wiecie moze czy w Primarku są parasolki z flaga Angielska? Bo nie wiem czy jechac do centrum na bazarki czy uderzyc do Primarka, ale to i tak za miesiac
|
#1857 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
chce te jeansy krotkie, u mnie takowych nie bylo, tak samo jak fioletowej tuby buty w weza maja sliczny kolor, ogladalam je ale oczywiscie nie wzielam, teraz zaluje stroj kapielowy mam taki sam, ale wygrzebany w lumpeksie Wlosy, kupilam je dla jaj Bransoletki, tylko 2 z lewej sa z primara, kolczyki tez nie wszystkie tam zakupine
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
i to narazie tyle
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
no no niezłe zakupki
![]() no jeszcze dwa miesiące i powtórka z rozrywki ![]() ja niestety mam odwyk od zakupów chwilowy... ![]() EDIT: Paulina WOW!!!
Ola 12.03.2011 Edytowane przez miamore999 Czas edycji: 2008-09-07 o 13:07 Powód: dopisek |
|
|
|
#1860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze ja nigdy nie kupilamw Primarku bizuterii, bo mi sie wydawala tak kiepska ze zal mi bylo paru funtow :P Ale chyba bede musiala cos kupic, widze ze u Ciebie calkowicie co innego w Primarku nieliczne rzeczy takie same. Szok ze wlosy tam sa ! Nigdy nie widzialam ![]() Daj znac jak sie sprawuje biżu ![]() No i ogolnie WOW
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.

)
Wydaje m isie ze ktos po prostu dal taka cene bo mu sie nudzilo. U mnie na aukcji kiedys (sprzedawałam grę na PC), ktos tez dal niebotycznie duzo a potem nie moglam sie z nim skontaktowac.. Takze moze to na tej samej zasadzie 

Po przyjezdzie z Londka, wsiadlam w autobus w koszulce z Primarka "Los Angeles", patrze.. a przede mna dziewczyna stoi w identycznej

- nie wiem ile kosztowala
stroj kapielowy mam taki sam, ale wygrzebany w lumpeksie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)