|
|
#2281 |
|
uparta chmura
|
Dot.: Randki przez Internet cz. 3.
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;89135537]Serio?
no nie mówcie. Co w nim atrakcyjnego?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Postawa (nie chodzi mi o jego sylwetkę) bohaterstwo, honor. Mnie akurat mundury wojskowe, czy policjantów nigdy nie kręciły
|
#2282 |
|
Zadomowienie
|
To odchodzac od tematow prezydenta.
Znowu troche ponarzekam, ze nie rozumiem sposobu podrywu niektorych. Pisze z kolesiem na badoo (nadal nie ogarniam portalu) i pyta sie o chec spotkania, mowie zgodnie z prawda ze ciezko mi okreslic kiedy bede miala czas w najblizszych dniach, bo czekam na potwierdzenie kilku waznych dla mnie spraw. Na co mam odpowiedz "moge wziac kawe i przyjechac do ciebie"... Kurde, jak cos takiego slysze, to nie mysle, ze jaki on wyrozumialy, czuly i romantyczny a reczej zs jakoe to creepy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2283 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2284 |
|
Zadomowienie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;89135566]Raczej miało ci to dać do zrozumienia, że chodzi mu o seks.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Widac mysle innymi kategoriami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2286 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w kazdym razie w caloksztalcie to jeszcze takie "zamartwianie" Sie z jego strony czy w ogole mam jakis srodek transportu zeby do miasta sie dostac... Czasem mam wrazenie, ze niektorzy nawet jak nie maja zlych intencji (tak ogolnie faceci) to nie zawsze umieja ubrac w slowa o co im chodzi i wychodzi creepy i dwuznacznie. Moze za bardzo sie czasem czepiam, ale coz, w pracy zawsze na mnie spadalo pisanie oficjalnych maili, wiec zwracam uwage na sposob w jaki sie cos pisze/mowi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2287 |
|
Konto usunięte
|
Ile trwała wasza najdłuższa relacja fwb?
|
|
|
|
#2288 |
|
Rozeznanie
|
Dobra, o ile wcześniej miałam jeszcze wątpliwości czy ten facet z grupy FB do mnie zarywa, to teraz już jestem pewna. To już nie jest wymienianie się trasami czy spostrzeżeniami co do obuwia sportowego...
I teraz sama nie wiem. Dawno nie traktowałam żadnej znajomości tak luźno i bez oczekiwań, a tu coś się zaczyna dziać w inną stronę. Niewiele prywatnych rzeczy o nim wiem (pojęcie nie mam nawet ile ma lat), nie chce się wpakować w jakiś romans (a w sumie nie wiem czy facet jest wolny). Z drugiej strony nie chce też bardzo wypytywać bo mam jakieś tam wątpliwości co do ewentualnej romantycznej relacji z nim.
|
#2289 |
|
BAN stały
|
[1=4b27789c826749bd4d16893 be0ab05cdfb4777a2_659f2fa 2a88b4;89135758]Ile trwała wasza najdłuższa relacja fwb?[/QUOTE]
Jedna taka relacja rok, druga obecna już 1,5 roku i powoli myślę o ewakuacji, bo trochę zaczęło wiać nudą i przydałoby się inne świeże mięsko
|
|
|
|
#2290 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2291 |
|
BAN stały
|
[1=93c415117c97e4de5dd6a9d a4f68eac238056681_62f82d1 ce6160;89136426]Serio można tak długo bez uczuć/czegoś prawdziwego czy po prostu zdradzałaś prawdziwych partnerów?[/QUOTE]
Tak, można, ja ogólnie mam problem z uczuciami, nigdy nie byłam prawdziwie zakochana, nie przywiązuję się też zbytnio do facetów, czuję sympatie jedynie, fajnie jest w łóżku, ale żeby coś więcej niee. |
|
|
|
#2292 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się już odechciało tych randek i apek. Podziwiam, że udaje Wam z kimś umówić. Mi ostatnimi czasy nie udało się z nikim umówić. Jak już z kimś udaje się złapać kontakt, to spotkanie graniczy z cudem. Niby chce się spotkać, ale jest milion rzeczy ważniejszych. I tak mijają tygodnie. Więc ja się ewakuuje. Nie wiem, po co faceci siedzą na tych apkach, jak nawet spotkać im się nie chce. Dopadła mnie jakaś frustracja z tego powodu. Nawet jakiegoś miłego kolegę ciężko znaleźć, bo nikt nie chce się spotkać.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
|
|
|
#2294 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
|
|
|
|
#2296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2298 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przeciez już któryś raz piszesz na wątku, że nie wiesz, co on... po co się tak męczyć, skoro można się dowiedzieć? Ja mam wrażenie, że jakieś 9/10 problemów z drugą osobą można wyjasnić jedną szczerą rozmową. Wielotygodniowe czajenie się na nic się nie zdaje... |
|
|
|
|
#2299 |
|
Rozeznanie
|
My już jesteśmy ustawieni na jazdę razem z dwójką innych rowerzystów z tej grupy więc zobaczymy jak to będzie wyglądać na żywo.
Wypunktowując dlaczego w ogóle się zastanawiam: - bo poznałam faceta na FB i nie rozważałam żadnych romantycznych relacji. Przez długi czas zresztą nie było żadnych oznak, że to pójdzie w taką stronę i nagle nastąpił obrót o 180 stopni; O.o - nie wiem czy chcę wchodzić w taką relację po ostatnich kilku katastrofach, jednocześnie nie mogę powiedzieć, że facet jest mi obojętny. Coś mnie tam ciągnie do niego; Pewnie zapytanie wprost byłoby łatwiejsze, ale ja tu mam problem nie tylko z jego intencjami ale i moimi. Dam znać jeżeli sytuacja bardziej się nakreśli.
|
#2300 | |
|
Kathy Leonia
|
Cytat:
oj nie nie wpuściłabym obcego faceta do mieszkania tak od razu lol na badoo nigdy nie byłam, ja to albo sympatia albo tinder
|
|
#2301 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ja tez nie zamierzam w ogole wpuszczac nieznjomego do domu zauwazylam, ze coraz wiecej facetow od razu doytuje o adres i o firme, gdzie pracuje, dla mnie to czerwoba lampka na poczatku rozmowWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatnio na domówce u znajomych poznałam faceta. Przegadaliśmy dość długo, tańczyliśmy, na następny dzień pisaliśmy cały dzień. Stwierdził, że mu się sposobałam i ma nadzieję, że to będzie dłuższa znajomość, a potem po prostu zamilkł |
|
|
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2304 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, sama juz nie wiem czy to ze mna jest cos nie tak, robie problemy z d. czy co
![]() Kolejny "chetny" do nawiazania znajomosci, oswiecil mnie ze jestem dziecinna, bo po wymianie moze z 5 dan nie chcialam mu podac numeru telefonu... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Nie wspominajac o usunieciu pary Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2306 | |
|
Kathy Leonia
|
Cytat:
ja na tinderze byłam 4 lata temu. Jeszcze byli wtedy normalne chłopy ![]() tak męża poznałam
|
|
#2307 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2308 |
|
Raczkowanie
|
Drogie Panie! Mam dwie wiadomości, jedna bardziej optymistyczna druga mniej ;p
Ta lepsza (chociaż może niekoniecznie ) jest taka, że wróciłem tutaj, będę znowu z Wami rozmawiał, tak jak to miało miejsce w zeszłe wakacje. (Nie)stety przez ostatnie miesiące trochę sobie narzuciłem nowych spraw i przepadłem. Nie mogłem Was czytać tyle ile bym chciał, A szkoda, bo polubiłem to.Druga rzecz, wyjeżdżając dzisiaj z Krakowa natknąłem się na pierwszy (?) przyjazd większej liczby ludzi z Ukrainy. Jaka jest sytuacja, to wiadomo. Ciekawsze jest jednak to, że automatycznie więcej Ukrainek miałem dzisiaj w proponowanych, pewnie niektóre Panie się zmartwią ze względu na zwiększoną konkurencję ;p |
|
|
|
#2309 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tak, z pewnością panie najbardziej się teraz martwią zwiększoną konkurencją na tinderze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2310 |
|
uparta chmura
|
[1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;89138827]Ten komentarz jest tak beznadziejny, że wszystko mi opadło
tak, z pewnością panie najbardziej się teraz martwią zwiększoną konkurencją na tinderze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Myślę, że on znalazł poprostu szansę dla siebie 🙈😅😅😅
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

no nie mówcie. Co w nim atrakcyjnego?

Propozycja przywiezienia Ci kawy, wyrażona w odpowiedzi na Twój żal, że nie dacie się rady spotkać, bo jesteś zarobiona, mogłaby się obronić, gdybyście już jakiś czas się spotykali. A tak na dzień dobry to raczej oczywiste, że gościowi chodzi o seks
w kazdym razie w caloksztalcie to jeszcze takie "zamartwianie" Sie z jego strony czy w ogole mam jakis srodek transportu zeby do miasta sie dostac... 

Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami.
zauwazylam, ze coraz wiecej facetow od razu doytuje o adres i o firme, gdzie pracuje, dla mnie to czerwoba lampka na poczatku rozmow
tak, z pewnością panie najbardziej się teraz martwią zwiększoną konkurencją na tinderze