|
|
#1921 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Love Island Polska
Cytat:
Dotychczas jak, ktoś nie czuł chemi w parze, to to mówił od razu jak Anka i po sprawie więc po jakiego ona , to ciągnęła oszukując Łukasza... Jak dla mnie nie da się usprawiedliwić jej zachowania. Edytowane przez Nocwigilijna Czas edycji: 2022-03-31 o 13:57 |
|
|
|
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Co by nie zrobiła Patrycja, to dla widzów i tak byłoby źle.
Zostałaby przy Łukaszu? Byłyby gadki, że traktuje go jak przepustkę do finału, bo miałaby świadomość, że mogą wygrać, więc kasa wpadnie. Co z tego że rozeszliby się zaraz po programie, widzowie byliby usatysfakcjonowani ![]() Poszła za głosem serca, bo Mikołaj idealnie się wpasował w jej typ -też źle, bo powinna być lojalna i powinna siedzieć przy Łukaszu do finału nierozłącznie jak Oliwia i Konrad. Ale czy w miłości o to chodzi? To w końcu zdecydujcie się czy chcecie program "jak łatwo i bezpiecznie dotrwać do finału i zaskarbić sympatię widzów" czy jednak faktycznie program ma polegać na szukaniu miłości ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2022-03-31 o 16:07 |
|
|
|
|
|
#1923 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja sobie dziś włączyłam na Polsat Box Go australijską edycję. O ludzie, tam to się dopiero dzieje. Jestem na czwartym odcinku a już jest o wiele ciekawiej, niż w obecnej polskiej edycji do tej pory. Już mi się podoba. XD
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są napisy pl? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#1925 |
|
Wtajemniczenie
|
Jest z lektorem. Niestety trzeba mieć wykupiony pakiet.
|
|
#1926 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1927 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1928 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem Patrycja była nie fair w momencie kiedy nie powiedziała Łukaszowi ze z tej mąki chleba nie będzie, on się przysuwał, ona odsuwała, nie widziałam tam przyjaźni nawet ale taka relację bratersko-siostrzaną. Nie było chemii ze strony Patrycji, a Łukasz widać że jest jeszcze świeżakiem w tych sprawach jeśli wiecie o co chodzi
To juz nawet Anka miała jaja powiedzieć Włodkowi "nie pasuje mi to i to". A Patrycja siedziała i całe jej ciało mówiło "nie zbliżaj się" i wszyscy wokół to widzieli po za Łukaszem.Jeszcze tak na wybranie par wystylizowała się na bitch, " no nie chcę go zranić tylko włożę tą kieckę ala majtki na wierzchu i zrobię show" - ja nie wierzę w ten jej spokój, nie pokazuje kim jest naprawdę, jej łzy były udawane, coś tam próbowała wycisnąć no ale słabo słabo ![]() Gościa od Anki nie kojarzę, ale wydaje się być ogarnięty? Josie wyglądała jak milion dolarów, może Góral przy niej zmądrzeje ![]()
|
|
#1930 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak to ogladalam to bylo widac, ze to jest bardziej przyjacielskie. To tez nie bylo tak, ze miedzy nimi niczego nie bylo, bo na pewno byla jakas sympatia,zalazek byc moze czegos co by sie fajnie rozwinelo w dluzej perspektywie czasowej albo calkowicie by siadlo z braku emocji. Ale razej nie bylo tych emocji jak do faceta moim zdaniem, tylko wlasnie do przyjaciela. Podejrzewam, ze chciala sprobowac. Miedzy Anka i Wlodkiem tez nie bylo wielkiej chemii, ale bylaproba ciagniecia tego, bo nie bylo alternatyw. I gdyby nie Casa Amor to tez by moze sie razem tak bujali do finalu.. Argument z kryjowka do mnie nie przemawia. PO pierwsze co uczestnicy wybierali kto sie tam znajdzie, a w sumie w tym czasie to pare tworzyli Oliwia i Konrad, reszta to sie tak bujala nie wiedzac czego chce. PO drugie w kryjowce tez do niczego nie doszlo . T Co do kontaktu fizycznego to anwet sami uczestnicy zaiwazyli, ze Patrycja miala zwykle jakies opory i ochoczo nie szla w ten kontakt fizyczny.NA pewno nie byl to taki poziom fizycznosci jak z Mikolajem. Zrszta widac, ze Mikolaj jej sie po prostu spodobal. Widac jak na nia dziala. To tak wyszlo, bo ona nie miala mozliwosci wyjasnic tej sytuacji z Lukaszem. ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
Dokladnie. Zgadzam sie z Toba w 100%. ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
Patrycji byly chłopak Wojtek Gola vs zLukas z Niemiec.
No chłopaki z dwóch różnych światów. |
|
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
To prawda. Ale Atrycji na tych zdjeciach z Wojtkiem kompletnie bym nie poznala, jak dwie rozne osoby.
|
|
#1933 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja uważam że Patrycja postąpiła słusznie. Jak któraś z Was napisała, co by nie zrobiła byłoby źle. Dla mnie ta edycja to jakiś dramat, tam nikt nic do nikogo nie czuje, może Josie i Góral, ale po wczorajszym odcinku i zapowiedzi dzisiejszego mam wrażenie, że Josie przyjechała po wygraną.
Zachowanie dziewczyn, opowiadanie Konradowi co Oliwia robiła w casa jest słabe. Oliwia sama powiedziała przy wszystkich ze się wahała, już mógły sobie darować te opowieści. A tak strasznie krzyczały co się dzieje w casa zostaje w casa… Inna historia to to czy Oliwia wybrała Konrada bo czuła że Piotr jej nie chce.
|
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akurat jezeli chodzi o Josie to moim zdaniem miedzy nia a goralem widac fajna energie i nie sadze by bylo tam cos nieprawdziwego.
|
|
|
#1935 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1936 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny okropnie obgadaly Oliwie. I to za jej plecami. Tak jak lubiłam czarną Anie, tak teraz uwazam ze jest na maxa fałszywa i celowo zniszczyła najmocniejsza pare sezonu. Okropnie patrzyło sie na to jak dziewczyny wpierw w swoim gronie obgadaly Oliwkę, a potem poszły namieszać do Konrada (juz nawet pomijając fakt ze śpiewały ze co sie dzieje w Casa amor, zostaje w Casa amor). Moim zdaniem najbardziej zamieszala tu Ania, ktorej brakowało dominacji nad koleżankami. Jak Oliwia odpadnie, Ania bedzie rozdawać karty.
|
|
|
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
No mega słabe, ale bardziej mnie chyba zdziwiło, że napisałaś, że lubiłaś Anke..
|
|
|
#1938 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tam nie mam żalu, że odpadła Oliwia. To był player. Wcześniej cały czas podjudzała dziewczyny, rzucała jakieś wredne uśmieszki w ich stronę.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
Pora wyeliminować kolejnego playera, głos oddany na Ankę i Włodka. Włodka mi trochę szkoda, bo wydaje się być spoko gościem, ale skoro ciągle wraca do tej żmijki, to cóż...
W ogóle oprócz Josie i Kuby nie widzę tam innej pary do finału. Co do Kuby miałam trochę wątpliwości, ale widać teraz, że się chłopak angażuje.
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
ale sie proobilo, mam wrazenie ze chlopaki bardzo sa poszkodowani w tej edycji Lukas czy Jurek , czemu te dziewczyny sa takie niefajne i nieszczere w tej edycji.
Nie widze zadnej pary ktora zasluguje na zwyciestwo. Nikt szczery i nikt kto by wytrwal po programie. |
|
|
|
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem nie powiedziala mu, bo jeszzcze wtdedy nie miala az takiego przekonania co do swojej decyzji, bo tak jak pisalam wczesniej jakas tam sympatia miedzy nimi byla. Zrszta w tym programie nie ma przekonania do swojej dcyzji, bo rzadko kiedy ktos jest na maksa obojetny wzgledem drugiej osoby, wiec i latwiej o rozne rozterki. Przeciez nawet jak kogos poznajemy, to tez nie jest to na poczatku na 100% i wiekszosc probuje, zeby zobaczyc czy cos z tego wyjdzie czy jednak ostatecznie nie. Ile to jest relacji gdzie ludzie miesiacai ptorafia sie bujac? Relacje nie sa 0-1 ze wzgledu na emocje. Jak ktos nie wie na 100% , ze jest na nie to rzadko kiedy sie do tego przyznaje. I nie ma w tym gry, tylko to sa emocje, bo LUkasz na pewno nie byl dla niej obojetny.Jezeli chodzi o Patrycje to widac bylo, ze przezywa te sytuacje i to w niej siedzi, wcale nie bylo tak, ze na drugi dzien rozbawiona byla. MI sie wydaje , ze ludzie na sile chca z niej zrobic potwora, ze byla nie w porzadku i nie wiadomo co. Podjela decyzje w okolicznosciach kiedy nie miala mozliwosci porozmawiania z nim, widocznie Mikolaj na tyle sie jej spodobal, ze postanowila zaryzykowac.
|
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
ja to już tylko kibicuję Josie i Góralowi, choć nie jestem przekonana na sto procent, czy to coś co jest między nimi to czy jest obustronnie szczere. No ale niestety na dzień dzisiejszy nie widzę tam potencjalnie żadnej wygranej pary prócz nich.
|
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() JA mam taka teorie spiskowa, ze Piotr przyszedl celowo namieszac i byla tam jakas rezyserka. Kojarze go z poprzedniej edycji i on raczej az tak nie obgadywal i nie rozdmuchiwal jak z Oliwia, ze to ttakie nie wiadomo co bylo, latal po wszystkich chlopakacj i mowil co sie dzialo w Casa i w ogole. Druga sprawa mysle, ze jjednak spory udzial tutaj miala Ola . Piotr jej sie spodobal, czula zagrozenie ze strony Oliwi, nawet jakos zalosliwie komentowala, ze z zazdroscia patrzala na Piotra i na nia I jednak to ona miala najwiekszy cel zeby wyeliminowac Oliwie,. Dlatego to bylo pozniej juz takie rozdmuchane na Konrada i wille.
|
|
|
#1945 |
|
catch me if I fall.
|
Na pewno tu jest mnóstwo reżyserki, przynajmniej w wypadku chłopaków z casy, nie chce mi się wierzyć że taki Jurek by podbijał do Anki bo mu się spodobała, przecież oni widzieli odcinki i jej zachowanie. Pewnie mniej więcej im produkcja narzuciła do kogo maja uderzac żeby coś się działo
|
|
|
#1946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1947 |
|
Zadomowienie
|
A jeszcze co do Patrycji to ogladalam Love Island Sobota i tam Karolina dala Lucasowi list od niej.
Wg mnie zdecydowania ta sytuavja powinna byc wyjasniona przez nia wczesniej (to ze dla niej to jedynie przyjazn) ,ale pewnie nie spodziewala sie takiego obrotu spraw i nie uwazam by to ze wybrala "milosc" jest zlym wyborem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami pary nie mają czasu ani okazji się rozmówić przed. |
|
|
|
|
|
#1949 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaiskrzylo miedzy nia a Mikolajem i Lukas poszedl do domu. Szkoda bo dostarczal pozytywnych wrazen, fajny kolezka. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.

68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 

To juz nawet Anka miała jaja powiedzieć Włodkowi "nie pasuje mi to i to". A Patrycja siedziała i całe jej ciało mówiło "nie zbliżaj się" i wszyscy wokół to widzieli po za Łukaszem.

Moim zdaniem nie powiedziala mu, bo jeszzcze wtdedy nie miala az takiego przekonania co do swojej decyzji, bo tak jak pisalam wczesniej jakas tam sympatia miedzy nimi byla. Zrszta w tym programie nie ma przekonania do swojej dcyzji, bo rzadko kiedy ktos jest na maksa obojetny wzgledem drugiej osoby, wiec i latwiej o rozne rozterki. Przeciez nawet jak kogos poznajemy, to tez nie jest to na poczatku na 100% i wiekszosc probuje, zeby zobaczyc czy cos z tego wyjdzie czy jednak ostatecznie nie. Ile to jest relacji gdzie ludzie miesiacai ptorafia sie bujac? Relacje nie sa 0-1 ze wzgledu na emocje. Jak ktos nie wie na 100% , ze jest na nie to rzadko kiedy sie do tego przyznaje. I nie ma w tym gry, tylko to sa emocje, bo LUkasz na pewno nie byl dla niej obojetny.