|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślub od pierwszego wejrzenia - odcinek do przodu
Ja właśnie obejrzałam. Montaż bardzo na plus. Odcinek poświęcony w całości jednej parze. Zostali przedstawieni, pokazano przygotowania, ślub. Bez zbędnego rozwlekania.
Pasują do siebie, jednak zastanawiam się czy wybranie Kamila było dobrym pomysłem. Jednak jest świeżo po rozstaniu, może nie być gotowy na nowy związek. Obym się myliła.
|
|
#1862 | |
|
Raczkowanie
|
Fajnie, że przyspieszyli tempo i na to wychodzi, że każdy ślub będzie zawarty w jednym odcinku. Pierwsza uczestniczka bardzo ładna, naturalna i sympatyczna. Widać, że wie czego chce i jest zdecydowaną osobą. O mężu nie mam zdania póki co. Z jednej strony wydaje się ustatkowany ale z drugiej to piwko tuż przed ślubem zapachniało mi mało dojrzałym zachowaniem, nie wiem nie wiem.
---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
Długo myślałam nad tym kogo mi przypomina ta Agnieszka, i mam. Marta Kubacka. Żona Dawida. No kropka w kropkę
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Ładna normalna dziewczynam na ślubie ślicznie wygladała. Choć osobiście nie rozumiem po im te welony na cywilnym. No, ale zawsze chyba są
Chłopak też taki normalny, a to juz na plus bo czasem można niezłego cudaka z wyglądu dostać. Montaż jak u Anity i Adriana, ze jedna para od pocżatku, kolejny dochodziły później, czyżby miało to coś znaczyć? |
|
|
|
|
#1865 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1866 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1868 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktoś tam w ogóle zapina pasy podczas jazdy samochodem w tym TVN?
![]() Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1869 |
|
Raczkowanie
|
Obejrzałam dziś pierwszy odcinek. Dziewczyna wydaje się w porządku, bardzo naturalna, miła i taka normalna 😁. Natomiast ten Kamil, jakoś mam wątpliwości co do niego. Trochę mi się kojarzy z takim typem cwaniaka, ale zobaczymy co będzie dalej
. Na plus, ze obije maja fajne, wspierające rodziny 😊. Ciekawe jak rozwiąże kwestie ewentualnego mieszkania, ja to bym szczerze mówiąc nie chciała się przeprowadzić do takiego Włocławka, straszna dziura…
|
|
|
|
|
#1870 |
|
Raczkowanie
|
Na grupie na FB ktoś napisał, że ten Kamil to "największy ruchacz we Włocławku"
Ciekawe ile w tym prawdy... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie wrażenia pozytywne póki co. Ale na początku zawsze takie są
Agnieszka? wygląda na taką rozsądna osobę . Kamil póki co też, ale coś mi w nim nie gra nie wiem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie, że w końcu przyspieszyli z akcją w odcinkach. Pamiętam jak się nudziłam gdy najpierw pokazywali każdego z osobna, później były przymiarki, wieczory kawalerskie... niemiłosiernie to się dłużyło a porem festiwal żenady ze zgadywanie kto z kim odz CSI kto ma jakie kwiaty i butonierkę. A tutaj szybko, zwięźle i na temat. Nowa pani psycholog jest o sto poziomów wyżej niż Mosak (przynajmniej takie mam o niej wstępne wrażenie). Agnieszka wydaje się super fajna dziewczyna i jest z mojego miasta, więc tym bardziej kibicuje. Pięknie wyglądała w ślubnej stylizacji i makijażu
|
|
|
|
#1874 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Montaż jest na plus, ciekawiej się to ogląda niż poprzednią edycję ![]() Mam podobne zdanie do was. Agnieszka bardzo fajna, ciepła osoba, Kamil też wydaje się w porządku, ale nie wiem czy nie jest typem bardziej rozrywkowym niż ona
|
|
|
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
Ufam pierwszemu wrażeniu i myślę, że nic z tego.
Fajnie, że przyspieszyli, ale jak dla mnie ciut za bardzo. Wolałabym pierwszy odcinek wprowadzający jednak w nocy sezon.
|
|
#1876 | |
|
sentimental animal
|
Mój chłopak był zachwycony nowym sposobem montażu
zawsze te pierwsze odcinki się wlekły, nic się nie działo.Cytat:
na pierwszy rzut oka pasują do siebie, przynajmniej wizualnie, są do siebie nawet trochę podobni (jak wiele par, które znam)
|
|
|
#1877 |
|
Rozeznanie
|
Ja stawiam, że będą dymy z Kamilem, który okaże się drugim chomikiem (nie pamiętam imienia, ten od Joanny). Nie podobało mi się, że Chorzewska na uwagę drugiej psycholożki, że to za szybko po rozstaniu, które zakończyło się ślubem z kimś innym, powiedziała "czyli nie w głowie mu głupoty, idealny kandydat" (parafrazując). I koniec tematu, cyk uszczęsliwiamy nim Agnieszkę. Kamil ma sytuację podobną do Kaśki z ostatniej edycji, a wiemy co odwalała Kaśka. Chorzewska nie uczy się na błędach.
Myślę też, że Kamil może odpychać ją tym odpalaniem fai od fai i może piwerkami. Jeśli ktoś nie ma hamulców, żeby takie zachowania pokazywać przed kamerami w dniu ślubu, to nic go nie powstrzyma. |
|
|
|
|
#1878 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj widzę, że nowa psycholożka chciała wyrazić swoje faktyczne zdanie a tu niestety nie program na to... Moje odczucia co do Kamila są na nie. Czas pokaże, tylko szkoda Agnieszki ewentualnie bo sympatyczna się wydaje
|
|
|
|
#1879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba muszę jeszcze raz zobaczyć ten odcinek.
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
No i zdaje się, że jednak montaż jest bardzo zbliżony do tego z 3 edycji. Jak wiadomo, wtedy to właśnie jedna para była najczęściej pokazywana, pierwszy odcinek poświęcony Anicie i Adrianowi, potem dopiero dochodziły wzmianki o kolejnych parach.
W tej edycji, po drugim odcinku widać ten sam schemat. Czyżby Agnieszka i Kamil zostali w związku jako jedyni z tej edycji?
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
jejku jaka śliczna dziewczyna, chyba najładniejsza ze wszystkich edycji jak dla mnie. W życiu bym jej nie dała 29 lat.
A na ślubie wyglada cudnie, i w końcu bez welonu na głowie. Facet z wygladu też spoko, ale taki mam wrażenie strasznie spokojny a ona wulkan energi, moje pierwsze wrażenie, zupełnie do siebie nie pasuja No zobaczymy co bedzie dalej Slub w przepięknej scenerii na zamku W 3 odcinku Patrycja z Warszawy i Adam nie zrozumiałam skąd i chyba ślub znów w urzędzie Edytowane przez annav22 Czas edycji: 2022-03-02 o 11:50 |
|
|
|
|
#1882 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-17 o 23:21 |
|
|
|
|
#1883 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-17 o 23:21 |
|
|
|
|
#1884 |
|
Konto usunięte
|
Ale pytanie Agnieszki do świadkowej czy wzięła małpkę i szukanie ustronnego miejsca to była klasa
|
|
|
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza para fajna chociaż czuję od nich bardzo delikatną nutkę kiczu ale ładnie razem wyglądają.
Natomaist jestem zachwycona drugą parą. Dorota jest prześliczna i na ślubie wyglądała rewelacyjnie, jej mąż też bardzo na plus i chyba najprzystojniejszy facet (dla mnie) ze wszystkich edycji. Wydaje się trochę spokojny ale mam nadzieję, że w nastęonym odcinku się rozkręci. Na plus, ze eksperciw ybrali normalnych ludzi i widocznie słuchali ich preferencji bo na razie wygląda, że wszyscy się sobie podobają.
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie ta Dorota no nie wiem, mieszane uczucia. Bardzo ładna dziewczyna, ale taka infantylna. Ciężko uwierzyć, że ma prawie 30 (!) lat.
Jej mąż, nie pamiętam imienia ogólnie spoko, ale chyba ciepłe kluski. Niekoniecznie kobiety takich lubią! Nie mówię za siebie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
Piotr, on ma na imię Piotr
Czy była w ogóle mowa czym sie on zajmją na codzień, gdzie pracuja , bo jakos mnie to chyba omineło. Przy poprzedniej parze było to wyrażnie powiedziane pokazane, tutaj mam wrażenie ze żadnych wzmianek nie było. Tylko tyle że Piotr kupił 3 pokojowe mieszkanie , juz z myślą o rodzinie ,czyli no musi pracowac, a ona nadal mieszka z rodzicami. |
|
|
|
|
#1888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1889 |
|
Raczkowanie
|
Mnie też bardzo podoba się brak rozwlekania akcji na odcinki, lepiej tak się ogląda.
Jestem jakoś wyczulona, czy w montażu fragmentów pary Agnieszka-Kamil wyjątkowo często pojawiały się wątki używkowe, szczególnie alkoholowe? Chociaż póki co wydają się dobrze dopasowani, duży plus też dla otwartości i dobrego przyjęcia przez rodziny. Kamil ma w sobie coś takiego, co przypomina mi Grzegorza, obym się myliła. Agnieszka bardzo hop do przodu, już ma plan przeprowadzki do niego, a swoje nowe mieszkanie na wynajem, jeszcze na wesele nie dojechali, a ona już planuje ślub kościelny ![]() Co do Doroty i Piotra to ona wydaje się lekko infantylna, on natomiast takie ciepłe kluski. Odnoszę wrażenie, że oboje są bardzo sfokusowani na samym ślubie, tak jakby chcieli się ohajtać, bo już najwyższy czas. Ciekawa jestem kolejnego odcinka i ich wrażeń po ślubie i weselu, może też będzie powiedziane czym zajmuje się Dorota, bo póki co chyba zostało to przemilczane..? |
|
|
|
|
#1890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.

też kminiłam do koga ona jest podobna ale dopiero jak zobaczyłam ją w ślubnym wydaniu

Ciekawe ile w tym prawdy...
Agnieszka? wygląda na taką rozsądna osobę . Kamil póki co też, ale coś mi w nim nie gra nie wiem 

Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami.
zawsze te pierwsze odcinki się wlekły, nic się nie działo.