..::Dieta Plaż Południowych - część VI ::.. - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-06, 20:53   #61
asi_ula
Zadomowienie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VI ::..

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Asiula,
Gratuluję odwagi Jesteś śliczną kobietką! Wymiary modelingowe nie są ale nad tym popracowac możesz, dawniejszy ideał 90-60-90 jeszcze niedawno odjąć ok 5cm zewsząd straszne ! Poza tym z taką buźką to fotomodelka jak nic A one nie muszą mieć w biodrach max 90 cm i 175 cm wzrostu minimum, dlatego śmiało próbuj : * Z tego co widzę akceptowalne są kobietki z 91 w biodrach i 61 w talii, świat mody jest okrutny. Tam nie ma, że 65 cm to przecież jest ok, nie, nie jest ok. Skoki w cm, dozwolone są tylko w biuście tutaj nie ma znaczenia praktycznie czy 80 cm czy 85. Ciuchy są po prostu szyte według dawnego ideału jeśli chodzi o talię i biodra. Poza tym nie ma czegoś takiego jak modelingowa buźka, bo można powiedzieć o niektórych wieszakach latających po wybiegach że np. do Victoria's Secret Angels im baaaaaaardzo daleko, a na ulicach przemknęły by niezauważone. Więc o ile nad sylwetką można popracować tak jeśli chodzi o buźkę tylko operacja plastyczna jest ratunkiem.
Dzięki Też nie uważam, że każda modelka musi mieć idealne wymiary, jest przecież coś takiego jak plus size Ale jak widać na tym forum nie potrafia czytać ze zrozumieniem. Ja napisałam, że nie wyglądam, ani nie będę wyglądać jak modelka i tak w sumie to nie chcę nią być a zależy mi tylko na fotach a ci mi o wyglądzie, że się nie nadaję ( bo jestem za gruba i mam nie taką buzię jak trzeba). Aha i mam zły makijaż - powiedzcie mi, bo się dopatrzeć nie mogę, co w nim jest nie tak? -.-'

Kurdę dziś był grzeszny wieczór... przyszłam z działki i się najadłam jak prosiak ehhhh
Morelko ja zaczęłam chudnąć dopiero po 3 miesiącach tak szczerze mówiąc to było mi strasznie wstyd przed Wami, że nic nie chudnę tylko się obżeram.
Morelko będzie dobrze !!

She ricochets!
And you don't notice.
She's in your head!
And you just don't notice...
<3

>10<

asi_ula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-06, 20:59   #62
zielonamorelka
Zakorzenienie

fruity e tam to chyba nie znaczy ze masz swira tylko ...no nie wiem co oznacza ale ja czasami mam tak ze boje sie byc sama w domu.znaczy jak juz wszyscy spia i jest ciemno to nawet jakbym miala sie posiusiac to nie pojde do lazienki cyba ze po drodze zapale wszystkie swiatla a i tak jak z niej wracam i gasze to praktycznie biegne.albo zamykam drzwi od piwnicy to prawie zawsze mam wrazenie jakby cos za mna stalo jeju paranoja jakas wolalabym byc sama w nocy na ulicy niz w domu dobra juz siedze cicho bo mnie do wariatkowa zabiora
a gdzie cala reszta hm?uz tyle schudlyscie ze nie macie sily dojsc do komputerka
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
zielonamorelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-06, 21:43   #63
fruity
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do fruity GG do fruity

No i lipa. Polezalam i nic. Oczy jak byly otwarte tak i sa. Wiec wstalam i wlaczylam ponownie laptopa.
Znowu czeka mnie cudowna noc.

..::..
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::..

fruity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-06, 21:57   #64
zielonamorelka
Zakorzenienie

oj fruity biedna tya moze wypij cieplego mleczka przewietrz troche w pokoju i latwiej sie zasnie.albo poczytaj jakas strasznie nudna ksiazke... no mozesz tez bardzo duzo pocwiczyc zeby potwornie sie wymeczyc i z braku sil nawet nie bedziesz wiedziala kiedy zasniesz
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
Stary 2008-09-06, 22:01   #65
fruity
Wtajemniczenie

Hehe. Ziewam caly czas, ale nic sie pozatym nie dzieje.
Wywietrzylam pokoj przed spaniem, zaraz tez to zrobie, jak ze strachu nie umre.
Mleka raczej sobie nie zrobie teraz, nie che Tz budzic mikrowela.

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::..

Stary 2008-09-06, 22:02   #66
Marzeniatko
Zakorzenienie

Boże dziewczyny, a ja mam dzisiaj jakąś taką niechęć do wszystkiego. Na widok diet i jedzenia mnie odrzuca. Jakieś przesilenie?

Boli mnie głowa, kręci mi się w głowie, robi mi się niedobrze, jestem poddenerwowana, jestem słaba i zmęczona. I tak od jakiś 3 dni. Myślałam sobie, a na pewno - szkoła - od tego, wyśpię się w sobotę - przejdzie. I co ? I nic. Wyspałam się, a dzisiaj to samo. Nie ćwiczyłam, bo miałam wrażenie, że zaraz spadnę z tego orbiterka. Wzięłam książkę, zaczęłam się uczyć - rozbolała mnie głowa.

Mówię - a, nie, odpocznij jeszcze - dzwonię po przyjaciółkę. Spotkałyśmy się - po jakiś 20 minut wróciłam do domu, bo było mi słabo. Nie wiem co się dzieje, czuję się jakby ktoś wypompował ze mnie wszystkie siły.

I jeszcze jedno - dzisiaj przeglądałam jeden portal informacyjny i było tam coś o diecie, jedzeniu etc. kiedy spojrzałam na nagłówek "dieta", aż mną potrzęsło, a na widok jajka na zdjęciu zrobiło mi się niedobrze.

Przepraszam, że Wam tak marudzę, ale czasami lepiej jak się człowiek wygada.

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-06, 22:04   #67
ecrulo
moderatorka też wizażanka

morelko,
Dziękuję Cieszę się ogromnie

asiula
Co do makijażu się nie przejmuj, dla mnie jest jak najbardziej dobrze. Wiadomo tam na wybiegach mają tak wymyślne makijaże, że aż śmieszne, więc może Ci co skomentowali ten makijaż patrzyli na Twój poprzez pryzmat tych artystycznych dziwadeł-malowideł na twarzy
Oczywiście są plus size, robi się to teraz popularniejsze, tak więc wybór jest Przeciez modelka nie musi chodzić po wybiegu Jest masa innych zajęć ! Fotomodeling, hostessy na przyjęcia. Jak jest się ładnym i zadbanym to opcja się znajdzie ! Trzeba być wytrwałym i upartym, ot co Życzę powodzenia

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-06, 22:11   #68
zielonamorelka
Zakorzenienie

marzenko ja dzis wlasnie tez tak mialam/mam tylko niestety bez tej czesci z niechecia do jedzenia.znaczy teraz juz nie moge na nie patrzec ale rano to zjadlam przedzial kcal na tydzien doslownie i wszystko w rzeczach zakazanych tak jak wczoraj. a teraz udaje ze sie ucze niemieckiego [przepisuje slowka do zeszytu]ale moze akurat cos zapamietam jakims cudem heh
fruity mam nadzieje ze uda ci sie zasnac spokojnie
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
Stary 2008-09-06, 22:11   #69
asi_ula
Zadomowienie

Ecrulo thx

Marzenko niepokoją mnie te objawy.. może rzeczywiście jesteś przemęczona, albo za mało jesz. Sama się do tego przyznałaś Ja jak jestem głodna to zaraz boli mnie głowa i jestem strasznie słaba. Ale od kilku dni z tego co piszecie to coś się dzieje.. ogólne osłabienie i brak apetytu ;/ oj dziwne to, dziwne ;/

She ricochets!
And you don't notice.
She's in your head!
<3

>10<

Stary 2008-09-06, 22:16   #70
fruity
Wtajemniczenie

Mi tak na fazie I odrzucalo od jedzenia, a na II to tez czasami mam, ale juz rzadziej.
Tez mniej dzisiaj wszystko boli, nic nie zrobilam, a mialam takie plany posprzatac, isc na zakupy, i niczego nie robilam, cwiczania tez sobie odpuscilam. Moze to pogoda, moze przemeczylas sie faktycznie po tym tygodniu? Moze za malo jadlas, moze zbliza sie @...
Duzo moze byc przyczyn.
Dbaj o siebie.

Stary 2008-09-06, 22:19   #71
Marzeniatko
Zakorzenienie

Asiula, Morelka i Fruity

Nie, nie jem za mało. Teraz zaczęłam w miarę okej. Jest śniadanie, jest obiad, kolacja i przekąski. Nawet w miarę wartościowo. Więc to odpada. Ale czuje się fatalnie. Ojjj Boże, zawsze Wam tu marudzę i jakieś problemy mam.
No nic, położę się, może przejdzie, buziaki

B L O G

Stary 2008-09-06, 22:22   #72
zielonamorelka
Zakorzenienie

marzenko ale ty ostatnio czdesto piszesz ze cos nie masz apetytu i w ogole.chyba serio jest cos nie tak.wydaje mi sie ze za malo jesz i przemeczasz sie tezoj bo nam tu wykorkujesz
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
Stary 2008-09-06, 22:23   #73
fruity
Wtajemniczenie

No co Ty! Chyba przeoczylas ile ja tu marudze! Po to tu jestesmy.
A pijesz chociaz duzo?

Stary 2008-09-06, 22:48   #74
Nedda
Zadomowienie

Podczytuje Was Dziewczynki tęskno mi ale jakos nie moge sie zmobilizowac do pisania Ale tak czytam czytam i znalazalm opinie o forum ktore rowniez bardzo czesto odwiedzam i musze wyrazic swoja opinie

Cytat:
Napisane przez asi_ula Pokaż wiadomość
Łaaa no i nam zamknęli wątek
Dziewczyny to ja wkleję może swój ostatni post co? Jeszcze mam szanse usunąć ten założony temat..

/ Wiecie co - przyjaciółka mnie namówiła i dałam swoje foty na forum o modelingu Chciałabym mieć kilka profesjonalnych zdjęć tak na pamiątkę. Jak myślicie - wygłupiłam się...? /
To link do postu: http://www.forum.promodels.pl/21381.htm#251524
Nie wyglupilas sie-wielu fotografow szuka modelek w zamian za pozowanie.Nie widze nic zlego w tym,że chcesz miec swoje ladne zdjecia Musisz tylko dobrze poszukac-powysylac swoje zdjecia mysle,że znajdziesz wielu chcetnych NIE PLACAC za to oczywiscie

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
Oni się nie znają.
Niestety się znają...Troche nie rozumiem Waszego podejscia.Jest to forum o modelingu i Asia pokazując swoje zdjecia musiala sie liczyc ze slowami konstruktywnej krytyki.

Cytat:
Napisane przez asi_ula Pokaż wiadomość
Ojej no coś Ty Ja jestem wielkie babsko Tylko górę mam w miarę 'drobną' w sensie wystające obojczyki/łopatki/trochę żebra a dalej to się zaczyna morze tłuszczu

A na opinii tych ludzi z forum to tak średnio mi zależy. Nie schudnę 20kg i nie zrobię operacji plastycznej po to, żeby się komuś podobać. Ciekawe jak ta babka wygląda. Jest przecież wiele modelek tzw. plus size, nie wszyscy muszą chodzić po wybiegu - z resztą wcale bym tego nie chciała. Zależało mi tylko na jakichś ładnych zdjęciach z prawidłową perspektywą, oświetleniem, ostrością.. żebym kiedyś mogła pokazać wnukom i powiedzieć: patrz jaka babcia fajna dupa była

Dobranoc Morelko
Nie jestes "wielkie babsko" Jesteś ładną dziewczyną ale jest wiele dziewczyn ktore sa atrakcyjne a nie nadaja sie do podkreslam PROFESJONALNEGO modelingu.Sa pewne cechy twarzy na podstawie ktorych mozna okreslic czy masz tzw.modelingowa buzie czy nie.To ze ktos Ci mowi ze tak nie jest to wcale nie znaczy ze mowi ze jestes nieladna.Wprost przeciwnie zwykle tzw.buzie modelingowe nie są powszechnie uwazane za atrakcyjne.
Co do wymairow to mysle,że tez nie maja one wielkiego znaczenia skoro chcesz to zrobic tylko dla siebie.Napewno bedziesz bardzo dobrze wygladac tylko poszukac odpowiedniego fotografa

"A na opinii tych ludzi z forum to tak średnio mi zależy."-tego nie za bardzo rozumiem...Jesli Ci nie zalezy to po co o nią pytasz?

Pozdrawiam babeczki

Nedda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-06, 23:41   #75
zielonamorelka
Zakorzenienie

dobranoc dziewczyny lece poczytac do lozeczka bo jakos tak cicho hehe pewnie wszystkie poszly spac no juz sie pozno zrobilo
do dzisiaj
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
Stary 2008-09-06, 23:59   #76
asi_ula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nedda Pokaż wiadomość
Niestety się znają...Troche nie rozumiem Waszego podejscia.Jest to forum o modelingu i Asia pokazując swoje zdjecia musiala sie liczyc ze slowami konstruktywnej krytyki.

Nie jestes "wielkie babsko" Jesteś ładną dziewczyną ale jest wiele dziewczyn ktore sa atrakcyjne a nie nadaja sie do podkreslam PROFESJONALNEGO modelingu.Sa pewne cechy twarzy na podstawie ktorych mozna okreslic czy masz tzw.modelingowa buzie czy nie.To ze ktos Ci mowi ze tak nie jest to wcale nie znaczy ze mowi ze jestes nieladna.Wprost przeciwnie zwykle tzw.buzie modelingowe nie są powszechnie uwazane za atrakcyjne.
Co do wymairow to mysle,że tez nie maja one wielkiego znaczenia skoro chcesz to zrobic tylko dla siebie.Napewno bedziesz bardzo dobrze wygladac tylko poszukac odpowiedniego fotografa

"A na opinii tych ludzi z forum to tak średnio mi zależy."-tego nie za bardzo rozumiem...Jesli Ci nie zalezy to po co o nią pytasz?
Przyjaciółka, która jest modelką poradziła mi, żebym pokazała swoje zdjęcia na forum 'a nóż jakiś fotograf będzie potrzebował kogoś do pozowania za free'. I o to mi głównie chodziło. Teraz ona przeprasza mnie, że miała taki pomysł, i myśli, że mnie jest przykro. Otóż nie jest, może to trochę zarozumiałe, ale znam swoją wartość i rzadko kiedy przejmuję się krytyką innych osób - co nie znaczy, że jej nie cenię. Po prostu nie należę do osób, które marzą o karierze, usłyszą, że się nie nadają i od razu mają depresję, głodują, żeby być idealną i zadręczają się, bo nie tak to sobie wyobrażały. Zdjęcia miałam dać na początku do działu ogłoszenia, ale dałam do fotoprezentacji.. no cóż, może to mój błąd
Tak czy inaczej dzięki za miłe słowa

She ricochets!
And you don't notice.
She's in your head!
<3

>10<

Stary 2008-09-07, 08:35   #77
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fruity Pokaż wiadomość
No co Ty! Chyba przeoczylas ile ja tu marudze! Po to tu jestesmy.
A pijesz chociaz duzo?
Cytat:
Napisane przez zielonamorelka Pokaż wiadomość
marzenko ale ty ostatnio czdesto piszesz ze cos nie masz apetytu i w ogole.chyba serio jest cos nie tak.wydaje mi sie ze za malo jesz i przemeczasz sie tezoj bo nam tu wykorkujesz
Ja też marudze A piłam wczoraj dość sporo i jadłam ładnie.. a dzisiaj znowu mi niedobrze.

Po śniadanku - grahamka z serkiem i herbata.

B L O G

Stary 2008-09-07, 08:47   #78
1111c4b9c157e15532fa9e27a07e9b9b22376b0b_65935273b71bb
Konto usunięte

czesc
Moze wczoraj byl taki dzien? Przynajmniej dla mnie, najpierw rano mialam nastroj bojowy, a potem z kolei moglam zjesc pol lodowki chociaz na nic nie mialam apetytu.
W dodatku wieczorem TZ pojechal, wiec siedzialam sama Nie udalo nam sie ustawić anteny do cyfry + i skonczylo sie ze spedzilam ieczor przed telewizorem ogladajac Terminal, zajadajac lody sernikowe Nestle i marząc o romantycznej milosci na lotnisku a potem dziobnelam z lodowki pare uszek zm iesem normalnie apetyt na mieszanie jak po plastrach anty
Mysle ze czasem potrzebny jest nam taki dzien odoskocznia właśnie po to zeby nie znienawidzić diety. Sniadanie dzis mialam juz bardziej bardziej II fazowe. Razowe pancakes z jogurtem i resztką lodów -- tak nie do konca SB

Tak jeszcze off topic dotyczacy Bazyla - przed chwila prawie wyskoczyl przez okno
Otworzylam w kuchni bo upał niemiłosierny, a ta mała menda polowąła na ose. Chciał za nią wybiec, dobrze ze w pore go złapałam. Nauczona złymi doświadczeniami nie zostawiam go juz samego z otwartym oknem, raz wypadł.
1111c4b9c157e15532fa9e27a07e9b9b22376b0b_65935273b71bb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-07, 09:44   #79
zielonamorelka
Zakorzenienie

dziendobry
marzenko co to sie z toba dzieje?
mi juz na szczescie lepiej ale jeszcze przed sniadaniem bylo oj zle heh
dobrze ze bazylowi nic sie nei stalo
eh a u mnie zimno jest
milej niedzieli
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
Stary 2008-09-07, 09:49   #80
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cykado, ahh ten Twój bazyl Ja mam swojego Baksia, też niezły agent. A jaki ślicznyyy.

Morelko nie mam pojęcia..

B L O G

Stary 2008-09-07, 09:53   #81
zielonamorelka
Zakorzenienie

Cytat:
Cykado, ahh ten Twój bazyl Ja mam swojego Baksia, też niezły agent. A jaki ślicznyyy.

to moze trzeba by sie dowiedziec?czas wybrac sie do lekarza??
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
Stary 2008-09-07, 09:56   #82
Domi22
Rozeznanie

Hello

Domi jest juz po sniadanku i kawce

Marzenko czybys nie czytała wszystkich postow? Tutaj polowa forum ma dola, depresje i problemy. Teraz juz wiem, ze to na pewno wina pogody i jakies dziwnych czynnikow... Moze nad Polska zawisla chmura rozpaczy i depresji?

Fruity jak tam mineła noc?

Cykado, nie martw sie ja wczoraj wieczorem tez jakies dziwne napady miałam (lod, orzeszki i kotlet).

Nadal z Tz sie nie odzywam...ehhh...
Ale zaraz wskakuje na twisterek i orbitreka, bo po poludniu musze do dziadka jechac do sanatorium...

3majcie i głowy do goryBedzie lepiej

Zaręczyny - 1.05.2009
Ślub - 05
.06.2010
Domi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-07, 10:03   #83
Marzeniatko
Zakorzenienie

Domi, ale ja nie, że jestem jakaś smutna, czy coś, nieee.. tylko tak mi brakuje sił, taka słaba jestem, o. Ale przejdzie.

Morelko
nie potrzeba od razu lekarza

B L O G

Stary 2008-09-07, 10:12   #84
zielonamorelka
Zakorzenienie

Cytat:
Domi, ale ja nie, że jestem jakaś smutna, czy coś, nieee.. tylko tak mi brakuje sił, taka słaba jestem, o. Ale przejdzie.

Morelko nie potrzeba od razu lekarza
ja iem hehe jak ktos mi mowi ze zle sie czuje to wyganiam go do lekarza ale sama to chodze jak juz mam umierac hahaha
no ale czasem to moje gadanie skutkuje bo jak mi kumpela narzekala [oczywiscie nie poszla do lekarza]to ja do szpitala wzieli bo miala wycienczony organizm
i tak jakos sie o wszystkich teraz martwie
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
Stary 2008-09-07, 10:49   #85
1111c4b9c157e15532fa9e27a07e9b9b22376b0b_65935273b71bb
Konto usunięte

Cytat:

Baksio tez kot?? bo imie ma królicze

Cytat:
Napisane przez Domi22 Pokaż wiadomość
Hello

Domi jest juz po sniadanku i kawce

Marzenko czybys nie czytała wszystkich postow? Tutaj polowa forum ma dola, depresje i problemy. Teraz juz wiem, ze to na pewno wina pogody i jakies dziwnych czynnikow... Moze nad Polska zawisla chmura rozpaczy i depresji?

Fruity jak tam mineła noc?

Cykado, nie martw sie ja wczoraj wieczorem tez jakies dziwne napady miałam (lod, orzeszki i kotlet).

Nadal z Tz sie nie odzywam...ehhh...
Ale zaraz wskakuje na twisterek i orbitreka, bo po poludniu musze do dziadka jechac do sanatorium...

3majcie i głowy do goryBedzie lepiej
Domi zwalilam sprawe na pogode, a u mnie na 4 pietrze duszno niemilosiernie, musze zakupic jakis wiatrak bo okien na oscierz nie moge otworzyc ze wzgledu na Bazyla
1111c4b9c157e15532fa9e27a07e9b9b22376b0b_65935273b71bb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-07, 11:00   #86
fruity
Wtajemniczenie

Wita Was ledwo przytomna fruity!

Grubo po polnocy udalo mi sie zasnac, nagle obudzilam sie z dziwnego snu i tak sobie mysle...kurcze jak teraz nie zasne, to zaraz pewnie Tz wstanie i juz bedzie lipa. (a nie patrzylam na zegarek, zeby sie nie stresowac). I tak leze, oczy duze jak nie wiem co. Mija maks 5 minut i slysze, ze Tz wstal.
Jippie..no to koniec.. Wstalam i nie spalam dopoki nie wyszedl do pracy. Potem udalo mi sie chyba na godzinke zasnac i tak sobie lezalam juz tylko pozniej.
Co za glupi organizm.

Cykado a Ty Bazyla nie wypuszczasz na dwor? Boisz sie, ze ucieknie?
U mnie dzisiaj 20 stopni, pochmurno. Ja w swetrze wychodzilam na dwor. Piekne powietrze, bo padal deszcz cala noc.

Oj ja cwiczyc na bank nie bede dzisiaj. Zjadlam owsianke na mleku, bo dawno nie jadlam, pare sliwek i popijam zielona.
Chyba wezme zaraz relaksujaca kapiel, bo nie pamietam kiedy lezalam w wannie. Zawsze tylko sie prysznicuje.

Ide najpierw nakarmic moich pupili, bo juz patrza glodne. Dzisiaj watroba surowa wolowa. Mniam mniam..Jakbyscie chcialy zobaczyc to dodalam album ze zdjeciami.

Stary 2008-09-07, 11:00   #87
Marzeniatko
Zakorzenienie

[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8914828]Baksio tez kot?? bo imie ma królicze
[/quote]
Baksiu to psiak.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Baksiu 5.jpg (16,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Baksiu 3.jpg (15,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02237.jpg (33,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02236.jpg (41,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02968.jpg (75,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02973.jpg (82,5 KB, 4 załadowań)

B L O G

Stary 2008-09-07, 11:05   #88
fruity
Wtajemniczenie

Slodki ten Baksiu.

Stary 2008-09-07, 11:08   #89
asi_ula
Zadomowienie

Dzień dobry Ja wstałam godzinkę temu jakaś taka jestem... zaspana Coś boli mnie głowa przez te wiatry Wczoraj kupiłam makaron pełne ziarno, dziś chyba zrobię na obiad, bo nigdy go nie jadłam.
Ale Wy macie śliczne te zwierzaki Ja jakoś tak bardziej lubię psy, dlatego właśnie zachwycam się Baksiem

She ricochets!
And you don't notice.
She's in your head!
<3

>10<

Stary 2008-09-07, 11:10   #90
Marzeniatko
Zakorzenienie

Fruity dziękuję!

Asiula ja się nim zachwycam od 7 lat

B L O G

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości