Co się dzieje z dziewczyną? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2022-02-22, 16:29   #31
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usunięte

Dot.: Co się dzieje z dziewczyną?

Cytat:
Napisane przez Czarnamamba098 Pokaż wiadomość
Czasem lepiej czasem gorzej to było określenie mojego stwierdzenia ,z mojej perspektywy jak minęło spotkanie,raczej nic nie było tam wymuszane,jakby się nudziła to by się wymiksowala ,albo kolejny raz z braku laku nawet nie spotkała bo po co znów ma się nudzić 😛
czy ty kiedys juz sie z kims spotykales?
jak cos sie dzieje miedzy ludzmi to jest flirt,pozawerbalne znaki,dlugie spojrzenia w oczy,przyblizanie sie ,cala gama zachowan ktora sie czuje miedzy ludzmi ktorzy odczuwaja fizyczna atrakcyjnosc
tu bylo 5 spotkan jeszcze jak sam napisales czasem lepsze czasem gorsze,gadalo sie fajnie ale nic w sumie nie wskazywalo na jakies zauroczenie
ja rowniez moge gadac pisac spotykac sie z ludzmi(facetami) i nic do nich nie czuc poza sympatia
czegos zabraklo ,nie zaiskrzylo,nie bylo chemii ,sam piszesz o tym ,zobaczyla ze ty chcesz czegos wiecej niz moze ci dac i zniknela
to wszystko nie ma co rozbijac gowna na atomy
zapomnij
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-22, 16:31   #32
Mija62
uparta chmura

Nawet jeśli, nie wiem Messenger jej się zepsuł, to skoro twierdzisz, że whotsappie jest aktywna, to by dała Ci znać

Życie było by łatwiejsze, gdyby dwie osoby chciały na raz, a tak to chociaż tematów na forum więcej.
Stary 2022-02-22, 16:33   #33
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mija62 Pokaż wiadomość
Nawet jeśli, nie wiem Messenger jej się zepsuł, to skoro twierdzisz, że whotsappie jest aktywna, to by dała Ci znać

Życie było by łatwiejsze, gdyby dwie osoby chciały na raz, a tak to chociaż tematów na forum więcej.
pozatym zna tez jego numer telefonu moglaby zadzwonic
ona poprostu go olala nie ma co wymyslac kosmicznych wymowek
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-22, 16:42   #34
Czarnamamba098
Raczkowanie

Skończyło się na tym że napisałem esa zobaczymy czy będzie jakiś odzew,a wracając do poprzednich wypowiedzi ,dokładnie wiem co to jest flirt,głębokie spojrzenia itp,być może ja to z☠☠☠,,,em bo starałem się być zbyt porządny jak na dzisiejsze standardy,ale po wielu akcjach i związkach które w życiu miałem stwierdziłem,że czas podejść do tego tak jakbym chciał czyli naturalnie ,spokojnie,bez wkręcania się na maxa,a też chciałem żeby ta kobieta poczuła ,że nie ma do czynienia z gburem,facetem który chce ją mieć za wszelką cenę,bo tego nic nie jest warte,że nie chce ją traktować przedmiotowo mimo wszystko jak by to nie brzmiało,i że na litość boską poznać ją, ja już kilka takich randek miałem gdzie wszystko za szybko poszło a potem budziłem się z myślą,że to nie tak ja taki nie chce być, chce do cholery nawiązać zdrową normalną relację gdzie wszystko będzie się rozwijać z czasem i z taką hmmm... Jakby to powiedzieć no magią że spotkania na spotkanie coraz większą 😜😂haha wiem pierd...le ale cóż widocznie dziś trzeba tak jak piszecie szybko i zdecydowanie bo gazela spier ...li 😒
Czarnamamba098 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-22, 16:50   #35
Mija62
uparta chmura

Ale Ty jesteś fajny
Stary 2022-02-22, 16:57   #36
karawanna
Zakorzenienie

Cytat:
Skończyło się na tym że napisałem esa zobaczymy czy będzie jakiś odzew,a wracając do poprzednich wypowiedzi ,dokładnie wiem co to jest flirt,głębokie spojrzenia itp,być może ja to z☠☠☠,,,em bo starałem się być zbyt porządny jak na dzisiejsze standardy,ale po wielu akcjach i związkach które w życiu miałem stwierdziłem,że czas podejść do tego tak jakbym chciał czyli naturalnie ,spokojnie,bez wkręcania się na maxa,a też chciałem żeby ta kobieta poczuła ,że nie ma do czynienia z gburem,facetem który chce ją mieć za wszelką cenę,bo tego nic nie jest warte,że nie chce ją traktować przedmiotowo mimo wszystko jak by to nie brzmiało,i że na litość boską poznać ją, ja już kilka takich randek miałem gdzie wszystko za szybko poszło a potem budziłem się z myślą,że to nie tak ja taki nie chce być, chce do cholery nawiązać zdrową normalną relację gdzie wszystko będzie się rozwijać z czasem i z taką hmmm... Jakby to powiedzieć no magią że spotkania na spotkanie coraz większą 😜😂haha wiem pierd...le ale cóż widocznie dziś trzeba tak jak piszecie szybko i zdecydowanie bo gazela spier ...li 😒
Ale zaklinasz rzeczywistość i nie chcesz przyjąć wiadomości, że to nie wina leży po Twojej stronie, bo "za wolno coś robiłeś", tylko dziewczyna po prostu się rozmyśliła, znalazła kogoś innego albo mogło się wydarzyć sto innych sytuacji, na które nie masz wpływu i w takich sytuacjach nie ma się co zastanawiać "co by było gdybym zrobił tak, napisał tak, powiedział tak", z jej strony nie zaiskrzyło prawdopodobnie i żadnej wielkiej filozofii w tym nie ma.
karawanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-22, 17:10   #37
Czarnamamba098
Raczkowanie

Doskonale o tym wiem, nie pyklo i tyle,czytam wszystko i rozumiem ,że jeśli tyle osób twierdzi że jest tak to być może tak jest 😛ja tylko napisałem jak chciałem i jak bym chciał aby to wyglądało,a że dziś są inne czasy choć w nich się wychowałem no to trzeba się dostosować,chociaż bronie się rękami i nogami,i wyławiam albo może kiedyś wylowie tą jedyną która będzie myśleć tak jak ja a nie tylko ulegać stereotypom i postępowi czasu😉

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2022-02-22, 17:12   #38
Miss_Suze
(=^‥^=)

Cytat:
Doskonale o tym wiem, nie pyklo i tyle,czytam wszystko i rozumiem ,że jeśli tyle osób twierdzi że jest tak to być może tak jest 😛ja tylko napisałem jak chciałem i jak bym chciał aby to wyglądało,a że dziś są inne czasy choć w nich się wychowałem no to trzeba się dostosować,chociaż bronie się rękami i nogami,i wyławiam albo może kiedyś wylowie tą jedyną która będzie myśleć tak jak ja a nie tylko ulegać stereotypom i postępowi czasu😉
Ale nie rozumiem, co z tymi czasami jest nie tak?

Ja się wyłamie i powiem, że możliwe jest to, że dziewczynie coś się stało. Może naiwna jestem. Ale no na bank na tym whatsappie nie pisała tylko z autorem, więc dziwne, że nie była aktywna przez kilka dni.
Miss_Suze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-22, 17:17   #39
93c415117c97e4de5dd6a9da4f68eac238056681_62f82d1ce6160
Konto usunięte

Cytat:
Don't do it, bro. Po szybkim seksie też można budować normalną relację.
93c415117c97e4de5dd6a9da4f68eac238056681_62f82d1ce6160 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-22, 17:27   #40
Mija62
uparta chmura

[1=93c415117c97e4de5dd6a9d a4f68eac238056681_62f82d1 ce6160;89128800]Don't do it, bro. Po szybkim seksie też można budować normalną relację.[/QUOTE]

Nie psuj chłopaka

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

A teraz przypuśćmy, że pisze kobieta na forum, że nie wie co ma zrobić, bo ma 5 randek z facetem a on nic, ani buziak, ani sex , jakie byłyby porady? Pewnie w stylu- jesteś zapchajdziurą, nie kręcisz go jako kobieta, nie ma chemii.
Stary 2022-02-22, 17:33   #41
Konto usunięte

Cytat:
A teraz przypuśćmy, że pisze kobieta na forum, że nie wie co ma zrobić, bo ma 5 randek z facetem a on nic, ani buziak, ani sex , jakie byłyby porady? Pewnie w stylu- jesteś zapchajdziurą, nie kręcisz go jako kobieta, nie ma chemii.
Prawiczek, impotent, albo stulejarz.
93c415117c97e4de5dd6a9da4f68eac238056681_62f82d1ce6160 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-22, 17:35   #42
Czarnamamba098
Raczkowanie

Ja już jestem zepsuty do szpiku kości 😂😜trzeba wrócić do normalności,jak widać coś robie nie tak albo trafiam na źle kobiety 😁a może jak kobieta tak pomyśli to niech też pomyśli,że o kurde facet zainteresowany ale nie chce mi wejść do łóżka za kilka randek albo nie będzie do mnie się przylepial jak Kwaśniewski do setki 😂może naprawdę widzi we mnie nie tylko obiekt swoich seksualnych fantazji 😛nie wiem ja tak zaczelem myśleć,znudziło mi się poznawanie kobiet które dają się całować na pierwszym spotkaniu, które lepią się cały dzień ,które nie mają też innego zajęcia a zwłaszcza myślą że złapały pana boga za nogi i trza brać bo lepszy może się nie trafić..nie ..nie... Ale ja wiem co jest tego wszystkiego przyczyną ..chyba za bardzo szanuję kobiety które wydają mi się fajne i normalne 😉
Stary 2022-02-22, 17:38   #43
Mija62
uparta chmura

[1=93c415117c97e4de5dd6a9d a4f68eac238056681_62f82d1 ce6160;89128822]Prawiczek, impotent, albo stulejarz.[/QUOTE]

Wrażliwy, wartościowy człowiek z zasadami.

chociaż osobiście nie znam takiego faceta ��

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Cytat:
Ja już jestem zepsuty do szpiku kości ����trzeba wrócić do normalności,jak widać coś robie nie tak albo trafiam na źle kobiety ��a może jak kobieta tak pomyśli to niech też pomyśli,że o kurde facet zainteresowany ale nie chce mi wejść do łóżka za kilka randek albo nie będzie do mnie się przylepial jak Kwaśniewski do setki ��może naprawdę widzi we mnie nie tylko obiekt swoich seksualnych fantazji ��nie wiem ja tak zaczelem myśleć,znudziło mi się poznawanie kobiet które dają się całować na pierwszym spotkaniu, które lepią się cały dzień ,które nie mają też innego zajęcia a zwłaszcza myślą że złapały pana boga za nogi i trza brać bo lepszy może się nie trafić..nie ..nie... Ale ja wiem co jest tego wszystkiego przyczyną ..chyba za bardzo szanuję kobiety które wydają mi się fajne i normalne ��
Albo jesteś trollem, albo właśnie poznałam swój ideał i się zakochałam

Edytowane przez Mija62
Czas edycji: 2022-02-22 o 17:39
Mija62 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-22, 17:38   #44
Czarnamamba098
Raczkowanie

Czasy są takie że wszystko się poje...ało wybacz za słowo 😜kiedyś tak mi się wydaje kobiety szanowały inne wartości niż teraz ale cóż ja chyba nie w tym wieku się urodziłem,bo otwieram drzwi kobiecie a nie zrzucam ja ze schodów.. i fakt na watshupie jest od niedzieli niedostępna,dziwne... A nie było dnia w którym chodź raz na dzień nie zajrzała jak nie do mnie to do kogoś innego
Stary 2022-02-22, 17:41   #45
Miss_Suze
(=^‥^=)

No trochę odleciałeś Co ma szanowanie się do kontaktu fizycznego na randkach albo nawet do seksu? O żadnym szacunku bądź jego braku nie ma mowy. Jak kobieta ma ochotę na seks to po prostu ma ochotę na seks i go uprawia, nie ma to nic wspólnego z szanowaniem się bądź nie. Brzmisz jak konfiarz.

Ale drugie primo, niektórzy mają wolniejsze tempo i muszą kogoś lepiej poznać zanim zaczną się całować czy wylądują w łóżku i to też jest ok, ale nie ma to nic wspólnego z szacunkiem
Stary 2022-02-22, 17:43   #46
Mija62
uparta chmura

Cytat:
. i fakt na watshupie jest od niedzieli niedostępna,dziwne...
No popatrz, a ja właśnie chyba w niedzielę odinstalowałam watshappa..
Stary 2022-02-22, 17:44   #47
Miss_Suze
(=^‥^=)

Cytat:
No popatrz, a ja właśnie chyba w niedzielę odinstalowałam watshappa..
Dlaczego nie odzywasz się do autora? Tak się nie robi.
Stary 2022-02-22, 17:46   #48
Mija62
uparta chmura

Cytat:
Napisane przez Miss_Suze Pokaż wiadomość
Dlaczego nie odzywasz się do autora? Tak się nie robi.
Ale na Messenger wyjątkowo mam ustawioną widoczność/aktywność. Ja lubię blokować natrętów 👌😂
Stary 2022-02-22, 17:47   #49
Czarnamamba098
Raczkowanie

Miło mi ,fajnie że są osoby które doceniają moje wypociny 😁nie lubię trolli,kojarzą mi się z zboczonym karłami 😂😜
Stary 2022-02-22, 17:48   #50
karawanna
Zakorzenienie

Cytat:
Czasy są takie że wszystko się poje...ało wybacz za słowo 😜kiedyś tak mi się wydaje kobiety szanowały inne wartości niż teraz ale cóż ja chyba nie w tym wieku się urodziłem,bo otwieram drzwi kobiecie a nie zrzucam ja ze schodów.. i fakt na watshupie jest od niedzieli niedostępna,dziwne... A nie było dnia w którym chodź raz na dzień nie zajrzała jak nie do mnie to do kogoś innego
Aha, czyli z tych wszystkich odpowiedzi na forum, wyciągnąleś tylko to, że nie ma się co starać i trzeba obłapiać kobiety na pierwszych randkach, bo "takie teraz mamy czasy"?

Btw, jak na whatsappie widać, że ktoś jest dostępny?
Stary 2022-02-22, 17:49   #51
Konto usunięte

Cytat:
Ja już jestem zepsuty do szpiku kości ����trzeba wrócić do normalności,jak widać coś robie nie tak albo trafiam na źle kobiety ��a może jak kobieta tak pomyśli to niech też pomyśli,że o kurde facet zainteresowany ale nie chce mi wejść do łóżka za kilka randek albo nie będzie do mnie się przylepial jak Kwaśniewski do setki ��może naprawdę widzi we mnie nie tylko obiekt swoich seksualnych fantazji ��nie wiem ja tak zaczelem myśleć,znudziło mi się poznawanie kobiet które dają się całować na pierwszym spotkaniu, które lepią się cały dzień ,które nie mają też innego zajęcia a zwłaszcza myślą że złapały pana boga za nogi i trza brać bo lepszy może się nie trafić..nie ..nie... Ale ja wiem co jest tego wszystkiego przyczyną ..chyba za bardzo szanuję kobiety które wydają mi się fajne i normalne ��
Piszesz, że Ci się znudziły panny otwarte na całowanie i seks, a z drugiej strony wypisujesz hasła typowe dla niedoświadczonego 25-latka, który widzi wielkie idee w relacjach, bo prawdziwych nigdy nie miał.

Czyżby kolejny agent wykopu, który nie potrafi stworzyć wiarygodnej bajery? Twoja historyjka się nie dodaje, companiero.
Stary 2022-02-22, 17:51   #52
Czarnamamba098
Raczkowanie

Ja nie napisałem że nie lubię seksu i że seks na nawet pierwszym spotkaniu to coś złego pod warunkiem że obie osoby tego chcą ,z szacunkiem tutaj nic to nie ma wspólnego, choć dla mnie poruch,,ac sobie to nie jest tylko puste słowo tylko coś bardziej znaczącego gdy kogoś się poznaje ,podoba nam się i chcemy rozwijać tą relacje 😛
Stary 2022-02-22, 17:53   #53
Mija62
uparta chmura

Cytat:
Napisane przez karawanna Pokaż wiadomość
Btw, jak na whatsappie widać, że ktoś jest dostępny?
Tam czas pokazuje, np dostępny 7min temu
Widocznie autorowi pokazuje - niedostępna od niedzieli 🤔😂
Stary 2022-02-22, 17:55   #54
karawanna
Zakorzenienie

Cytat:
Tam czas pokazuje, np dostępny 7min temu
Widocznie autorowi pokazuje - niedostępna od niedzieli 🤔😂
No to może nie wchodzi na whatsappa, bo chce właśnie uniknąć konfrontacji z autorem, a ze znajomymi rozmawia za pośrednictwem innego komunikatora
Stary 2022-02-22, 17:55   #55
Mija62
uparta chmura

Cytat:
Ja nie napisałem że nie lubię seksu i że seks na nawet pierwszym spotkaniu to coś złego pod warunkiem że obie osoby tego chcą ,z szacunkiem tutaj nic to nie ma wspólnego, choć dla mnie poruch,,ac sobie to nie jest tylko puste słowo tylko coś bardziej znaczącego gdy kogoś się poznaje ,podoba nam się i chcemy rozwijać tą relacje 😛
Pokochać się

To tak jak tak modne ostatnio, osobiście nie lubię tego zwrotu i nigdy nie stosowałam w realu - 'przelizać się z kimś'
Stary 2022-02-22, 17:56   #56
Czarnamamba098
Raczkowanie

No widzisz,nie czaisz czegoś o czym chcemy powiedzieć a może nie potrafię dokładnie się wyrazić o co kaman,nie ważne,ważne że minęło 1.5h a odzewu brak więc cóż... Pozamiatane 🤪dziękuję ci za rady 👌
Stary 2022-02-22, 17:57   #57
Mija62
uparta chmura

Cytat:
Napisane przez karawanna Pokaż wiadomość
No to może nie wchodzi na whatsappa, bo chce właśnie uniknąć konfrontacji z autorem, a ze znajomymi rozmawia za pośrednictwem innego komunikatora
Ale to też dziwne, jakby miała z dwóch komunikatorów nie korzystać przez kilka dni, bo nie potrafi spławić faceta?

Może ona ona go poblokowala?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2022-02-22, 17:58   #58
Czarnamamba098
Raczkowanie

Właśnie nie można napisać wprost :słuchaj,fajnie się gada ale nic z tego nie będzie ..no proste a ja bym wiedział o co chodzi i nie zawracał tyłka 😉
Stary 2022-02-22, 18:00   #59
karawanna
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to też dziwne, jakby miała z dwóch komunikatorów nie korzystać przez kilka dni, bo nie potrafi spławić faceta?

Może ona ona go poblokowala?
A to nie doczytałam, że jest niedostępna na innych komunikatorach W oczy mi się rzucił tylko ten nieszczęsny whatsapp i obstawiłam, że autor nie ma do niej innego kontaktu poza nr telefonu. Nie wiem, jak to jest z blokowaniem na whatsappie, bo nigdy tego nie robiłam, ktoś tu gdzieś wyżej pisał, że jak się wyświetla "jeden ptaszek" po wysłaniu wiadomości, to rzeczywiście może być blok jeśli dobrze zrozumiałam Ale chyba tak nie jest w tym wypadku. Wiem tylko, że można swój status ukryć na whatsappie przed wybranymi kontaktami.
Stary 2022-02-22, 18:01   #60
Mija62
uparta chmura

I tu właśnie, przychodzi mi na myśl powiedzenie Kornela, powinieneś teraz do niej napisać - a weź spier***

Oczywiście nie pisz tak ale niech spada.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości