|
|
#2491 |
|
Lady in red.
|
Dot.: Randki przez Internet cz. 3.
[1=93c415117c97e4de5dd6a9d a4f68eac238056681_62f82d1 ce6160;89149784]Nie ma co szufladkować ludzi ze względu na wiek. Widzę cztery zagrożenia gościa w tym wieku:
a) żonaty, polujący b) kryzys wieku średniego c) nieogar życiowy mimo poważnego wieku d) niedbanie o zdrowie i 40 na liczniku, a zdrowie 50-latka Jak te 4 wykreślisz, to nie odczujesz jego wieku.[/QUOTE]Zagrożenie w tym przypadku jest takie, że koleś kłamał w totalnym kretynizmie i nie ma znaczenia na ile wygląda i czy by odczuła z punktu widzenia zdrowotnego jego wiek... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
Amen.
|
#2493 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A ja też byłam na randce w weekend i chyba będzie druga Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2494 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2495 |
|
Zadomowienie
|
[1=93c415117c97e4de5dd6a9d a4f68eac238056681_62f82d1 ce6160;89149784]Nie ma co szufladkować ludzi ze względu na wiek. Widzę cztery zagrożenia gościa w tym wieku:
a) żonaty, polujący b) kryzys wieku średniego c) nieogar życiowy mimo poważnego wieku d) niedbanie o zdrowie i 40 na liczniku, a zdrowie 50-latka Jak te 4 wykreślisz, to nie odczujesz jego wieku.[/QUOTE]Moze i nieco szufladkuje, ale mam jakies tam swoje widelki roznicy wieku, z ktora czuje sie komfortowo po prostu. To dla jedenego 5 lat roznicy to bedzie za duzo, dla kogos innego 20 to spoko. Nie zamierzam go usprawiedliwiac, bo poczulam sie zwyczajnie oszukana, ale z tego co mowil (az zapytalam czy zona, dzieci czy cos) to stwierdzil, ze kawaler, niewiele brakowalo zeby sie ozenil ale do slubu nie doszlo i tlumaczyl sie ze nie podal tez prawdziwego miejsca skad pochodzi. Mieszka w moim miescie od ilus lat, w profilu ma miasto x, a wysalo na to ze pochodzi z miasta y, wiec pewnie jeszcze nie jedno by bylo podrasowane. Chyba w promieniu 100km nie mam co liczyc na spotkanie sensownego. Serio, co jeden to wychodza "lepsze" podrasowania opisow. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2496 |
|
Lady in red.
|
[1=93c415117c97e4de5dd6a9d a4f68eac238056681_62f82d1 ce6160;89149814]Jeśli to młoda dziewczyna, to to nie ma znaczenia na pierwszych trzech spotkaniach. Bądźmy poważni.[/QUOTE]Bądźmy poważni. Jak ktoś kłamie w takich głupotach to powinien mieć przerwaną randkę na pierwszej i żadnej trzeciej nie doczeka.
Ale generalnie - tak, ma znaczenie. Jeśli miała ochotę się umówić z młodszym, a okazało się, że jest starszy to jak najbardziej ma znaczenie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2497 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I tlumaczenie typu, nie podaje wszystkich prawdziwych danych. Ok, rozumiem ze nie kazdy od razu cala swoja biografie wypisuje, ale jak nie chce jakichs danych podac (np skad jest) to lepiej nie podac niz wymyslac inne miasto Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2498 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I zgadzam się z Ellen, facet pewnie szukał młodego mięska i tyle. |
|
|
|
|
#2499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
Wciskanie kitu, że jest się 10 lat młodszym, to nie tylko klamstwo, które od razu powinno człowieka skreślać, ale i chamstwo. Typ szuka frajerki, która mu to puści płazem. Skoro chcial być taki tajemniczy, to ciekawe czemu dziesięć lat więcej nie podał, lepsze wrażenie by zrobił na spotkaniu. Bezwstydny typ.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2502 | |
|
uparta chmura
|
Cytat:
In a rainbow Now our rainbow is gone I am lost in a rainbow Now our rainbow is gone Edytowane przez Mija62 Czas edycji: 2022-03-13 o 23:30 |
|
|
|
|
#2503 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;89150006]No dokładnie, juz widzę, jak panowie byliby skłonni do wybaczenia takiego "klamstewka"
![]() [/QUOTE] Albo gdyby chodziło o wagę - oj tam, oj tam, odjęłam sobie 20 kg, o co ci chodzi. 10 lat temu naprawdę tyle ważyłam, więc to prawie nie kłamstwo.
|
#2505 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie też wczoraj randkowo i sama nie wierzę, że koleś okazał się wysoki To mi się tu raczej nie przydarza. Randka super, zabrał mnie w piękne miejsce, gadka się kleiła, aż sama byłam w szoku, że minęło 8 godzin potem byłam wykończona po tych górskich spacerkach i po tym, że mówił głównie po włosku, a mi do takiego poziomu to 'trochę' brakuje, ale daliśmy radę. A mogło być różnie. Pisaliśmy ze sobą zawrotny jeden dzień.
|
|
|
|
|
#2506 | |
|
Kathy Leonia
|
Cytat:
to po prostu zwykłe oszustwo i żerowanie na naiwnych. myślał że się nie wyda? buhahaa. brrrr oby trafił gościu na sobie podobną laskę co też go tak oszuka
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle wygrać, że koleś przyznał się od razu. Chociaż pewnie tylko dlatego, że ciężko byłoby udawać 30latka gdy się ma dekadę więcej.
Też mnie kiedyś jeden gościu okłamał, że ma trzy lata mniej. I że jest rozwodnikiem. Po kilku miesiącach dowiedziałam się, że ma żonę i nie zamierza nic w tym układzie zmieniać. Mam wyjątkowa alergie na takich kłamców tchórzy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2508 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiec pewnie jakby temat romowy nie poszedl tyn torem to by sie nie przyzla, jakby wyszlo kiedys tak to pewnie wyszedl z zalozenia, ze teraz to co plakac nad rozlanym mlekiem. Czasem sie zastanawiam czy ja juz wykorzystalam pule normalnych facetow ze trafiaja mi sie takir ancymony ostatnio 🤦☠♀️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to jest zupelnie normalne ze tego typu facetów, ba, ludzi, jest na portalach randkowych wiecej niz "normalnych"
Ludzi ktorzy sie tylko rozgladaja, ktorzy szukaja niezobowiazujacego seksu (bez wzgledu na status wlasnego zwiazku), ludzi z ktorymi fundamentalnie jest cos nie tak (glownie nieprzepracowane problemy, brak samoswiadomosci) a ci ogarnieci ktorzy wiedza czego chca i czego szukaja albo zwyczajnie w zwiazku aktualnie są, albo robia sobie przerwe bo musza odpoczac To ze ktos jest na aplikacji randkowej i twierdzi ze szuka zwiazku nie swiadczy o absolutnie niczym. To tak jakbys weszla na duza impreze na ktorej bylo mnostwo ludzi. ilu z nich myslisz jest wolnych i nadaje sie do zwiazku? Moze kilka. a iloma z nich bylabys Ty zainteresowana? moze jednym, dwoma. I na apkach jest dokladnie tak samo.
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
|
#2510 |
|
Raczkowanie
|
a) żonaty, polujący b) kryzys wieku średniego c) nieogar życiowy mimo poważnego wieku d) niedbanie o zdrowie i 40 na liczniku, a zdrowie 50-latka Jak te 4 wykreślisz, to nie odczujesz jego wieku.[/QUOTE] Nie każda chce starego. Dla mnie koleś starszy o dekadę jest już w jakiś sposób obleśny, wolę takich w moim wieku i najlepiej młodo wyglądających, a nie np. ze zmarszczkami jak kratery, bo i tacy 30-latkowie się zdarzają. A Ty wracaj na wykop tak jak Ci wcześniej sugerowałam, bo tych farmazonów już się nie da czytać. A typowi, który się odmładza o 10 lat chyba trzeba dać namiar na porządnego psychiatrę. Niesmaczne mocno. Edytowane przez WesolyGrzyb Czas edycji: 2022-03-14 o 10:53 |
|
|
|
#2511 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi się trafił niezły amant. Poszliśmy na spacer i było całkiem miło, dopóki następnego dnia nie zaczął mi się zwierzać na temat swojego nieszczęśliwego związku. Okazało się, że jego ex była oziębła, unikała jakiejkolwiek bliskości i w końcu...po 4 latach się zakończyło i on ma teraz on ma z tego powodu zupełnego doła. Jakaś porażka. Myślał pewnie, że skoro ona nie chciała to ze mną będzie jakieś mizanie Wszystko mi opadło
|
|
|
|
|
#2512 |
|
BAN stały
|
Jak szukałam kiedyś faceta do niezobowiązującej relacji to miałam pewne widełki wiekowe, ja mam słabość do starszych zadbanych facetów i u mnie było odwrotnie dużo sobie zawyżało wiek, bo chciało się ze mną spotkać, a mnie dwudziestoparolatkowie nie kręcą, myśleli, że się uda i sięââ☠skuszę i tak haha
Aktualny mój facet do łóżka jest 20 lat starszy ode mnie, mój typ szczupły, zadbany i bez łysiny na głowie, na związek to już faktycznie za duża dla mnie różnica wieku, na związek to tak optymalnie 6-10 lat, rówieśnicy (25 lat) lub troszkę starsi są dla mnie niewidzialni
Edytowane przez Martyna12111 Czas edycji: 2022-03-14 o 13:09 |
|
|
|
#2513 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też kiedyś spotkałam się z gościem, który w profilu się odmłodził. Rozwalił mnie tekstem, że zrobił tak, bo "czuje się młodziej". Bez mrugnięcia okiem, jakby to było zupełnie normalne. A mnie od początku nie pasował do tego wieku, który podał w profilu. |
|
|
|
|
#2514 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
A potem zdziwko, że szukając nie może na dłużej zatrzymać przy sobie kobiety.Przypomniało mi się, że kiedyś pisałam z podobną ofiarą losu co powyżej, też było jojczenie na byłą, ale też na swój wygląd wtf. O dziwo długo z nim pisałam, ale stwierdził, że za daleko od niego mieszkam i on woli szukać kogoś z bliższej okolicy. Okej, spoko. Po jakimś długim czasie, może z półtora roku znów do mnie napisał, ale już nie odpisałam. Miałam ubaw, bo z perspektywy czasu zauważyłam jaki to był zadufany wampir, który był pewny, że znajdzie kogoś blisko.
|
|
|
#2515 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2516 |
|
Holy Crap!
|
[1=93c415117c97e4de5dd6a9d a4f68eac238056681_62f82d1 ce6160;89150450]Facet rozbity po rozstaniu to ofiara losu czy facet żalący się wszystkim rozbiciem po rozstaniu to ofiara losu?
[/QUOTE]Żalący się w internecie oczywiście Zwłaszcza na portalach randkowych
|
|
#2517 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najbardziej mnie rozwaliło, że pisał jak to dziewczyna nie chciała seksu ani żadnych pieszczot. Nie przyszło mi do głowy, że ktoś może pisać takie coś prawie obcej kobiecie. Raczej zachęcająco to nie brzmi
|
|
|
|
|
#2518 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
![]() Mój podobnie pisał, że skoro dziewczyna nie ma ochoty nawet na przytulenie to można szykować się na rozpad związku, bo powinna zawsze okazywać uczucia, albo, że nawet tygodniowa rozłąka może rozwalić związek i wiele takich innych pierdów pisał, teraz już nawet nie pamiętam. Aaa i powinna być otwarta na różne rodzaje seksu, na jego zachcianki, eksperymenty (ale żenada). Po tym jak to przeczytałam to pisałam z nim już tylko dla beki, bo wiedziałam, że on już do niczego się nie nadaje.
|
|
|
#2519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój jest lepszy. Napisał, że przez 4 lata seks był tylko kilka razy |
|
|
|
|
#2520 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami.

🤦☠♀️