Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 64. - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2022-02-20, 14:53   #2401
Milennka03
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 64.

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Może warto zapytać w pizzerii? U mnie w mieście można kupić kulkę ciasta, na dużą pizzę na grubym cieście kosztuje 5 zł.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zasugerowałam mu to ale olał sprawę i zrobił placki ziemniaczane. Dobry moment wybrał ze mnie nie ma bo nienawidzę smrodu potem w kuchni.

a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle

-fasolinno-

siestowo

Milennka03 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-20, 14:54   #2402
ceccylia_paladin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lightangel Pokaż wiadomość
Z takich prostych zamienników ciasta na pizzę najlepsza jest chyba pita, powinna być w żabce. Oprócz tego ciasto francuskie albo tortilla, ale jak dla mnie to raczej jako przekąska. Nie, to raczej służy do wyławiania zanieczyszczeń z wody. U mnie na basenie zazwyczaj podawali komuś długi kij żeby się złapał, potem holowali do brzegu. Domyślam się że to również było traumatyczne dla tych którzy się topili. A nie myślałaś o depilatorze? Ból jest niewielki i można się szybko do niego przyzwyczaić, a podrażnień jest znacznie mniej i można depilować skórę raz na kilka tygodni.

Depilatora używałam parę lat, ale zawsze miałam jakieś zapalenia. Ale chyba wtedy też nie regularnie robiłam peelingi, więc może dlatego

ceccylia_paladin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-20, 14:54   #2403
Milennka03
Zakorzenienie

[1=4d032753774d1a68efa6ccf c57dfedd4115cfe72_6584d22 253d76;89125493]Moze pizza proteinowa: maka + jogurt grecki?[/QUOTE]
Taaaa już widzę jego minę jakbym mu to powiedziała

a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle

-fasolinno-

siestowo

Milennka03 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-20, 14:55   #2404
980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez chimay Pokaż wiadomość
To jest dość optymistyczne założenie
Ból to oczywiście kwestia indywidualna, dla mnie nic specjalnego, ale miałam koleżankę, która przy pierwszej i ostatniej próbie prawie zemdlała.
Co kilka tygodni - raczej co tydzień albo dwa. No chyba że ktoś chce czekać, aż odrośnie każdy jeden włos i przeżywać torturę pierwszej depilacji. Bo kolejne mniej bolą głównie dlatego, że włosy odrastają w różnym tempie i nie są tak gęste przy depilacji co 1-2 tygodnie.

Dla mnie depilator to tortura, ból jest niemal nie do przejścia. Ale próbowałam jakiś tani, może droższe i jakies specjalne są mniej bolesne.

980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-20, 14:56   #2405
agatkaao0
Wtajemniczenie

Ma ktoś wagę łazienkowa xiaomi mi body composition? Faktycznie jest taka dobra?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

— Czesław Miłosz
agatkaao0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-20, 15:04   #2406
chimay
Zakorzenienie

[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;89125576]Dla mnie depilator to tortura, ból jest niemal nie do przejścia. Ale próbowałam jakiś tani, może droższe i jakies specjalne są mniej bolesne.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Wydaje mi się, że nie. Mam trzeci albo czwarty depilator, był raczej droższy i nie widzę różnicy w kwestii bólu. Jakbym przestała depilować na miesiąc-dwa i wszystkie włosy by odrosły, to powrót do depilacji bolałby tak samo jak pierwszy raz (kiedyś to przerabiałam).
No nie jest to metoda dla każdego i niestety to wychodzi dopiero po kupnie depilatora (no chyba że ktoś ma możliwość i nie brzydzi się testować czyjś).
chimay jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-20, 15:12   #2407
rebeccaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lightangel Pokaż wiadomość
A nie myślałaś o depilatorze? Ból jest niewielki i można się szybko do niego przyzwyczaić, a podrażnień jest znacznie mniej i można depilować skórę raz na kilka tygodni.

Golenie maszynką powoduje podrażnienia i ciężko golić się co parę dni bo skóra jeszcze nie doszła do siebie...
Dla mnie lepsze rozwiązanie to właśnie dobry depilator z dużą ilością pęset. A w ogóle super rozwiązanie to podgrzewacz z woskiem w tubie. Można kupić w dobrej cenie na allegro zestaw. Oczywiście po dotychczasowym goleniu pierwsza depilacja czy to wosk czy depilator jest bolesna ale potem każda kolejna już mniej. No i nie trzeba się golić co 2 dni jak maszynką, dla mnie to duży komfort i wygoda. Nie wyobrażam sobie powrotu do maszynek

Stary 2022-02-20, 15:18   #2408
brandie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Jysk

Wysłane z iPhone

Jeśli chodzi o depilatory, to ja nie mogłam się pozbyć małych krostek z ropą gdy go używałam, nie tylko na nogach ale też na rękach. Więc zrezygnowałam.
brandie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-20, 15:27   #2409
Nette
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Milennka03 Pokaż wiadomość
Zasugerowałam mu to ale olał sprawę i zrobił placki ziemniaczane. Dobry moment wybrał ze mnie nie ma bo nienawidzę smrodu potem w kuchni.
No i obie strony zadowolone, tak trzymać.

Cytat:
Napisane przez ceccylia_paladin Pokaż wiadomość
Depilatora używałam parę lat, ale zawsze miałam jakieś zapalenia. Ale chyba wtedy też nie regularnie robiłam peelingi, więc może dlatego

Ja od lat używam. Może ciężko uwierzyć, ale to mnie nie boli, może przez lata się przyzwyczaiłam, nie pamiętam żeby na początku jakoś bardzo bolało. Depilacja zawsze po gorącym prysznicu, codziennie używam pod prysznicem rękawiczek sizalowych zamiast peelingu. Zero zapaleń czy wrastających włosków. Wystarczy lekko raz na tydzień przejechać, pewnie raz na 2 tyg. by wystarczyło, bo nie odrastają mi włoski ani szybko, ani jakoś dużo. Jadąc na 2 tyg. wakacje depilatora nie muszę zabierać.
Nette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-20, 15:29   #2410
mistress_of_light
Raczkowanie

Mam prostokątny kawał wykładziny 2 na 2,5 metra.

Chciałabym z niego zrobić owal albo koło. Dobre nożyczki mam, ale jak wyznaczyć ten kształt?
mistress_of_light jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-20, 15:36   #2411
Kamilaa21
Bang Bang Lucky Luck !

Cytat:
Napisane przez moja imaginacja Pokaż wiadomość
No właśnie tego się głównie obawiam, nigdy nie uzywalam iPhona. Ale myślę że to do ogarnięcia, jeśli aparat byłby na prawdę dobry. No i tak jak piszesz, nawet gdybym się nie przyzwyczaiła to telefon się sprzeda, bo ciągle ich brakuje.

Skad ja to znam używałam androida całe życie i jak przeniosłam się na iPhone to nigdy tyle nie przeklinałam na telefon zalowalam zamiany z jakies pol roku teraz po 4 latach prawie już się tak przyzwyczaiłam ze bankowo nigdy nie wrócę do androida tez mnie czeka wymiana na jakiś nowszy model bo śmigam na 6s aktualnie od tych 4 lat

Może i ma niektóre funkcje okrojone jeśli chodzi o porównanie do androida ale jak dla to nic mu nie brakuje i jest o wiele lepszy nawet jakis czas temu miałam okazje pobawić się nowym samsungiem mamy ( która przeniosła się z androida na iPhone i teraz zaś na androida ) i po 3 minutach myślałam ze wywalę tego Samsunga przez okno i rozjade samochodem mama już po 3 miesiącach używania klnie i żałuje zamiany internet co chwile się rozłącza czy nie łapie go wcale , nie jest intuicyjny dla niej, zawiesił się pare razy, jakies diody jej się pala podczas połączeń i nie umie tego zmienić i jakies tam cyrki jeszcze

Kamilaa21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-20, 15:39   #2412
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatkaao0 Pokaż wiadomość

Ja mam dwa lata już i jestem zadowolona ☺ pokazuje porównywalnie do profesjonalnych wag mierzących skład ciała, z których korzystałam na siłowni.

Fajne jest to, że jak wchodzę na wagę to automatycznie po wadze podpowiada, że to ja i łączy z aplikacją, nie muszę nic klikać.
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-20, 15:43   #2413
1f523025fec1a137a503b9538176c8d184ddfe4a_6265d6840ddc6
Konto usunięte

Cytat:
Wydaje mi się, że nie. Mam trzeci albo czwarty depilator, był raczej droższy i nie widzę różnicy w kwestii bólu. Jakbym przestała depilować na miesiąc-dwa i wszystkie włosy by odrosły, to powrót do depilacji bolałby tak samo jak pierwszy raz (kiedyś to przerabiałam).
No nie jest to metoda dla każdego i niestety to wychodzi dopiero po kupnie depilatora (no chyba że ktoś ma możliwość i nie brzydzi się testować czyjś).
mnie też depilator bolał za każdym razem. Wosk hyba jeszcze gorzej, bo zdzierał naskórek. i brudził wszystko wokół. A pasta cukrowa nigdy mi nie wyszła do zgrabnej kuleczki
1f523025fec1a137a503b9538176c8d184ddfe4a_6265d6840ddc6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-20, 15:46   #2414
kaledonia
zielony stworek

Cytat:
Napisane przez ceccylia_paladin Pokaż wiadomość
A czy to mydło da się potem wypłukać z ostrzy jak jest tłuste? Pamiętam że raz golilam na chyba olej kokosowy i potem nie mogłam dopłukać między ostrzami.
Czy taka Wilkinson byłaby ok? Myślę że spróbowałabym z tymi jednorazowym, a najwyżej potem z tymi na żyletki. Załącznik 7767896

Mydło tak, olej kokosowy to się przykleja jak klej biurowy.
Zaczynałam od tej maszynki. Trzeba uważać przy niej na niedopracowania, czasem drobne elementy plastiku mogą szybciej skaleczyć niż same żyletki, które są w zestawie.
Cytat:
Napisane przez Kirenne Pokaż wiadomość
Witam,

Poszukuję czajnika do użytku na kuchence gazowej.

Może być stal nierdzewna albo dodatkowo emaliowany. Przede wszystkim, żeby ta stal nierdzewna nie zardzewiała po kilku tygodniach 😆

W ciągu paru miesięcy przerobiłam już 3 czajniki z różnych firm, dlatego proszę o polecenie jakiegoś, który się u Was sprawdza.

Luksusem będzie model z pokrywką, która nie będzie zbyt głośna przy otwieraniu i zamykaniu.

Z góry dziękuję

Pozdrawiam ☺️
Moi rodzice od lat mają Silesia Rybnik. Są online i w małych sklepach.

Moda przemija, styl pozostaje

Jestem
tutaj
kaledonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-20, 16:02   #2415
jente1984
Bookworm ;)

Dot.: Czajnik :)

Cytat:
Napisane przez Kirenne Pokaż wiadomość
Witam,

Poszukuję czajnika do użytku na kuchence gazowej.

Może być stal nierdzewna albo dodatkowo emaliowany. Przede wszystkim, żeby ta stal nierdzewna nie zardzewiała po kilku tygodniach

W ciągu paru miesięcy przerobiłam już 3 czajniki z różnych firm, dlatego proszę o polecenie jakiegoś, który się u Was sprawdza.

Luksusem będzie model z pokrywką, która nie będzie zbyt głośna przy otwieraniu i zamykaniu.

Z góry dziękuję

Pozdrawiam
Bergner, polecam. Mój ma chyba z 13 lat. Nic się z nim nie dzieje. No ale pokrywka głośna

The glass is refillable."

jente1984 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-20, 16:34   #2416
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brandie Pokaż wiadomość
Z jakiej firmy możecie polecić kołdrę i poduszki? Żeby wypełnienie nie zbijało się w praniu?
Koldry mam z lidla, piore, nic sie nie dzieje

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
Napisane przez agatkaao0 Pokaż wiadomość

Mam od tygodnia dopiero wazy dokladnie, bezproblemowo, totalne przeciwienstwo wagi z biedry, ktora maja moi rodzice. Ale o tych fancy funkcjach pomiaru tluszczu sie nie wypowiem, bo nie mam jak tego sprawdzic
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-20, 16:47   #2417
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mistress_of_light Pokaż wiadomość
Prowizja?
Na Vinted prowizję (choć nazywa się to inaczej) płaci kupujący.

Chodzi o ewentualnw wyłudzanie.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-20, 16:51   #2418
980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Mam od tygodnia dopiero wazy dokladnie, bezproblemowo, totalne przeciwienstwo wagi z biedry, ktora maja moi rodzice. Ale o tych fancy funkcjach pomiaru tluszczu sie nie wypowiem, bo nie mam jak tego sprawdzic
Generalnie te pomiary są niewiele warte, nawet superspecjalistyczny sprzęt ma z tego co wiem spory margines błędu, a takie wagi to już w ogóle.

980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-20, 16:55   #2419
6roove
Zakorzenienie

Cytat:

Chciałabym z niego zrobić owal albo koło. Dobre nożyczki mam, ale jak wyznaczyć ten kształt?
Mocujesz na środku coś (lub druga osoba to przytrzymuje), zaczepiasz do tego kawałek sznurka i przeciagasz dookoła jak cyrklem +rysujesz kształt, np. kredą, kredką. I masz koło.

6roove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-20, 17:00   #2420
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;89125660]Generalnie te pomiary są niewiele warte, nawet superspecjalistyczny sprzęt ma z tego co wiem spory margines błędu, a takie wagi to już w ogóle.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Tak sie domyslam, wiec sie zupelnie tym nie zajmuje
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-20, 17:00   #2421
blue2003
Miuoshowa

GG do blue2003 Wyślij wiadomość przez Yahoo do blue2003

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Na Vinted prowizję (choć nazywa się to inaczej) płaci kupujący.

Chodzi o ewentualnw wyłudzanie.

Bardzo mnie dziwi, że na vinted tylko kupujących podejrzewa się o potencjalne oszustwa, a co ze sprzedającymi? Kupiłam kiedyś coś od osoby z samymi pozytywnymi komentarzami, a ona ani nie wysłała paczki, ani nie odpowiadała na wiadomości. Gdybym nie kliknęła tego przez kup teraz, to nie miałabym ani kasy ani rzeczy. Moim zdaniem to całe kombinatorstwo powinno być ukrócone, nie zgadzasz się z kupowaniem przez kt = nie akceptujesz regulaminu = zapraszamy na inny portal, chociaż teraz to już nawet olx zachęca do kupna z ich wysyłką i ochroną.

"...nasza wielkość miała iskrzyć, a wygasa gdy tak teraz na nią patrzę a ty milczysz..."
blue2003 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-20, 17:06   #2422
agatkaao0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Koldry mam z lidla, piore, nic sie nie dzieje

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
Ja mam dwa lata już i jestem zadowolona pokazuje porównywalnie do profesjonalnych wag mierzących skład ciała, z których korzystałam na siłowni.

Fajne jest to, że jak wchodzę na wagę to automatycznie po wadze podpowiada, że to ja i łączy z aplikacją, nie muszę nic klikać.

Te dodatkowe funkcje nie są dla tak istotne. Najważniejsze żeby ważyła normalnie, a nie pokazywała różne pomiary w ciągu kilku minut

— Czesław Miłosz
agatkaao0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-20, 17:06   #2423
Lottie69
Zakorzenienie

Cytat:

Odrysuj z czegoś lub zrób cyrkiel na taśmie. Żeby zrobić owal zrob dwa koła i połącz.

Proponuję później zabezpieczyć brzegi w jakiś sposób, żeby się nie siepało.

Lottie69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-20, 17:22   #2424
kocia_lapka
Zadomowienie

Skoro o depilatorach mowa to jaki polecacie?
kocia_lapka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-20, 17:23   #2425
chimay
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue2003 Pokaż wiadomość
Bardzo mnie dziwi, że na vinted tylko kupujących podejrzewa się o potencjalne oszustwa, a co ze sprzedającymi? Kupiłam kiedyś coś od osoby z samymi pozytywnymi komentarzami, a ona ani nie wysłała paczki, ani nie odpowiadała na wiadomości. Gdybym nie kliknęła tego przez kup teraz, to nie miałabym ani kasy ani rzeczy. Moim zdaniem to całe kombinatorstwo powinno być ukrócone, nie zgadzasz się z kupowaniem przez kt = nie akceptujesz regulaminu = zapraszamy na inny portal, chociaż teraz to już nawet olx zachęca do kupna z ich wysyłką i ochroną.
Może niech najpierw vinted przestanie blokować sprzedającym konta i środki na nich i wymuszać wysyłania im skanu dowodu osobistego. Bo to jest główny powód dla którego ludzie nie chcą sprzedawać przez Kup teraz.
Stary 2022-02-20, 17:34   #2426
lightangel
Zakorzenienie

Cytat:
To jest dość optymistyczne założenie
Ból to oczywiście kwestia indywidualna, dla mnie nic specjalnego, ale miałam koleżankę, która przy pierwszej i ostatniej próbie prawie zemdlała.
Co kilka tygodni - raczej co tydzień albo dwa. No chyba że ktoś chce czekać, aż odrośnie każdy jeden włos i przeżywać torturę pierwszej depilacji. Bo kolejne mniej bolą głównie dlatego, że włosy odrastają w różnym tempie i nie są tak gęste przy depilacji co 1-2 tygodnie.
To na pewno kwestia indywidualna, ja np. prawie nie czuję depilacji łydek. Na początku rzeczywiście trochę bolało, ale bez przesady. Gorzej było z pachami, ale też przywykłam, jedynie w przypadku bikini nie chciało mi się bawić i czekać aż skóra przywyknie. Tempo odrastania to też kwestia danej osoby, ja depiluję nogi mniej więcej raz w miesiącu - ale też nie zależy mi na efekcie super gładkiej skóry jak z reklamy więc np. teraz jak noszę tylko długie spodnie to depiluję nogi dopiero jak większość włosów już odrośnie.
Cytat:

Najłatwiej będzie zrobić koło, tylko wtedy odpadnie Ci sporo wykładziny. Wystarczy wymierzyć środek wykładziny i przy pomocy sznurka zrobić sobie taki ala cyrkiel i jakimś markerem wyznaczyć koło.
Z idealnym owalem będzie trudniej bo chyba nie da się go wyznaczyć tak łatwo. Mogłabyś spróbować nawet w Wordzie stworzyć sobie taki kształt jaki Cię interesuje a potem wydrukować ten wzór jako plakat o odpowiedniej wielkości. Potem wystarczy skleić ze sobą kartki, wyciąć owal i odrysować na wykładzinie.

lightangel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-20, 17:38   #2427
blue2003
Miuoshowa

Cytat:
Może niech najpierw vinted przestanie blokować sprzedającym konta i środki na nich i wymuszać wysyłania im skanu dowodu osobistego. Bo to jest główny powód dla którego ludzie nie chcą sprzedawać przez Kup teraz.

A to wydaje mi się, że nie dzieje się bez powodu. Coś musi być nie tak ze strony sprzedającego. Ja długo już sprzedaję, zawsze od razu zlecam wypłatę z portfela vinted i nie miałam takiej sytuacji.

"...nasza wielkość miała iskrzyć, a wygasa gdy tak teraz na nią patrzę a ty milczysz..."
Stary 2022-02-20, 17:43   #2428
chimay
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue2003 Pokaż wiadomość
A to wydaje mi się, że nie dzieje się bez powodu. Coś musi być nie tak ze strony sprzedającego. Ja długo już sprzedaję, zawsze od razu zlecam wypłatę z portfela vinted i nie miałam takiej sytuacji.
Oczywiście że dzieje się bez powodu. Tak samo jak YouTube blokuje niektórym uczestnikom pewne filmiki (nie, nie jest to porno czy patostreamy) i żąda wysłania im dowodu. Ja nie zamierzam im nic wysyłać, tak samo jak i vinted i nie widzę powodu, dla którego miałabym korzystać z KupTeraz. Wychodzi drożej i mogą mi zatrzymać kasę.
Stary 2022-02-20, 18:03   #2429
ceccylia_paladin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nette Pokaż wiadomość
No i obie strony zadowolone, tak trzymać.

Ja od lat używam. Może ciężko uwierzyć, ale to mnie nie boli, może przez lata się przyzwyczaiłam, nie pamiętam żeby na początku jakoś bardzo bolało. Depilacja zawsze po gorącym prysznicu, codziennie używam pod prysznicem rękawiczek sizalowych zamiast peelingu. Zero zapaleń czy wrastających włosków. Wystarczy lekko raz na tydzień przejechać, pewnie raz na 2 tyg. by wystarczyło, bo nie odrastają mi włoski ani szybko, ani jakoś dużo. Jadąc na 2 tyg. wakacje depilatora nie muszę zabierać.
O takich rękawiczek używasz? Jakie konkretnie polecasz? One są ostre czy łagodne? Kiedyś do łydek próbowałam uzywac gąbek do mycia, ale łagodna strona nic nie robiła, a ostra czasem rysowała mi nogi. Najbardziej lubię peeling z kawy ale jest on upierdliwy czasem.
Pamiętam że z depilatorem doszłam do błędnego koła, używałam jakoś co tydzień i część włosów wyrywał, ale część była za krótka przez co nigdy nie miałam gładkich nóg Screenshot_2022-02-20-17-59-08-311_com.brave.browser.jpg

ceccylia_paladin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-20, 18:09   #2430
blue2003
Miuoshowa

Cytat:
Oczywiście że dzieje się bez powodu. Tak samo jak YouTube blokuje niektórym uczestnikom pewne filmiki (nie, nie jest to porno czy patostreamy) i żąda wysłania im dowodu. Ja nie zamierzam im nic wysyłać, tak samo jak i vinted i nie widzę powodu, dla którego miałabym korzystać z KupTeraz. Wychodzi drożej i mogą mi zatrzymać kasę.

Jestem wręcz pewna, że chodzi albo o negatywny komentarz, albo czyjeś zgłoszenie, że coś było nie tak z przesyłką. I co, nie boisz się wysyłać swoich pieniędzy randomom z internetu? Jaką masz gwarancję, że ktoś wyśle paczkę?

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości