|
|
#2521 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Randki przez Internet cz. 3.
Też nienawidze jak facet jojczy i narzeka, jakie to życie paskudne i niesprawiedliwe. Wampiry energetyczne.
|
|
|
|
#2522 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam kiedy znajomego, który jojczał, że "żona mu nie daje" i że jest taki samotny i w ogóle, brakuje mu bliskości itd
Kiedyś wysłał mi zdjęcie prezentu od żony, a tam jakieś zabawki erotyczne. No to mu piszę, że chyba jednak nie jest źle. Na co on, że poprawiło się na chwilę, ale nadal jest rzadko i w ogóle tragedia itd. Taa, jasne.Albo miałam koleżankę, która spotykała się z żonatym facetem. Oczywiście naopowiadał jej jak to mu się z żoną nie układa, seksu nie uprawiają itd, a tu nagle niespodzianka - żona jest w ciąży
|
|
|
|
#2524 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
|
|
|
#2525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdecydowanie mu to nie wyszło. Zresztą patrząc potem na to jego pisanie to nawet jestem w stanie uwierzyć, że ta kobieta stała się oziębła względem niego .
|
|
|
|
|
#2526 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
|
|
|
#2527 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dokładnie. Nie ważne czy serio tak jest, czy facet to koloryzuje. Może trafić na osobę, która to chętnie rozpowszechni... Najlepsze, że facet mi to pisał na messengerze ( znalazł mnie, bo mamy wspólnego znajomego). Gdyby trafił na kogoś innego screeny rozmów trafiły by do znajomych. |
|
|
|
|
#2528 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2529 |
|
Przyczajenie
|
Dziwne tendencje na portalach randkowych/apkach
Cześć, mam takie zapytanie czy ktoś korzysta z w/w
Sympatia, czy też te apki tinder, randki fb?Zauważyłem ostatnio pewien trend, mianowicie poznajesz kogoś, zaczyna się rozmowa i ona cały czas jest ukierunkowana na "tamtą" stronę..co to znaczy? Np rozmawiamy o prawie jazdy czy lubi jeździć, za którym razem udało się zdać, to rozmowa się toczy wszystko super ale ani razu nie ma zapytania czy Ty masz prawko, albo czy lubisz jeździć, zero zainteresowania czym druga strona się zajmuje, gdzie pracuje itd. Czy Was to nie dziwi, czy tez macie takie doświadczenia? Chodzi mi o rozmowę wychodzącą z dwóch stron a nei skupioną tylko na jeden stronie jak dziennikach, 100 pytań do i jak wywiad z prezydentem ;-D Jakie są Wasze przemyślenia? pomijam wszelkie aspekty seksualne albo że ktoś nie odpisuje, chodzi mi o normalną rozmowę. Bo w takim układzie czy to wyraz braku zainteresowania? to może nie ma sensu się spotykać? Czy to może świadczyć o niższym intelekcie rozmówcy? oczywiście nie obrażając nikogo? Też tak macie? że jak nie zadacie sterty pytań to tej rozmowy nie ma |
|
|
|
#2530 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dziwne tendencje na portalach randkowych/apkach
Korzystałam jakiś czas temu z badoo chyba jeszcze w grudniu i tak w 60% to była taka rozmowa, gdzie faktycznie ja zadawałam pytania a druga osoba tylko odpowiadała - a dlaczego tak się dzieje? Pieron wie, może po prostu klikają i piszą dla zabicia czasu i tyle, zero konkretu. A ta reszta 40% to była mieszanka z typami, którzy chcieli na szybki numerek albo byli zbyt nachalni albo po jednym dniu przestawali się odzywać.
Aplikacje randkowe to loteria. Musisz nieźle się naszukać żeby znaleźć kogoś konkretnego. Mogę Ci jedynie potwierdzić, że osobiście znam pary które się tam poznały i jedna z nich bierze w tym roku ślub a druga już jest w związku małżeńskim
|
|
|
|
#2531 |
|
uparta chmura
|
Ja dzisiaj miałam branie na mieście. Zaczepiał mnie jakiś młody, przystojny(serio ładny był) i pijany 🤦😂 Ukrainiec.
|
#2532 |
|
Przyczajenie
|
Na mieście to troszkę co innego
no więc mnie to męczy że druga strona robi jakby łaskę że się odezwie coś takiego.bo te znajomości mają prowadzić do spotkania live, no ale jak tu się spotkać jak jest taka rozmowa pytanie -odpowiedź albo tylko na pytanie albo skupienie rozmowy tylko na tej osobie. Czyli rozumiem, że tu nie ma rozgraniczenia na płeć? i faceci i kobiety tak samo działają? |
|
|
|
#2533 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2534 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Musisz się przyzwyczaić do takich częstych sytuacji i podchodzić do korzystania z randkowych apek z dużym dystansem. |
|
|
|
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2536 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2537 |
|
uparta chmura
|
[1=4b27789c826749bd4d16893 be0ab05cdfb4777a2_659f2fa 2a88b4;89159825]Ojej ja to nienawidzę zaczepek od pijanych
[/QUOTE]Standardowo, udałam, że nie widzę
|
#2538 |
|
Przyczajenie
|
Ok ale zakładamy że to nie jest brak zainteresowania tylko bardziej styl bycia?
Tylko czy warto wtedy sie umawiać? Czy właśnie raczej nie? i ucinamy taki kontakt? Dla mnie samo "a Ty" to też takie na odwal, ja się dwoje i troje, ustalam tematykę rozmów a tutaj czasem "a Ty"? Dla mnie to trochę dziwne że niby mamy sie poznać a tamtej strony nic nie interesuje odnośnie nas samych, to znaczy że co? Jak się okaże że ktoś nie pracuje albo mieszka pod mostem to tez ok? ![]() Albo facet który ma żone i dwójke dzieci a on tylko na delegacji jest ![]() Ale co to dziewczynę obchodzi co to za znaczenie, nie no serio nie wiem na czym to polega.. |
|
|
|
#2539 |
|
uparta chmura
|
omnitronic Poprostu, pewnie większość panów, na tego typu portalach, interesuje się bardziej wyglądem kobiet ety, a nie jej zainteresowaniami. I wreszcie, ci szukający sexu też niezbyt interesują się poznaniem drugiej osoby.
Wydaje mi się, że mężczyzna chce wpierw zobaczyć kobietę, żeby wiedzieć, czy warto się dla niej starać
|
#2540 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2541 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2542 | |
|
Kathy Leonia
|
Dot.: Dziwne tendencje na portalach randkowych/apkach
Cytat:
ja swojego czasu jak korzystałam z tindera to rozmowa się naturalnie albo kleiła albo nie. jeśli po kilku pytaniach odpowiedzi były typu tak, nie to trochę szkoda dalej marnować czas. a jak się rozmowa fajnie kleiła i słowa płynęła same z siebie to wtedy było spotkanie inicjowane.
|
|
#2543 |
|
Przyczajenie
|
Zgadza się tylko mi nie chodzi o to że tak/nie
Tylko np rozmawiamy o zainteresowaniach typu fotografia to lecimy tylko rozmowa o zainteresoaniach fotogfią bo druga strona o nasze nie pyta, jak było w pracy? tylko odpowiedź nawet rozbudowana ale guzik kogo obchodzi czy my w ogóle w niej byliśmy czy gdzieś pracujemy, ja mówie o czymś takim, nie że pojedyncze wyrazy jako odpowiedź Po prostu wszystko się kręci wokół tej osoby, nikt o nic nas nie pyta i tak na prawdę niewiele wie. Ale zastanawiające jest to że nie chce wiedzieć. Np kogoś interesuje fotografia, rozmawiamy ale jednocześnie pytanie a Ty czym się interesujesz? np muzyka no ok ale jaka dokładnie, itd np Republika byłeś/byłaś na jakimś koncercie itd.. Dla mnie to jest naturalne. |
|
|
|
#2544 |
|
Raczkowanie
|
Co tu tak cicho?:P nikt nie randkuje?
|
|
|
|
#2545 |
|
Konto usunięte
|
Ja zdecydowanie nie już od dłuższego czasu. Chyba nigdy jeszcze nie czułam się lepiej
Praca i inne zajęcia tak bardzo mnie pochłaniają, że nie wyobrażam sobie, aby jakiś facet mnie hamował. Doceniłam wreszcie, że bycie singlem jest bardzo dobre.
|
|
|
|
#2546 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2547 |
|
Raczkowanie
|
ja byłem na randce z Tindera poszliśmy na kawę a potem do mnie...ogień był ale szybko poszła...napisałem parę dni później czy robimy powtórkę z rozrywki odpisała ze z spoko bo potem miała jeszcze lepszy seks z mężem
bo są w otwartym związku ...Życie
Zupełna pustka tylko ten wiatr me skronie muska Nagle ustał wieczna cisza ani słowa w ustach po co Delikatna bryza każdą nocą Edytowane przez adrianoleite Czas edycji: 2022-03-26 o 22:49 |
|
|
|
#2548 |
|
(=^‥^=)
|
Ja już nie randkuję. Z moim ostatnim randkowiczem sprawa się rozjaśniła po dalszych spotkaniach, że on też 'czuje do mnie miętę'. No i co, jesteśmy ze sobą już jakiś czas. Póki co dobrze się układa, zobaczymy co będzie dalej, bo wiadomo początki zawsze są cukierkowe. Będzie, co ma być
|
|
|
|
#2549 |
|
Zadomowienie
|
Ja dalej trafiam na panow, co to chca sie spotkac za 2 godziny po wymianie kilku zdan, bo jak to ujamuja "bardzo im sie podobam i zalezy im na spotkaniu", jak odmawiam, bo np mam plany, jestem zmeczona po pracy to nagle milkna, tyle z tego ich zalezenia
![]() Chociaz ostatnio gadalam z moim bylym randkowiczem, z ktorym nie wyszlo, ale znajomosc na poziomie kumpelskim zostala (juz kolo 2 lat), i padlo, ze moze fwb i teraz mam dylemat, bo nie jestem zwolenniczka takiego ukladu, ale chlopak jestm mega w moim typie i sie swietnie dogadujemy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2550 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

Kiedyś wysłał mi zdjęcie prezentu od żony, a tam jakieś zabawki erotyczne. No to mu piszę, że chyba jednak nie jest źle. Na co on, że poprawiło się na chwilę, ale nadal jest rzadko i w ogóle tragedia itd. Taa, jasne.

Sympatia, czy też te apki tinder, randki fb?

i teraz mam dylemat, bo nie jestem zwolenniczka takiego ukladu, ale chlopak jestm mega w moim typie i sie swietnie dogadujemy