![]() |
#3031 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda "plus size"
madzia_g, piszesz ze kupujesz spodnie na dziale BB w H&M. Jak z jakością tych spodni?
Ja ostatnio w lumpie kupiłam nowiutką spódnicę Florence&Fred, jest piękna ^^ Co do porządków w szafach: co jakiś czas przeglądam szafę i wyrzucam to co już za krótkie lub to czego już nie noszę. A i tak co chwila coś kupuję i mam maaaasę ciuchów w szafie mam ![]()
![]() |
#3032 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy zauważyłyście ale podglądam Was od pewnego czasu
![]() ![]()
#3033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3034 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3035 |
Zakorzenienie
|
jo@n@ - Ciebie i wszystkich TYLKO podglądających zapraszam do czynnego udziału w wątku
![]() ![]() A ja dziewczyny jestem załamana ;( Całą sobotę spędziłam w szafie! Zostało: 2 x jeansy (w tym 1 niedługo zakończą swój żywot - wiadomo przetarcie) 1 x sztruksy (ale krótkie za kolano) 2 x spodnie materiałowe (1 czarne takie bardziej eleganckie w których rzadko chodzę , 2-gi niby też eleganckie ale za kolano) 4 x koszulka, t-shirt, bluzeczka 3 x sweter (w tym 1 już by się przydało oddać ale to ulubiony i dobrze w nim jeszcze wyglądam, a 2-gie zapinany na 2 guziki, więc i tak bluzka pod spód) 2 x marynarki (1 z lnem, więc się gniecie i nadaje raczej na lato, 2-ga zaczyna byc widoczny jej wiek) Nie ma w czym chodzić ;( Przecież w kółko w 1 marynarce do pracy chodzić się nie da! A 2 sweterki to też trochę za mało ![]() Ale cóż! Cama tego chciałam, teraz wiem co mam i "na czym stoję". W tamtych ciuchach i tak nie chodziłam, tylko leżały. Z butami też kiepsko ![]() 1 x japonki 1 x adidasy (właśnie odkryłam, że się rozkleiły, a mają miesiąc, bezużyteczne) 1 x półbuty nowy nabytek, pewnie za długo nie wytrzymają za cenę 29,99, ale nie mam w czym chodzić, gdy pada 1 x buty na obcasie, średniowygodne (prezentowane wcześniej na fotkach) białe 1 x buty na obcasie, przyduże, czerwone, półodkryte (do jeansów się nadadzą, ale zaraz się skończy sezon) BRAK - butów na zimę, butów na jezień-zimę do spódnicy/sukienki Oto fotki: brązowe to nowy nabytek, do jeansów czerwone, też nowe, trochę przyduże, bo noga idzie do przodu bardzo, czego przy mierzeniu widać nie było. 2 ostatnie pary to nieużywane butki zalegające w szafie niewiadomo po jakiego grzyba ;/
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2008-09-07 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3036 |
Zakorzenienie
|
oj chyba zdjęć nie widze
|
![]() ![]() |
![]() |
#3037 |
Zakorzenienie
|
chilanes to pora wybrac sie na zakupy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3038 |
Zakorzenienie
|
guantanamera - miałam problem z fotkami, już dodało
![]() madzia_g - tak wiem, wiem... ale żeby jeszcze były pieniążki na taki wypad do sklepu po kilka rzeczy naraz ![]() Co do trzymania ciuchów "aż schudnę"... hmmm to też był mój problem, ale stwierdziłam, że trudno! Jakos nie chudnę, ciuchy leżą, są nowe albo prawie nowe, ale o ile kiedyś schudnę, to te ciuchy niekoniecznie już będą mi się podobały, lub będą pasowały ![]() Co do butów wogóle, to nie wiem, jak u Was, ale ja mam jakiś cholerny problem! Jak mierzę w sklepie, to mogą być nie wiadomo jak wygodne, a założę je do chodzenia i ... tu uwiera, tam obciera, tu gniecie... no koszmar ;( Bardzo rzadko zdarza mis ię kupić butki, w ktorych potem bez problemu mogę chodzić od tak od razu po kupieniu. Przeważnie to albo musze je nieźle rozchodzić (cierpią na tym stópki bardzo ;() albo rozciągać u szewca, albo leżą w szafie bo nie dam rady dalej się w nich męczyć ;( I zmorą u mnie jest "odcisk" na tzw poduszce, tuż za palcami, jak się taki odgniotek zrobi, to potem nawet w kapciach chodzić ciężko, bo boli ;( Hmmm H&M mówisz... czy u mnie wogóle takis klep istnieje?... Da się przez internet sprawdzić adresy sklepów?
#3039 |
Zadomowienie
|
A ktoś może coś powiedzieć o spodniach Ulla Popken?
Ja do tej pory kupowałam w Kappahl'u ale bardzo podobaja mi sie fasony U.Popken, tylko wlasnie cena spodni wyzsza od tych w kappalh'u o polowe i chcialam kogos ocene poznac. Nie oczekuje ze nie beda sie przecierac, ale zeby to nie bylo po miesiacu. PS. U mnie butu to tragedia, mam roz 43 - 44 no i wiecej mowic nie trzeba, buty kupuje w sklepie z duzym obuwiem naszczecie fasony nie babcine, mam jedne balerinki czarne z kokardkami, mialam z kwiatkiem ale sie zuzyly i wyrzucilam i buty na zime, i takie letnie polbuty. Ceny dość wysokie ale nie moge chodzic tylko w adidasach.
#3040 |
Wtajemniczenie
|
Chilanes - przeczytałam twój 'szafowy' post i wydumałam Ci zestaw do pracy (możesz mnie pogonić oczywiście, bo kto to powiedział, że ma Ci się podobać?)
1. Czarna ołówkowa spódnica (bardzo uniwersalna rzecz) 2. Prosta bluzka dzianinowa czy bawełniana z dekoltem/dekoltem w łódkę z rękawem najlepiej 3/4 3. Buty na słupku (na jesień, wiadomo - na zimę najlepiej kozaczki - może marszczone na obcasiku? Powinny być szersze niż 'normalne') To bardzo 'plastyczny' zestaw bo możesz kombinować z dodatkami: paskiem, naszyjnikiem, bransoletkami i kolczykami. I bluzki mogą być różnokolorowe. Nie jest to też głupi zesta bo 'części składowe' są dość niedrogie: tanie a fajne buty dostaniesz na all, bluzki też (np. w ostatnim bonprixie widziałam fajne, nawet sobie zamówiłam), zainwestowałabym w spódnicę tylko bo warto żeby była lapszej jakości. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#3042 |
Zakorzenienie
|
mam taka bluzko-kamizelkę...z tym ze kamizelka jest w romby i bluzeczka jest na krotki rekaw...czarna marynarka i wyglada bardzo ok...
![]() dalam za nia 10 zl na bazarku ![]() a co do zakupow ciuszkow, Chilanes polecam lumpki ja sie glownie tam ubieram bo moj studencki budzet i tak jest chwiejny...zreszta szkoda mi wydawac na ciuchy tyle pieniedzy wole kosmetyki.. a jakbym miala dac za zwykla bluzke 50 zl to ![]() ![]() ta spodniczka bombka moze poszerzac chyba biodra..i w sumie jest z takiego materialu, malo oficjalna... trudno okreslic jaki to material ![]() http://www.allegro.pl/item430940565_...bombka_40.html ta jest z eleganckiego materialu ale juz nie taka ładna... według mnie to jest rewelacyjne ![]() http://www.allegro.pl/item427034768_...owkowa_44.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3043 |
Zakorzenienie
|
Oj tak, lumpki to dobry pomysł
![]() Ja nie zarabiam, w domu też nie szasta się kasą.. a tak to co tydzień wypad na lumpki i mimo dużego rozmiaru mam szafę pełną - śmieje się nawet z mamą ze 1/3 rzeczy moich mam w szafie, 1/3 w praniu i 1/3 czeka do wyprasowania ![]() Poza tym mogę sobie pozwolić na kupienie bluzki za 3 zł, założyć ją kilka razy i oddać potrzebującym ![]() A co do zostawiania sobie a małych ciuchów "bo schudnę" - mam tylko jedną taką rzecz - jasne, mocno rozszerzane biodrówki ![]() ![]()
![]() |
#3044 |
Zakorzenienie
|
odnosnie lumpkow to mam sporo rzeczy z tych sklepow i niektore to moje ulubione czesci garderoby, ale tez mam czesc ktorych nigdy nie zalozylam. ogolnie to zawsze znajdowalam fajne rzeczy w lumpach ale ostatnio jakos nie chodze. musze to zmienic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3045 |
Zakorzenienie
|
Korzystam z lumpków, byłam w piątek, przymierzyłam parę fajnych rzeczy, ale wszystkie okazały się za duże ;/ Rzadko zdarzy mi się znaleźć coś co mi się spodoba i do tego nada się jeszcze do użytku. Może nie umiem szukać po prostu ;/
![]() |
#3046 |
Zakorzenienie
|
ja mam czesto tak ze widze sliczne rzeczy ale niestety male :/ rzadko sie zdarza zeby cos wiekszego powalilo mnie na kolana aczkolwiek sa wyjatki, jak mowie mam sporo rzeczy ktore uwielbiam. lubie tez kupic cos dla mnie i tzta tzn kupilam fajny gorset i pas do ponczoch
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3047 |
Zakorzenienie
|
fakt, trzeba miec nosa...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3048 |
Zakorzenienie
|
kasiu wysłałam zdjęcia tej tuniczki, na metce pisze 12, ale obszarowo jest wielka, tyle, że mi ta linia ze sznureczkiem co powinna być chyba pod jest na piersiach
![]() chyba, że któraś z dziewczyn w mniejszym rozmiarze by ją chciała, to proszę bardzo, tyle, że będzie wtedy luźniutka w pozostałych partiach. Jest taka na wpół prześwitująca ;/
#3049 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3050 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3051 |
Zakorzenienie
|
to zamieszcze fotki
![]() ![]() ps jeste złaaaaaa!!! moj byly cos kreci. oj napisze Wam bo musze ;p na poczatku wakacji pisalismy, krecilismy troche, mowil ze jest sam, chcial zebym do niego przycjechala zebysmy sie kochali bo mnie pragnie itp(oczywiscie sie nie zgodzilam). a jakis miesiac temu mi pisze ze ma dziewczyne i sie zeni, mysle sobie szybki jest ale dobra, a dzis on mi pisze ze po 6 miesiacach sie oswiadczyl jej. a ja o ile umie liczyc to 2 miesiace temu byl sam. i co? z 2 mcy zrobilo sie 6? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3052 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3053 |
Zakorzenienie
|
plotkowac na plotkowym plotkary jedne!
![]() madzia - niech stary spada na bambus! kasiu - hmm ja w niej na ciążówkę nie wyglądam, jaknigdy dobrze się czuję w takich wzorkach, lyklo to przecięcie mnie wkurza, że na biuście wychdozi ;/ ja w biuście mam 116-8
#3054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a w temacie - dostałam od koleżanki bluzkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3055 |
Zakorzenienie
|
ojjj ojjj no co Ty! Ty mnie na przyszłość nie strasz
![]()
#3056 |
Zakorzenienie
|
nie generalizujmy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3057 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Julia, ja miałam jedne spodnie Ulli Popken. Bardzo mi się dobrze w nich chodziło. Miały jedną ważną zaletę: były dobrze uszyte. Tyłek mieścił mi się tam, gdzie powinien, w nie wyłaził z tyłu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3058 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, zamawiała któraś z was ubrania z bon prix? Ostatnio przeglądałam ich katalog i nawet fajne rzeczy tam były w dużych rozmiarach. Ja jeszcze nigdy nic stamtąd nie zamawiałam, ale nawet miałabym ochotę, ceny nie najgorsze...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3059 |
BAN stały
|
zdjecia z pudelka...
w jak oni spiewaja jest teraz nowa gwiazda, Elzbieta Romanowska, ktora wedlug mnie swietnie udowodnila juz w pierwszym odcinku ze duzy rozmiar moze byc baaardzo sexy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3060 |
Zakorzenienie
|
a kim jest ta pani? Nie znam jej kompletnie, nie wiem, co to za gwiazdy są... Ale przyznaję, super wygląda
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.