|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce, łączmy się część 3 :)
Cytat:
Cytat:
chodzi o to że np TŻ jezdzi ode mnie do pracy... ja robie mu kanapki do pracy... on nie che zebym kuopwała za pieniadze rodzicow bo wie ze nie pracuje... albo ostatnio poprosil mnie zebym mu kupila koszulke do pracy bo on caly tydzien powodu pracy nie ma czasu a ta co ma jest stara i zniszczona... nie moge poprisc mame o piniadze bo jakby to wygladalo...
![]() |
#3452 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Za szybko i cała sytuacja wygląda dziwnie. Zastanów się dobrze... Baw się dobrze ![]() archi moja siostrzyczka,która niedawno była w Londynie napisała mi na gg,że można znaleźć knajpy gdzie za zestaw fish&chips zapłaci się 5funtów,a za kawę 1,5 ![]() ![]() Cytat:
![]() Melduję się Koziołki ![]() Źle się czuję dzisiaj ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Wtajemniczenie
|
właśnie skończyłam oglądac Pachnidło , te uliczki to wypisz wymaluj Girona aż ciary mnie przechodziły ale ja lubie takie tajemnicze klimaty....
Madziaczku ja widze że to Ty sie żle czujesz i bardziej Tobie jest potrzebny odpoczynek ![]() Yovi ja rozumiem że on może byc wrażliwy więc powinnaś znaleśc sposób na niego. Wyjście z tej sytuacji musicie znalesc wspólnie. Ale nie bierz znowu wszystkiego na siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3454 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Allicjo kiedy idziesz do lekarza? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
AGA :)
|
Yovi mogę powiedzieć coś szczerze?
Nie obraź się, ale on zaczyna Cię traktować jak służącą. Ty mu robisz śniadania i zakupy za niego po raptem miesiącu (czy nawet nie) znajomości? Ja rozumiem zauroczenie i fascynację, ale dla mnie to gruba przesada. Moim zdaniem Wasz związek rozwija się nienaturalnie szybko. Powinniście się stopniowo poznawać, zbliżać do siebie. Przyjdzie i czas na jakąś pomoc, ale moim zdaniem teraz to zdecydowanie za szybko. No, wiadomo, że to Twoja sprawa i ty kierujesz swoim życiem, ja tylko wyrażam swoje zdanie na ten temat. Jeśli odpowiada Ci taka sytuacja jak teraz to może poprostu niech on Ci daje jakieś pieniądze. Jak chce koszule to niech Ci da załużymy 50-100zł zależy jaka to ma być koszula i już. Na jedzenie też niech ci da jakieś 100-150zł i już. Nie baw się jeszcze w żadne opiekowanie się jego kontem ![]() madzi a co Ci dolega? ![]() Ja jestem zła, bo mój ani się jeszcze nie pojawił ani nie zadzwonił. Wiem, że jest zajęty bo przyjechała ciocia i obiecał zawieźć ją na grzyby ale do cholery mógłby zadzownić. Teraz pewnie ogląda F1 i nie ma pojęcia że jestem na niego wściekła. I wkurza mnie bo marudzi, że mało czasu spędzamy razem a np. teraz zamiast przyjechać siedzi w domu przed tv, wpadnie do mnie po 17 a ok 19 już musi jechać do pracy i potem żali się że ostatnio mało się widzimy. Jakiś on mało rozgarnięty czasami bywa ![]()
![]() |
#3456 |
Wtajemniczenie
|
Madziaczku dopiero w poniedziałek ide sie zapisac bo na telefon to graniczy z cudem, zobaczymy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to nie sniadanie.... jak jedzie do pracy na 22 to przyjazdze do mnie po obiadku i pozniej od razu do pracy... bo mam blizej ode mnie niz mialby jeszcze raz jechac do domu i z powrotem do pracy... nie jest to codziennie bo pracuje na zmieny a do tej pory zdarzylo sie to raz... teraz ma na 14 wiec juz tak nie bedzie ![]()
![]() |
#3458 | |
|
Cytat:
![]() Ale mój jak jedzie odemnie do pracy to przynosi swoje jedzenie, ja tylko chowam do lodówki na ten czas ![]() Cholera, jestem przed miesiączką i krosty mi wyskoczyły na twarzy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3459 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3460 | |
|
Cytat:
![]() :gan: mam nadzieję że prędko znikną !
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Pojawiam się i znikam ![]() Obejrzę jeszcze tylko Teraz albo nigdy i idę spać, bo coś niezbyt się czuję ![]() Także do jutra jakoś myślę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3462 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak do tej pory sobie radził z kanapkami i koszulami? Bo mi się wydaje że jakoś musiał i może dobrze by było żeby to nie uległo zmianie. Co do odpowiedzialności za pieniądze to raz czy dwa wyda za dużo i trzeci raz już nie popełni tego błędu ![]() Yovi ja to wszystko pisze z troski, ty musisz być twarda i zdecydowana żeby cie nikt nie wykorzysał. Mówienie że będzie mu przykro jak nie wezmiesz jego karty po miesiącu znajomości to manipulacja. Madzik dzięki za informacje ![]() ![]() Dusze marchewke z groszkiem na obiad ![]() Też chce boba , tylko moje włosy wywijają się na wszystkie strony . Czasem to wręcz się kręcą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Zakorzenienie
|
![]() Normalnie epidemia na boba zapanowała na wątku ![]() archi, moje włosy też się lekko kręcą. Jak mnie wkurzają to traktuję przód prostownicą. Ale zwykle po wysuszeniu jest ok ![]() Zresztą są też wersje bobów z włosów kręconych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 | |
Zakorzenienie
|
melduje sie i uciekam
![]() mam takiego stresa ze chce mi sie plakac ![]() a co dopiero bedzie jutro ![]() ide zjesc sniadanko i ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3466 |
|
archi krotkie krecone boby też są fajne
![]() tak w ogole od tego gadania tutaj mi się dziś śniły różne boby ![]() mysle ze w tym tygodniu odwiedze fryzjerkę ![]() Yovi wybacz, ale czy on jest niepełnosprawny? bo facet po 20 powinien umieć zrobić sobie kanapki czy kupić i wyprać koszulę. Jeśli nie - pokaż mu jak to się robi, naucz go, ale nie rób tego za niego bo się przyzwyczai i będzie zachowywać się jak kaleka. Jutro masz egzamin? Z całej siły trzymam kciukasy ! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3467 |
Zakorzenienie
|
Kręcone a i owszem , tylko że moje włosy są nie zdecydowane
![]() ![]() Zrobiłam pyszną duszoną marchewke ![]() Yovi zdasz napewno. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
|
archi a to ja też tak mam, nie przejmuj się
![]() Jak jest wilgne powietrze to musze nosić spięte bo nawet jak wyprostuję to i tak mi się robią fale i generalne wyglądam jak pudel ![]() Jak zrobię boba to kupie sobie jedbwab i będe wygładzać, może coś pomoże. Ale mnie nakręciłyście na tego boba. Jak mi się nie spodoba to będziecie mi włosy doklejać ![]() ![]()
![]() |
#3469 |
Przyczajenie
|
Hmmm Koziorożec! Najlepszy ze snaków
![]() ![]() Koziorożec jest dziesiątym znakiem zodiaku, którego opiekuńczą planetą jest Saturn zwany też " bogiem czasu"- planeta dyscypliny i kariery, " nauczyciel lekcji życia". Koziorożec należy do trygonu Ziemia. Ma olbrzymie poczucie odpowiedzialności, niezawodny, godny zaufania, solidny, dążący do kariery i sukcesów. Bardzo ważna jest dla niego świadomość, tego co w życiu osiągnął. Dąży do jasno wytyczonych celów, nie spocznie dopóki ich nie osiągnie. Jest obowiązkowy, przyzwoity, pracowity, wyciąga wnioski z własnych doświadczeń. Jest silną osobowością, która z podniesionym czołem znosi porażki. Jest towarzyski, wbrew pozorom lubi się bawić, ma poczucie humoru, potrafi żartować z siebie samego. Jest wstrzemięźliwy w okazywaniu uczuć. Jego życie oparte jest na rozsądku, ambicji, skrupulatności, " mrówczej pracy", konsekwentnym dążeniu do celu. Materialna egzystencja i wszelkie sprawy związane z finansami są dla niego bardzo ważne. Praca Koziorożca przeważnie kręci się wokół finansów. Dba o reputację. Jest wiernym i szczerym przyjacielem, troszczy się o innych. Ma umiarkowany temperament, jest dobry i czuły w miłości, jego uczucie jest spokojne i wyważone. Jego mottem jest praca, zastosowanie, struktura, dyscyplina, awans.[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/zbw/IMPOST%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG] |
![]() ![]() |
![]() |
#3470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Witamy! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3471 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() spokojnie z czasem wszytskiego sie nauczy przy mnie... ale... hmm to jden fakt z jego przeszlosci... byl z kobieta ktora byla od niego starsza o 10 lat ![]() ![]() rozmawiałam wczoraj z mamą... o tej sytuacji z TŻem... o tych czestych przyjazdach, prezentach i wyjsciach... a moja mam powiedziala cos co mnie raczej zasmucilo... ze ja widac jeszcze niegdy nie bylam w zwiazku i ze teraz dopiero dowiem sie jak to jest... hmmm ![]() Cytat:
hmmm swietne motto ![]() ![]() jestes Koziołkiem ![]() ![]()
![]() |
#3472 |
Przyczajenie
|
Witam... tak tak jestem!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3473 |
|
Elizabetto dziękujemy za opis
![]() i witamy !! ![]() ![]() Yovi ja wiem, że są takie przypadki, ale moim zdaniem to trzeba tępić. Co będzie jeśli Ty kiedyś będziesz potrzebowała jego pomocy? Bo np. będziesz chora. Nie będzie potrafił zrobić Ci szklanki herbaty z cytryną. Musisz mu wytłumaczyć, że jest juz dużym chłopcem i nie powinien się tak zachowywac ob na dłuższa metę to jest śmieszne a nawet żałosne. Ja też jestem nieporadna (a jestem baba - to już wogole wstyd ![]() ![]() ![]() Kiedy masz egzamin?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze się zgodzić. A co będzie jak urodzisz dziecko i on Ci nawet herbaty nie zrobi nie mówiąc o jakiejś bardziej konkretnej pomocy? Każdy umie zrobić sobie kanapke tylko po co ma to robić skoro zrobisz to za niego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3475 | ||
Zakorzenienie
|
witamy koziolka...
![]() czekamy na maly opis... powiedz nam cos o sobie ![]() Cytat:
Cytat:
dziewczynki jutro o 10 prosze o duchowa pomoc ![]() wierze w koziolkowe cudowne kciukasy ![]()
![]() |
#3476 | |
|
Cytat:
![]() Jak się zorientuje, że Yovi robi to co on chce, usługuje mu to będzie ją bezczelnie wykorzystywać. Yovi, nie zatracaj siebie w tym związku ![]() Nic ja wstaję, ubieram się i muszę poodkurzać, bo mój tż był wczoraj na grzybach a potem przyjechał do mnie i wniósł mi pełno piasku, patyków i innych cudów z lasu.
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
|
Yovi Kciuki zaciśnięte !!!!
![]() Wierzę, że zdasz bez problemu, uczyłaś się więc nie masz się co denerwować ![]() Powodzenia ! ![]() I koniecznie napisz jak będziesz już po.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś mi ten opis do Ag nie pasuje ![]() ![]() ![]() Cześć Kozły ![]() ![]() ![]() Yovi będę trzymac kciuki ale zdasz napewno ![]() ![]()
![]() |
#3479 |
|
sasly no ale ja tak tylko w wakacje
![]() w roku akademickim pracuje jak mrówka ![]() Idź do wanny, lepiej się poczujesz jak weźmiesz prysznic. Ja maluję paznokcie, na czerwono ![]()
![]() |
#3480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam tipsy ![]() ![]() Idę do tej wanny ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.