Love Island Polska - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2022-03-31, 13:55   #1921
Nocwigilijna
BAN stały

Dot.: Love Island Polska

Cytat:
Napisane przez pseudofeministka Pokaż wiadomość
To jest zycie i tyle. JA jak ogladalam to nie widzialam zeby PAtrycja mu cos obiecywala. Dla mnie LUkasz t taki typ cieplych kluch troche, ktory bardzo zybko sie angazuje. Moim zdaniem miedzy nimi byla glownie przyjazn i nic wiecej, jak oni sie chyba nawet nie calowali?. Zupelnie inaczej zachowywala sie przy Mikolaju.

A to ze wyszedl, bardzo dobrze, przynajmniej w ten sposob pokazal charakter. Szkoda, ze tak wyszlo, no ale skoro ona wiecej poczula do Mikolaja i na nia w ogole podzialal to widocznie z LUkaszem nie bylo na tyle mocne.

NAtomiast dla mnie Jurka szkoda dla Anki, on jest taki fajny.
Jak, to nie dla mnie ona zachowała się paskudnie i ma tego świadomość. Przecież sami uczestnicy cały czas mówili, ż eoni to najmocniejsza para i ich wysłali do kryjówki. Cały czas dla widza były sygnały, że u nich relacja się rozwija. Może mu nic nie obiecała ale też nie mówiła mu, że on dla niej jest tylko przyjacielem, to dlaczego mu tego nie wyznała przed odejściem no heloo. Ma prawo się czuć skrzywdzony i sie mu nie dziwie. Jak spotkała faceta, który jej się spodobał, to zaczeła gadkę, że z Łukaszem nie ma tego czegoś i nagle się ocknęła a już z tym brakiem fizyczności, to już całkiem jest jakiś żart. Całowali się non stop jakieś przytulanie i mizianie a potem kryjówka, to jest brak fizyczności? Chyba ,że dla niej seks, to jest dopiero jakiś kontakt bliższy.

Dotychczas jak, ktoś nie czuł chemi w parze, to to mówił od razu jak Anka i po sprawie więc po jakiego ona , to ciągnęła oszukując Łukasza...

Jak dla mnie nie da się usprawiedliwić jej zachowania.

Edytowane przez Nocwigilijna
Czas edycji: 2022-03-31 o 13:57
Nocwigilijna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-31, 16:05   #1922
WhiteCherry
Zakorzenienie

Co by nie zrobiła Patrycja, to dla widzów i tak byłoby źle.
Zostałaby przy Łukaszu? Byłyby gadki, że traktuje go jak przepustkę do finału, bo miałaby świadomość, że mogą wygrać, więc kasa wpadnie. Co z tego że rozeszliby się zaraz po programie, widzowie byliby usatysfakcjonowani
Poszła za głosem serca, bo Mikołaj idealnie się wpasował w jej typ -też źle, bo powinna być lojalna i powinna siedzieć przy Łukaszu do finału nierozłącznie jak Oliwia i Konrad. Ale czy w miłości o to chodzi? To w końcu zdecydujcie się czy chcecie program "jak łatwo i bezpiecznie dotrwać do finału i zaskarbić sympatię widzów" czy jednak faktycznie program ma polegać na szukaniu miłości

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Nocwigilijna Pokaż wiadomość

Dotychczas jak, ktoś nie czuł chemi w parze, to to mówił od razu jak Anka i po sprawie więc po jakiego ona , to ciągnęła oszukując Łukasza...
Taa, najpierw mówi wprost do Włodka że nic z tego nie będzie i szkoda czasu, żeby potem przy kolejnym przeparowaniu jednak wrócić do bezpiecznej przystani, bo czuje przywiązanie Ta to dopiero była "konsekwentna" w swoich decyzjach.

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2022-03-31 o 16:07
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-31, 19:38   #1923
Rose969
Wtajemniczenie

Ja sobie dziś włączyłam na Polsat Box Go australijską edycję. O ludzie, tam to się dopiero dzieje. Jestem na czwartym odcinku a już jest o wiele ciekawiej, niż w obecnej polskiej edycji do tej pory. Już mi się podoba. XD

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Rose969 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-31, 20:20   #1924
Olushka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rose969 Pokaż wiadomość
Ja sobie dziś włączyłam na Polsat Box Go australijską edycję. O ludzie, tam to się dopiero dzieje. Jestem na czwartym odcinku a już jest o wiele ciekawiej, niż w obecnej polskiej edycji do tej pory. Już mi się podoba. XD

Są napisy pl?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

redukcja od 05.2023
68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58
Olushka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-31, 20:54   #1925
Rose969
Wtajemniczenie

Jest z lektorem. Niestety trzeba mieć wykupiony pakiet.

Stary 2022-03-31, 23:57   #1926
Nocwigilijna
BAN stały

Cytat:

Ale chodzi ci o to ,że każdy z każdym jakies macanki i dużo seksu, czy co? Ja oglądałam Brytyjską edycję, to masakra bardziej, to przypominało program typu warsaw shore u nas tylko jest w miarę normalnie i da się to oglądać aczkolwiek, australijskiej i z innych krajów nie oglądałam.
Stary 2022-04-01, 00:00   #1927
Rose969
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale chodzi ci o to ,że każdy z każdym jakies macanki i dużo seksu, czy co? Ja oglądałam Brytyjską edycję, to masakra bardziej, to przypominało program typu warsaw shore u nas tylko jest w miarę normalnie i da się to oglądać aczkolwiek, australijskiej i z innych krajów nie oglądałam.
W sensie, że ciągle coś się działo. Jakieś afery, kłótnie. W ogóle ludzie jacyś bardziej kontaktowi, otwarci, rozmowni, a nie tak sztywno. No jednak ciekawiej się ogląda, jak coś się dzieje, niż nuda.

Stary 2022-04-01, 00:02   #1928
Nocwigilijna
BAN stały

Cytat:
W sensie, że ciągle coś się działo. Jakieś afery, kłótnie. W ogóle ludzie jacyś bardziej kontaktowi, otwarci, rozmowni, a nie tak sztywno. No jednak ciekawiej się ogląda, jak coś się dzieje, niż nuda.

A w kwestii bzykanka dziewczyny bardziej otwarte?
Stary 2022-04-01, 10:13   #1929
żurawinka
Zakorzenienie

Moim zdaniem Patrycja była nie fair w momencie kiedy nie powiedziała Łukaszowi ze z tej mąki chleba nie będzie, on się przysuwał, ona odsuwała, nie widziałam tam przyjaźni nawet ale taka relację bratersko-siostrzaną. Nie było chemii ze strony Patrycji, a Łukasz widać że jest jeszcze świeżakiem w tych sprawach jeśli wiecie o co chodzi To juz nawet Anka miała jaja powiedzieć Włodkowi "nie pasuje mi to i to". A Patrycja siedziała i całe jej ciało mówiło "nie zbliżaj się" i wszyscy wokół to widzieli po za Łukaszem.
Jeszcze tak na wybranie par wystylizowała się na bitch, " no nie chcę go zranić tylko włożę tą kieckę ala majtki na wierzchu i zrobię show" - ja nie wierzę w ten jej spokój, nie pokazuje kim jest naprawdę, jej łzy były udawane, coś tam próbowała wycisnąć no ale słabo słabo

Gościa od Anki nie kojarzę, ale wydaje się być ogarnięty?

Josie wyglądała jak milion dolarów, może Góral przy niej zmądrzeje

żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-04-01, 10:41   #1930
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
Jak, to nie dla mnie ona zachowała się paskudnie i ma tego świadomość. Przecież sami uczestnicy cały czas mówili, ż eoni to najmocniejsza para i ich wysłali do kryjówki. Cały czas dla widza były sygnały, że u nich relacja się rozwija. Może mu nic nie obiecała ale też nie mówiła mu, że on dla niej jest tylko przyjacielem, to dlaczego mu tego nie wyznała przed odejściem no heloo. Ma prawo się czuć skrzywdzony i sie mu nie dziwie. Jak spotkała faceta, który jej się spodobał, to zaczeła gadkę, że z Łukaszem nie ma tego czegoś i nagle się ocknęła a już z tym brakiem fizyczności, to już całkiem jest jakiś żart. Całowali się non stop jakieś przytulanie i mizianie a potem kryjówka, to jest brak fizyczności? Chyba ,że dla niej seks, to jest dopiero jakiś kontakt bliższy.

Jak dla mnie nie da się usprawiedliwić jej zachowania.
Ale co tu usprawiedliwiac? To , ze poszla za glosem serca?

Ja jak to ogladalam to bylo widac, ze to jest bardziej przyjacielskie. To tez nie bylo tak, ze miedzy nimi niczego nie bylo, bo na pewno byla jakas sympatia,zalazek byc moze czegos co by sie fajnie rozwinelo w dluzej perspektywie czasowej albo calkowicie by siadlo z braku emocji. Ale razej nie bylo tych emocji jak do faceta moim zdaniem, tylko wlasnie do przyjaciela. Podejrzewam, ze chciala sprobowac.

Miedzy Anka i Wlodkiem tez nie bylo wielkiej chemii, ale bylaproba ciagniecia tego, bo nie bylo alternatyw. I gdyby nie Casa Amor to tez by moze sie razem tak bujali do finalu..

Argument z kryjowka do mnie nie przemawia. PO pierwsze co uczestnicy wybierali kto sie tam znajdzie, a w sumie w tym czasie to pare tworzyli Oliwia i Konrad, reszta to sie tak bujala nie wiedzac czego chce. PO drugie w kryjowce tez do niczego nie doszlo . T

Co do kontaktu fizycznego to anwet sami uczestnicy zaiwazyli, ze Patrycja miala zwykle jakies opory i ochoczo nie szla w ten kontakt fizyczny.NA pewno nie byl to taki poziom fizycznosci jak z Mikolajem. Zrszta widac, ze Mikolaj jej sie po prostu spodobal. Widac jak na nia dziala. To tak wyszlo, bo ona nie miala mozliwosci wyjasnic tej sytuacji z Lukaszem.

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
Co by nie zrobiła Patrycja, to dla widzów i tak byłoby źle.
Zostałaby przy Łukaszu? Byłyby gadki, że traktuje go jak przepustkę do finału, bo miałaby świadomość, że mogą wygrać, więc kasa wpadnie. Co z tego że rozeszliby się zaraz po programie, widzowie byliby usatysfakcjonowani
Poszła za głosem serca, bo Mikołaj idealnie się wpasował w jej typ -też źle, bo powinna być lojalna i powinna siedzieć przy Łukaszu do finału nierozłącznie jak Oliwia i Konrad. Ale czy w miłości o to chodzi? To w końcu zdecydujcie się czy chcecie program "jak łatwo i bezpiecznie dotrwać do finału i zaskarbić sympatię widzów" czy jednak faktycznie program ma polegać na szukaniu miłości

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Taa, najpierw mówi wprost do Włodka że nic z tego nie będzie i szkoda czasu, żeby potem przy kolejnym przeparowaniu jednak wrócić do bezpiecznej przystani, bo czuje przywiązanie Ta to dopiero była "konsekwentna" w swoich decyzjach.

Dokladnie. Zgadzam sie z Toba w 100%.

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Napisane przez żurawinka Pokaż wiadomość
Moim zdaniem Patrycja była nie fair w momencie kiedy nie powiedziała Łukaszowi ze z tej mąki chleba nie będzie, on się przysuwał, ona odsuwała, nie widziałam tam przyjaźni nawet ale taka relację bratersko-siostrzaną. Nie było chemii ze strony Patrycji, a Łukasz widać że jest jeszcze świeżakiem w tych sprawach jeśli wiecie o co chodzi To juz nawet Anka miała jaja powiedzieć Włodkowi "nie pasuje mi to i to". A Patrycja siedziała i całe jej ciało mówiło "nie zbliżaj się" i wszyscy wokół to widzieli po za Łukaszem.
Jeszcze tak na wybranie par wystylizowała się na bitch, " no nie chcę go zranić tylko włożę tą kieckę ala majtki na wierzchu i zrobię show" - ja nie wierzę w ten jej spokój, nie pokazuje kim jest naprawdę, jej łzy były udawane, coś tam próbowała wycisnąć no ale słabo słabo

Gościa od Anki nie kojarzę, ale wydaje się być ogarnięty?

Josie wyglądała jak milion dolarów, może Góral przy niej zmądrzeje
Moim zdaniem ona sama na 100% nie wiedziala czy cos bedzie czy nie, bo jednak ja widzialam miedzy nimi jakas tam symparie. JAk dla mnie to chciala sprobowac i zobaczyc co wyjdzie.

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843
pseudofeministka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-04-01, 12:10   #1931
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Patrycji byly chłopak Wojtek Gola vs zLukas z Niemiec.
No chłopaki z dwóch różnych światów.
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-04-01, 12:34   #1932
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
Patrycji byly chłopak Wojtek Gola vs zLukas z Niemiec.
No chłopaki z dwóch różnych światów.
To prawda. Ale Atrycji na tych zdjeciach z Wojtkiem kompletnie bym nie poznala, jak dwie rozne osoby.

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

Stary 2022-04-01, 12:38   #1933
muszynianka26
Wtajemniczenie

Ja uważam że Patrycja postąpiła słusznie. Jak któraś z Was napisała, co by nie zrobiła byłoby źle. Dla mnie ta edycja to jakiś dramat, tam nikt nic do nikogo nie czuje, może Josie i Góral, ale po wczorajszym odcinku i zapowiedzi dzisiejszego mam wrażenie, że Josie przyjechała po wygraną.
Zachowanie dziewczyn, opowiadanie Konradowi co Oliwia robiła w casa jest słabe. Oliwia sama powiedziała przy wszystkich ze się wahała, już mógły sobie darować te opowieści. A tak strasznie krzyczały co się dzieje w casa zostaje w casa…
Inna historia to to czy Oliwia wybrała Konrada bo czuła że Piotr jej nie chce.

Za rok będziesz żałowała, że nie zaczęłaś dzisiaj
Zapisz
muszynianka26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-04-01, 13:08   #1934
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszynianka26 Pokaż wiadomość
Ja uważam że Patrycja postąpiła słusznie. Jak któraś z Was napisała, co by nie zrobiła byłoby źle. Dla mnie ta edycja to jakiś dramat, tam nikt nic do nikogo nie czuje, może Josie i Góral, ale po wczorajszym odcinku i zapowiedzi dzisiejszego mam wrażenie, że Josie przyjechała po wygraną.
Zachowanie dziewczyn, opowiadanie Konradowi co Oliwia robiła w casa jest słabe. Oliwia sama powiedziała przy wszystkich ze się wahała, już mógły sobie darować te opowieści. A tak strasznie krzyczały co się dzieje w casa zostaje w casa…
Inna historia to to czy Oliwia wybrała Konrada bo czuła że Piotr jej nie chce.
Dla mnie ta edycja tez jest srednia, ale moze tez dlatego, ze od samego poczatku srednie osoby powybierali. I chyba za bardoz pospieszyli sie z ta kolejna edycja, bo zwykle LI bylo jesienia. Szkoda troche, bo lubilam ten program. A ta edycja to takie nie wiadomo co.

Akurat jezeli chodzi o Josie to moim zdaniem miedzy nia a goralem widac fajna energie i nie sadze by bylo tam cos nieprawdziwego.

Stary 2022-04-01, 14:25   #1935
Nocwigilijna
BAN stały

Cytat:
Napisane przez pseudofeministka Pokaż wiadomość
Ale co tu usprawiedliwiac? To , ze poszla za glosem serca?

Ja jak to ogladalam to bylo widac, ze to jest bardziej przyjacielskie. To tez nie bylo tak, ze miedzy nimi niczego nie bylo, bo na pewno byla jakas sympatia,zalazek byc moze czegos co by sie fajnie rozwinelo w dluzej perspektywie czasowej albo calkowicie by siadlo z braku emocji. Ale razej nie bylo tych emocji jak do faceta moim zdaniem, tylko wlasnie do przyjaciela. Podejrzewam, ze chciala sprobowac.

Miedzy Anka i Wlodkiem tez nie bylo wielkiej chemii, ale bylaproba ciagniecia tego, bo nie bylo alternatyw. I gdyby nie Casa Amor to tez by moze sie razem tak bujali do finalu..

Argument z kryjowka do mnie nie przemawia. PO pierwsze co uczestnicy wybierali kto sie tam znajdzie, a w sumie w tym czasie to pare tworzyli Oliwia i Konrad, reszta to sie tak bujala nie wiedzac czego chce. PO drugie w kryjowce tez do niczego nie doszlo . T

Co do kontaktu fizycznego to anwet sami uczestnicy zaiwazyli, ze Patrycja miala zwykle jakies opory i ochoczo nie szla w ten kontakt fizyczny.NA pewno nie byl to taki poziom fizycznosci jak z Mikolajem. Zrszta widac, ze Mikolaj jej sie po prostu spodobal. Widac jak na nia dziala. To tak wyszlo, bo ona nie miala mozliwosci wyjasnic tej sytuacji z Lukaszem.

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Dokladnie. Zgadzam sie z Toba w 100%.

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Moim zdaniem ona sama na 100% nie wiedziala czy cos bedzie czy nie, bo jednak ja widzialam miedzy nimi jakas tam symparie. JAk dla mnie to chciala sprobowac i zobaczyc co wyjdzie.
Ja odniosłam inne wrażenie, zdania są podzielone a to świadczy o tym, że sytuacja nie jest klarowna i można ją interpretować na jeden sposób. On mu nie dawała wystarczających argumentów do tego aby myślał, ze wróci sama. Czemu mu tego nie powiedziałą?? Poza tym w jeden dzień robi dramę jaka , to zrozpaczona, że tak wyszło a w drugim odcinku uhahana. Dojrzałości emocjonalnej ta dziewczyna nie posiada jeszcze coś na podobieństwo patrycji z poprzedniej edycji.
Stary 2022-04-01, 22:54   #1936
niemanicka
Wtajemniczenie

Dziewczyny okropnie obgadaly Oliwie. I to za jej plecami. Tak jak lubiłam czarną Anie, tak teraz uwazam ze jest na maxa fałszywa i celowo zniszczyła najmocniejsza pare sezonu. Okropnie patrzyło sie na to jak dziewczyny wpierw w swoim gronie obgadaly Oliwkę, a potem poszły namieszać do Konrada (juz nawet pomijając fakt ze śpiewały ze co sie dzieje w Casa amor, zostaje w Casa amor). Moim zdaniem najbardziej zamieszala tu Ania, ktorej brakowało dominacji nad koleżankami. Jak Oliwia odpadnie, Ania bedzie rozdawać karty.
niemanicka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-04-01, 23:03   #1937
czekooczekolada
Zakorzenienie

No mega słabe, ale bardziej mnie chyba zdziwiło, że napisałaś, że lubiłaś Anke..

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2022-04-02, 00:22   #1938
niemanicka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
No mega słabe, ale bardziej mnie chyba zdziwiło, że napisałaś, że lubiłaś Anke..

Naprawde ją lubiłam. Wstyd sie przyznać ale dopiero dzis zobaczyłam, jaka jest fałszywa.

niemanicka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-04-02, 08:45   #1939
Olushka
Zakorzenienie

A ja tam nie mam żalu, że odpadła Oliwia. To był player. Wcześniej cały czas podjudzała dziewczyny, rzucała jakieś wredne uśmieszki w ich stronę.

redukcja od 05.2023
68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58
Olushka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-04-03, 23:16   #1940
panna_felicjanna
Zakorzenienie

Pora wyeliminować kolejnego playera, głos oddany na Ankę i Włodka. Włodka mi trochę szkoda, bo wydaje się być spoko gościem, ale skoro ciągle wraca do tej żmijki, to cóż...

W ogóle oprócz Josie i Kuby nie widzę tam innej pary do finału. Co do Kuby miałam trochę wątpliwości, ale widać teraz, że się chłopak angażuje.
panna_felicjanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-04-04, 10:54   #1941
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

ale sie proobilo, mam wrazenie ze chlopaki bardzo sa poszkodowani w tej edycji Lukas czy Jurek , czemu te dziewczyny sa takie niefajne i nieszczere w tej edycji.

Nie widze zadnej pary ktora zasluguje na zwyciestwo. Nikt szczery i nikt kto by wytrwal po programie.
Stary 2022-04-04, 11:28   #1942
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja odniosłam inne wrażenie, zdania są podzielone a to świadczy o tym, że sytuacja nie jest klarowna i można ją interpretować na jeden sposób. On mu nie dawała wystarczających argumentów do tego aby myślał, ze wróci sama. Czemu mu tego nie powiedziałą?? Poza tym w jeden dzień robi dramę jaka , to zrozpaczona, że tak wyszło a w drugim odcinku uhahana. Dojrzałości emocjonalnej ta dziewczyna nie posiada jeszcze coś na podobieństwo patrycji z poprzedniej edycji.
W internecie zdania sa zawsze podzielone i to o niczym nie swiadczy Moim zdaniem nie powiedziala mu, bo jeszzcze wtdedy nie miala az takiego przekonania co do swojej decyzji, bo tak jak pisalam wczesniej jakas tam sympatia miedzy nimi byla. Zrszta w tym programie nie ma przekonania do swojej dcyzji, bo rzadko kiedy ktos jest na maksa obojetny wzgledem drugiej osoby, wiec i latwiej o rozne rozterki. Przeciez nawet jak kogos poznajemy, to tez nie jest to na poczatku na 100% i wiekszosc probuje, zeby zobaczyc czy cos z tego wyjdzie czy jednak ostatecznie nie. Ile to jest relacji gdzie ludzie miesiacai ptorafia sie bujac? Relacje nie sa 0-1 ze wzgledu na emocje. Jak ktos nie wie na 100% , ze jest na nie to rzadko kiedy sie do tego przyznaje. I nie ma w tym gry, tylko to sa emocje, bo LUkasz na pewno nie byl dla niej obojetny.

Jezeli chodzi o Patrycje to widac bylo, ze przezywa te sytuacje i to w niej siedzi, wcale nie bylo tak, ze na drugi dzien rozbawiona byla. MI sie wydaje , ze ludzie na sile chca z niej zrobic potwora, ze byla nie w porzadku i nie wiadomo co. Podjela decyzje w okolicznosciach kiedy nie miala mozliwosci porozmawiania z nim, widocznie Mikolaj na tyle sie jej spodobal, ze postanowila zaryzykowac.

Stary 2022-04-04, 12:43   #1943
czekooczekolada
Zakorzenienie

ja to już tylko kibicuję Josie i Góralowi, choć nie jestem przekonana na sto procent, czy to coś co jest między nimi to czy jest obustronnie szczere. No ale niestety na dzień dzisiejszy nie widzę tam potencjalnie żadnej wygranej pary prócz nich.

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2022-04-04, 13:04   #1944
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niemanicka Pokaż wiadomość
Dziewczyny okropnie obgadaly Oliwie. I to za jej plecami. Tak jak lubiłam czarną Anie, tak teraz uwazam ze jest na maxa fałszywa i celowo zniszczyła najmocniejsza pare sezonu. Okropnie patrzyło sie na to jak dziewczyny wpierw w swoim gronie obgadaly Oliwkę, a potem poszły namieszać do Konrada (juz nawet pomijając fakt ze śpiewały ze co sie dzieje w Casa amor, zostaje w Casa amor). Moim zdaniem najbardziej zamieszala tu Ania, ktorej brakowało dominacji nad koleżankami. Jak Oliwia odpadnie, Ania bedzie rozdawać karty.
To prawda. PAskudny byl ten najazd i obgadywanie. Te laski w tej edycji to sporo jadu maja w sobie

JA mam taka teorie spiskowa, ze Piotr przyszedl celowo namieszac i byla tam jakas rezyserka. Kojarze go z poprzedniej edycji i on raczej az tak nie obgadywal i nie rozdmuchiwal jak z Oliwia, ze to ttakie nie wiadomo co bylo, latal po wszystkich chlopakacj i mowil co sie dzialo w Casa i w ogole.

Druga sprawa mysle, ze jjednak spory udzial tutaj miala Ola . Piotr jej sie spodobal, czula zagrozenie ze strony Oliwi, nawet jakos zalosliwie komentowala, ze z zazdroscia patrzala na Piotra i na nia I jednak to ona miala najwiekszy cel zeby wyeliminowac Oliwie,. Dlatego to bylo pozniej juz takie rozdmuchane na Konrada i wille.

Stary 2022-04-04, 15:19   #1945
starlit
catch me if I fall.

Na pewno tu jest mnóstwo reżyserki, przynajmniej w wypadku chłopaków z casy, nie chce mi się wierzyć że taki Jurek by podbijał do Anki bo mu się spodobała, przecież oni widzieli odcinki i jej zachowanie. Pewnie mniej więcej im produkcja narzuciła do kogo maja uderzac żeby coś się działo

Stary 2022-04-04, 16:31   #1946
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
Na pewno tu jest mnóstwo reżyserki, przynajmniej w wypadku chłopaków z casy, nie chce mi się wierzyć że taki Jurek by podbijał do Anki bo mu się spodobała, przecież oni widzieli odcinki i jej zachowanie. Pewnie mniej więcej im produkcja narzuciła do kogo maja uderzac żeby coś się działo

Nią nikt nie był zainteresowany, była chyba jedyna singielka w Casa?
Stary 2022-04-05, 09:53   #1947
Roselyn
Zadomowienie

A jeszcze co do Patrycji to ogladalam Love Island Sobota i tam Karolina dala Lucasowi list od niej.
Wg mnie zdecydowania ta sytuavja powinna byc wyjasniona przez nia wczesniej (to ze dla niej to jedynie przyjazn) ,ale pewnie nie spodziewala sie takiego obrotu spraw i nie uwazam by to ze wybrala "milosc" jest zlym wyborem.

Stary 2022-04-05, 10:17   #1948
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
Napisane przez Roselyn Pokaż wiadomość
A jeszcze co do Patrycji to ogladalam Love Island Sobota i tam Karolina dala Lucasowi list od niej.
Wg mnie zdecydowania ta sytuavja powinna byc wyjasniona przez nia wczesniej (to ze dla niej to jedynie przyjazn) ,ale pewnie nie spodziewala sie takiego obrotu spraw i nie uwazam by to ze wybrala "milosc" jest zlym wyborem.

Oni nie dostają ostrzeżenia że idą nagle do Casa, po prostu ich zgarniają i znikają w innym domu na kilka dni.
Czasami pary nie mają czasu ani okazji się rozmówić przed.
Stary 2022-04-05, 12:39   #1949
Roselyn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
Oni nie dostają ostrzeżenia że idą nagle do Casa, po prostu ich zgarniają i znikają w innym domu na kilka dni.
Czasami pary nie mają czasu ani okazji się rozmówić przed.
Tak tak wiem , ale oni byli i juz cos budowali od dawna. Jezeli Patrycja czula ze to przyjazn to mogla troche wczesniej o tym pogadac. W koncu to jest LOVE island a nie FRIENDS island

Stary 2022-04-05, 12:50   #1950
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
Napisane przez Roselyn Pokaż wiadomość
Tak tak wiem , ale oni byli i juz cos budowali od dawna. Jezeli Patrycja czula ze to przyjazn to mogla troche wczesniej o tym pogadac. W koncu to jest LOVE island a nie FRIENDS island
nie chce jej bronic ale moze dopiero jak poznala Mikolaja zdala sobie sprawe, ze z Lukasem to tylko tak powierzchownie.

Zaiskrzylo miedzy nia a Mikolajem i Lukas poszedl do domu. Szkoda bo dostarczal pozytywnych wrazen, fajny kolezka.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości