![]() |
#91 |
Konto usunięte
|
Dot.: Co się dzieje z dziewczyną?
Nie zaiskrzyło, może ktoś inny zwrócił jej uwagę. Nie miała odwagi pożegnać się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
uparta chmura
|
[1=93c415117c97e4de5dd6a9d a4f68eac238056681_62f82d1 ce6160;89129090] np: delikatne przytulenie w formie żartu, albo siądź obok niej, żeby pokazać jej coś na swoim telefonie bez oddawania go w jej ręce i patrz, co się dzieje.[/QUOTE]
No widzisz, nie wiem jakbym zareagowała, jakby mnie facet chciał przytulić ma pierwszej randce, myślę że nawet jakby mi się mega podobał, mogłabym się odruchowo odsunąć (a raczej napewno) natomiast takie 'przypadkowe' dotknięcia ooo to to, to fajnie buduje napięcie ![]()
![]() |
#93 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
uparta chmura
|
[1=93c415117c97e4de5dd6a9d a4f68eac238056681_62f82d1 ce6160;89129128]No ja lubię bardzo. Nawet raz miałem taki flow, że wróżyłem lasce z linii papilarnych
![]() Mi kiedyś kolega też wróżył z ręki... Coś się sprawdziło? ![]()
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Jak Hitler w Polskę haha rozwaliłes mnie tym 😂zapuszczam wąsy 😂😂😂ale dzięki zapamiętam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
uparta chmura
|
[1=93c415117c97e4de5dd6a9d a4f68eac238056681_62f82d1 ce6160;89129149]Nic, dlatego było śmiesznie i nie dostałem w ryj za miętolenie ręki.
#taktyka robi zawodnika[/QUOTE] A ja nadal czekam na spełnienie mojej wróżby ![]()
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
(=^‥^=)
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
uparta chmura
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#101 |
(=^‥^=)
|
No to też prawda. Niektóre związki zaczynają się od przyjaźni albo zwykłej znajomości np w pracy. Wszystko zależy od kontekstu i tej konkretnej dwójki ludzi. Ale no jak nie dojdzie do pocałunku na pierwszym spotkaniu to się nie zgodzę, że z automatu ktoś jest nie zainteresowany jak Ryba mówi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
uparta chmura
|
No raczej to dziwne by było, poznać kogoś np przez internet i na pierwszym spotkaniu się całować, może na koniec spotkania (ale musiał by to być piorun sycylijski), w jakiś bardziej romantycznych okolicznościach.
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedyś usłyszałam takie ciekawe powiedzonko (oczywiście w formie żartu): "Na pierwszej randce nie całuje gentleman a na drugiej gej" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
uparta chmura
|
[1=93c415117c97e4de5dd6a9d a4f68eac238056681_62f82d1 ce6160;89129330]
![]() 😂😂😂 Może na spacerze obok stawu ![]()
![]() |
#106 |
Konto usunięte
|
nigdy nie calowalam sie na pierwszej randce
nawet na drugiej rzadko kiedy mi sie to zdarzalo rozumiem ze facet moze nie byc pewny jakie kobieta ma odczucia wzgledem nim(i vice versa) od tego sa wlasnie inne sygnaly ktore umiemy wysylac i odczytywac ,jak dla mnie to wlasnie delikatny dotyk zalotne spojrzenia prosti w oczy itp itd jest cala gama zachowan ktore ci mowia ze druga strona jest zainteresowana jesli nie widze takich zachowan albo ich nie prezentuje to dla mnie jest jasne ze tu nie ma zainteresowania na levelu romantyczno=seksualnym gdyby ktos sie odrazu pchal do mnie z lapami chcial calowac to by mnie to odrzucilo a nie jestem specjalnie pruderyjna poprostu nie lubie przyspieszac takich rzeczy lubie ta cala gre i oczekiwanie wiec moim zdaniem autor nie popelnil tu zadnego bledu panna poprostu chciala jakiegos adoratora teraz sie nie odzywala 3 dni widzi ze napisal jej to schlebia wiec rzucila jakims ochlapem a on sie juz podjaral i chce pisac cos tam sprawdzac i tu wychodzi desperacja level high nic z tego nie bedzie tzn nie to czego autor oczekuje byc moze jeszcze sie spotkaja ona bedzie go tak wodzic za nos a na koniec kopnie w tylek bo tu widac jak na dloni ze nie jest zainteresowana nim jako facetem ewentualnie moze tylko jako adoratorem do zabjania czasu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
uparta chmura
|
Poza tym jakby mi się facet nie podobał, to nie poszłabym na 5 randek, z facetem, który mi się nie podoba, więc do brzegu
Balabym się, jeśli by mi się podobał, tak zachować, żeby zniknąć sobie na 3 dni, żeby nie zrazić do siebie faceta. Ale to ja. A ludzie różne mają powody randkowania, z nudów, żeby facet drinka postawił, żeby sobie podnieść samoocenę i Bóg wie co jeszcze. Nie jestem pewna, czy to brzmi logiczne?
"Większość ludzi ma tyle szczęścia, na ile sobie pozwoli" Abraham Lincoln Edytowane przez Mija62 Czas edycji: 2022-02-22 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
napisanie 1 wiadomosci nie zajmuje duzo czasu ,nie odzywanie sie 3 dni oznacza olewanie albo jakies durne gierki co wieku 30 lat wyglada infantylnie ja tez nie poszlabym na 5 randek z kims kto nie jest w moim typie ale ona mogla chodzic i nie traktowac to jako randki tylko zabijacz czasu a moze poprostu jest zaburzona i tyle |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Rada? Słuchaj swojej intuicji i drugiej osoby, zamiast ustalać jakieś sztywne ramy, na którym spotkaniu dotkniesz jej ręki, a na którym wylecisz z językiem. Stanowisz 50% relacji i powinna ona służyć też Tobie, a nie być polem minowym i graniem teatrzyku zarazem. Zresztą intymność buduje się nie tylko dotykiem, ale też autentycznym (i odwzajemnionym) zainteresowaniem drugą osobą. Pocałunki są kontrowersyjne, a co myślicie o przytulaniu? Tu nie było nawet tego, dla mnie to spory dystans, bo przytulam się z wieloma ludźmi na powitanie/pożegnanie, nie potrzebuję do tego żadnej większej bliskości. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
(=^‥^=)
|
[1=93c415117c97e4de5dd6a9d a4f68eac238056681_62f82d1 ce6160;89129330]
![]() Lubię Twoje poczucie humoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
uparta chmura
|
A nie przeraża Cie, że może on ten chloroform zabiera na randki? (Sorki na kawę
![]()
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Cały czas czytam to co piszecie i wyciągam wnioski 😛przytulenie ma dzień dobry i do widzenia oczywiście było za każdym razem ale takie bardziej przyjacielskie, choć ja oczywiście okazywałem jej,że mimo wszystko nie potrzebuje kolejnej koleżanki tylko chciałbym z nią zbudować coś więcej,mam mętlik w głowie bo jest wiele sprzecznych sygnałów znaczy było chyba już 😁patrzyła mi głęboko w oczy .. patrzyła ale z dystansem nie wiem jak to nazwać, przytulenie było.. było jakiś tam kontakt fizyczny w stylu przypadkowe dotknięcie również itp itd nie mietosilem jej dłoni i nie całowałem 😛i zastanawia mnie opinia wyżej spotykać się z kimś dla zabicia czasu hmmm... Serio? To nie ma już niczego innego do roboty? Albo postawić drinka... Ona nie pije,płaciła za siebie raz za mnie itp itd ,zawsze ogarnięta, samowystarczalna z dobrą pracą która ją wyjątkowo pochłania ,czasem siedziała do późnej nocy.. nie żebym ją usprawiedliwiał,ale próbuje naświetlić jak to wyglądało na ostatnim spacerze,było dobrze,myślę że wszystko poszło zgodnie z moim planem,no prawie bo nie było kontaktu fizycznego,który sam chciałem zainicjować ale widziałem ,że jeszcze za wcześnie to co będę na siłę działał 😁no i widzicie... Tak to wyszło..i nie bronie żadnych ideałów itp staram się robić to co uważam za słuszne🙂
---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- I po raz kolejny podkreślam ,chodziło mi tylko o wasze zdanie na ten temat a nie użalanie się nad sobą bo to nie w moim stylu😉 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
uparta chmura
|
Wyszło tak, że jak ona byłaby zainteresowana, to dalej kontynuowała by tą znajomość. Nie zniknęła by na 3 dni, bez jakiegokolwiek info. Ja nawet jak zapomnę nieraz koleżance odpisać, to później się tłumaczę, no nie lubię jakiś niedomówień, typu np że odzywam, jak coś chce. A tym bardziej facetowi, żadna dziewczyna nie robiłaby facetowi jakiś testów na reakcję, no bałaby się, że zostanie odtrącona przez to.(żadna normalna) no chyba że 15sto letnia
Zresztą co tu dużo mówić, nieraz trzeba pocałować wiele żab. Wszystko przed tobą.
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszystkim,tak jak mówiłem do tej pory nic nie napisała,więc sprawa wygląda na jasną! gdyby była w jakimkolwiek stopniu zainteresowana mną, wyglądałoby to inaczej, dziękuję za rady i podpowiedzi 🙂skoda ,że nie miała odwagi powiedzieć mi to w oczy a nie bawić się w kotka i myszkę,a kto by pomyślał,że wykształcona dorosła osoba tak się zachowa...pozdrawiam i życzę wam miłego dnia 😉
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 93c415117c97e4de5dd6a9da4f68eac238056681_62f82d1ce6160 Czas edycji: 2022-02-23 o 09:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
(=^‥^=)
|
[1=93c415117c97e4de5dd6a9d a4f68eac238056681_62f82d1 ce6160;89129626]Naucz się zlewać takie rzeczy, bo naprawdę widać, że to przeżywasz jak to szczur remont rodzinnego kanału, a ta laska to dla Ciebie obca osoba. Za rok będziesz siwy jak nie zluzujesz gumy.[/QUOTE]
Chociaż się trochę nie dziwię autorowi.. 5 spotkań to już jest dosyć sporo. Dziewczyna zachowała się nie fajnie bardzo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nigdy nie rozumiem tych pretensji ze nikt im nie powiedzial ze ma ich w dupie zamiast nauczyc sie oddczytwac sygnaly pozawerbalne |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
(=^‥^=)
|
[1=93c415117c97e4de5dd6a9d a4f68eac238056681_62f82d1 ce6160;89129778]Dobra, ale to dalej 5 spotkań, na których nic się nie dzieje i po których dalej żegnamy się uściskiem dłoni. Na co byś liczyła?
![]() Ale to już bez znaczenia, czy to była relacja koleżeńska czy romantyczna. Ghosting nie jest za fajny. Wystarczyło, żeby napisała, że się już nie spotkają. Też kiedyś tak znikałam bez słowa, bo tchórzostwo, ale z perspektywy czasu uważam to za złe i mi wstyd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Konto usunięte
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;89129797]Wyszla z zalozenia ze ty jako wyksztalcona dorosla osoba zrozumiesz bez slow ze brak kontaktu oznacza ze ma cie w dupie
Nigdy nie rozumiem tych pretensji ze nikt im nie powiedzial ze ma ich w dupie zamiast nauczyc sie oddczytwac sygnaly pozawerbalne[/QUOTE] Za brutalne określenie. Po prostu dziewczyna nie chce brnąć dalej z relacją. Paradoksalnie jakby naprawdę miała go w d..., to by mu bez problemu napisała, żeby spierd.... . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.