![]() |
#31 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Co się dzieje z dziewczyną?
Cytat:
jak cos sie dzieje miedzy ludzmi to jest flirt,pozawerbalne znaki,dlugie spojrzenia w oczy,przyblizanie sie ,cala gama zachowan ktora sie czuje miedzy ludzmi ktorzy odczuwaja fizyczna atrakcyjnosc tu bylo 5 spotkan jeszcze jak sam napisales czasem lepsze czasem gorsze,gadalo sie fajnie ale nic w sumie nie wskazywalo na jakies zauroczenie ja rowniez moge gadac pisac spotykac sie z ludzmi(facetami) i nic do nich nie czuc poza sympatia czegos zabraklo ,nie zaiskrzylo,nie bylo chemii ,sam piszesz o tym ,zobaczyla ze ty chcesz czegos wiecej niz moze ci dac i zniknela to wszystko nie ma co rozbijac gowna na atomy zapomnij |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
uparta chmura
|
Nawet jeśli, nie wiem Messenger jej się zepsuł, to skoro twierdzisz, że whotsappie jest aktywna, to by dała Ci znać
Życie było by łatwiejsze, gdyby dwie osoby chciały na raz, a tak to chociaż tematów na forum więcej.
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ona poprostu go olala nie ma co wymyslac kosmicznych wymowek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Skończyło się na tym że napisałem esa zobaczymy czy będzie jakiś odzew,a wracając do poprzednich wypowiedzi ,dokładnie wiem co to jest flirt,głębokie spojrzenia itp,być może ja to z☠☠☠,,,em bo starałem się być zbyt porządny jak na dzisiejsze standardy,ale po wielu akcjach i związkach które w życiu miałem stwierdziłem,że czas podejść do tego tak jakbym chciał czyli naturalnie ,spokojnie,bez wkręcania się na maxa,a też chciałem żeby ta kobieta poczuła ,że nie ma do czynienia z gburem,facetem który chce ją mieć za wszelką cenę,bo tego nic nie jest warte,że nie chce ją traktować przedmiotowo mimo wszystko jak by to nie brzmiało,i że na litość boską poznać ją, ja już kilka takich randek miałem gdzie wszystko za szybko poszło a potem budziłem się z myślą,że to nie tak ja taki nie chce być, chce do cholery nawiązać zdrową normalną relację gdzie wszystko będzie się rozwijać z czasem i z taką hmmm... Jakby to powiedzieć no magią że spotkania na spotkanie coraz większą 😜😂haha wiem pierd...le ale cóż widocznie dziś trzeba tak jak piszecie szybko i zdecydowanie bo gazela spier ...li 😒
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
uparta chmura
|
Ale Ty jesteś fajny
![]()
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Doskonale o tym wiem, nie pyklo i tyle,czytam wszystko i rozumiem ,że jeśli tyle osób twierdzi że jest tak to być może tak jest 😛ja tylko napisałem jak chciałem i jak bym chciał aby to wyglądało,a że dziś są inne czasy choć w nich się wychowałem no to trzeba się dostosować,chociaż bronie się rękami i nogami,i wyławiam albo może kiedyś wylowie tą jedyną która będzie myśleć tak jak ja a nie tylko ulegać stereotypom i postępowi czasu😉
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
(=^‥^=)
|
Cytat:
Ja się wyłamie i powiem, że możliwe jest to, że dziewczynie coś się stało. Może naiwna jestem. Ale no na bank na tym whatsappie nie pisała tylko z autorem, więc dziwne, że nie była aktywna przez kilka dni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
uparta chmura
|
![]() Nie psuj chłopaka ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- A teraz przypuśćmy, że pisze kobieta na forum, że nie wie co ma zrobić, bo ma 5 randek z facetem a on nic, ani buziak, ani sex , jakie byłyby porady? Pewnie w stylu- jesteś zapchajdziurą, nie kręcisz go jako kobieta, nie ma chemii.
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Ja już jestem zepsuty do szpiku kości 😂😜trzeba wrócić do normalności,jak widać coś robie nie tak albo trafiam na źle kobiety 😁a może jak kobieta tak pomyśli to niech też pomyśli,że o kurde facet zainteresowany ale nie chce mi wejść do łóżka za kilka randek albo nie będzie do mnie się przylepial jak Kwaśniewski do setki 😂może naprawdę widzi we mnie nie tylko obiekt swoich seksualnych fantazji 😛nie wiem ja tak zaczelem myśleć,znudziło mi się poznawanie kobiet które dają się całować na pierwszym spotkaniu, które lepią się cały dzień ,które nie mają też innego zajęcia a zwłaszcza myślą że złapały pana boga za nogi i trza brać bo lepszy może się nie trafić..nie ..nie... Ale ja wiem co jest tego wszystkiego przyczyną ..chyba za bardzo szanuję kobiety które wydają mi się fajne i normalne 😉
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
uparta chmura
|
[1=93c415117c97e4de5dd6a9d a4f68eac238056681_62f82d1 ce6160;89128822]Prawiczek, impotent, albo stulejarz.[/QUOTE]
Wrażliwy, wartościowy człowiek z zasadami. chociaż osobiście nie znam takiego faceta ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
![]()
"Większość ludzi ma tyle szczęścia, na ile sobie pozwoli" Abraham Lincoln Edytowane przez Mija62 Czas edycji: 2022-02-22 o 17:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Czasy są takie że wszystko się poje...ało wybacz za słowo 😜kiedyś tak mi się wydaje kobiety szanowały inne wartości niż teraz ale cóż ja chyba nie w tym wieku się urodziłem,bo otwieram drzwi kobiecie a nie zrzucam ja ze schodów.. i fakt na watshupie jest od niedzieli niedostępna,dziwne... A nie było dnia w którym chodź raz na dzień nie zajrzała jak nie do mnie to do kogoś innego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
(=^‥^=)
|
No trochę odleciałeś
![]() Ale drugie primo, niektórzy mają wolniejsze tempo i muszą kogoś lepiej poznać zanim zaczną się całować czy wylądują w łóżku i to też jest ok, ale nie ma to nic wspólnego z szacunkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
uparta chmura
|
No popatrz, a ja właśnie chyba w niedzielę odinstalowałam watshappa..
![]() |
#47 |
(=^‥^=)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
uparta chmura
|
Ale na Messenger wyjątkowo mam ustawioną widoczność/aktywność. Ja lubię blokować natrętów 👌😂
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Miło mi ,fajnie że są osoby które doceniają moje wypociny 😁nie lubię trolli,kojarzą mi się z zboczonym karłami 😂😜
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Btw, jak na whatsappie widać, że ktoś jest dostępny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Czyżby kolejny agent wykopu, który nie potrafi stworzyć wiarygodnej bajery? Twoja historyjka się nie dodaje, companiero. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Ja nie napisałem że nie lubię seksu i że seks na nawet pierwszym spotkaniu to coś złego pod warunkiem że obie osoby tego chcą ,z szacunkiem tutaj nic to nie ma wspólnego, choć dla mnie poruch,,ac sobie to nie jest tylko puste słowo tylko coś bardziej znaczącego gdy kogoś się poznaje ,podoba nam się i chcemy rozwijać tą relacje 😛
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
uparta chmura
|
Tam czas pokazuje, np dostępny 7min temu
Widocznie autorowi pokazuje - niedostępna od niedzieli 🤔😂
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
uparta chmura
|
Cytat:
![]() To tak jak tak modne ostatnio, osobiście nie lubię tego zwrotu i nigdy nie stosowałam w realu - 'przelizać się z kimś'
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
No widzisz,nie czaisz czegoś o czym chcemy powiedzieć a może nie potrafię dokładnie się wyrazić o co kaman,nie ważne,ważne że minęło 1.5h a odzewu brak więc cóż... Pozamiatane 🤪dziękuję ci za rady 👌
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
uparta chmura
|
Cytat:
Może ona ona go poblokowala?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Właśnie nie można napisać wprost :słuchaj,fajnie się gada ale nic z tego nie będzie ..no proste a ja bym wiedział o co chodzi i nie zawracał tyłka 😉
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
uparta chmura
|
I tu właśnie, przychodzi mi na myśl powiedzenie Kornela, powinieneś teraz do niej napisać - a weź spier***
Oczywiście nie pisz tak ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.